שאלון.

:)

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]:אוו זאת שאלה אסורה, מממ כרגע זה בוהמיין רפסודי של קווין. 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב:אין כזה, לא אוהבת לשמוע מוזיקה כשאני עצובה. השיר הכי משמח:little recpect5. השיר עם הזכרונות הכי טובים:הרבה שירים 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: כל מזרחית מיללת7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: רוק כבד כזה צעקות 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: אממ חחח מלטף? ממ ג'יימס בלאונט ממש בה ללטף אותו כששומעים אותו שר. 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף:אולי לא מלטף אבל הכי יפה, אלאניס מוריסט.10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: אבי ביטר, לא שבתור שחקן הוא יותר טוב. 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת:ניביןף לא זוכרת שם משפחה 12. כלי הנגינה הכי שווה:פסנתר 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק קלאסי, שקט.14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל:אלאניס. מוזיקה שנותנת לי כוח: המוזיקה של אלאניס. (רואים פה דפוס כלשהו?) 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: ג'ז. 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג:ג'ז.. מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: מוזיקה שנות ה-70 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: שקטה 21. תחנת הרדיו המועדפת:גלגל"צ, קוראי מחשבות. הדיסק הראשון שקניתי: של אלאניס מוריסט, jagged little pill הדיסק הבא שאקנה:של פיונה אפל. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: מוזיקה מן הסתם 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: jagged little pill. והאזנתי לו כמות פעמים: רבה מאוד 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: אין 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: בקניות דיסקים אני בד"כ לא עושה טעויות. 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: שכולם חושבים שהשיר im a bitch הוא של אלאניס מוריסט כשהוא ממש לא. 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: ממ ... פופ. 31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוה 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? מזה? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: מזרחית 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ:קנדה, ולא רק בגלל אלאניס, גם אבריל לווין וסלין דיון וניקל באק ואם אני לא טועה גם הקראמבריז. 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: לבן, טהור. 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך:שומדבר ספציפי.38. הכי כיף לרקוד: רוק, מתפרעים, פוגואים וקפיצות. 39. הכי כיף מסביב למדורה: הכל 40. לשיר או להקשיב? גם וגם 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: לא עולה לי משהו עכשיו 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: oh lord wont you buy me a marcadies banz גררר שיר שנדבקקקקק. 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: קונה דיסק פעם ב... 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): הדיסק האחרון של אלאניס. 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? מילים!48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? להקשיב, מה הטעם לדעת מה עושה מעבר לשירה? 49. קאברים: כן או לא? בגבול הטעם הטוב 50. זמרים או זמרות או להקות? זמרות 51. אינסטרומנטלי או עם שירה?עם שירה. 52. זהבה בן או דקלה? 54. השיר הכי סקסי: השיר הצרפתי הזה ג'טם jatem עם כל ההתנשפויות. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשיר בכיףףף!! 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? יאפ 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? לא 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: אלאניס מוריסט, גאון. 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: אווו ריי צ'ארלס לייב. 64. שיר יומולדת מנצח: אמממ אין 65. השיר עם המלים הכי דביליות: ממ של אמינם נו איך קוראים לו חינילילילילילילילי חח לא זוכרת.66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: פי לאדעת. 67. רוק: בריטי או אמריקאי? אמריקאי 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? אמריקאי. 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? אמריקאי 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: חחח נסחפנו? 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: כנ"ל 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: אלה שעלו לבמה עם דגל פלסטינאי. 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? לא זוכרת חח 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? עופרה. 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: אין לה אהוב 79. כשאני במקלחת אני שר: השיר שיש לי בראש 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? אם אני לבד, בקול רם, מאוד רם. 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים:אפעם לא קניתי את אותו הדיסק פעמיים או יותר. 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: 85. מוזיקה שנמאסת מהר: פופ. 86. קלטות: כן או לא ? למה לא? 87. מוזיקה ששומעים באוטו: כל מה שבגלגל"צ 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל:אנערף. 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: כרגע, נריה. 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים:. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? אלאניס 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: לא יודעת חח 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: כן 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: מי זה? 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: jagged little pill, הדיסק הצרוב שלי עם כל המוזרים של אלאניס, ועוד דיסק צרוב עם 20 שירים שונים

