שימחש

../images/Emo113.gifתשובה

בגדול לא, ומכמה סיבות: 1. סמינרים וכו´ אין בשבילי, או לפחות לא כאלו שאני יודע, הכל זה זה לי-י"ב. 2. להרבה דברים יש לי בעיה להגיע בעיקר בגלל הלימודים, למשל: עבודות, מבחנים, וסתם שיעורים שתקועים בכל מיני מקומות. למשל לטיול חנוכה התכוונתי לצאת, אבל יום אחד גילית שאני בפיגור לא קטן של חומר שצריך לקרוא ועבודות שצריך לעשות, וישבתי כל חנוכה וכיפית על עצמי ללמוד ולנצל את השקט (במיוחד הימים של הטיול, אח אחד בטיול והשני בקייטנה כל היום). 3. הפורום, הוא בערך האפשרות היחידה שלי להמשיך לשמור על קשר עם התנועה, ולהיות קצת מעורב, מעבר לפעילות בסירקין (מקום קטן ומסריח). וחוץ מזה, את יכולה לשאול עוד שאלות, תרגישי חופשי. הכי נחמד שמצאתי -
חוץ מזה שזה מתאים למזג אוויר

שרונה

לא כ"כ נראה לי שאת מכירה אותי ממחנה ישראלי, אבל אני אשמח אם תזכירי לי למה את מתכוונת.

אז אני אמשיך לשאול....

לא ברור לי משהו- אני מבינה שאתה לא יוצא לסמינרים וכו´ מאחר שהם כבר לא מיועדים לשכבת הגיל שלך, אבל אתה לא חייב להיות חניך, אתה יכול להדריך.. (ואני חושבת שדווקא זה יהיה יותר מגניב לך), אז למה אתה לא מדריך בסמינרים וטיולים? אני בטוחה שיש לך את הכישורים, וגם רצון, אז למה לא? מעבר לזה- אתה אפילו לא חייב להדריך, אתה סתם יכול לבנות רעיונית כלמיני דברים כיפים (שזה גם תפקיד שווה), שוב- למה לא? נ.ב.- לא ראיתי איפה יש תמונה שלך.... האר את עיניי...
נכשלתי היום בטסט.... יום עצוב....

שקסי

New member
מצויין!!!

אני הכי נההנת בעולם!!! בייחוד עכשיו אחרי שהתחליתי להשקיעה קצת!! מי את/ה אם מותר לי לשאול ולמה את/ה שואל על תאטרון??

עמרי ../images/Emo163.gif

אמממ, האמת שלקחתי ניחוש פרוע... ראיתי בפרטים שלך שאתה מאיזור המרכז, וראיתי פה באיזו הודעה שאתה מכפר סירקין. חיברתי 1+1 והגע תי למסקנה שאתה אולי עמרי, שהוא עכשיו בכיתה י"ב, שהיה בהכנה של מחנה ישראלי הס"מפ של עמרי הגרעינר (שגם נקראו "צוות עמרי"), אבל שבסוף לא הגיע למחנה עצמו. אני צודקת? אם לא... תאיר את עיניי- מי אתה?

גז...

"אמר חברו-לא נורא חבר, ישנן צרות גדולות יותר"... שרונה... תתעודדי...,זה רק טרקטור,ותמיד יש טסט 2... ורק שתדעי שאני מנסה להשיג אותך בערך יומיים- אז בזמנך החופשי- אני בפלאפון שלי...

