שבועי!

כנסו כולם!!!!!!!!!

קודם כל אני באתי להגיד שהגיים בויז זכו מקום שני ולא הדימונדז אז על תשוויצו יותר מידי!!!על תבואו לפורום שלנו ותירדו על הבויז כי מזה לא כדי לכם לעצבן אותי...סבבה הלהקה שלכם חמודה והכל!!אבל למה לרדת על הגיים בויז מה הם עשו לכם!!כלום!!אז דיי חלאסס!!! השיר של הבויז היה מהממםםםם !!וזכינו מקום שני וזה כבודד!! לעומת הדיימונד 3 שנים כבר זמרות ואפילו לקדם לא הגיעו מתי שהן היו חדשות וגם לא מקום שני קיבלו לעומת הבויז שהם להקת בנים חדשה שרק נכנסה לכל הפירסום הזה הם הגיעו לקדם וולקחו מקום שני!!!!1 כבודד אז שבו בשקט!!!

OoנויoO

New member
פורום דיימונדז כנסו.....

תשמעו אני לא באה לקלל אפחד או משהו כזה... אבל מ=ל=א ילדים נכנסון אלינו לפורום [של הגיים בויז מפה!] זה ממש לא יפה!אפשר לחשוב תבינו הם לא בריב או משהו אז למה להכנס וסתם לקלל?! אני לא מבינה אתכם באמת מה הקטע פה למה אתם נכנסים ומקללים[לא כולם אבל היו פה כמו שנכנסו] מה כבר עשינו =/ מה יש לכם נגד הגיים בויז?! ולמה להכנס ולקלל?! עכשיו אני אומרת לכם בשם כל הפורום אל תכנסו יותר זה סתם גורם לריבים אז חאלס! זה לא בקטע של לריב או משהו אבל די באמת תתבגרו!

d miss d

New member
../images/Emo32.gif אורטלי חיי כנסי

את לא עונה לי שבוע במסנג'ר אולי יש בעיה או משהו??.. צרי איתי קשר אוהבת אותך.. נ.ב :אל תתייחסו

litalg06

New member
כנסו כולם זה חשוב נורא נורא

תראו.. אני מהפורום של הגיים בויז... לא!! אל תסגרוו את ההודעה... תקראו עד הסופ זה נורא חשוב... נמאס לנו בפורום מכל הריבים איתכם. אנחנו מאוד מעריכים את הדיימונדז וחלק מכם נכנסים ומציפים את הפורום שלנו בקללות. זה נורא לא נעים לנו כי אנחנו לא מחפשים לריב איתכם, להפך אנחנו רוצים שנהיה חברים טובים כי 2 הלהקות חברים טובים ואוהבים אחד את השני! אז למה שזה לא יהיה ככה גם אצלנו?! תראו זה מה שכתבתי בפורום של הבויז: תקשיבו אנחנו חייבים להפסיק עם זה. על מה אני מדברת?! על הריבים עם פורום דיימונדז ובכלל עם הילדים שנכנסים לכאן. אני יודעת שלפעמים הם מתחילים אבל קרה לא פעם שגם אנחנו נכנסנו אליהם וקיללנו... ואני שמה לב שנכנסים מלא ילדים מעצבנים, לאו דווקא מפורום דיימונדז, שמתחילים לקלל ולחמם אותנו אבל אתם צריכים להבין שהם עושים את זה בשביל הכיף שלהם! כדי לעצבן אותנו והם מצליחים! אז בואו לא ניתן להם את ההרגשה הזו ונתעלם! אנחנו צריכים ללמוד להבליג לפעמים! כשמישהו פותח הודעה מעצבנת כזו כמו שפתח היום פעמיים משה XMan פשוט תתאפקו, תתעלמו ותבליגו! זה יעזור לסידור של הפורום! אל תגיבו אפילו לא תגובה אחת! ולסיכום: אני לא באה פה בטענות לאף אחד! אני אוהבת אותכם כ'כ פורום מדהים אחד! וב'מת שאתם מקסימים אחד אחד! אז קחו לתשומת ליבכם כי הפורום יכול להיות הרבה יותר נחמד עם אווירה הרבה יותר טובה... ודבר אחרון... מי שרוצה שאני אכנס לפורום דיימונדז ואסביר להם שזה מציק שהם נכנסים וכל המגילה שרשמתי פה שיעשה
סורי על החפירה... מקווה שתבינו ותפנימו... אוהבת את כולכם תמיד!! ליטלי... אני חושבת שכולם צריכים לקרוא ולהפנים... זה לשני הצדדים.. אנחנו לא מחפשים לריב ואני בטוחה שגם אתם לא... אז עשינו סולחה? אוהבת ומעריכה המון!! ליטלי...

