איזה סרט מתח או אימה מוצלח במיוחד יצא לכם לראות הקיץ? תפוז
אנשים מזמינה אתכם לתחרות נושאת פרס בנושא אני יודע מה ראית בקיץ האחרון. כתבו לנו בפורום סרטי מתח ואימה ביקורת על סרט מתח ו/או אימה אותו ראיתם הקיץ בקולנוע ועליו אתם ממליצים לשאר הגולשים ללכת לראות ותוכלו לזכות במכשיר MP4
מכתב מאבא לאבא יש דברים שרציתם להגיד לאביכם ולא העזתם? עכשיו זה הזמן. כתבו לו מכתב בפורום להיות אבא, ספרו לו על הדרך בה השפיע עליכם, מה למדתם ממנו, ועל מה לא הייתם מוותרים במערכת יחסים איתו ואולי תזכו בפרס מיוחד מתנת שילב הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1646&msgid=104560132
תחרות הסטיקרים הגדולה- היום האחרון אתם מוזמנים להשתתף בתחרות הסטיקרים הגדולה של פורום ימי הולדת ומתנות
את הראשונה שדיברתי איתה מהפורום ואת תמיד תהיי הראשונה ש... דיברתי איתה
בלעדייך הפורום הזה היה אחר לגמרי. אם כל מי שפה לא היה מכיר אותך הוא היה אומר "יש לי הרגשה שחסרה לנו איזו ז'בט אחת... בואו נלך לחפש אותה בקרית עקרון, שאגב מתנ"ס תקוותינו לא נמצא בו!" אני לא יודעת אם אני בעצמי הייתי מתחברת לפורום ובאה למפגש פורים אם לא הייתי מדברת איתך. לפני שדיברתי איתך לא חשבתי לרגע שאני אי פעם אפגוש אנשים מהאינטרנט. אני זוכרת שבימים הראשונים שדיברתי איתך שתינו לא הלכנו לטיול שנתי באותו זמן
. ממש לא מזמן (במאי אולי?) צ'וטטנו בצ'אט כהרגלינו ואני לא יודעת איך הגענו לזה ושל מי הרעיון אבל בסוף הוחלט ש"מחר אני באה אליך" ובאתי. זה היה ממש לא מזמן אבל הרבה קרה מאז. אני חושבת שזאת היתה הפעם הראשונה שעשיתי משהו משוגע מהסוג הזה