שאלןןןןן

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo32.gifשאלןןןןן

משעמם לי, אין לכם מושג עד כמה.... לא שאין לי מה לעשות [יש לי היום מסיבת חברות ויש מה לארגן] אבל אני מסרבת להתנתק מהמחשב. עד שאני לידו, נו באמת.... אילו...
אילו הייתם זבוב, איזה קול הייתם משמיעים?
אילו הייתם אהוד אולמרט איך הייתם פועלים?
אילו הייתם קניבלים,את מי הייתם אוכלים היום לארוחת ערב?
אילו הייתם פוגשים זמר/שחקן שאתם מעריצים למשך שעה, מה הייתם עושים במשך השעה הזאת?
אילו הייתם יכולים לגור עכשיו בכל מקום בעולם, איפה הייתם גרים? את מי...
את מי אתם שומעים עכשיו ברקע?
ת מי אתם שומעים עכשיו במערכת?
את מי אתם רוצים לראות עכשיו?
את מי הייתם רוצים לחבק עכשיו? אוף.... מעניין מה יצא בסוף.... עוד שאלון מטומטם לאנשים משועממים בלבד!

eshkolit32

New member
עונה נה נה ננה

אילו הייתם זבוב, איזה קול הייתם משמיעים? - צויץ צויץ צויץ.
אילו הייתם אהוד אולמרט איך הייתם פועלים? - מעבירה כסף דחוף לחינוך ומקדמת תהליכי שלום.
אילו הייתם קניבלים, את מי הייתם אוכלים היום לארוחת ערב? - אוי...קשה לי. אני מבקשת פטור מהשאלה הזאת גיפט. טוב??
אילו הייתם פוגשים זמר/שחקן שאתם מעריצים למשך שעה, מה הייתם עושים במשך השעה הזאת? - יש דברים שהשתיקה יפה להם.
אילו הייתם יכולים לגור עכשיו בכל מקום בעולם, איפה הייתם גרים? - איפשהו באירופה קרוב לוודאי.
את מי אתם שומעים עכשיו ברקע? - את המטוס שעובר לו בשמיים.
את מי אתם שומעים עכשיו במערכת? - א. אין לי מערכת. ב. אני לא שומעת מוסיקה ברגע זה. מוזר אבל אמיתי.
את מי אתם רוצים לראות עכשיו? - את האחיינית שלי.
את מי הייתם רוצים לחבק עכשיו? - את האחיינית שלי המהממת, את החברות שלי המקסימות.
גיפטושון, תודה על השאלון, תהני במסיבת החברות הערב

eshkolit32

New member
../images/Emo6.gif

צבי ישראלי וברוס אמריקאי; צבי צעיר וילדותי קמעה וברוס בוגר ובשל; אני רואה את ברוס בעשרות סרטים והוא גורם לי לאושר זמני; בשביל לראות את צבי אני צריכה לראות לונדון וקירשנבאום שזו תכנית מצוינת אבל אני עייפה מחדשות ופוליטיקה ובלגאן. צבי מזכיר לי את הארץ, ברוס מזכיר לי את חו"ל. לברוס יש פוזה שווה, לצבי יש פוזה מעפנה. זהו. תחשבי בעצמך על המאזן הזה :)

אוי באמת ..

אשכולינה אני לא מאמינה עליך שאת כזו שיטחית. קצת ציונות מה קרה? חוץ מזה ברוס שוביניסט /tapuzforum/images/emo163.gif

אביתר28

New member
../images/Emo202.gif והתשובות הן...

אילו הייתם זבוב, איזה קול הייתם משמיעים? בזז בזז בזז בזז אילו הייתם אהוד אולמרט איך הייתם פועלים?הייתי מתפטר, עבר זמנו הבא בתור...
אילו הייתם קניבלים,את מי הייתם אוכלים היום לארוחת ערב? את קלמנטינה (זה לא אישי, זה פשוט פרי טעים {גם לקניבלים})
אילו הייתם פוגשים זמר/שחקן שאתם מעריצים למשך שעה, מה הייתם עושים במשך השעה הזאת? השאלה היא מה לא הייתי עושה. אילו הייתם יכולים לגור עכשיו בכל מקום בעולם, איפה הייתם גרים? בפריז
את מי אתם שומעים עכשיו ברקע? נחירות של אמא. ת מי אתם שומעים עכשיו במערכת? לא שומע מוזיקה, שומר שנת אבל.
את מי אתם רוצים לראות עכשיו?את התוכי שברח לי אתמול.
את מי הייתם רוצים לחבק עכשיו? את סבתה שלי, איזה חפירה... \סתם אחלה שאלון!
לילה טוב !