נקודונת

New member
../images/Emo79.gif

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: "one of us" ג'ואן אוסבורן 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: "seven years" או "come away with me" של נורה ג'ונס. 4. השיר הכי משמח: "school of rock" מתוך הסרט, או "סרט של סקס" של אינפקציה. או כל שיר מ- DOOKIE של גרין דיי. 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: (אל תצחקו) "sk8ter bio" אבריל לאבין
6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: כל שיר מזרחי. פויה. 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: השיר החדש של עמיר בניון. לא יודעת למה. 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: אהוד בנאי. 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: נורה ג'ונס או קרול קינג. או ג'וני מיטשל. 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: המ.. כל יוצא להקת בנים מסוימת. 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: ברינטי ספירס או משהו. 12. כלי הנגינה הכי שווה: קונטרה-בס
13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק על כל סוגיו. 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: אריות מאופרות או שירים בצפרתית. סתם כי זה עושה לכולם חוץ ממני כאב ראש. 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: "CARO MIO BEN", האריה שלי
16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: רוק. 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: לאופרות, מחזרות זמר וסרטים. 18. מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה
19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: ישראלית שקטה ונעימה. 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: תלוי איזה בוקר. 21. תחנת הרדיו המועדפת: 88FM 22. הדיסק הראשון שקניתי: משהו של "הקרנבריז". 23. הדיסק הבא שאקנה: אולי את שי נובלמן. 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: המוזיקה? 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: "אמריקן אידיוט" - גרין דיי. 26. והאזנתי לו כמות פעמים: 121303000400 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: "אמריקן אידיוט" - גרין דיי. 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: אבריל לאבין. בהחלט. 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: אבריל לאבין, כבר אמרתי? 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: לא מתביישת בכלום. מה שאני אוהבת זה מה שאני אוהבת וזהו. 31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוה. הכי גבוה שיש. 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? מה זה? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? גם וגם. 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: חוה אלברשטיין. 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: העולם
, לא? 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: בכל הצבעים. 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: נוה ג'ונס. 38. הכי כיף לרקוד: גרין דיי, או קלי קלארקסון המעצבנת. 39. הכי כיף מסביב למדורה: גיטרה
40. לשיר או להקשיב? לשיר! 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: לא יודעת. 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: כל שיר מ"אופרה בגרוש". 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: "דברים שעליי אהובים" (בתרגום חופשי) 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: "סופרקליפראג'ליסטקיסאקספיאלידושס"? 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: טאוור רקורדס. 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): ג'ימי-איט-וורלד. 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? הלחן. 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? תלוי מה שומעים. במוזיקה יותר קלאסית (אופרות וכו') זה חשוב. בסתם מוזיקה - ממש לא. 49. קאברים: כן או לא? תלוי איזה. 50. זמרים או זמרות או להקות? גם וגם וגם. משום מה יוצא לי לשמוע יותר זמרות ולהקות, אבל זה לא עקרוני. 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? גם וגם. 52. זהבה בן או דקלה? מי זאת דקלה? 54. השיר הכי סקסי: אחד השירים של ביונסה (אוי, פויה, די!) 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשיר, למה לא? 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? לא ממש. 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? ממש לא
62. המלחין הקלאסי הכי שווה: נינו רוטה (אם הוא נחשב קלאסי) או.. שופן. 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: גרין דיי, פינק פלויד, נורה ג'ונס, מוניקה סקס/אינקציה (או סתם יהלי סובול). 64. שיר יומולדת מנצח: "יומולדת שמח"?
65. השיר עם המלים הכי דביליות: כל דבר של רוני (ולא אכפת לי שעברי לידר כתב את זה!) 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: באמת שאין לי מושג. 67. רוק: בריטי או אמריקאי? לא משנה, העיקר שהוא טוב. 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? כנ"ל. 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? בכלל לא פופ. 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: אין לי בראש כרגע. 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: "התשמע קולי" 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: "שמח". דפנטלי. 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? "בוא אליי פרפר נחמד". 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? לא הייתי אז, אבל בעיקרון - לא זאת ולא זאת. 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: קשה לדעת. אני אנחש משהו של חווה אלברשטיין או אתי אנקרי. 79. כשאני במקלחת אני שר: מה שבא לי. 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? בשקט
81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: לא יצא לי לקנות דיסק פעמיים... 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? לא יודעת. 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? לא ראיתי את זה, אין לי מושג. 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: "אני אוהב.."
85. מוזיקה שנמאסת מהר: איגי וקסמן (צר לי). 86. קלטות: כן או לא ? בוודאי. 87. מוזיקה ששומעים באוטו: "אמריקה", פול סיימון. 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: מה שבא לי. 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: "הסנדק" (ה-1). 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: "One of us", "מיליונים", "בדרך למילווקי", "work", "מכה אפורה", "seven years". 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: "caro mio ben", משהו של נינו רוטה. 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? "בוא אליי פרפר נחמד", בשביל האירוניה. 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: "שנינו יחד תחת מטריה אחת"
94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: תלוי מתי. 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: קשה להחליט.. 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: "caome away with me" - נורה גו'נס "נגיעות" - ברי סחרוף, ו-אין מה לעשות- משהו צרוב עם כל השירים האחרים האהובים עליי.

Plaztyk

New member
P:

