שאלת סקר

../images/Emo32.gif שאלת סקר

מהו הספר האהוב עלייך?
מהו הסרט האהוב עלייך?
מהו השיר האהוב עלייך?
מהי הכתבה שקראת לאחרונה שהכי זעזעה אותך?
מהו המקרה שקרה לאחרונה, והכי זעזע אותך?
מהו המקרה שקרה לאחרונה והכי ריגש אותך?
את מי הכי היית רוצה לפגוש?

אני...

הספר:נשים קטנות-כן עדיין הסרט:עגבניות ירוקות מטוגנות השיר:איזה עולם נפלא -לואי אמסטרונג הכתבה שזיעזה:על הילד בגן הילדים בצפון. וזה גם המקרה שהכי זיעזע אותי היום,לצערי כל יום יש משהו חדש... המקרה שהכי ריגש אותי היום:בולי סיפרה לי שרוני חזרה ללכת לבד(מקווה שזה בסדר לספר) הכי הייתי רוצה לפגוש את סבתא פאני,שניפטרה בלי שהספיקה להכיר אותי כבוגרת ואת עמית שלי.

בשורה כזאת משמחת!!!

אודות רוני, איזה יופי!
ומה קרה עם הילד בגן הילדים בצפון??

dafgol

New member
סליחה מראש אם זה ממש לא במקום...

מה קרה לרוני של בולי ? מתנצלת שוב אם זה לא במקום....

בוליפלג

New member
מה שקרה הוא..

שלפני כחודש רוני התאשפזה כיוון שהתקשתה בהליכה..מעדה רבות, איבדה שיווי משקל וכד'.. לימים התברר שמדובר בדקלת בחוליות עמוד השדרה. לאחר שהפסיקה לגמרי ללכת, כנראה מכאבים, לפני יומיים שבה ללכת בכוחות עצמה
זהו
..זה מה שקרה, וזה מה שאט אט חולף מאיתנו לעולם (א-א-מ-ן)

dafgol

New member
החלמה מהירה והמון בריאות לרוני ../images/Emo57.gif../images/Emo24.gif

dafgol

New member
אוהבת סקרים כאלה....

מהו הספר האהוב עלייך?....חוץ מ"איך דינוזאור הולך לישון"
....מזמן לא קראתי ספר טוב באמת....אהבתי את "זכרונותיה של גיישה " ואת "הצבע ארגמן", גרועה בלזכור שמות ספרים...קראתי ספר של אדיבה גפן שאהבתי ...ברח לי השם שלו...עוקף משהו...
מהו הסרט האהוב עלייך?- כל סרט תקופתי בריטי טוב.
מהו השיר האהוב עלייך?- under the bridge של רד הוט צ'ילי פפרס
מהי הכתבה שקראת לאחרונה שהכי זעזעה אותך?....לא עולה לי בראש משהו כזה עכשיו... מהו המקרה שקרה לאחרונה, והכי זעזע אותך?....התעללות בילדים ופגיעה בקשישים. מהו המקרה שקרה לאחרונה והכי ריגש אותך?...משהו שמאוד ריגש אותי , אבל הוא אישי...בחתונה של אחי לפני חודשיים, הגיעו אנשים בהפתעה (חשבנו שלא יגיעו) ובמיוחד ממקסיקו,ארה"ב ואיטליה. את מי הכי היית רוצה לפגוש? את המשפחה של אמא שלי, אני עושה עכשיו עבודת שורשים פרטית ואישית, הייתי נורא רוצה להכיר ולפגוש כמה מאבותי ואמהותי , שמעתי עליהם הרבה אבל לא מספיק, אנשים מרתקים ומדהימים בעשייתם השכלתם ויצירתם, לצערי רובם נרצחו בשואה, כל שנשאר לי זה שמות ותאריכים, מקומות, ואבן מצבה בבית הכנסת היהודי בבודפשט עם שמם.(שהיה לי הכבוד לראות ולגעת בה בעצמי כשהייתי שם).

עונה

מהו הספר האהוב עלייך? אילן גדך בברוקלין - ספר הנעורים שלי מהו הסרט האהוב עלייך? הנסיכה הקסומה מהו השיר האהוב עלייך? איטרנל פליים, אין לי כח לכתוב באנגלית מהי הכתבה שקראת לאחרונה שהכי זעזעה אותך? על הניסויים בקופים בידיעות אחרונות מהו המקרה שקרה לאחרונה, והכי זעזע אותך? כל יום יש משהו חדש מהו המקרה שקרה לאחרונה והכי ריגש אותך?בעלי סיפר לי על מישהו שמצא יהלומים בשווי חצי מיליון דולר והחזיר לבעליו, כשהאדם בעל היהלומים רצה לצ'פר אותו, האדם סירב וכשהאיש התעקש, הוא ביקש סכום מסוים לכיסוי חוב שיש לו וזהו. עם כל הרע, יש עוד כמה אנשים צנועים ופשוטים וטובים. את מי הכי היית רוצה לפגוש?את אחת האמהות ובעיקר את שרה או רבקה, נראות לי נשים מעניינות וחזקות.

../images/Emo7.gif מזעזע הניסויים בקופים

למה שרה/רבקה נראות לך נשים חזקות ומעניינות? בגלל מה?

לשתיהן היתה השפעה גדולה

על בעליהן והן הכתיבו קצת את ההיסטוריה. שרה גרמה לגירוש הגר (לא יפה אבל היא הצליחה לעשות את זה) ועודאלוהים אמר לאברהם להקשיב לאשתו. רבקה הצליחה לסדר את יצחק וגרמה לכך שיעקב יקבל את הברכה על הבכורה. חוצמזה על פי האגדה, היה להן כח תפילה מיוחד.

אח שלי לומד מדעי המוח במכון ויצמן

הוא עושה דוקטורט (תיאורטי ולכן הוא לא מבצע ניסויים בבע"ח) ולכן מאוד קשה לי עם הכתבה. נכון ויזואלית היא מחרידה, ונכון להתייחס בצורה לא הוגנת לבע"ח זה איום ונורא (יש לי חתול העונה לשם לולי שאני מאוהבת בו כאילו הוא היה בני). אבל סוג כזה של כתבות פוגם במחקר ומעכב עשרות מחקרים חשובים אחרים

תאירעות

New member
זה לא שאלה אלא שאלון...../images/Emo152.gif

הספר האהוב עלי-הסדרה של "אל עצמי"(אני יודעת שכבר עברתי ת'גיל..) הסרט האהוב עלי-שיער השיר האהוב עלי-לא יודעת,יש מלא וכולם בעברית אגב. הכתבה שהכי זעזעה אותי-ההתעללות בגן הילדים בירושליים,הכי זעזע אותי שממש לא בטוח שהם יקבלו עונש בכלל... הכי הייתי רוצה לפגוש את.... אבא שלי...

למעלה