שחסר לו הסכמ"ש

לבנדר א

New member
../images/Emo32.gif שחסר לו הסכמ"ש

וחוץ מזה הוא חייב לדבר על סמולוויל!!! תגידו שראיתם את האחרון, ואז אני, כאילו, אסרב לעזוב אתכם עד שתבינו עד כמה לקס מסכן וכמה שקלארק ולאנה התנהגו$%$^$%^$% באופן#$^#$^%# שממש%^#$&^%$&^$# עלה%$^%&#% לי%$#$%^&#^ על העצבים. *רושפת קיטור מכל החורים בפרצוף*

Don Nirtin

New member
על קלארק אני לא מתפלא../images/Emo87.gif

הוא נעל. ועל לאנה אני לא מתפלא כפול 2- היא נעלית כאפה וכזו שדורשת מכות. ורצח. אז שניהם יחד- פויה.

לבנדר א

New member
../images/Emo58.gifאבל אבל

ביצ'!לאנה היא חדשה ומרעננת. ואני בערך חשבתי עליה ועל קלארק כ"ממש חמודים" בתחילת הפרק! אבל בעצם, קלארק תמיד היה אטום להדהים כשזה נוגע ללקס. הוא אף פעם לא חושב, כאילו, רק ברגעים שזה ממש לא מתאים הוא נעצר לחשוב אם הוא עושה את הדבר הנכון, אבל כשזה מעשה שירסק את ליבו המצולק של לקס (ולפיכך, את שלי) לפירורים מדממים צורחים, לאאאאא, מובן מאליו שהוא צריך להתמזמז עם לאנה לפני הפרצוף שלו. אידיוט.

D amaged R oses

New member
../images/Emo45.gif חלקי

קלארק אמנם כוסון אש מגיל 6, אבל... אני חושבת שהשחקן לא משהו! הוא משעמם ולא יודע לשחק, ווי זמיר ;S ולאנה... לאנה פשוט מעצבבבבבנננננננננננננתתתתתתתתתתת אני שונאת אותה השחקנית, הדמות, הדיבור, ההליכה.. לא סובלת אותה אבל לקס... למרות שנהיה שטן קשה לא לחשוב שהוא פשוט סקס מהלך

Don Nirtin

New member
האמת?../images/Emo87.gif

זה רק בסידרה סמולוויל שהוא משחק כמו עציץ. ראיתי אותו בדברים אחרים והוא היה בסדר גמור עד סבבה. כנראה שסמולוויל משחקת אותו לאט לאט עם עלילות חוזרות ועם כלום אחד גדול. וכן- הוא כוסון אש מגיל שש.

D amaged R oses

New member
ולקססססססססססס

איפה לקסוש שלי?
ומה זה התמונות המגרות האלה על הבוקר? אתה פותח לי את התאבון

Guid

New member
אין לי אינטרנט!!!! לאאאאאאאא!!!!

גלעד, יעל, צר לי. מאוד רציתי לבוא לחתונה, אבל אני לא יכול... אין לי אינטרנט, וכנראה שעד מחר בבוקר גם לא יהיה.... וחשבתי שאני אהיה בראולר כבר מחר בצהריים... /tapuzforum/images/emo10.gif

פירסום קומונה חדשה !

אני ורובין, פתחנו קומונה חדשה במשותף. הקומונה היא די פתוחה ועוסקת כמעט בכל דבר ובכל נושא. אתם מוזמנים לבוא ולנסות, אם אהבתם על הכפאק, ואם לא, אז עוזבים ולא קרה שום דבר. הקומונה הזאת, לא עוסקת רק בהארי פוטר. זאת קומונה כללית שכפי שהזכרתי מקודם, עוסקת בשלל נושאים. ואתם קובעים את רוב הנושאים שבהם תעסוק הקומונה. למעשה אני ורובין שם כדי לכוון אותכם, אבל אתם הם הנהגים האמתיים של הקומונה. יש לינק בחתימה, אתם מוזמנים בשימחה !

אם כבר מדברים על סדרות...