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: googooDols-iris 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: cold heritage - lacuna coil 4. השיר הכי משמח: right here in my arms - HIM 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: HIM - and love saif no זכרונות יותר מידי טובים שאני יותר מדי מתגעגעת אליהם. 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: מהשירים של שרית חדד 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: הפוסי קט דולס - דונט יו 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: ווילה מ HIM 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: שרון מ within temptation 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: הקרייזי פרוג נחשב? דיי!!! תחזור להיתו רינגטון עלוב!!! 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת:רוני סופר סטאר 12. כלי הנגינה הכי שווה: פסנטר 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: גות' מטאל 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: לקונה קויל..כל שיר מזכיר לי מישו אחר 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: super girl - reamon 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: גות' מטאל.. 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: כנ"ל 18. מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: אוונסנס 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: ביינונית 21. תחנת הרדיו המועדפת: לא שומעת רדיו 22. הדיסק הראשון שקניתי: אוסף של קווין 23. הדיסק הבא שאקנה: אין לי מושג [= 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: לאקונה קויל!!! 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: love metal - HIM 26. והאזנתי לו כמות פעמים: הרבה P: 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: אין אחד כזה 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: X 29. פדיחה שקשורה במוזיקה:מממ...אין לי מושג XD 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: אין כזאת O: 31. ווליום: גבוה או נמוך? בינוני עד גבוה 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? אה? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? אוזניות 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: למי אכפת
35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: פינלנד 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: אדום 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: ווית'ין תמפתשיון 38. הכי כיף לרקוד: לרקוד זה השטן X: 39. הכי כיף מסביב למדורה: נירוונה 40. לשיר או להקשיב? גם וגם [= 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: חח... לא זוכרת XD 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: MY HUMPS 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: מתביישת בעצמי X: 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: לא ראיתי 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: חח.. לא חושבת שיש כזאת 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): HIM - Love metal..קיבלתי מבר כפרעלייה 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? גם וגם.. נקודה אחת יותר ללחן 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? גם וגם 49. קאברים: כן או לא? ממ..למה לא? 50. זמרים או זמרות או להקות? להקות 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? עם שירה 52. זהבה בן או דקלה? דיי ישראלי X: 54. השיר הכי סקסי: ממ.. סאטיספקשיון 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשוק 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? HIM 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? לא 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: לא יודעת X: 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: של אוונסנס כי הייתי עושה את איימי 64. שיר יומולדת מנצח: האפי בירת'דיי 65. השיר עם המלים הכי דביליות: MY HUMPS 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: ממ..אין לי מושג 67. רוק: בריטי או אמריקאי? ממ.. אמריקאי נראה לי.. או בכלל פיני 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? >< 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? בריטי 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: X: 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: X: 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: חחחח XDD שרית חדד 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? X: 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? עפרה 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: ממ.. בטח משו של ראמשטיין 79. כשאני במקלחת אני שר: כלום X: 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? שקט >< 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: מהזתומרת? 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? O: 85. מוזיקה שנמאסת מהר: נייטוויש 86. קלטות: כן או לא ? לא 87. מוזיקה ששומעים באוטו: גרין דיי 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: כל מיני 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: רוק סטאר. 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? מממ... אייריס של הגוגו דולס 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: לא יודעת לא חשבתי על זה 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: לא 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: הו דה פאק איז איט? 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: דיסקוגרפיה של לאקונה קויל ,דיפ שאדווס אנד בריליינט האייליטס של HIM , אוריג'ין של אוונסנס

Plaztyk

New member
מממ

אבא שלי אוהב מטאליקה, גרין דיי , סקס פיסטולס, הסקורפיונס , דפש מוד, HIM , פינק פלויד, נייטוויש , ועוד המון.. בקטע של המוזיקה הוא אבא דיי מגניב P:

broken heart1

New member
אווו שאלון בישביליייייייייי../images/Emo41.gif

מוסיקה זה ה-חיים שלי 1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: run it - chris brown 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: listen to your heart 4. השיר הכי משמח: uncle fucker - south park 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: lose yourself - eminem חעחע 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: gazolina- daddy yanky 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: כל השירים של rammstein 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: 2pac
9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: mariah carey 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: אמ... robbie williams 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: הצמד t.a.t.u 12. כלי הנגינה הכי שווה: גיטרהה 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: ביפ הופ 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: היפ הופ.. מה זה משנה 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: ראפ 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: לא הייתי מנגנת 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: כנ'ל 18. מוזיקה או מוסיקה? מוסיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: skazi חחחחח 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: היפ הופ.. לאן זה שייך? 21. תחנת הרדיו המועדפת: לא שומעת רדיו 22. הדיסק הראשון שקניתי: הראשון והיחידי שקניתי in the zone - בריטני ספירס... בעיקרון אני מורידה 23. הדיסק הבא שאקנה: לא אקנה 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: היפ הופ.. 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: the documentary - the game 26. והאזנתי לו כמות פעמים: 12034900 נו מה אני סופרת 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: love angel music baby - gwen stefani 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: עבור 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: אין 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: איןןן 31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוהה להה 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? וואט אה פאק איז דיס? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? גם וגם 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: למה כך אלוקיםםם אחינו במרומים אותו כתבת צעירר ואנו כואביםם ובוכים כאן בכל יום דמעות כבר מזילים שמעון שלנו אינוו עוד בחיים.... חחח שיר דיכאון שאני לא יודעת את שמו 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: דטרויט חעחעחע 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: שחור ניראה לי חח 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: בשת בבוקר יום יםה אמא שותה המון קפה.. אבא קורא המון עיתון.. בלה בלה בלה סתם חחחח היפ הופ 38. הכי כיף לרקוד: szaziiii 39. הכי כיף מסביב למדורה: לולווו. הינא לולו הינא לולו חכמה כמוהה אין.. בלה בלה בלה 40. לשיר או להקשיב? גם וגםםםם 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: לא יודעתת 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: incomplete תקוע לי עכשיווו 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: הא? 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: עבור 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: אין כזאת חעחע 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): נוו איןןן 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? מה זה משנה חשוב מה שבסוףף 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? תלוי 49. קאברים: כן או לא? מהה זה 50. זמרים או זמרות או להקות? העיקר שישירו טוב 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? האא? 52. זהבה בן או דקלה? האאא? 54. השיר הכי סקסי: my neck my back - חח סתאםם לאיודעתת 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשתוקקקקקק 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו?לא 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? רק סקאזי 62. המלחין הקלאסי הכי שווה:איןןן 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: snoop dog 64. שיר יומולדת מנצח: 65. השיר עם המלים הכי דביליות: אמ.. אני לא יודעת של מי זה : את הריץ' את הראץ' את הריצ'רץ' ניפתח וניראה עולמות משונים.. מה בריץ' מה בראץ'... 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: לא יודעת.. יש רמיקס כזה של אופס איי דיד איט אגיין וסלים שיידי 67. רוק: בריטי או אמריקאי? בעעע 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? בעעע 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? אמריקאי 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: מה מי זאת? 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: מי זאת?? 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: אבניבי אבוהבההה.. אבניבי אבוהבה אבוטבך 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? לא היסתכלתי 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? מי אלווו 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: אמ.. ''אמרת שהגשם ישטוף ת'דמעות אבל הגשם הפסיק ..'' דמעות - אייל גולן 79. כשאני במקלחת אני שר: bump bump bump - b2k feat. p. diddy 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? אני לא שרהה ברחוב מה אני פדחנית 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: ממתי קונים אותו דיסק הרבה פעמים.. היגיוןן 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? לא 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? עבור 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: איך שיר נולד 85. מוזיקה שנמאסת מהר: פופ 86. קלטות: כן או לא ? לאאאא מה אני מיושנת 87. מוזיקה ששומעים באוטו: היפ הופפפפ 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: היפ הופ 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: 8 mile מי ראה??? 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: bump bump bump - בייבי טורן אראונד אנד לט מי סי דיס סקסי באדי..'' 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: היפ הופ ננו מה לא הבנתם? 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? יו קאן סאק מיי דיק איף יו דונט לייק מיי שיט.. אמינםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: מי מיתחתן?? 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: ברורר 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: מייי זהה 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:שלושת האם פי 3 המעורבים שלי

