שימחעס

mAmA MiSiSiPi

New member
../images/Emo32.gif סיעור מוחות , ויש כאן the best

יש לנו בעיית מקלחת ... לפני שעברנו לבית החדש היינו צריכים לשפץ את חדר האמבטיה/שירותים היתה כאן אמבטיה חלודה ומכוערת ושבמילא היינו צריכים לשבור. אני ובעלי לא אנשים של מקלחת גם להוריי היינו עושים אמבטיה לעיתים רחוקות {בעיקר בקיץ} ככה שהיה נראה לנו הגיוני להוריד את האמבטיה ולעשות מקלחון במקום. עשינו מקלחון פתוח יש וילון שיפוע בריצפה וזהו { אני חשה קצת בלחץ במקלחונים סגורים מה גם שרובם לא משאירים למימדי גופי הרבה מקום. מה הבעיה? הבעיה שכשמקלחים את הוריי מים עפים לכל כיוון {לא כ"כ כשאנחנו מתקלחים } ואז יוצא מצב שאני מתקלחת איתו עם בגדים, פשוט נרטבת כולי , בדירה הישנה היינו מקלחים באמבטיה ודפנות האמבטיה היו שומרות שמים לא יצאו . מה עושים? למישהי יש רעיון איך פותרים את הבעיה הזאת , מילא קיץ אוטוטו אז אני יכולה מיד להתפשט ולקלח אותו בלי מכנסיים/נעליים/גרבים אבל בחורף קר ולא בא לי להתפשט כל פעם בשביל לקלח אותו. הפיתרון שלי עד עכשיו הוא שאני מושיבה אותו במקלחון על כיסא פלסטיק קטן וככה הוא פחות זז ופחות משפריץ עלי.

zozoli22

New member
משחקייה

רוצה להמליץ על משחקייה מעולה- החלל המופלא בפולג (נתניה). היינו שם ביום הולדת- ענק!!!!

Leonardan

New member
שאלות שאלתיות

לא קשור ב 100% לנושא הפורום, אך אם יש כאן מישהו שיודע, אשמח לקרוא, במידה ולא, נא להתעלם/למחוק הראשון עדיף
),
רבה
. 1. בהנחה ולא יחוקקו חוק נגד ההכרה בהוצאה בגין מטפלת/מעון, הבנתי שהתנאי הראשון הוא ששני ההורים עובדים, ואז מנכים חצי מהסכום לכל אחד (ללא קשר לרמת ההכנסה). האם יש התייחסות לסטודנטים שלומדים במשרה מלאה ? לדוגמא, סטודנטים לרפואה לומדים חמישה/שישה ימים בשבוע, ימים מלאים. ההגיון לתנאי 2 הורים עובדים הוא שאם אחד ההורים לא עובד, הוא יכול לטפל בילד, האם יש גם מעט הגיון בבירוקרטיה, שתאפשר לסטודנט ב Full Time, להחשב כעובד ? (אותה בעיה חלה אגב, כאשר הבעל רוצה לקחת חצי חופשת לידה, והאם סטודנטית במשרה מלאה - הוא לא יכול) ובנושא אחר
2. לקראת שפור עמדות בדמי ניהול, אשמח לדעת (אפשר גם במסר פרטי) : א. מה דמי הניהול שאתם משלמים עבור קרן ההשתלמות (וגם באיזו חברה, אם אפשר) ? ב. מה דמי הניהול שאתם משלמים בביטוח המנהלים (וגם באיזו חברה, אם אפשר) ?
רבה

כמה אופציות שאני חושבת

דבר ראשון לדאוג שיהיה בראש טוש מצב שהזרם חלש יותר ופחות משפריץ (אצלינו זה פתר הרבה בעיות) בנוסף הייתי אולי משתמשת בגיגית ומקלחת אותו שם - ככה אפשר למלא קצת מים לפני והוא יכול לשבת שם כמה דקות ואז מסבנים אותו וכו ורק כשרוחצים את הסבון אז צריך להשתמש בטוש - מאוד גם נוח בחורף כאשר קר. לגבי מקום לא נראה לי שתהיה לו בעיה - איתן עדין מתקלח לפעמים באמברווז אצל ההורים שלי כי יש להם אמבטיה מאוד גדולה ולמלא בה מים אז סיוט ובזבוז אדיר

פלגיה

New member
סטודנטים שלומדים משרה מלאה

לא משלמים מס הכנסה, ולכן לא יקבלו הכרה בהוצאות. זה גן מה שיקרה לכל אותם הורים (טוב, בעיקר אימהות) שלא מגיעות להכנסה המינימלית המחוייבת במס. מי שלא משלם - לא יקבל הכרה במקרה הזה. היגיון? בבירוקרטיה? ממש אין. לא כדאי לחפש אפילו.

