plmoknijbuhvygctfxrd
New member
1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]:אוו זאת שאלה אסורה, מממ כרגע זה בוהמיין רפסודי של קווין. 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב:אין כזה, לא אוהבת לשמוע מוזיקה כשאני עצובה. השיר הכי משמח:little recpect5. השיר עם הזכרונות הכי טובים:הרבה שירים 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: כל מזרחית מיללת7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: רוק כבד כזה צעקות 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: אממ חחח מלטף? ממ ג'יימס בלאונט ממש בה ללטף אותו כששומעים אותו שר. 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף:אולי לא מלטף אבל הכי יפה, אלאניס מוריסט.10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: אבי ביטר, לא שבתור שחקן הוא יותר טוב. 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת:ניביןף לא זוכרת שם משפחה 12. כלי הנגינה הכי שווה:פסנתר 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק קלאסי, שקט.14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל:אלאניס. מוזיקה שנותנת לי כוח: המוזיקה של אלאניס. (רואים פה דפוס כלשהו?) 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: ג'ז. 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג:ג'ז.. מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: מוזיקה שנות ה-70 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: שקטה 21. תחנת הרדיו המועדפת:גלגל"צ, קוראי מחשבות. הדיסק הראשון שקניתי: של אלאניס מוריסט, jagged little pill הדיסק הבא שאקנה:של פיונה אפל. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: מוזיקה מן הסתם 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: jagged little pill. והאזנתי לו כמות פעמים: רבה מאוד 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: אין 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: בקניות דיסקים אני בד"כ לא עושה טעויות. 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: שכולם חושבים שהשיר im a bitch הוא של אלאניס מוריסט כשהוא ממש לא. 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: ממ ... פופ. 31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוה 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? מזה? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: מזרחית 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ:קנדה, ולא רק בגלל אלאניס, גם אבריל לווין וסלין דיון וניקל באק ואם אני לא טועה גם הקראמבריז. 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: לבן, טהור. 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך:שומדבר ספציפי.38. הכי כיף לרקוד: רוק, מתפרעים, פוגואים וקפיצות. 39. הכי כיף מסביב למדורה: הכל 40. לשיר או להקשיב? גם וגם 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: לא עולה לי משהו עכשיו 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: oh lord wont you buy me a marcadies banz גררר שיר שנדבקקקקק. 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: קונה דיסק פעם ב... 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): הדיסק האחרון של אלאניס. 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? מילים!48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? להקשיב, מה הטעם לדעת מה עושה מעבר לשירה? 49. קאברים: כן או לא? בגבול הטעם הטוב 50. זמרים או זמרות או להקות? זמרות 51. אינסטרומנטלי או עם שירה?עם שירה. 52. זהבה בן או דקלה? 54. השיר הכי סקסי: השיר הצרפתי הזה ג'טם jatem עם כל ההתנשפויות. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשיר בכיףףף!! 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? יאפ 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? לא 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: אלאניס מוריסט, גאון. 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: אווו ריי צ'ארלס לייב. 64. שיר יומולדת מנצח: אמממ אין 65. השיר עם המלים הכי דביליות: ממ של אמינם נו איך קוראים לו חינילילילילילילילי חח לא זוכרת.66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: פי לאדעת. 67. רוק: בריטי או אמריקאי? אמריקאי 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? אמריקאי. 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? אמריקאי 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: חחח נסחפנו? 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: כנ"ל 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: אלה שעלו לבמה עם דגל פלסטינאי. 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? לא זוכרת חח 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? עופרה. 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: אין לה אהוב 79. כשאני במקלחת אני שר: השיר שיש לי בראש 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? אם אני לבד, בקול רם, מאוד רם. 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים:אפעם לא קניתי את אותו הדיסק פעמיים או יותר. 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: 85. מוזיקה שנמאסת מהר: פופ. 86. קלטות: כן או לא ? למה לא? 87. מוזיקה ששומעים באוטו: כל מה שבגלגל"צ 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל:אנערף. 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: כרגע, נריה. 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים:. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? אלאניס 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: לא יודעת חח 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: כן 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: מי זה? 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: jagged little pill, הדיסק הצרוב שלי עם כל המוזרים של אלאניס, ועוד דיסק צרוב עם 20 שירים שונים