שבועי!

ac19

New member
ועוד איך הלבישו אותם! בעעעעעעעעעעעע

אני בתור בן בחיים אבל בחיים לא יתלבש ככה! אפילו בחתונה שלי אני אל יתלבש ככה!

shoshishoosh

New member
לכו לכו עלק הבויזים יותר שווים והם

זכו במקום השני כאילו מה לא מובן?!?!? הלווו צאו מהבועה הדיימונדז בחיים אבל בחיים לא יגיעו לאירווזיון!! נראה לכם המעפנות האלה?.? וגם השירים שלהן מעפנים לא כמו של המושלמים שליי כפרות עליהם איזה שווים..פחחח הרגתם אותי חיים באשליההה וגם המעפנות!

nmizri

New member
צר לי לאכזב אותך....

את כולך בטוחה שהבנות לא יגיעו לאירוויזיון... אבל הבנים גם לא הגיעו לאירוויזיון השנה ואני בטוח שגם לא בעוד 3 שנים... אז תרפי מהחלום הזה שבחיים לא יגשם צר לי לאכזב אותך! ותאמיני לי שהבננות עוד יצליחו ובגדול... ואני לא מדבר רק במימדים של הארץ...

ק ש ר

New member
כל מי שבפורום הזה שיכנס רגע

שמתם לב שנכנסות לפה ילדות קטנות במטרה ברורה מראש- לריב- ואתם משחקים לידיים שלהן? די עזבו אתכם, אל תגיבו ותנו להן לבכות לעצמן. לא קשור אבל, לימור כפרה אם תראי את זה תני חיוך חחח....

shoshishoosh

New member
הנה ההודעה שהיה לכם קשה להיכנס ..

ולקרוא אותה....אז ככה: מעכשיו אין לנו יותר שום קשרר אתם לא נכנסים אלינו ואנחנו לא אליכם סבבה??? אם אתם לא אוהבים את הבויז אל תאהבו אני מתה עליהם וגם אין לי כלום נגד הדיימונדז אתם פשוט מעצבנים לפעמים שבא לקלל את כל העולם!! והדיימונדז שרות יפה אבל מה לעשות אני אוהבת יותר את הבויז ואם לא הייתם נכנסים ומקללים שם אולי אף אחד לא היה רב אחד עם השני שזה כבר ממש מתחיל לעצבן ואני לא אכנס לפה יותר בתנאי שאתם גם לא לשם..ואם אתם נכנסים אז תכתבו דברים טובים ולא להעליב את הבויז ולשגע אותנו כי זה ממש ממש ממש מעצבן בקיצר הבנתם את מה שאני רוצה נכון? ואם אתם רוצים דברים טובים על הדיימונדז אז הנה...הן: חמודות..שרות יפה..ועם אדי בטלר והבויז לא היו בקדם לדעתי הן היו זוכות

../images/Emo32.gifשבועי!

אני מבקשת בכל לשון של בקשה- לא להכנס לפורום של הגיים בויז ולקלל! די ראיתם שהם חברים טובים, אז למה? מה יוצא לכם מזה? שכל אחד יעריץ את הלהקה שלו וזהו! ועוד משהו,אני בטוחה שהבנות של הגיים בויז רואות את זה- אז אני כבר אומרת שזה לא כל הפורום שלנו. באמת יש מתחזים שרוצים לגרום סיכסוך! אז קודם תבררו אם הבנאדם בכלל כותב אצלנו בפורום, ואז לבוא בהאשמות!

בקשה מכם אנשים,כנסו-

ב26.3 בלי הודעה מוקדמת יורדת הסדרה תשוקות מהמרקע, אנא עזרו לנו והפיצו את העצומה, גם אם אתם לא אוהבים את הסדרה כל כך! בבקשה,זה חשוב לי
http://passions.back.co.il/

אממ כנסו שניה

אממ רציתי רק להגיד ש.. שיש פה מיישהו שכל פעם נכנס לפורום שלנו.. של הגיים בויז ופשוט מתחיל לקלל אנחנו לא מבינות למה ו.. אנחנו לא רוצות ריב.. כמו שהם לא רוצים >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> והבנו שיש עדיין בעיה עם הקטע מי לקח מקום שני או שלישי זה לא נורא ולא משנה מי לקח אנחנו כולנו יודעים שכל אחד רצה שמי שהוא אוהב יזכה וגם אחנו לצערנו מאוד מאוכזבים מהבחירה של אדי בטלר.. אבל כרגע אין מה לעשות הוא זכה והוא נוסע למרות שאני לא מרוצה מהבחירה ופשוט אני חושבת שלא יעזור לכם פה לעשות הפגנה שאדי יפרוש כי בנתיים הוא זה שנוסע ליוון ואני חושבת שזה לא ישתנה בקרוב! אז בבקשה אם אתם רוצים לקלל אל תכנסו אלינו לפורום לקלל כי אנחנו לא רוצות לריב איתכם אז בבקשה אם בא לכם בואו לדבר איתנו כמו שאני עכשיו רושמת לכם לא בקללות ולא בריב אלה פשוט כדי להסביר לכם כמה שזה מרגיז שאתם סתם פשוט שתם נכנסים אילנו ומקללים ובגלל מה שהם לא זכו לא נורא נו בנתיים אם הוא לא יפרוש רק תתפללו שבארוויזיון הזה נקבל מקום טוב כמו שנה שעברה! זהו אז בה ביי לכם ושבת שלום!

יעזור,לא יעזור -העיקר נדע שניסינו!

ובקשר לריב,פתחתי שירשור שלם בשביל זה>>

למעלה