Leonardam

New member
../images/Emo41.gif לא זו השאלה

ע"פ החוק, על 2 ההורים להיות עובדים, אישתי סטודנטית, אני עובד, אני רוצה לקבל זיכוי רק במשכורת שלי (הרי לאישתי אין הכנסה, אין לה ממה לקבל זיכוי), אבל האבסורד הוא שאני לא יכול, מכיוון שאישתי לא עובדת.

פלגיה

New member
למיטב ידיעתי זה לא הולך

וזה נכון. זה אבסורד. גם נקודות הזיכוי שהיא יכולה לקבל בגין הילדים שלכם לא עוברות אליך. יש עוד הרבה אבסורדים בכללי מס הכנסה ובכלל. אתה יודע שאשתך, למרות שאינה עובדת אינה חייבת בתשלום ביטוח לאומי. לעומת זאת אילו המצב היה הפוך - כלומר שאתה סטודנט במשרה מלאה ואשתך היא המפרנסת, עדין היית מחוייב בתשלום ביטוח לאומי.

Ani15

New member
לפי פסיקת ביהמ"ש

הזיכוי יכול להתקבל רק אם הילדים היו בהשגחה לצורך ייצור הכנסה, למיטב הבנתי ע"י שני ההורים. יוצאי דופן הם הורים שבהם אחד עובד והשני לא עובד אבל לא יכול לשמור על ילדים (כמו למשל נכים ופגועי נפש). אולי תוכל להכניס את "סטודנט במשרה מלאה" להגדרה הזו.. (אבל לדעתי תצטרך לתבוע את מס הכנסה כמו שעשתה ורד פרי - כל הכבוד לה - כדי לאשר את זה).

tudu

New member
גם אצלנו בגיגית גדולה

במקום באמבטיה, היה לנו 2 גיגיות, כל אחד היה נכנס לגיגית, וכל אחד היה משחק בגיגית שלו, ממלאים מפלס נמוך ואז אין יותר מידי שפריצים.. אפשרות נוספת, שדורשת אלתור.. להתאים וילון אמבטיה בגובה 50 ס"מ.. אפשר למתוח עם גומי בפתחים, או ווים, כל סידור אחר שיתפוס את זה, ואז אפשר לקלח מעבר לוילון בלי שכל המים יצאו..

יש לי פתרון בשבילך!

יש ראש מקלחת כזה שבא יחד עם צינור ועליו יושב עוד טוש מתפרק. ככה יש לך אחד קבוע ואחד שאת יכול להחזיק ביד כמו באמבטיה. כבר מחפשת לך תמונה. לא לברוח.תיכף אשוב...

../images/Emo6.gif

האמת, פשוט נמאס לי לריב (זה ריב עד שנכנסים למקלחת, ריב בזמן המקלחת -על המים/הסבון/הצעצועים/השפריצים, וכמובן ריב כשצריך לצאת, ואז על החתלה והתלבשות)

mAmA MiSiSiPi

New member
זה מה שיש לנו

תמיד היה לנו זה לא מונע שפריצים{במיוחד כשהוא מתעקש לחסום את הזרם עם היד } , אני צריכה משהו כמו שער בטיחות דמוי דפנות אמבט או משהו כזה כדי לתחום אותו בפנים ואז אני והמכנסיים שלי נשאר יבשים.

יש דברים כאלה כמו שאת מתארת

לא יודעת לגבי עלויות, אבל מקלחונים אפשר להזמין לפי מידה וצורה, ויש משהו דומה אצל חברה שלי (מין חצי דלת זכוכית שנעה על ציר, לא בתוך מסגרת/משקוף), השאלה היא איך המקלחת בנויה, ואם יש לאן להזיז את הדלת בצורה בטיחותית בלי שזה יפריע כשזה לא בשימוש

דין15

New member
../images/Emo32.gif אחד משל עצמי- מחפשת המליצה

הי לכולם, אתם בטוח בטוח יכולים לעזור לי אני מחפשת המלצה למפעילה ליום הולדת: הדרישות- שתהיה נחמדה וחמודה, שתדע להפעיל ילדים בצורה מעניינת- גם את הקטנים- אני רוצה להזמין מפעילה ליום הולדת של בתי בת ה- שנתיים (אוטוטו) אבל יהיו ילדים בטווח גילאים. וגם שעובדת בשבת באיזור רחובות. יש לכן מישהי מומלצת? המון תודה

../images/Emo91.gif

ממליצה לך על תאטרון הבובות של קרנובה. אם את רחובותית יש סיכוי שאת מכירה אותה. ומזל טוב

דין15

New member
תודה על ההמלצה

אני אבדוק אבל אני מעדיפה שירים והפעלה של אדם ולא דרך בובה- היא יותר אוהבת כששרים ורוקדים איתה מאשר להיות צופה יש למישהו המלצות?

למעלה