צר לי לאכזב אותך אבל הדיימנדז זכו

מקום 2! צאו מהבועה. או שפשוט תראו שידור חוזר כדי להבין. ואל תכלילי בשם כולנו בבקשה. ויש לך בעיה עם העבודה שלהן? את מוזמנת לפנות לרוברטרו הממוסחר.

OoנויoO

New member
אבל לא כמו כמה מפה....

ילדה בשם שיר נכנסה ופירגנה אז מה הקטע לקלל?! לא חייב לאהוב אותם אבל לא צריך להכנס ולקלל...זה כבר עובר כל גבול

ק ש ר

New member
נצל"ש- כנסו לנענע

יש קטע וידאו על מאחורי הקלעים אתמול. מדברים שם גם עם הבנות
כמה קטעים טובים חחח...: גיא הררי חי בעולם אחר: ""אנחנו מביאים משהו חדש. שואו שזה גם ריקוד וגם שירה, וזה חדש" חחחחח... המנחה בהתחלה: "ערוץ ראשון, אירוויזיון וצביקה פיק- דברים שישארו תמיד"

ק ש ר

New member
רק תיקון אחד,

אם תסתכלי אפילו בדף הזה תראי שהקללות הן לשני הצדדים. אבל אני באמת מסכים איתך, כל הקטע הזה גורם להרגשה לא נעימה.

litalg06

New member
אני מאוד מקווה שכמה אנשים אצלנו

ואצלכם יפנימו את זה... אני באה אליכם בטוב באמת אין לי שום כוונות רעות! אני רוצה לעשות אתכם סולחה בשם פורום 1417... באמת! מכל הלב.. אני מאוד מעריכה את הדיימונדז. ואני מקווה שיום אחד גם אתם תוכלו להעריך את הגיים בויז כי 2 הלהקות חרים ממש טובים!

ac19

New member
אבל כל המקללים הם לא חברי הפורום

הזה! הם רק מתחזים! וגם אתם לאצדיקים גדולים גם ממכם באים ומקללים...רק שאנחנו לא עושים מזה סרט...אז שחברי הפורום שלך לא יגידו שהם יותר בוגורת...כי לא רואים אתזה! וגם אני בעד שכל הסכסוך הזה יגמר כבר!

litalg06

New member
אני יודעת שאנחנו לא צדיקים וגם אמרת

י שזה שני הפורומים.. יש ילדים שישר קופץ להם הפיוז וצריך להפזיק את זה. ולילה טוב ושבת שלום
מעריכה המון, ליטלי

shoshishoosh

New member
צודקתתתת נויוש כפרות על הבויזז

וגם אני לא התכוונתי לקלל אבל ככה יצא כי אתן גם עושות את זה..מה זה לא מעצבן? אז תפנימו בבקשה!!!

ק ש ר

New member
הדיימנד'ז מקום 2 מותק.

הן קיימות שנתיים ולא 3. הן יודעות לשיר, ראיתם איך אחד מהגיים בויז כמעט נחנק בלייב? חחחח...

../images/Emo6.gifאשכרה

טוב שהמיקרופנים לא נפלו להם מהמקום>< בקושי שמעו אותם בכלל.

חחחח.. גם אני שמתי לב לזה..

היו שניים שבכלל לא שמעו אותם..חח.. והדיימנדז זכו מקום 2, ומי כמוני יודעת שמקום 2 זה מקום מושלם

למעלה