שאלת סקר

הנה אני באההההה (לענות,כי אין כאן מסיבה)

הספר שקראתי לאחרונה ואהבתי: חיים על דלת המקרר ואבא ארך רגליים
סרט שאני אוהבת: יש הרבה כאלה ואני בדרך גכלל שוכחת את השם.. אבל אני אוהבת את בוא נדבר על זה,טיול משפחתי,|סדגש ועוד המון סרטים שאני לא זוכרת את השמות.. בעיקר קיצ'יים וקומדיות..(לפעמים גם דרמות זה טוב..) אה ניזכרתי גם באושפיזין ובחוש השישי וזוג משמיים..
הרבה שירים בעיקר ישראלים... רוצה בנות שולטתתתת
אז המיקרה עם הגן של סמי בירושלים....פשוט נבלות,אני עדיין חושב על הילדים שהיא שם..
גיליתי שבן אדם שהכרתי נהרג בתאונת דרכים לפני למעלה משנה,ואני יודעת מזה רק מלפני שבוע..
לא זוכרת כרגע.. אין מישהו כזה,ניראה לי..

אור114

New member
../images/Emo20.gif עוננננננננה ../images/Emo20.gif

מהו הספר האהוב עלייך?
יש המוןןןןןןןןןןןןןןןןן, אבל הכי הכי הכי אהבתי את הסידרה של ג'ינג'י, והשביעיה הסודית
מהו הסרט האהוב עלייך?
אהבה של גבר לאישה עם אנדי גרסיה ומג ריאן.
מהו השיר האהוב עלייך?
לועזי - 'נס האהבה' של יות'מיקס. מהמם ומרגש. ישראלי - אוהההההההההה יש המון המון שירים, לא יכולה לבחור.
מהי הכתבה שקראת לאחרונה שהכי זעזעה אותך?
הכתבה על הניסויים בקופים
ממש
מהו המקרה שקרה לאחרונה, והכי זעזע אותך?
הכתבה שבשנת 2010 לא יהיה כאן טוב.
מהו המקרה שקרה לאחרונה והכי ריגש אותך?
השלמתי עם מישהו בעבודה, לאחר שלא דיברנו כשבוע. היה לי נורא חסר. התעלמנו אחד מהשניה במשך שבוע בצורה מוקצנת. אך הכל הוסדר.
את מי הכי היית רוצה לפגוש?
את עצמי לפני 9 שנים, בשביל להאיר אותי לגבי העתיד. מינוש שמחה 'לראותך'

kerenbg

New member
עונה לשאלון...

הספר האהוב עליי... יש מלא, שירת הסירנה, שבועת רחל, עכשיו סיימתי את משאלה אחת ימינה מעולה בעיניי.
סרט אהוב עליי... "אהבה זה כל הסיפור" מרגש אותי כל פעם מחדש.
שיר אהוב.... "עטור מצחך", מלא שירים של שלמה ארצי וחווה אלברשטיין
כתבה שריגשה אותי... בעובדה על הכדורגלן האתיופי שאחיו התאבד אמיר טאגה אני חושבת היה ממש מרגש.
מקרה מזעזע... ההורים מאלעד שהתעללו מינית בילד שלהם, וכל מקרה של התעללות בזקנים וילדים גומר אותי.
ריגש אותי... הבת שלי מרגשת אותי מאוד, כל שירה שהיא שרה גורם לי לדמוע מאושר.
לפגוש... בלי כל ספק את סבתא שלי האהובה שלא הספיקה להכיר לא את בעלי ובטח לא את הילדים, אבל אני יודעת שהיא רואה אותנו ושמרת עליי אני מרגישה אותה איתי המון... היה כיף

mAmA MiSiSiPi

New member
עונה

4 בתים וגעגוע הלהקה לראות את האור-אפרת גוש אני לא קוראת עיתונים ולא וכמעט שלא רואה חדשות אני יודעת שזאת הכחשה אבל זה הכי בריא לנפש שלי. אבל הכי זעזע אותי הכתבות על הגברים שמנסים להשכיב בנות 13 . התמיכה הוירטואלית בבולי מאוד ריגשה אותי כמה כוח יש לאנרגיות חיוביות וכמה דאגה בין אנשים שלא ממש מכירים אחד את השני ובכל זאת אכפת להם. ברור שהייתי רוצה להפגש שוב עם אבא ולראות אותו מתרגש מהנכד שלו לקבל ממנו שוב נשיקה מדגדגת עם השפם אבל אם לבחור מישהו שבחיים {אם היא בחיים} את המורה להנדסה מכיתה ד' שריסקה לי את כל הביטחון העצמי ולהגיד לה שמורה היא לא היתה צריכה להיות !!! וגם למורה למתמטיקה מהתכון ולהראות שזה שאני לא טובה במספרים לו עושה אותי פחות בן אדם !!!

