שהתחדש!

Hasselblad

New member
../images/Emo32.gif שהתחדש!

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - שרשרו לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. והפעם בעקבות ההתחדשות שלי במחשב נייד (קולולולוללו) תספרו מה הדבר האחרון שקניתם ו/או קיבלתם. בקיצור הדבר האחרון שהתחדשתם בו. זכרו ששרשור האוף-טופיק הוא לא רק משימה; זהו המקום לכל מה שלא קשור לנושא הפורום, השתמשו בו בכיף.

Don Nirtin

New member
לכבוד היום הולדת שלי../images/Emo267.gif

קניתי את הספרים "הילדה השקטה" (על אחד שיש לו שמיעה מוסיקלית ועל ילדה שנחטפה והוא מציל אותה הודות לשמיעה מוסיקלית) והשני זה "רשלנות" על ילדים אבודים ועל התקווה המחודשת- בקיצור לא ספר שאני נוהג לקרוא, אבל הייתי זקוק לזה. פלוס- מלא ממתקים מסבתא שלי ליומולדת שלי, 2 בקבוקי קולה, 3 שקיות שוקו ומוקה כ"א, ועוד כל מיני דברים
וקיבלתי מנעמונת ארנק סקסי למומולדת

תתחדשי יקירתי../images/Emo24.gif

אני אתמול בזבזתי מלא כסף על נעליים, מכנסיים, חולצות, ועוד כמה דברים

../images/Emo209.gifלא זוכרת כבר...

מקלדת ועכבר אל חוטיים? ואו, כמה טוב להיות שוב בפורום O: אני מרגישה כאילו הייתי מנותקת מציוויליזציה במשך מלא זמן >< הקושי יש לי מושג מה קורה בעולם XDD עדיין יש את האיוונט של האלווין? או שאני בדיליי מטורף?

לפני חודשיים../images/Emo118.gif

אייפוד טאץ' דור שלישי [ואז יצא הרביעי והתעצבנתי על העולם] - מאושר מהקניה הזו, אני כל היום משחק בו, שומע בו מוזיקה, רואה וידאוז, פייסבוק [Wi-Fi] וטוויטר.. ומה לא. בחיים לא היה לי נגן עם סוללה שמספיקה לכ"כ הרבה דברים.. שלא נדבר על השכלול שבאייפוד טאץ' בעצמו, זה פשוט מדהים. אני רוצה לקנות מחשב חדש. אבל תמיד דוחה את זה...

Guid

New member
למה לא אייפון, אם כבר?

קניתי אחד לפני חודש. אני כ"כ מתלהב ממנו, שאני לפעמים משחק בו שעות שלמות בלי לשים לב... Wi-Fi זה פשוט גאוני... פשוט גאוני.

זה ממש גאוני!../images/Emo118.gif

מהרושם שקיבלתי על השימוש באייפון כטלפון מחבריי - לא התלהבתי.. אהבתי רק את החלק ה"לא טלפון" שבו.. שזה בדיוק מה שיש באייפוד P: חוץ מהמצלמה T_T שרק בדור רביעי הוסיפו. בסדר גמור לי עם הפלאפון שיש לי, הוא נהדר. ועכשיו האייפוד משלים את כל השאר - שמיעת שירים [גם ברמקול, למרות שהוא עלוב ליד זה של האייפון].

Guid

New member
מצחיק,

כי אני עושה הכל באייפון חוץ מלשהתמש בנגן מוזיקה שלו...
אבל צודק, הוא נח מאוד- האייפוד. ואולי כטלפון האייפון הוא לא הכי מבריק, אבל זה כ"כ לא מפריע לי...

ברצינות?../images/Emo118.gif

אז איפה אתה שומע מוזיקה? F5 זה אחד הנגנים האיכותיים. אני מאושר במיוחד בגלל המוזיקה
וזה בסדר, אני מבין את ההקרבה בקטע של האייפון, לא סתם הוא כזה פופולרי...

Guid

New member
יאפ.

יש לי נגן מוזיקה אחר- Cowon i7. אני מרוצה ממנו עד הגג. לדעתי הוא הרבה יותר איכותי ונוח מהאייפוד... משהו באיכות שמע שלו פשוט הרבה יותר נקייה ומדוייקת. אבל חלק מזה הוא גם הרגל, אני מניח. אני כבר שנתיים איתו... P:

למעלה