JULI4561

New member
עונהההההההה

. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: אין אני אוהבת הרבה שירים 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצובlisten to your heart: 4. השיר הכי משמח:יש כל מיני 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: לא זוכרת אחד כזה חחח 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: לא יודעת יש כל מיני 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: אין .. 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: לא יודעת 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: מריה קארי 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: יהודה סעדו! 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת:רוני סופרסתם 12. כלי הנגינה הכי שווה: תופים~~~!!!! 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: יש כל מיני 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: מה? 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: אה? 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: לא יודעת... 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: כל מיני 18. מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה:אלקטרונים -דאנסים האוסים וגם הרבה היפ הופ 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: שקטה 21. תחנת הרדיו המועדפת: 99EC 22. הדיסק הראשון שקניתי: אממ של קטנטנות נראה לי
23. הדיסק הבא שאקנה:לא קונה
24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי:לא יודעת 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: נראה לי של אבריל 26. והאזנתי לו כמות פעמים: הרבה!!! 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: לא יודעת 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: לקנות אותו 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: לא זוכרת .. 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: אין .. 31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוההה 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? משוכלל!!! 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: שרית חדד! 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ:ארצות הברית 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: צבעוני! 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: שירים של קלי קלארקסון 38. הכי כיף לרקוד:היפ הופ 39. הכי כיף מסביב למדורה: כל מיני שירים של ל"ג בעומר ? חחחח 40. לשיר או להקשיב? לשיר 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז:
42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: לא יודעת .. 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה:אווו .. השיר של מריה . וגם דו הוא דב לבן צפוני לה להלה להלהלה .... 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: סופרקליפרג'ליסטיק לה לה לה דושיס חחחח 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: כבר אמרתי אני לא קונה דיסקים
46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): אממ של שירי מימון וקיבלתי 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? שניהם! 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? רק להקשיב 49. קאברים: כן או לא? לא יודעת 50. זמרים או זמרות או להקות? הכול 51. אינסטרומנטלי או עם שירה?
52. זהבה בן או דקלה?
54. השיר הכי סקסי: חח לא יודעת 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשתוק!!!! 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? כן כוב נולד [אם זה נחשב לדעתכם] 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? הובקרוס! 62. המלחין הקלאסי הכי שווה:
63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: היתי רוצה להיות שוב בהופעה של עופר ניסים היה ** **** 64. שיר יומולדת מנצח: היום יומולדת היום יומולדת ל... 65. השיר עם המלים הכי דביליות:עוגה עוגה עוגה ... 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: חח לא יודעת 67. רוק: בריטי או אמריקאי? אמריקאי 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? אמריקאי 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? אמריקאי 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: חחחחח לא יודעת 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: כ"נל 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: חחחח יש הרבהה... 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד?פרפרים מכל מיני צבעים לה לה לה 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? עפרה .. 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: אמא שלי חולה על מירי מסיקה 79. כשאני במקלחת אני שר: לא יודעת לפעמים שיוצא לי 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? שקט 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים:
82. פנטזיה (הסרט): כן או לא?
83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה?
84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: אני אוהבת שוקלד ועוגות גבינה .... 85. מוזיקה שנמאסת מהר: רוני סופרתם 86. קלטות: כן או לא ?
87. מוזיקה ששומעים באוטו:
88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: אויי אני שמה אמ טי וי בייס 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: " סיפור אהבה בלתי נשכח" וארמגדון ואפקט הפרפר ויש עוד כמה שירים יפים 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: חח לא יודעת 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה:
92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? תשיר של הטיטאניק!!! 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: לא 'דעת 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא:
97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל:
98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: ואיי אין לי מושג חחח חייבים דיסקים של זמר אחד ?