בוליפלג

New member
רגשת אותי../images/Emo7.gif...../images/Emo24.gif...

ובהחלט מרגשת התמיכה האדירה שטמונה כאן ורק ממתינה ש'ישתמשו' בה..

סX

New member
הלוואי וכלתי לענות על ספר וסרט

למי יש זמן? הזדעזעתי מהכתבה על הניסויים בקופים ועל המטפלת שהשאירה בחוץ בגשם ילד שברח לו קקי

עונה...

מהו הספר האהוב עלייך? היית צריכה לשאול האם יש לך זמן לקרוא ספר... מהו הסרט האהוב עלייך?ארמגדון חולע עליו!!! מהו השיר האהוב עלייך? ואוא מיני, כל מה שתקדישי לי אוהב - את יודעת שאני ואת אוהבות את אותה המוזיקה, איך בכלל אפשר לבחור??? מהי הכתבה שקראת לאחרונה שהכי זעזעה אותך?בכולבוטק - עם הגננת המרביצה. מהו המקרה שקרה לאחרונה, והכי זעזע אותך?כל מקרי האונס וההתעללות בילדים מהו המקרה שקרה לאחרונה והכי ריגש אותך? אני בחורה די רגשנית, אני יכולה לבכות מכל דבר, אפילו אם תרנגולת תטיל ביצים ואני אהיה שם כולי מתמלאת בדמעות. את מי הכי היית רוצה לפגוש?בחור שהכרתי באהרה"ב ולא יצא לי להיפרד ממנן

mevav1

New member
תשובות לסקר חמוד...

מהו הספר האהוב עלייך?- הספר האהוב עליי מכל הזמנים הוא:נשים קטנות, אבל גם האי שברחוב הציפורים ששוב קראתי לא מזמן והזכיר לי נשכחות
מהעבר של משפחתי באותן השנים-השואה).. מהו הסרט האהוב עלייך? הסרט האהוב עליי הוא: אוף..יש המון.....אבל בין האהובים זה, הגשר על נהר הקוואי(מקווה שלא טעיתי בשם או באיות שם הנהר
מהו השיר האהוב עלייך?אהמממ.....יש כ"כ הרבה שירים אהובים עליי......אבל אחד המרגשים שאני שרה אותו המון בעיקר בלילה לפני השינה עם מיתר הוא איך לא..."ימי בנימינה".......שיר החתימה שלי זה שנים.... מהי הכתבה שקראת לאחרונה שהכי זעזעה אותך? כל נושאי ההתעללות בילדים וחיות קרי הקוף האומלל, מזעזעים אותי
מהו המקרה שקרה לאחרונה, והכי זעזע אותך? נראה לי שהיה על הקוף במעבדת ניסויים..
מהו המקרה שקרה לאחרונה והכי ריגש אותך? וואו....היו המון מקרים....אבל נראה לי שזה היה על התינוק שנפל מקומה גבוהה וניצל בזכות המזגנים או משהו כזה..... את מי הכי היית רוצה לפגוש?את שלושת אחיי שחיים בניו יורק(אייקון מאוהבת)

