סליייי-חהההה! אני לא משועממת!
טוב קצת.. נו,בסדר... אילו הייתם זבוב, איזה קול הייתם משמיעים? מעעע! אילו הייתם אהוד אולמרט איך הייתם פועלים? הייתי מתאבדת,סתם הייתי מקצצת לשרים את התקציבים ,ובמיוחד מפטרת את הרמון וחבריו הדוחים (בושה שהוא משנה לראש הממשלה בכלל). והייתי משקיעה במה שבאמת חשוב,כמו העניים ומי שבאמת צריך עזרה (אני בטוחה שזה תפקיד קשה,אבל יש דברים שצריכים להיות ברורים בסדר העדיפויות). אילו הייתם קניבלים,את מי הייתם אוכלים היום לארוחת ערב? את עצמי,אולי זה היה פוטר את כל הצרות.. אילו הייתם פוגשים זמר/שחקן שאתם מעריצים למשך שעה, מה הייתם עושים במשך השעה הזאת? אני לא מעריצה שחקן/זמר.. אם כבר אוהבת או מעריכה. אני מעריצה רק מעשים שראויים להערצה. אילו הייתם יכולים לגור עכשיו בכל מקום בעולם, איפה הייתם גרים? במקום רחוק מפה ,בלי אנשים רעים
,מקום יפה וחמים אבל לא מידי, גם יהיה נחמד אם הוא יהיה יפה ובלי זיהום,מין כפר כזה. את מי... את מי אתם שומעים עכשיו ברקע? את הטלויזיה
ת מי אתם שומעים עכשיו במערכת? לא שומעת במערכת! אבל לפני כמה דק' שמעתי את MIKA-BIG GIRL U R BEAUTIFUL את מי אתם רוצים לראות עכשיו? שום דבר את מי הייתם רוצים לחבק עכשיו? אף אחד