ReuT C

New member
עונה ../images/Emo193.gif

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: קלי קלארקסון byhe 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: יהיה טוב- דיויד ברוזה 4. השיר הכי משמח: מפלס המצב רוח- מירי מסיקה 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: אני לא ידועת איך כותבים אותו... 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: כל שירי רוני סופר סטאר אני שפוט לא מסוגלת לשמוע אותם 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: אדוני-רוני 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: הראל סקעת 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: מירי מסיקה 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: הראל מויאל- צריך להיות זמר מזרחי 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: רוני ... 12. כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: פופ (אבל לא כבד) 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: lonely-akon 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: סטיבי וונדר 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: נשמה 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: הייתי עושה מוזיקה גרועה 18. מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: ג'אז 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: שקטה 21. תחנת הרדיו המועדפת: גלגל"צ 22. הדיסק הראשון שקניתי: אממ נראה יל בריטני ספירס 23. הדיסק הבא שאקנה: קלי קלארקסון או הראל סקעת תלוי מי יוצתיא קודם 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: קלי 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: נראה לי בריטני ספירס אבל קלי קלארקסון מצמצמת את הפער 26. והאזנתי לו כמות פעמים: לפחות 3 פעמםי ביום 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: אין אחד כזה 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: לא חושב שיש איזה טעות 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: אני שרה זה מספיק מפדח 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: לא מתבבישת שום מוזיקה שאני אוהבת 31. ווליום: גבוה או נמוך? הכי גבוההה 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? שטו? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: שלמה ארצי 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: לא שומעת... 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: בורדו 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: סטיבי וונדר 38. הכי כיף לרקוד: לא יודעת מעורב 39. הכי כיף מסביב למדורה: שירי ארץ ישראל 40. לשיר או להקשיב? לשירררר 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: לא יוטדעת 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: שירים של רוני ספורסטאר 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: דיסק אחד הטובים אוהבת את כולם 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: לא סובלת שום שיר 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: אין חנות כזאת 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): קלי קלארקסון 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? המילים 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? רק להקשיב 49. קאברים: כן או לא? תלוי מיע מה מו 50. זמרים או זמרות או להקות? זמרים או שמרות 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? ??? 52. זהבה בן או דקלה? אפחת 54. השיר הכי סקסי: dont cha 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשיר... 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? ללא אבל אני בפורומים של כל מיני זמרים וזמרות 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? לעיתםי נדירות 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: אינלי מושג אולי שופן 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: קלי קלארקסון ואני אהיה בע"ה 64. שיר יומולדת מנצח: איפה העוגה! 65. השיר עם המלים הכי דביליות: רוני סופרסטאר- כל השירים 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: לא עולה לי בראש כרגע 67. רוק: בריטי או אמריקאי? אפחד 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? אמרקאי 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? אמריקאי 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: ??? 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: ??? 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: שמח של פינג פונג... 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? בוא אליי פרפר נחמד 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? עפרה 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: לא יודעת.. 79. כשאני במקלחת אני שר: הכלללל 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט?נ לפעמים בקול רם ולפעמים בשקט 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: קניתי מכולם רק אחד 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? לא יודעת 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? ... 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16:... 85. מוזיקה שנמאסת מהר: לא יודעת 86. קלטות: כן או לא ? לא זה עמבצן ולא נוח 87. מוזיקה ששומעים באוטו: לא ושמעים כי אחרת לא מתרכזים בנהיגה אלא בלשיר 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: בשביל זה יש מנקה 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: צלילי המוסיקה 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: לא יודעת 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: ... 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? החיים יפים 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: משהו רוש כזה 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: כןןןן 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: ?? 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: קלי קלארקסון את שתיהם וסטיסי וונדררר

