שימחש

hadasbaril

New member
הלינקיה......

וואי כמה שאני שמחה מלא אנשים נכנסו לשם ולאתרים עלצ טו בשבט......!!! מי שנכנס איך האתרים?כמה הם תרמו?

מצטערת להודיע ש....

לצערי הם לא תרמו כל כך. נכנסתי לכולם ורוב הדברים שהיו שם הם בעיקר מידע על ט"ו בשבט, שזה נחמד ויפה, רק שאני (ואני חושבת שגם רוב המדריכים) צריכים יותר רעיונות להפעלות, הפעלות בנויות (כמו למשל תשבצים\ תפזורות) וכו´. אבל תודה על המאמץ בכל מקרה, זה נתן לי תקווה לפעילות ט"ו בשבט מגניבה

hadasbaril

New member
טוב לדעת והנה תשובתי

ככה,פעולות מוכנות אפשר למצוא אצל הצופים,לדוגמא זאת לא המטרה בפרסום האתרים שקיבצתי. המטרה היא להעשיר במידע כדאי שתוכלי לתכנן לבד פעולה. בעתיד יהיה מאגר פעולות באתר ומשם תוכלי לקחת פכעולות. לכן אם עשית פעולה מגניבה תשלחי לאתר... הדס נ.ב. נתראה בפורום<? אני אבוא ליום הראשון ואלך לצעדת החולות אם היא תתבטל-אבוא לשני הימים

בטוח שנתראה! ../images/Emo70.gif

אני ממש שמחה שתבואי, אפילו אם זה רק ליום אחד... בכלל, אם תוכלי לשכנע את שאר המשתתפים בצעדה לבוא איתך, זה יהיה ממש מגניב. אני אהיה שם, ביחד עם שאר הצוות- גל רעות ועודד (לא בטוח שטוקר יבוא). יהיה ממש מגניב וכיף, אני לא יכולה לחכות....
נ.ב.- מה קורה עם הפרויקטים שלכם? ברמה ארצית הכל רץ ממש טוב..

hadasbaril

New member
אנחנו מוכנים.....

תיכננו פרויקט והכול אם תהיה הסעה כמו שצריך(!!!!!)אני אבוא,אוריה, יובל מיכל, נטע, עדי(לא בטוחה שלא שכחתי א אחד) ואנחנו ניסע בבוקר לצעדה נריה תגיע ליום השני ככה שתמיד תהיה נציגות. ואם הצעדה תידחה -נישאר יומים

קיבלתי את הפרויקט...

לפני כמה ימים מיובל. ותקבלו את דפי הפרויקטים של המועצות האחרות מיום שלישי והלאה (נשלח ביום ראשון). אני מקווה שהכל יסתדר ושבאמת כולם יבואו. ו.... נקווה שהצעדה תדחה.. (זה למטרה טובה!)...

just stav

New member
זה לא מטומטם

זה מאוד מעצבן! עד כמה שסגול זה הצבע האהוב עלי אבל יש גבול! אני מוצאת את עצמי קוראת את הפרסומות בצד במקום את ההודעות בפורום...

just stav

New member
איזה כיף לי! (סתם בא לי לשתף אותכם)

היה לי סוף שבוע נהדר!!! נסעתי לאן? לגולן! ולאן בדיוק? למעלה גמלא! כן, כן, למושב של קשת וזהר. נסעתי להפתיע את החבר שלי
ואני חייבת לציין שזה עבד יותר טוב ממה שתכננתי. בילינו יחד שלושה ימים והיה מ-ע-ו-ל-ה!
אז אני מקווה שלכולכם היה סוף שבוע נפלא כמו שהיה לי, אם כן ואם לא- שתפו אותי (ואת כולנו)
אז שיהיה לכם יום (או ערב, זה לא באמת משנה...) טוב

../images/Emo32.gifלא ממש חשוב...,אבל...

אני יודע שזה נושא ש ל א קשור לתנועה, אבל זה גם לא אישי אז: יש לי שאלה אל כולם: איך עושה כלב? (וזה ברצינות מוחלטת...)

מאיושית

New member
מורן

עוף, תשרשר לשרשור העוף...... הפעם אני אעשה את זה - אבל פעם הבאה תשתדל לבדוק אם יש שרשור עוף בעמוד לפני שאתה פותח חדש. קפיש?

לא אכפת לי...יש לי הודעה אישית!!!!!

כל מי שלא בא לו על הודעות אישיות יכול להיות שאת/ה צודק/ת אבל כרגע יש לי ממש משהו אישי להגיד לכמה אנשים ועבר עלי ערב סוער במיוחד (נכון סלעיתוש?)..דברים שאני חייבת להגיד כרגע..ושאין להם מקום אחר..רק כאן ועכשיו ..אז צ´וט... סורי..תסבלו בפעם האחרונה על הודעות אישיות..בעצם אני לא מתחייבת .. אז ככה.. סלעית מה אני אגיד לך..אין כמוך ואני כל כך מצטערת שלא יכולנו לדבר הרבה בטלפון והייתי כזאת לחוצה ואת היית כזאת מבינה!! ואחר כך בשיחה הכי חשובה שיש האייסיקיו שלי הדפוק והמתנתק במשפטים הכי חשובים שיש לי להגיד ): מורן המש"צ הכי חמוד בצפון..אוף איך אתה סובל מהאייסיקיו שלי..נכון?!! אני מצטערת שברחתי לך באמצע מילים חשובות והסברים שהתחלתי להסביר ..אני מתנצלת הכי שיש ותמשיך לספור כבשים-השיטות שלי עובדות?? ואפילו יניב המש"צ מגליל תחתוןבטח חושב שאני איזה מג´נונה מוזרה שמדברת וכל שניה מתנתקת וחוזרת..ובסוף בכלל לא חזרתי..יניב סורי ! מור´וש שפשוט נעלמה לי והיא הכי מדאיגה אותי ועוד עם ההתפרצויות שלה מהיום על המיקסרית ההיא..חח(:) ויובלי שמדאיג אותי עם הקטע הדרמטי ההוא...של לצאת מהתנועה..ולא הספקתי לדבר איתך היום וממש רציתי עכשיו כדי שזה לא יהיה אישי הנה עוד המון שמות אז.. ניצן נעים מאד ויאללה דברי איתנו(:) ושרונה אני מחכה ליומן..תביאי לי אותו לטיול חרמון זה גם יהיה בסדר :) עידו פרידמן שנכנס לכאן עושה רוח ויוצא וכולם מחכים לשובו..:) ושי החומד שמרגיש אחריות אישית על כל מיני קריזות שרצות כאן לאחרונה ומזיע כדי להרגיע את כולם ודוגרי שי הפורום סוער בימים האחרונים יש את מי להרגיע!:) עומר שעושה חרם..חחחחח אתה גדול!! המורד שובר המסגרות (:)אתה הכי חמוד שאתה כועס(:) ושקסי שאם אני לא אזכיר אותה היא תשאל ו"מה אני עץ?" דוגרי תודו שזה לא אישי כי כמעט כל הפורום כאן השתדלתי :) ותענו לי אל תפחדו..זה לא נחשב לענות להודעה אישית..חחח

זאת הפעם האחרונה ששלחתי הודעה אישית

הודעה אישית..למרות שאני לא ממש מאלה שעשו את זה הרבה כאן.. רק קצת :) חפיף... לילה טוב

מאיושית

New member
להבא- שרשרי אותם לשרשור ה../images/Emo32.gif

הפעם אני אעשה את זה בשבילך. יש מקום להודעות אישיות בפורום, אבל בשרשור ה

למעלה