שאלןןןןן

סליייי-חהההה! אני לא משועממת!

טוב קצת.. נו,בסדר... אילו הייתם זבוב, איזה קול הייתם משמיעים? מעעע! אילו הייתם אהוד אולמרט איך הייתם פועלים? הייתי מתאבדת,סתם הייתי מקצצת לשרים את התקציבים ,ובמיוחד מפטרת את הרמון וחבריו הדוחים (בושה שהוא משנה לראש הממשלה בכלל). והייתי משקיעה במה שבאמת חשוב,כמו העניים ומי שבאמת צריך עזרה (אני בטוחה שזה תפקיד קשה,אבל יש דברים שצריכים להיות ברורים בסדר העדיפויות). אילו הייתם קניבלים,את מי הייתם אוכלים היום לארוחת ערב? את עצמי,אולי זה היה פוטר את כל הצרות.. אילו הייתם פוגשים זמר/שחקן שאתם מעריצים למשך שעה, מה הייתם עושים במשך השעה הזאת? אני לא מעריצה שחקן/זמר.. אם כבר אוהבת או מעריכה. אני מעריצה רק מעשים שראויים להערצה. אילו הייתם יכולים לגור עכשיו בכל מקום בעולם, איפה הייתם גרים? במקום רחוק מפה ,בלי אנשים רעים
,מקום יפה וחמים אבל לא מידי, גם יהיה נחמד אם הוא יהיה יפה ובלי זיהום,מין כפר כזה. את מי... את מי אתם שומעים עכשיו ברקע? את הטלויזיה
ת מי אתם שומעים עכשיו במערכת? לא שומעת במערכת! אבל לפני כמה דק' שמעתי את MIKA-BIG GIRL U R BEAUTIFUL את מי אתם רוצים לראות עכשיו? שום דבר את מי הייתם רוצים לחבק עכשיו? אף אחד

MoRoSH11

New member
לכיף

אילו הייתם זבוב, איזה קול הייתם משמיעים? בזזזזזזזזזזזז.. אילו הייתם אהוד אולמרט איך הייתם פועלים? כסף לחינוך ולבריאות (סל תרופות) ועושה יותר כדי לפתור את הבעיות במזרח התיכון אילו הייתם קניבלים,את מי הייתם אוכלים היום לארוחת ערב? לא רעבה עכשיו
אילו הייתם פוגשים זמר/שחקן שאתם מעריצים למשך שעה, מה הייתם עושים במשך השעה הזאת?
אילו הייתם יכולים לגור עכשיו בכל מקום בעולם, איפה הייתם גרים? ארה"ב כנראה את מי... את מי אתם שומעים עכשיו ברקע? את המחשב ת מי אתם שומעים עכשיו במערכת? כלום את מי אתם רוצים לראות עכשיו? מישהו מסוים ששאר חסוי את מי הייתם רוצים לחבק עכשיו? אותו כנ"ל

A GIFT OF LOVE

New member
נה נה בננה...

אילו... אילו הייתם זבוב, איזה קול הייתם משמיעים?לא הייתי משמיעה. חבל לג'נס לבני אדם... גם ככה שהם שומעים אותי הם מעיפים אותי לכל הרוחות.... אילו הייתם אהוד אולמרט איך הייתם פועלים?אמממ לא רוצה להיות אהוד אולמרט, מעדיפה להשאר אני. אילו הייתם קניבלים,את מי הייתם אוכלים היום לארוחת ערב?את אחותי הקטנה ואולי לקינוח את הקטן.... אילו הייתם פוגשים זמר/שחקן שאתם מעריצים למשך שעה, מה הייתם עושים במשך השעה הזאת?אין מישהו מוגדר שאני מעריצה. אני מעריכה. מעריצה אולי קול וכאלה... אז אם... הייתי יושבת ומדברת שיחה ארוכה ארוכה על החיים בכלל. אילו הייתם יכולים לגור עכשיו בכל מקום בעולם, איפה הייתם גרים?בארץ ישראל [שלנו לעולםםםם]. את מי... את מי אתם שומעים עכשיו ברקע?את המקלדת, חדשות. את מי אתם שומעים עכשיו במערכת?אין לי כאן מערכת וגם במערכת שלי אני בקושי שומעת. בשביל מה יש אמ פי?! את מי אתם רוצים לראות עכשיו?אתכםםםםם את מי הייתם רוצים לחבק עכשיו?מישהי שאני עוד מעט אראה אבל כבר הספקתי לחבק הרבה הבוקר [פגשתי כמעט חצי מהתיכון שלי קודםםם] תודה על השאלון גיפט המשועממת!

batel500

New member
באטל לענות.

אילו הייתם זבוב, איזה קול הייתם משמיעים? פסססססט פססט אילו הייתם אהוד אולמרט איך הייתם פועלים? לא הייתי מתמודדת, עדיף לא להיות הוא הוא גם מכוער =\ אילו הייתם קניבלים,את מי הייתם אוכלים היום לארוחת ערב? אשכולית, תרתי משמע (שנון.) אילו הייתם פוגשים זמר/שחקן שאתם מעריצים למשך שעה, מה הייתם עושים במשך השעה הזאת? וואה וואה, אל תשאלו P: אילו הייתם יכולים לגור עכשיו בכל מקום בעולם, איפה הייתם גרים? היה לי בית בכל מדינה. ובארץ: בקריה בטבריה ות"א. את מי... את מי אתם שומעים עכשיו ברקע? טלויזיה, Swallowed In The Sea-coldplay את מי אתם שומעים עכשיו במערכת? אינלי מערכת לצערי. את מי אתם רוצים לראות עכשיו? יש מישהו מסויים. את מי הייתם רוצים לחבק עכשיו? אותו מישהו מסויים. היה נחמד ממש, היה ממש חביב.

גם עונהההההה../images/Emo184.gif

אילו הייתם זבוב, איזה קול הייתם משמיעים? חוחוחוחוחוחוחוחחווווו... אילו הייתם אהוד אולמרט איך הייתם פועלים? הייתי נכנסת בערבים האלה כבר קיבינימט!!!! אילו הייתם קניבלים,את מי הייתם אוכלים היום לארוחת ערב? איכס, שונאת בשר.. אילו הייתם פוגשים זמר/שחקן שאתם מעריצים למשך שעה, מה הייתם עושים במשך השעה הזאת? הייתי חופרת לה בשכל במשך השעה ומספרת לה הרבה דברים עליי שתכיר אותי וזה.. כמו שאני מכירה אותה.. כמעט.. אילו הייתם יכולים לגור עכשיו בכל מקום בעולם, איפה הייתם גרים? מקסיקו.. את מי... את מי אתם שומעים עכשיו ברקע? אפחד.. וזה מוזר רצח כי כל חיי אני שומעת מוזיקה.. ת מי אתם שומעים עכשיו במערכת? את מי אתם רוצים לראות עכשיו? בטח ברגע אחר הייתי כותבת כאן את שמו של מישהו מאוד מיוחד בעיניי, אבל האמת שאין לי חשק לראות אותו... אז אולי את החברות הכי טובות שלי מהגדוד.. את מי הייתם רוצים לחבק עכשיו? טוב, פה נפלתי.... את אותו מישהו מיוחד מלמעלה^^..

אביתר28

New member
גם אני רציתי לכתוב...

שאני רוצה לחבק ולראות את אבא שלי, אבל החלטתי בסוף שלא לכתוב.

למעלה