oceanblaze

New member
מוזיקה. ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: Backstreet Boys - All I Have To Give 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: Backstreet Boys - Drowning 4. השיר הכי משמח: המון, יש יותר מדי. 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: Backstreet Boys - Get Down 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: הו, יש המון. נראה לי שהשנוא עליי נקרא Blue. אין לי מושג של מי. שיר ישן, משנות ה-90, שבקליפ היו כל מיני חייזרים כחולים.
7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: ממ..שיר הקטשופ?
8. הזמר עם הקול הכי מלטף: איי ג'יי מקלין, המקועקע מהבקסטריט בויז. 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: אלישיה קיז. 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: ג'סטין טימברלייק. 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: אשלי סימפסון. 12. כלי הנגינה הכי שווה: תופים!
13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק. 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: בקסטריט בויז. 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: בקסטריט בויז.
16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: רוק. 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: רוק. 18. מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה. 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: שירים ישנים וקלאסיים. כל מיני כאלו משנות ה-60 וה-70.
20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: רועשת. 21. תחנת הרדיו המועדפת: 100FM. 22. הדיסק הראשון שקניתי: Backstreet Boys - Millenium.
23. הדיסק הבא שאקנה: אין לי מושג. 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: בקסטריט בויז.
[נו באמת, אני מעריצה. כל השאלון הזה זה בקסטריט בויז. :|] 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: שמיעה רצופה? Never Gone של הבקסטריט בויז.
שמעתי אותו בערך שבוע-שבועיים כל יום, כל היום. וגם בהפסקות בביצפר. :X 26. והאזנתי לו כמות פעמים: המ, המון? 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: ממ..לא נראה לי יש כזה. 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: דיסק של הפו פייטרס. דיסק מעולה, אבל בקושי האזנתי לו. :X 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: אין.
30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: אין. 31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוה כמה שיותר. 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? חח, וזה? 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: שרית חדד?
אנערף. 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: לא יודעת.. 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: הא? 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: בקסטריט בויז כמובן.
38. הכי כיף לרקוד: שון פול. 39. הכי כיף מסביב למדורה: אבריל לאבין. עם גיטרה כזה.
40. לשיר או להקשיב? לשיר ברוב המקרים. 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז:
42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: כל מיני.
43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה:
44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס:
45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש:
46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): Bon Jovi - Have A Nice Day. 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? המילים. 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? תלוי. הרוב זה רק להקשיב. 49. קאברים: כן או לא? לא. 50. זמרים או זמרות או להקות? להקות. 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? עם שירה. 52. זהבה בן או דקלה? כלום. 54. השיר הכי סקסי: המ, לא זוכרת איך קוראים לו. :| שיר אחד מהאייטיז..יפה כזה, שאישה שרה. אני שונאת לשכוח שמות.
58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשתוק. |שותקת| 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? בקסטריט בויז וערוץ MTV. [ומנהלת את שניהם.
] 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? נופ. 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: אין לי מושג. 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: בקסטריט בויז!!! :| 64. שיר יומולדת מנצח: "היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת לX"...
65. השיר עם המלים הכי דביליות: יש המון. יותר מדי.
66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: 67. רוק: בריטי או אמריקאי? אמריקאי. 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? אמריקאי. 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? אמריקאי. 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: הא? 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל:
72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: שמייייייח.
73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? נו השיר פתיחה. 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? עפרה? 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: כל מיני שירי ג'אז למיניהם. 79. כשאני במקלחת אני שר: כל מיני.
80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? שקט. אני לא צריכה להחריש את כל השכונה. 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: יש לי 4 אלבומים - כל אחד פעמיים. :X 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? לא ראיתי. 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? לא ראיתי. 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: הכלללל!
85. מוזיקה שנמאסת מהר: דאנס והאוס וכל אלו. [דר
] 86. קלטות: כן או לא ? לא. 87. מוזיקה ששומעים באוטו: רדיו.
88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: בקסטריט בויז. 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: גריז!!
90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: כל מיני, זאת שאלה גדולה מדי. P: 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: של הבקסטריט בויז?
92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? נחשו.
בקסטריט כמובן. 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: Backstreet Boys - Safest Place To Hide / Yes I Will 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: כן. 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: לא מכירה. 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: 1. Backstreet Boys - Never Gone. 2. Backstreet Boys - Greatest Hits Chapter One. 1. Backstreet Boys - Millenium.

oceanblaze

New member
פספתי שאלה.

66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: Just Want You To Know של הבקסטריט בויז. לפי המילים, השיר הוא על חברה שנפטרה. מילים ממש עצובות. אבל השיר קצבי ושמח!
וגם הקליפ, שטותי ומפגר לגמרי. אני לא מבינה מה הקשר. :X

SummerNightCity

New member
מזה פה.

חנפנית.
אני יודעת למה את מתכוונת! איים בלו דה בה די דה בה דה. הוא סתם דבילי, יש תמיד יותר גרוע [שרית חדד?
]. ושיו את לא דעת! אתמול קיפלתי כביסה, ופתחתי אמ טי וי, ופתאום אני קולטת עשרת הגדולים של נחשי של מי! וחשבתי שאת בטח כבר יודעת ולא נעים להתקשר ב11 וחצי אז ויתרתי על הרעיון. אבל הספקתי לראות את לארגר ואת אווריבדי.

oceanblaze

New member
הו, כן כן!!

ראיתי גם את הטופ 10.
לא!!1 עכשיו השיר הזה נדבק אליי! אני לא אצליח לשכוח אותו.

