שימחעס

ומה רע בזה? זו טעות, ויהיה טוב לדעת מה מכניסי

מה מכניסים לדם של התינוקות שלנו
, או הילדים שלנו, או הנערות (חיסון צוואר הרחם), או הנשים, או המטיילים. אם יש אחריות, אז עד הסוף- לברר ולדעת הכל- סכנות ויתרונות ולשקול בצורה מושכלת יותר את העניין, לפני שמשנים משהו במערך הטבעי המושלם עימו נולדנו!!! לצערי, רוב האנשים, כמו עדר
, עושים מה שאומרים להם ולא שוקלים כל דבר ודבר לגופו. אדל בכל מקרה- סליחה על 3 ההודעות אם זה מפריע בעין. בגלישה לילית על כמה פורומים במקביל- זה קורה.

יה-יה

New member
ואני, מסתבר, מכירה את אדל...

כבר שנים רבות. אז תתנהגו אליה יפה

../images/Emo41.gifאני הורה האחראי לחיי ילדיי וצריך להחליט../images/Emo41.gif

נושא החיסונים הוא נושא שנוי במחלוקת. האם לחסן? את כל החיסונים? בנפרד? מחומשת? באיזה גיל? רוטה? פרבנר? תוספת לאבעבועות רוח? מחלות מסוכנות או לא? כל אלה ועוד- ניתן להציג שאלות בפורום ההומאופתיה יש דיון מעניין מחר בערב, וד"ר חיים רוזנטל, רופא והומאופת, עונה על שאלות בתחום. http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?f... מוזמנים כבר להציג שאלות - פורום הומאופתיה קלאסית, תפוז. נא לא למחוק הודעה זו, היא חשובה לנו ולכל ההורים. הצלוחה

orelie

New member
פרשנות החלטת בית המשפט לגבי ניכוי הוצאות מטפל

מוזמנות לקראו את מה שכתבתי בבלוג שלי בעניין אשמח לתגובותכן יום טוב יעל

זה בדיוק כמו אצלנו - אני שמתי לשקדי גיגית מים

קטנה שהוא יכול לשבת בתוכה לשחק להנות וגם לא לבזבז מים כי חופפים ומסתבנים עם אותם מים בעזרת כוס . ובדוש הוא כן בזבז מים כי הוא היה נשאר איתו פתוח לאורך זמן רב ולא מוכן להפסיק לאט לאט גם פתרתי את בעית הבזבוז מים וגם יש לי יותר זמן של נחת לשבת לידו כשהוא משחק לבד בגיגית ומבלי להרטב בכלל רק להשגיח מהצד ולהתמוגג מהמשחקים שהוא ממציא. וגם גומרים עם המקלחת שופכים לאסלה ולא לחור של הדוש כי אז יש הצפה בחדר אמבטיה כי אין מקלחון סגור רק שיפוע ברצפה יורד לכיוון החור. אצלנו לא עשינו מקלחון מטעמי תקציב - אבל יש אמבטיה בקומה העליונה כך שאם ממש בא להתפנק ממלאים אותה אבל זה נדיר - בכל זאת אני בת של עובד מקורות וגדלתי על מסורת שמירת מי הכנרת זה לא רק מהשנה זה מאד ומתמיד. זאת גם הסיבה שאצלי הדשא בגינה הוא סינטטי "רק בכאילו" .

למעלה