לא אכפת לי...יש לי הודעה אישית!!!!!
כל מי שלא בא לו על הודעות אישיות יכול להיות שאת/ה צודק/ת אבל כרגע יש לי ממש משהו אישי להגיד לכמה אנשים ועבר עלי ערב סוער במיוחד (נכון סלעיתוש?)..דברים שאני חייבת להגיד כרגע..ושאין להם מקום אחר..רק כאן ועכשיו ..אז צ´וט... סורי..תסבלו בפעם האחרונה על הודעות אישיות..בעצם אני לא מתחייבת .. אז ככה.. סלעית מה אני אגיד לך..אין כמוך ואני כל כך מצטערת שלא יכולנו לדבר הרבה בטלפון והייתי כזאת לחוצה ואת היית כזאת מבינה!! ואחר כך בשיחה הכי חשובה שיש האייסיקיו שלי הדפוק והמתנתק במשפטים הכי חשובים שיש לי להגיד ): מורן המש"צ הכי חמוד בצפון..אוף איך אתה סובל מהאייסיקיו שלי..נכון?!! אני מצטערת שברחתי לך באמצע מילים חשובות והסברים שהתחלתי להסביר ..אני מתנצלת הכי שיש ותמשיך לספור כבשים-השיטות שלי עובדות?? ואפילו יניב המש"צ מגליל תחתוןבטח חושב שאני איזה מג´נונה מוזרה שמדברת וכל שניה מתנתקת וחוזרת..ובסוף בכלל לא חזרתי..יניב סורי ! מור´וש שפשוט נעלמה לי והיא הכי מדאיגה אותי ועוד עם ההתפרצויות שלה מהיום על המיקסרית ההיא..חח(

ויובלי שמדאיג אותי עם הקטע הדרמטי ההוא...של לצאת מהתנועה..ולא הספקתי לדבר איתך היום וממש רציתי עכשיו כדי שזה לא יהיה אישי הנה עוד המון שמות אז.. ניצן נעים מאד ויאללה דברי איתנו(

ושרונה אני מחכה ליומן..תביאי לי אותו לטיול חרמון זה גם יהיה בסדר

עידו פרידמן שנכנס לכאן עושה רוח ויוצא וכולם מחכים לשובו..

ושי החומד שמרגיש אחריות אישית על כל מיני קריזות שרצות כאן לאחרונה ומזיע כדי להרגיע את כולם ודוגרי שי הפורום סוער בימים האחרונים יש את מי להרגיע!

עומר שעושה חרם..חחחחח אתה גדול!! המורד שובר המסגרות (

אתה הכי חמוד שאתה כועס(

ושקסי שאם אני לא אזכיר אותה היא תשאל ו"מה אני עץ?" דוגרי תודו שזה לא אישי כי כמעט כל הפורום כאן השתדלתי

ותענו לי אל תפחדו..זה לא נחשב לענות להודעה אישית..חחח