archer girl

New member
אני../images/Emo189.gif../images/Emo218.gif

וולל... . השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: seal- kiss from a rose
2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב:אותו אחד
4. השיר הכי משמח:eek:b-la-di
5. השיר עם הזכרונות הכי טובים:Coldplay- white shadows. 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה:
My humps 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש:יאללה לך הביתה מוטי
8. הזמר עם הקול הכי מלטף:Seal
9. הזמרת עם הקול הכי מלטף:אממ... לאדעת... 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת:אמינם
11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת:דנה אינטרנשיונל! 12. כלי הנגינה הכי שווה:
13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק
14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: פינק פלויד
15. מוזיקה שנותנת לי כוח: Queen, הם פשוט טובים
16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: רוקקק 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: לא חשבתי על זה
18. מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה, כי התרגלתי
19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: קולדפליי
, הכל קולדפליי
20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: רועשת!!! שכל השכנים יתעוררו!
21. תחנת הרדיו המועדפת: אממ.. 22. הדיסק הראשון שקניתי: מאיפה לי.. זה היה מזמן חחח 23. הדיסק הבא שאקנה:עוד קולדפליי
24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: speed of sound
25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: לא זוכרת 26. והאזנתי לו כמות פעמים: כל דיסק לפחות 20
27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: לפני הרבה שנים, קטנטנות
28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: לא עשיתי טעויות כאלה:) 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: פעם קניתי דיסק שכבר היה לי
30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה:אין כזאת
31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוה
, הכי שאפשר! 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל?פשוט 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? אוזניות. כי אפשר לשמוע מה שרוצים
34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: אמממ... יש כמה... 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: ארה"ב 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: שחור
37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: ביטלס
38. הכי כיף לרקוד: למוזיקה שאני אוהבת
39. הכי כיף מסביב למדורה: קומבייה 40. לשיר או להקשיב? להקשיב
41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: לא יודעת... 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: My humps, כי זה פשוט נתקעעע
43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: לא שמעתי:( 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: לא ראיתי:( 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: טאוור רקורדס
46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): קלי קלארקסון, מחברה שלי... 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? המילים, בגלל המסר, אבל עם הלחן חרא, לא יצא מזה שומדבר
48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? גם לדעת. 49. קאברים: כן או לא? לא 50. זמרים או זמרות או להקות? להקות בנים
51. אינסטרומנטלי או עם שירה? בטח עם שירה! 52. זהבה בן או דקלה? זהבה בן
54. השיר הכי סקסי: לאדעת... 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? ששש שתקו! 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? לא
60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? כה
62. המלחין הקלאסי הכי שווה: מוצארט חיחיחי
63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: של קווין
64. שיר יומולדת מנצח: כל השירים הנחמדימים האלה
65. השיר עם המלים הכי דביליות: יאללה לך הביתה מוטיי 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: אין לי מושג
*מתחילה להתעייף
* 67. רוק: בריטי או אמריקאי? אמריקאי
68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? צרפתי
69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו?
,הרב גרועים
70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: יש כמה... 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: כנ"ל 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: ... 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? לא מתמצאת
77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? עפרה. ברור. 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: MICHELLE 79. כשאני במקלחת אני שר: כל מיני 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? לרב בשקט... אבל לפעמים פשוט לא יוצא
81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: מזתומרת
82. פנטזיה (הסרט): כן או לא?
83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? נאמ... 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: נאמ... 85. מוזיקה שנמאסת מהר: פופ. בריטני, כריסטינה וכאלה... 86. קלטות: כן או לא ? אוקיי 87. מוזיקה ששומעים באוטו: מה ששומעים גם ככה
88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: קולדפליי, וסייל
89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: באטמן
90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: kiss from a rose
, ויותר לא אכפת לי. [נו מה, אני בתהליכי גמילה^^] 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: ... 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? נחשו מהתשובות שלי
93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: לאב לאב לאב [נו זה של הביטלס^_^] 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: ברור! 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: מי? 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: ביטלס, קולדפליי וסייל. סיימתיייי
מאושרת

mmmbam

New member
../images/Emo20.gif

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: "מכה אפורה" של מוניקה סקס
. 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: "איי ברווז איזלי" של נטשה בדינגפילד
. 4. השיר הכי משמח: "איזה יום שמח לי היום!" 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: "סבבה בים"
דייי, זה היה כל כך מצחיק!!! אל תנסו להבין... 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: כל דבר של אייל גולן ושרית חדד. 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: "בלבלי אותו".... 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: דניאל סלומון? 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: נטשה בדינגפילד וקלי קלרקסון. 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: אייל גולן וקובי פרץ. 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: שרית חדד. 12. כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה
13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק. 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: אבריל לאבין/שחר אבן-צור/נטשה בדינגפילד/מוניקה סקס/קלי קלרקסון/מרון פייב (MAROON5). 15. מוזיקה שנותנת לי כוח:
16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: רוק 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: רוק 18. מוזיקה או מוסיקה? ממש לא איכפת לי. 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: קלי קלרקסון. 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: שקטה. 21. תחנת הרדיו המועדפת: גלגל"צ. 22. הדיסק הראשון שקניתי: אוווו לא זוכרת... 23. הדיסק הבא שאקנה: לאדעת. 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: הכל (למרות שאין כזה מצב שאני לא שומעת מוזיקה...). 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: אהה... אולי אבריל לאבין "אנדר מיי סקין", אבל אני ממש לא יודעת... 26. והאזנתי לו כמות פעמים: ווווווווואווווו הרבהההההה. 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: אין כזה. 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: "המורדים"...
29. פדיחה שקשורה במוזיקה:
30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: אין כזה דבר!. 31. ווליום: גבוה או נמוך? בינוני. 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? לאדעת. 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? אוזניות. 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: כוורת+הגשש החיוור. 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: אמריקה... 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע:
37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: לאדעת. 38. הכי כיף לרקוד: חופשי, כל דבר. 39. הכי כיף מסביב למדורה: שירי ארץ ישראל
40. לשיר או להקשיב? להקשיב 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: לאדעת 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: אהה... שירים של ערוץ הופ! 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: השיר של התווים!!! (סרט שולט!) 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: השיר של הבנק... (עוד סרט שולט!). 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: טוואר רקורדס. 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): הפס-קול של "גריז"
. 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? אה... שאלה קשה! נראה לי שהלחן. 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? אני אשמח לדעת פרטים, אבל גם כיף רק להקשיב. 49. קאברים: כן או לא? תלוי. 50. זמרים או זמרות או להקות? הכל. 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? לאדעת. 52. זהבה בן או דקלה? אייייייייכס!!! 54. השיר הכי סקסי: חחח... נו, הזה של ביונסה
"נאדי גרל" או משו כזה... 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? שישירו, מ'כפת לי?! 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו?
60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)?
, אבל בדרך כלל לא. 62. המלחין הקלאסי הכי שווה:
63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: כל מי שיש לי דיסק שלו... 64. שיר יומולדת מנצח: "יומולדת שמח"? 65. השיר עם המלים הכי דביליות: הרבהההה... 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: לאדעת 67. רוק: בריטי או אמריקאי? בריטי. 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? אמריקאי. 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? אמריקאי או בריטי... 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: לאדעת 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: לאדעת 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: דץ ודצה 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? הכל!!!
77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? עפרה 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: "זכיתי לאהוב" עברי לידר. 79. כשאני במקלחת אני שר: את הדבר האחרון ששמעתי. 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? בשקט, אם בכלל. אני ימשיך אחר כך...

