שבוע טוב לכולם

eshkolit32

New member
../images/Emo32.gifשבוע טוב לכולם

כל אלו שצמו, איך עבר הצום? איך אתם מרגישים? שיהיה לכולנו כאן שבוע (מקוצר) מצוין, מלא באנרגיות טובות !

שבוע טוב!

לי כואב הראש למרות שלא צמתי,אבל עדין לא אכלתי טוב. העיקר שעבר..

nOway1

New member
לי היה ..!

קודם כל שבוע טוב .. שבוע של שמחה .. לי היה בסדר ... לא משעמם .. קצת קשה .. עבר בטוב .. איך היה לכם /ן ?

....

הצום עבר וטוב שכך הייתי חצי יום בבית כנסת ומשעה 14.00 עד הסוף כמעט והתעלפתי אמרו לי להרים רגליים למעלה כדי שהדם יזרום קצת. ישבתי ליד מזגן ועכשיו יש לי רעידות בכל הגוף. שונאת את זה העיקר שזה מאוחורינו

כן

הלכתי לבית הכנס בשעה 13.00 עד הסוף אחרי תקיעת השופר ברחתי כל עוד נפשי בי.. לא יכולתי יותר ובחיי היומיום אני לא אכלנית גדולה אבל דוווקא בגלל זה הרגשתי זוועה כי בקושי שתיתי כמה ימים. בעעעע

אני מאוד בעייתית..

בקטע של שתית מים נהיה לי טעם בעעעע בפה עם מים. זקוקה לאינפוזיה..
משתדלת.. טנקס בייב

eshkolit32

New member
יש לי פיתרון מקורי בשבילך

תשתי קולה!
ועכשיו ברצינות, תשתי מיץ או איזה משקה אחר. אחרת את תתייבשי. אני רוצה לשמוע דיווח במהלך הערב על מצבך ואני מקווה לשמוע שלגמת ולגמת בלי בושה כאילו אין מחר !

חחחח

זה כבר שתיתי.. מיץ ענבים איזה 4 כוסות.. וגם שתיתי נס קפה עם 3 כפיות סוכר להחזיר לעצמי את הסוכר בגוף ואת הצבע ללחיים.. קיבלת דיווח קצרצרון.. מקווה שיהיה עוד מה לדווח.. פומלית..

שבוע טוב וגמר חתימה טובה!

עבר הצום הזה... ועם כל התפילות נהייתי כמו סמרטוט רצפה... אבל טוב שעבר.....! אגב, אני מרגישה יותר טוב! שיהיה לכולכם גמר חתימה טובה ויה``ר שיתקבלו תפילותינו ברצון!

זה מזכיר לי

בבית כנסת שמענו בום ,מישהו התעלף וקיבל מכה בראש ולמישהו היה פלאפון אז הוא הזמין אמבולנס . מסכן :-(

A GIFT OF LOVE

New member
עבר ממש בסבבה

חוץ מבשעתיים האחרונות שממש התחשק לי לאכול וספרתי את הדקות [לא שהייתי רעבה או משהו פשוט התחשק לי]. אני עדיין המומה שלא אבדתי נוזלים והרגשתי טוב. וקצת עצובה שלא הלכתי לבית הכנסת ברוב טיפשותי ועצלותי.. יש תפילות כל כך יפות...

LiorShap

New member
הצום הראשון שלי

והיה קצת מוזר...הייתי בטוח שאני אהיה מת מצמא ובכלל לא רעב. [בד"כ אני לא מרגיש תחושת רעב גם אם אני לא אוכל הרבה זמן] אבל היה בדיוק הפוך...ואחרי צום כשאכלתי שבעתי תוך שנייה...שיהיה. חח. שבוע טוב

למעלה