שאלת סקר

polegra

New member
עונה נה נה

מהו הספר האהוב עלייךסדרת המלוריאן והבלגיאד של דייויד אדינגס (משם השם שלי...) מהו הסרט האהוב עלייך?מועדון קרב! מהו השיר האהוב עלייך?או מיי גאד דאטס אה פנקי שיט (לא זוכרת איך קוראים לזה אבל ככה זה מתחיל) של הפרודיגי מהי הכתבה שקראת לאחרונה שהכי זעזעה אותך? באינטרנט על הגננת עם הילד בן 3 שפיספס ועשה במכנסיים מהו המקרה שקרה לאחרונה, והכי זעזע אותך?ראתיי אתמול 2 כלים ברצים אחרי חתול...אני לא צריכה לספר את ההמשך... מהו המקרה שקרה לאחרונה והכי ריגש אותך?לראות את הדופק של פיצי שלי באולטרסאונד :) את מי הכי היית רוצה לפגוש?את סבתא שלי ז"ל - לא יודעת למה כל כך מתגעגעת אליה פתאום אחרי שחשבתי שזה כבר עבר.... טלי

אבל בלגאראת היה יותר טוב...

הספר האהוב עליי - הצל של אנדר הסרט האהוב עליי - וואלה לא יודעת. אולי מולאן רוז'? מתה על השירים... השיר האהוב עליי - היום יום הולדת של ברי סחרוף (עדיך בגירסא עם אינפקטד משרום), come what may ממולאן רוז' ויש עוד כל מיני. הכתבה שקראתי לאחרונה שהכי זעזעה אותי + המקרה שהכי זעזע אותי - אני מאוד רגישה וכל הכתבות האלו ממש גורמות לי לבכות חצי יום לפחות... אז אני נמנעת מלקרוא. מהו המקרה שקרה לאחרונה והכי ריגש אותי - להחזיק את הפצפונת שנולדה לידיד שלי מהעבודה. נולדה ביום שני האחרון במשקל 2.900 קילו. הפעיל לי את כל ההורמונים חזק חזק וגרם לי לרוץ הביתה לטחון לבעלי את השכל שאני רוצה עוד ילד... את מי הכי הייתי רוצה לפגוש - עשית לי חשק גם לפגוש את סבתותיי/סביי ז"ל

שושית123

New member
הייתי צריכה לחשוב הרבה לפני שעניתי ../images/Emo132.gif

לאחרונה קראתי את הספר "שומרת אחותי" ומאוד אהבתי
.
סרט אהוב-נוטינג היל (כן, אני יודעת, נדוש.. אבל אהוב)
שיר אהוב -עטור מצחך (זהב שחור), ו"אמא" של אריק אינשטיין (יש לי אשה שאוהבת אותי, אמא שלי..)
כתבה מזעזעת-הכתבות על האלימות כלפי הקשישים מוציאות אותי משלוותי...פשוט נורא בעיניי.
מקרה מרגש? ילד בכתתי שהתחיל היום ממש לקרוא. בעיניי רכישת קריאה אצל ילדים היא אחד הדברים המרגשים שיש.
הכי הייתי רוצה לפגוש את עצמי האמיתית.אני יודעת שזה נשמע קצת קיטשי, אבל לפעמים אני שוכחת מי זו.

memko

New member
עונה גם

מהו הספר האהוב עלייך? "מה שטומי אמר לי". ספר מהנעורים שלי, פשוט מעולה. מהו הסרט האהוב עלייך? הנסיכה הקסומה מהו השיר האהוב עלייך? בתקופה הזו זה " תינוקי" של רמי קליינשטיין מהי הכתבה שקראת לאחרונה שהכי זעזעה אותך? התעללות בכל הסוגים, כלפי ילדים, קשישים ומוגבלים. מהו המקרה שקרה לאחרונה, והכי זעזע אותך? שעומר נשךרציני אתמול ילדה בגן.... מהו המקרה שקרה לאחרונה והכי ריגש אותך? שפגשתי חבר ישן ישן ישן.... את מי הכי היית רוצה לפגוש? את האקס שלי, ולהראות לו מי אני היום, שיקנא!!!

