../images/Emo32.gif אתמול אני שנה בפורום../images/Emo12.gif
*מרשהלעצמילפתוחשרשורחדש* איך שכחתי מזה?!?! איך? אני כ"כ עילגת!!
אתמול ה-27 ל8 ב16:10 חגגתי שנה בפורום
רק דבר אחד יש לי להגיד לכם: תודה!!! על כל השנה המדימה הזו על כל השנה הזו שסבלתם אותי, את החוסר חיים שלי. אני לא רואה את עצמי בלי הפורום הזה ואני לא רוצה לראות את עצמי בלעדיו. אתם הם החברים הכי טובים שלי. כי מה לעשות, אני לא מסתדרת עם הסבביה פה מחוץ למסך
אני מחפשת מילים לסכם את השנה הזו ופשוט אין לי. זו השנה הכי מושלמת שהייתה לי הכרתי פה המון אנשים מדהימים אין אחד פה שאני לא אוהבת. באמת אוהבת, מכל הלב הכליות ושאר החלקים
כשהצטרפתי לפה היה כאן קצת אחר עדיין לא היו מפגשים עדיין לא היה טאקי עדיין לא היה שעות של צ'אט עדיין היה לי פלאש במחשב המטומטם הזה
(מאוד קשור
) ועדיין קראו לי בסתם שם לא מקורי כמו גולדי או זהבית
לא דמיינתי לעצמי שאני אתחבר ככה לאנשים מהאינטרנט, ושאני איהיה הכי מאושרת בגללם או שאני אבכה בגלל מישהו שרק חושב לעזוב ויגרום לכל זה להתפרק. אני אוהבת אתכם!! אין לכם מושג כמה אני אוהבת אתכם!! כמה אתם חשובים לי!! מה שיש פה אין בשום פורום אחר. באף פורום לא נפגשים פעם בשבוע בערך
ועדיין סובלים אחד את השני לסיכום-אני שמחה שאמרתי לעצמי "גולדי, אולי תצטרפי לפורום הפיג'מות? נראה נחמד שם וזו גם סידרה לא רעה" ואח"כ שאמרתי לעצמי "גולד, את צריכה לכתוב שם יותר" ו"את חייבת למצוא דרך להגיע למפגש הזה אם את רוצה להיות חלק מהפורום
" (אני מדברת עם עצמי יותר מדי
) פאק, עברה שנה
במבט לאחור הייתי הרבה יותר תמימה. סתם שתראו, ההודעה הראשונה שלי
חפרתי שם, וזו הודעה מוזרה. אבל זו אני, למה אתם מצפים? אין לי פואנטה ואני חוזרת על עצמי ואני לא קשורה לחיים ואני אשתוק ואלחץ על שלח.
*מרשהלעצמילפתוחשרשורחדש* איך שכחתי מזה?!?! איך? אני כ"כ עילגת!!