הייתי צופה בעבר בסמולוויל, אך עיצבן אותי שהם חוזרים על עצמם. במיוחד כל המפגשים והאיחודים של קלארק ולאנה. אני אישית מעדיף את הסדרות הקומיות של פעם. והנה שתיים שאני מאד אוהב. צער גידול בנות: סיפור על אב לשלוש בנות שהתאלמן מאישתו. אחרי תקופה שבה חי עם אימו, החליט האב לנסות להיסתדר בכוחות עצמו. הוא מגייס לעזרתו את חברו הטוב מהתיכון והקולג' ג'ואי, שהוא קומיקאי וחקיין, בעיקר של דמויות מצויירות. ואת גיסו ג'יסי, שהוא האח של אישתו שמתה. הוא מעריץ רוק'נרול בכלל ואת אלביס פרסלי בפרט. ושלושתם מנסים לגדל את הבנות, ועוברים איתם חוויות מרגשות ומצחיקות. סידרה שגרמה לי לבכות יותר מפעם אחת, ולא רק מצחוק. הסידרה השניה היא: אלף: באנגלית - ALF, שזה ראשי תיבות של, Alien Life Form. אלף הוא חייזר מהכוכב מלמייק , חלליתו מתרסקת על גג ביתם של מישפחת טרנר. ומאז הוא הופך להיות חלק מהמשפחה. אלף הוא נמוך מאד, בגובה של ילד בן ארבע אולי. חום ושעיר. הוא אוהב לאכול ובכמויות, המזון האהוב עליו זה בשר חתולים. במהלך הסדרה יש הרבה נסיונות מצידו לאכול את החתול של המשפחה, "לאקי". סידרה שגם משלבת, הומור ורגש. גם בסדרה זאת בכיתי כמה פעמים. ( טוב נו, אני בחור רגשן
) אני צופה כעת בפרקים ביוטיוב.

D amaged R oses

New member
רק חבל שאין שום סיכוי למצוא

צער גידול בנות, או אריזה משפחתית, או הנסיך מבל אייר ושאר הסדרות המעולות האלה.. עצוב לי שהערוצים נראים היום איך שהם נראים XD למרות שהם מתמלאים באנימות [שזה אושר בפני עצמו] הרוב זה פשוט גרוע, והם מצנזרים 80% מהפרק, ומדבבים גרוע ו... עצוב

יש כמה פרקים

ביוטיוב, של צער גידול בנות ואריזה משפחתית, אך לא את כל הפרקים. את הנסיך המדליק, עדיין לא ביררתי. אני צופה כעת ב"חברים" עונה שלישית ו"אלף". ( שניהם ביוטיוב, כרגע לא ראיתי שחסר שם פרקים ) בקשר למה שקורה היום, זאת אחת הסיבות שאני לא מחיק טלויזיה בבית. שום סדרה לא עושה לי את זה יותר, ואני חש כך כבר הרבה זמן. כרגע המחשב זה גם הטלויזיה שלי, אם מצאתי כאן מה שאני אוהב, סבבה, אם לא אז לא. בד"כ, אני מוצא כאן הרבה דברים שאני אוהב.

Guid

New member
דיבוב אנימות לעברית זו השחתה.

מה הטעם בלשים את נארוטו אם מצנזרים את הקרבות, לעזאזאל?! o_O

D amaged R oses

New member
היה את הפרק

שהראו את גאארה קטן, שהוא רצח את הדוד שלו [שהדוד שלו היה אמור לרצוח אותו] ושהיו אמורים לראות את הדוד עם דם ברצפה פתאום המסך שינה צבעים ולא הבנתי מה קרה לא היה דם לא היה כלום ;/ אחרי זה נזכרתי שמצנזים -ה-כ-ל- יימח שמם.. יש דם, הם מטשטשים, מעוותים צבעים.. מי יישמע! כי לראות את העיוותים שלהם זה לא יותר גרוע מלראות דם XD הם צנזרו קטע שלם מתוך פרק של מרמייד מלודי פיצ'י פיצ'י פיטץ'[קטע חשוב!] כי היה בו נשיקה XDDDDDD

Guid

New member
טחחח~

מי ישמע... והם עוד משדרים את האי/דאוס כאילו שזה נקי מנשיקות... XD

למעלה