עונה

כמובן הסדרה של הארי פוטר, אבל בראייה גלובאלית, האסופית, וכמו מים לשוקולדה, והשיבה מהודו
ג'ק ושרה, סרט בריטי קטן ולא מאד מוכר
חלום חלום קטן (בינתיים אני רק חולמת על לחלום)
כתבה ביתד נאמן שעוסקת במי יטפל בילדים כשהם נשארים חולים בבית - זועזעתי עמוקות
האמת לא זוכרת ממש ריגושים טובים מהעת האחרונה, אבל יש מלא טלטלות רעות, אם מישהי רוצה לדבר על זה...
לא כ"כ שהייתי רוצה לפגוש, אבל הייתי שמחה שסבא שלי, ודודה של אמא שלי, ובמיוחד אבא שלי יפגשו את הדרדס.

תשובותיי ../images/Emo68.gif

מהו הספר האהוב עלייך?
אוי המון זמן לא קראתי ספר, אני צריכה לחשוב על זה הרבה מהו הסרט האהוב עלייך?
יש כמה סרטי "בורקס" שאני אוהבת, גם הסרט "גרין מייל" - אוהבת סרטי אימה, אין ספציפי. מהו השיר האהוב עלייך?
שיר החתונה של רון שובל אחד המרגשים ויש עוד הרבה, לא ננעלת על אחד. מהי הכתבה שקראת לאחרונה שהכי זעזעה אותך?
התעללות בילדים, הכאת זקנים ובחורה מב"ש שנאלצה לעבוד בזנות בסתר כדי לפרנס את המשפחה, נרצחה וראשה נערף, אמא לשלושה ילדים קטנים . מהו המקרה שקרה לאחרונה, והכי זעזע אותך?
מכרה שלנו שעברה ניתוח קיסרי להולדת בתה השנייה, נמצאת עכשיו בטיפול נמרץ במצב קריטי לאחר שמתמחה קרע בטעות את המעיים וכל תכולתם נשפכו לתוך הגוף . מהו המקרה שקרה לאחרונה והכי ריגש אותך?
הילדים שלי מרגישם אותי כל פעם וגם לקרוא ולשמוע בחדשות דברים משמחים לשם שינוי, גם מרגש אותי. את מי הכי היית רוצה לפגוש?
את סבתא שלי שמתה בפתאומיות בגיל 54 לפני 13 שנים מדום לב ולא זכתה לראות את ניניה ו-2 נכדות שנקראו על שמה

אכן מזעזע ועצוב מאוד ../images/Emo7.gif

והתינוקת ללא אמא... וגם הבן הגדול . מקווים מאוד מאוד שתצא מזה בדרך נס. כל המערכות שלה קורסות.. עצוב נורא.

עונה גם..

מהו הספר האהוב עלייך?
אין לי זמן לקרוא אבל התחלתי -הנסיכה שהאמינה באגדות. מהו הסרט האהוב עלייך?
עכשיו ולתמיד -עם דרו ברימור מהו השיר האהוב עלייך?
VIVAMI באיטלקית של לאורה פאוזיני מהי הכתבה שקראת לאחרונה שהכי זעזעה אותך?
על הנבלה שאנס ילדה בת 3 מהו המקרה שקרה לאחרונה, והכי זעזע אותך?
המקרה של הזוג שהתעלל בילדים מירושלים מהו המקרה שקרה לאחרונה והכי ריגש אותך?
לגלות שאחי המאומץ ואחותי מאוהבים ורוצים להתחתן
את מי הכי היית רוצה לפגוש?
את ההורים של אבא שלי שמעולם לא הכרתי הם נפטרו כשאבא שלי היה בן 19 ומאז יש לו עצב בעיניים.

memko

New member
אחיך המאומץ ואחותך? איזה מרגש! לא ידעתם?

שהם ביחד?

כן!! התברר שכשהיא היתה בחו"ל חצי שנה אז הוא

הרגיש שמשהו חסר בו ואיך שהיא נחתה הוא נתן לה זר פרחים וביקש ממנה להתחתן איתו , כמובן שזה היה בסתר עד שהיא התאהבה בו גם ואחרי חודש הם הודיעו בפומבי, הוא ממש אח שלנו 12 שנה הוא גר אצלינו מאז גיל 10 אני עדיין לא עיכלתי זה..

למעלה