Beautiful SouI

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo28.gif

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]:-saturday night
the underdog project 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב:photograph-Nickelback
4. השיר הכי משמח:pon The Reply-Rihanna 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה:אשמור את ליבי-הגיים בויז
7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש:כנ"ל^^ 8. הזמר עם הקול הכי מלטף:Marcos Hernandez 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף:Kelly Clarkson ומימי 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת:אין לי מושג
11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת:^^ 12. כלי הנגינה הכי שווה:תופים
13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל:רוק 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל:Fuck You-eamon 15. מוזיקה שנותנת לי כוח:פופ 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג:רוק 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג:רוקנרול 18. מוזיקה או מוסיקה?מוזיקה! 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה:Home In Paradise-Unwritten Law
20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה:שקטה 21. תחנת הרדיו המועדפת:99 Esc 22. הדיסק הראשון שקניתי:אין לי מושג
23. הדיסק הבא שאקנה:לא יודעת
24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי:Anouk 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק:מארון5 26. והאזנתי לו כמות פעמים:10000021216541000! 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר:סקאזי
28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק:אממממ...לא נראה לי שהייתה לי
29. פדיחה שקשורה במוזיקה:אין לי מושג
30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה:
31. ווליום: גבוה או נמוך?גבוההההההההההההההההה
32. אקולייזר: פשוט או משוכלל?פשוט..
33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים?רמקולים
34. המוזיקה הכי ישראלית שיש:שרית חדד
35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ:אמריקה 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע:שחור 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך:In My Place-Coldplay 38. הכי כיף לרקוד:hung up-Madonna 39. הכי כיף מסביב למדורה:אש אש מדורה תחתונים של בחורה
,חח...אממ..Mariah Carey-We Belong Together 40. לשיר או להקשיב?גם וגם
41. השיר הכי מעפן מהאייטיז:כל השירים של אבבא 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש:שר מהלב-מה קשור 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה:לא יודעת
44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס:אין לי שמץ
45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש:טאוור רקורדס וצליל
46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי):ג'יימס בלאנט+מאריה קארי קניתי ביחד
47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? both
48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה?תלוי מי האומן
49. קאברים: כן או לא?לא 50. זמרים או זמרות או להקות?להקות
51. אינסטרומנטלי או עם שירה?עם
52. זהבה בן או דקלה?ודקלה זאת..
54. השיר הכי סקסי:Don't Forget About Us-נו של מאריה 58. זייפנים: לשיר או לשתוק?לשיר
,בא להם שיעשו מה שבא להם
|טיש|זכותם
פטיש| 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו?כן
60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)?כן,האוס זה כזה שולט
62. המלחין הקלאסי הכי שווה:מוצרט..
63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה:Nickelback 64. שיר יומולדת מנצח:Happy BIrthday to You! 65. השיר עם המלים הכי דביליות:אשמור את ליבי-הגיים בויז
66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים:אין לי מושג
67. רוק: בריטי או אמריקאי?אמריקאי
68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי?צרפתי
69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו?כולם
,חוץ מישראלי
! 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג:אין לי מושג
71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל:התשמע קולי-עם הלחן של alone עופר ניסים+מאיה
72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון:דוד דאור
73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד?
77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז ):
78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת:אימג'ן של ג'ון לנון והיא ממש ממש אוהבת את ביקוז אוף יו של קלי קלארקסון
,הנשמה שלי
79. כשאני במקלחת אני שר:לא שרה
80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט?בשקט
81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים:של מארון5
82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? כן
83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה?שכולם רוקדים כזה..
84. השיר הכי אהוב בכבש ה16:איך שיר נולד כמו הצחוק זה מתחיל מבפנים ומתגלגל החוצה
85. מוזיקה שנמאסת מהר:קאנטרי 86. קלטות: כן או לא ?לא 87. מוזיקה ששומעים באוטו:האוס 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל:יש עוזרת
89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה:טיטאניק
90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים:המון 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה:^^ 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו?Goodbye My Lover-James Blunt 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה:החתן לכלה שם טבעת
94. על החוף, מוזיקה, כן או לא:כןןן
,עם מדורה
97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל:מי זה?
98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:קלי קלארקסון מארון5 מדונה,מאריה,דיסק שצרבתי עם הרבה האוסים וזה
,נו המון

למעלה