אז אני אמשיך לענות, והפעם גם שאלה

נתחיל בתשובות: הכל סובב סביב בעיית המחסור בזמן. בסמסטר הזה למדתי 4 פעמים בשבוע בערבים, דבר שדי סותם את הלו"ז, ובגדול אם אין לי זמן לצאת לטיולים, סתם בתור פעיל/מפקדה/מלווה, אז בטח שאין לי זמן לצאת בתור מדריך, בעיקר בגלל הצורך בהכנה. חוץ מזה, בגלל הלימודים, יש לי בעייה להתחייב לדברים מראש, בעיקר משום שאני אף לא יודע, מתי יגיע הלחץ הגדול (ותמיד יש כמה כאלו), ואני גם אף פעם לא יכול לדעת מראש, איזה חלקים מהקורס יהיו קשים, מתי אני אצטרך ללמוד יותר מהרגיל, וכו´. בגדול הייתי שמח, לצאת והדריך בסמינרים וטיולים, ואני חושב שאין לי בעיה לעשות את זה מבחינת היכולת, הבעיה היא שוב, הזמן. ועכשיו השאלה: לא כ"כ הבנתי למה התכוונת, במשפט "אתה סתם יכול לבנות רעיונית כלמיני דברים כיפים", ואני אשמח אם תסבירי לי. ולא נורא, אל תקחי קשה את הכישלון בטסט, אם אני עברתי, ואם כמה אנשים שאני מכיר עברו, כל אחד יכול לעבור. ולגבי התמונה, תחפשי בקבצים של הפורום, יש שם הודעה שלי, עם הכותרת "עמרי", נדמה לי, שם התמונה שלי.

אני אסביר...

לבנות רעיונית כלמיני דברים כיפיים, כלומר: להרים פרויקטים מהחשיבה הכללית בנושא ועד לפרטים הקטנים, לבנות סמינרים ברמה רעיונית: מערך קופים, פעילויות מיוחדות, הגדרת הנושא בצורה מפורטת, איך להעביר אותו בצורה מעניינת וכו´. ובכלל- מחנות קיץ, כנסים, טקסים, הרצאות ועוד ועוד. אם יש לך טיפה ראש, וטיפה זמן, זה יכול לעבוד בשבילך. אני מאוד אוהבת לעשות דברים כאלו כי אני משתמשת בהם באחד המשאבים היותר טובים שלי (המוח היקר שלי), ולא צריכה את אחד מהמשאבים הפחות נמצאים שלי (זמן זמן). אומנם אין בזה סיפוק כמו בהדרכה, אבל גם זה יכול להיות ממש כיף, תלוי איך תסתכל על זה... נ.ב.- תמונה מתוחכמת, חצי פרצוף מוסתר במסיכה והחצי השני סתם לא ברור (יש לי תוכנת תמונות ממש ממש ישנה)..... עוד שאלות?

גם אני אוהב דברים כאלה

ובישבילי זה בד"כ יותר מספק מהדרכה. אבל הבעיה זה שאין לי יותר מידי זמן. בגדול טקסים, ואת רוב הארועים של הקן אני מארגן ביחד עם המד"בית, ורק היום עבדתי על השתלמות סובלנות. התמונה היא מפורים, ואין שום כוונה להסתיר את הפרצוף, אני פשוט מש"צ-MAN בתמונה (אם לא שמת לב אני עף), ויש לזה תחפושת שלמה, פשוט לא רואים את הכל בתמונה, והחלק השני דרך אגב זה קסדה (כאילו דה!), ופשוט הסורק לא עובד וזו התמונה היחידה שיש לי על המחשב. אבל את יכולה להיכנס (עם ממש מעניין אותך) לתמונות של קורס מש"צים 2001 באתר, ותחפשי את הגבוה עם התלתלים (זה אני). ולגבי עוד שאלות, עד כמה שאני זוכר זה החלק שלך (אני רק עונה)... שבת שלום

מממממ...לא פייר...

הרבה יותר כיף לענות על שאלות! איך היה קורס משצ"ים שלכם? ממקורות יודעי דבר הבנתי ששלנו היה הרבה יותר איכותי. אמת או פיקציה? נ.ב. הבנתי שהחולצות עוד לא הגיעו....
שבוע טוב!