MeWithoutU

New member
משועממת אז עונה...

אילו הייתם זבוב, איזה קול הייתם משמיעים?
מיאוווווווו......חחחחח(= נו זה הכי חמודדדד!!! אילו הייתם אהוד אולמרט איך הייתם פועלים?
הייתי דואגת למי שבאמת צריך - בעלי חיים וקשישים!!!כן...מישהו צריך לדאוג להם!!! אילו הייתם קניבלים,את מי הייתם אוכלים היום לארוחת ערב?
אני לא אוכלת בעלי חיים מסיבות מוסריות...ואני לא אוכלת בני אדם - פשוט כי לא בא לי לקבל קילקול קיבה. אילו הייתם פוגשים זמר/שחקן שאתם מעריצים למשך שעה, מה הייתם עושים במשך השעה הזאת?
אמממ...מידע חסוי! אילו הייתם יכולים לגור עכשיו בכל מקום בעולם, איפה הייתם גרים?
ברזיללללל את מי... את מי אתם שומעים עכשיו ברקע?לפני כמה דקות - את החתול הקטן שלי מבקש צומי...וכרגע - את המפזר חום ת מי אתם שומעים עכשיו במערכת?אף אחד את מי אתם רוצים לראות עכשיו?את חבר שלייייייי את מי הייתם רוצים לחבק עכשיו?את חבר שלייייייי

eshkolit32

New member
../images/Emo18.gifאני אכתוב את זה בצורה הברורה ביותר

אני לא מוכנה שתכתוב דברים כאלה בפורום הזה. כמו שכתבתי לך כבר בעבר, יש דרכים אחרות, חיוביות, להשיג תשומת לב חוץ מכתיבת תכנים שאתה יודע בפירוש שיפגעו באנשים בפורום. אני לא מוכנה שתכתוב אפילו בצחוק שצריך לפגוע בחתולים או בכל יצור חי אחר. אני מציעה לך להתחיל לחשוב על צורת הכתיבה שלך אם אתה רוצה להמשיך לכתוב בפורום הזה.

LiorShap

New member
סליחה?

"כמו שכתבתי לך כבר בעבר, יש דרכים אחרות, חיוביות, להשיג תשומת לב" WTF!?מי בכלל מנסה להשיג תשומת לב? תגידי לי את בסדר?? נראה לי שאת זו שרוצה להשיג אתה! ואנשים,אתם נסחפים לגמרי,זו רק צורת דיבור! בגלל ש-אני- כותב את זה אתם מתנפלים? מה יש לכם?

eshkolit32

New member
../images/Emo26.gifליאור.

אתה לא יכול לעשות כאן מה שאתה רוצה. זה לא ג'ונגל כאן. לפורום הזה יש מנהלת וגם לתפוז יש חוקים משלו. אני לא מוכנה שתכתוב כאן מילים כאלה ולא מעניין אותי בכלל מה יש לך לומר בנושא. אם אנשים "מתנפלים"עליך לדבריך, אתה לא חושב שאולי יש לזה סיבה? אולי פגעת באנשים פה? אולי המשמעות של מה שכתבת היא קצת בעייתית? לא מוסרית? אני לא מוכנה לעודד ולאפשר כתיבת מסרים שקוראים להשמיד חיות, או מסרים שמעליבים אנשים, כמו שכתבתי לך כבר במהלך החודשים האחרונים בפורום ובמסרים. זו לא פעם ראשונה שאני אומרת לך דברים כאלה אז זה לא המקום להיתמם. או שתקבל את זה, תפנים ותקפיד להבא לחשוב על התוכן וההשלכות של מה שאתה כותב, או שלא תכתוב כאן.