גם עונה, למרות שבדרך כלל לא.... ../images/Emo9.gif

ספר אהוב - בעיקרון לא יוצא לי לקרוא כל כך כמו שהייתי רוצה. אבל כשהיה לי זמן הייתי קוראת את כל הספרים של רם אורן. קלילים, מעניינים... סרט אהוב - שר הטבעות למיניהם וכל מיני סרטים מרגשים שכרגע לא זוכרת את שמם. השיר האהוב עליי - זה משתנה כל תקופה. יש את השיר של שרית חדד "שמע ישראל" כתבה אחרונה - לא קוראת עיתון כי אין זמן, אבל הכתבה על הילד בן 3 שברח לו הקקי, נשבר לי הלב. המקרה שקרה לאחרונה וזיעזע אותי זה הגן בירושלים ודרך ההתנהלות של המדינה מול אותם פושעים. כל פעם שאני שומעת על התעללות בילדים בכלל אני על סף בכי, ואני חייבת להתוודות שלא הייתי ככה לפני שנולדה יובל. סף הרגישות שלי עלה גבוה גבוה. מקרה שריגש אותי-חגגנו ליובל יום הולדת בגן ומילדה מפוחדת שעומדת כל הזמן בצד ורוצה ידיים כשאנחנו לידה בגן היא רקדה, השתתפה והיתה ממש מרכז העניינים. כל כך התרגשתי, גם הגננת היתה ממש המומה.... הכי הייתי רוצה לפגוש את אבא שלי שנפטר כשהייתי בת 16 וחצי. כל כך עצוב לי שהוא לא זכה לראות את יובל, וכל כך עצוב לי שהמשפחה שלנו די מפורקת. סבא שלי שנפטר לפני שנה החזיק את המשפחה פחות או יותר ומאז מותו כולם מאבדים שליטה אז הדבר היחידי שנשאר לי זה להתרחק... אוף, עכשיו אני עצובה.....

nilichi

New member
עונה משעמום....

בד"כ הסקרים האלו בעיקר מצחיקים אותי...כאילו שמישהו באמת מעוניין לדעת מה הכי אהבתי..... נו מילא! מצ'עמם לי כרגע אז אני אענה: 1. הנבואה השמיימית 2.כל סריט הארי פוטר 3.כל שיר של שלמה ארצי 4. כתבה שזעזעה אותי? כל כתבה על התעללות בילדים! 5.המקרה? מה שקרה לאחותי (ראו בהמשך הדף) 6.אחותי הקטנה מתחתנת!!!!!!!! 7. את שלמה ארצי (זה בסדר בעלי מודע לסריטה שלי
)

בוליפלג

New member
אני שותפה לשריטה!! שלמה המלך../images/Emo47.gif

ואגב, תתפלאי לקרוא כמה קוראות 'אותך' (ולא רק אותך), ולעיתים אף נהנות מכך
.... ועוד דבר - מזל טוב לאחותך ודבר אחרון - אם לא הייתי קוראת את הנבואה השמיימית, יש סיכוי שהייתי קוראת כיוון ש'המלצת' עליו...זו סיבה מספיק טובה לענות על סקרים מדי פעם לא?!

nilichi

New member
צודקת לחלוטין!!!!../images/Emo140.gif

ואכן שריטה כותבים עם ש' ולא עם ס' כמו שכתבתי , אני ממש אהבלה לאחרונה.....

../images/Emo23.gifרוצה גם לשתף../images/Emo23.gif

"העמדה" של סטיבן קינג
"להרוג את ביל"
אממממ יש כ"כ הרבה....רק אחד? .....".go your own way" של fleetwood mac
זיעזעה אותי הכתבה על הבייביסיטרית הפסיכופטית. וגם עדיין מטרידה אותי השאלה מה קרה לתינוקת מדליין.
ריגש אותי סיפור מקסים ששמעתי, אבל הוא ארוך מידי, אז בפעם האה.
הייתי הכי רוצה לפגוש את אחות של אמא שאהבתי מאוד ונפטרה בגיל 28.

מדליין היתה בת 4,לא תינוקת...

וניראה לי שסגרו את התיק,לא? האמא נימצאה כאשמה ...הילדה נפלה במדרגות ומתה,והאמא נבהלה וקברה אותה....ואז הודיעה למשטרה שהילדה נעלמה.. קיל ביל? ראית את שתיהם?

../images/Emo41.gifתשובות

זכרון דברים של יעקב שבתי
שבוע שעבר ראיתי סרט רומני חדש מדהים:4 חודשים, שלושה שבועות ושעתיים. אני גם מאוד אוהבת את לפני השקיעה (סרט בנות אולטימטיבי
לאחרונה זה כל מה שקשור לשלומי שבן הוא הורס
על תעשיית המין בהארץ
חתונה של אחי הצעיר והאהוב
טוני מריסון שכתבה את הספר חמדת

למעלה