שרונה

את טועה. יש בסירקין, עמרי אחד שהוא עכשיו ב-י"ב, יש אותי שאני סיימתי י"ב, ולא הלכתי לגרעין, ויש את עמרי השלישי שהוא עכשיו בצבא, והיה שנה שעברה בגרעיןבגולן, אז בגדול זה בטח שני העמרי השניים, וגם עד כמה שאני יודע הם חברים טובים. אני מסירקין (פ"ת אבל לא משנה), סיימתי י"ב, ואני עכשיו בדחיית גיוס, ומסיים את לימודי באוניברסיטה. בגלל שסירבו לתת לי להיות מד"ב במועצה, כי אני אהיה רק שנה אחת (זה שהם מעיפים מד"בים אחרים עוד באמצע השנה ואפילו לפני זה, לא משנה), אז תכלס אין לי שום תפקיד מוגדר, אבל בגדול אני מעין סמד"ב בסירקין ומארגן חלק מהדברים עם המד"בית, אבל לצערי הרב בגלל הלימודים אני לא מצליח לצאת לפעילויות ארציות, אבל אם יהיה לי מזל אני אגיע לכנס פעילים, ואז תראי מי אני. וחוץ מזה שמתי איזה שהיא תמונה שלי מפורים - זה בקבצים של הפורום. ודרך אגב, מי את?

עמרי, נעים להכיר

אני שרונה ממעלה יוסף, ממושב עבדון (לשעבר אבדון). אני עכשיו משצ"ית ופעילה בעיקר בחוגים ארציים- כמו למשל פורום משצ"ים שאני מהצוות שמארגן אותו (ומאוד גאה בזה). בגדול, אני שוקלת גרעין עודד. ש"ש אני בטוח עושה. שאלה: למה לא הלכת לגרעין?

אז ככה

אני אתחיל מההתחלה: לפני שנים רבות, כשהייתי בכיתה ט´ התחלתי ללמוד באוניברסיטה הפתוחה לתואר ראשון, וכשהייתי בסוף י"ב, כבר הייתי קרוב לסיים, ולמעשה עשיתי את הרוב. כל מי שסיים לפחות מחצית מהתואר בסוף י"ב, יכול לדחות את הגיוס שלו, כדי לסיים את התואר. אני שנה שעברה הייתי בהתלבטות, האם לדחות את השירות וללכת לגרעין, או לדחות את השירות, לשבת בבית, ולסיים את התואר. בסופו של דבר אחרי התלבטויות רבות, החלטתי לדחות את הצבא, וכמו שאת בטח מבינה לסיים ללמוד, וסוף סוף אני עומד לסיים וסמסטר הבא זה הסמסטר האחרון (עוד אחד למנאייק). בסה"כ, אני חושב שבמקרה שלי בחרתי נכון.

../images/Emo32.gifשימחש

פתחתי את שירשור ה-
השבועי. ולכבוד כך אני מצרף את גיליון ט"ו בשבט של עיתון "קן כפר סירקין", אין שער כי הוא תופס יותר מידי זיכרון. וכן,גם הפעם אני אשמח אם מישהו יחווה את דעתו על העיתון (גם הערות שליליות יתקבלו).

kedeman

New member
סתם לידיעתך

נהוג שהמנהלים פותחים את השירשור
אבל גם לא היה אחד פתוח או בעמוד הזה מצטער על הטיפה קטנוניות... (בעיקרון - תפתחו
רק אם אין שרשור אחר כזה כבר ו.. זהו..)

שי באמת

אני מוריד ממך את העומס פעמיים: פעם אחת אני חוסך ממך לפתוח שירשור OFF ופעם שנייה אני חוסך ממך לשרשר לשירשור ה-off הודעות שצריכות להיות ולא היו כי לא היה, וחוץ מזה אתה יודע שאני לא בדיוק עושה מה שנהוג.

fresh mishmesh

New member
יש לי משהו מטומטם להגיד....

נכון שהעיגולים הסגולים האלה שמעופפים בצד בפרסומת של סלקום נוראאאאא מעצבנים?... הם שטים לי בזווית של העין... אוווף בכלל- נהיה פה קצת סגול לאחרונה

למעלה