LiorShap

New member
יודעת מה?

go fuck yourself אף אחד לא מיתמם. גם בפעם הקודמת אמרת לי שאני מחפש תשומת לב. כל הודעה שאני רושם בפורום אני חושב לעצמי איך לנסח כדי שלא תחשבו שאני מחפש צומי. אם הייתי רוצה תשומת לב לא הייתי מחפש אותה כאן אז תירגעי אוקיי? אני אפילו לא מתכוון להתווכח איתך שאת ממש אבל ממש מגזימה,אני כל זמן אומר כאלה דברים,ואל תשחקי אותה ייפת נפש,לא יכול להיות הרי שאתם עד כדי כך עדינים נכון? ביי לך

MeWithoutU

New member
מה זה?????????????

קודם כל חתולים זה לא איכססססס! אם אתה לא אוהב בעליי חיים את מוזמן לשתוק - לא חייב להגיב לכל דבר. דבר שני... למה אתה מקלל את המנהלת??????????? ובכלל מה אתה מקלל? הפורום נפתח למטרות אחרות. שאנשים יוכלו להביע רגשות ודעות על נושא כל כך עצוב - להיות יתומים. זה פורום תמיכה ואתה אמור להיות מודע לעניין הזה. לא אוהב חתולים?יופי לך! אף אחד לא הכריח אותך לאהוב חתולים! אבל את הערות המגעילות שלך אתה מוזמן לשמור לעצמך...כי זה פוגע! גם אני לא אוהבת הרבה דברים... אבל אם מישהו אחר אוהב...אז יופי לו... אבל להגיד שצריך להשמיד חתולים? מה זה הרוע הזה??????????????? עזוב... יש לי עוד דברים להגיד... אבל אני לא מתכוונת לרדת ברמה. ותודה על ההודעה במסרים. בכל זאת לפעמים צריך לחשוב לפני שמדברים... וזה כבר לא רק בעניין החתולים...זה איך שאתה מדבר לאנשים פה בפורום - בשירשור הזה.

ליאור יקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני תמיד מופתעת עד כמה אנשים יכולים לרדת כל כך נמוך...כמוך ילדון...ועד כמה הם מראים את אופיים הדפוק בצורה וירטואלית. לא יודעת מה לגבי דעת כולם..אך לדעתי אתה תת רמה של בן אדם שלא שווה ולו את התגובה הכי קצרה בפורום זה או בפורומים בכלל. ביום שתתבגר..אם בכלל..תבין שגם מאחורי המסך לאנשים יש לב ורגשות ולמילים יש משמעות...לפעמים הרבה יותר חזקה מקול. הייה שלום חבר..מבחינתי אתה משב רוח שעבר כאן ולא עוד. וגם אם תמשיך לכתוב,מבחינתי לא כתבת.

yaeli20

New member
ליאור תרגיע

אני לא יודעת אם אתה אומר את זה ברצינות או לא אבל קח בחשבון שיש דברים שאתה אומר שפוגעים באנשים שאחר כך באים וקוראים את זה... וכן גם אימרות בסגנון הזה יכולות לפגוע. אין שום חיה בעולם הזה שצריך להשמיד! אם אתה לא אוהב תתרחק אבל אל תעודד רצח וזה רצח לכל דבר!

LiorShap

New member
22:22 !!

חושבים עליי!! מעניין מי זה O: אילו הייתם זבוב, איזה קול הייתם משמיעים? לא הייתי משמיע שום קול למה להיות נאחס P: אילו הייתם אהוד אולמרט איך הייתם פועלים? ארמ הייתי מתאבד? אילו הייתם קניבלים,את מי הייתם אוכלים היום לארוחת ערב? לוידע חח אילו הייתם פוגשים זמר/שחקן שאתם מעריצים למשך שעה, מה הייתם עושים במשך השעה הזאת? משכנע אותו לעבור לגור איתי
אילו הייתם יכולים לגור עכשיו בכל מקום בעולם, איפה הייתם גרים? בבית שלי זה מספיק את מי... את מי אתם שומעים עכשיו ברקע? את המקלדת,אני מקליד ממש מהר! מואהאהאעה ת מי אתם שומעים עכשיו במערכת? מה מערכת חח את מי אתם רוצים לראות עכשיו? לא מגלה P: את מי הייתם רוצים לחבק עכשיו? לא מגלה ^_^

למעלה