שאלון!

../images/Emo32.gif שאלון!

לא קצר במיוחד, מסתובב בכל מקום, אבל מזמן לא היה כזה. היה פעם? שם: גיל: מסנג'ר/אייסייקיו: ספר אהוב: סרט אהוב: הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: צבעים אהובים: להקה אהובה: סרט דיסני אהוב: חיות מחמד: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: שיר אהוב: שיר שנוא: המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: פורומים שאתה משתתף בהם: איך הגעת לפורום הזה? החברים שלך בפורום הזה: המשקה אהוב: טוסט או לחם: ממתק אהוב: שפה אהובה: הספר האחרון שקראת: נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: ציטוט נבחר: חמין, טשועלנט או סחנה: השלם/השלימי: "בלי..." השלם/השלימי: "אין לי..." כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: מנגן ב: אייקון אהוב: קור או חום: גשם או שמש: תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): כשאהיה גדול אני אהיה...: שם שהייתי רוצה להיקרא בו: איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אתה נלחץ ממבחנים ? ספרים באנגלית - כן או לא? מילה אהובה (כגון מבצבץ ): סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: הרגל מגונה: עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? מה בחיים לא היית לובש/ת? המורדים, כן או לא? דג - באקווריום או בצלחת? סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מה מספר המזל שלך, ולמה ? יש לך קמיע? מהו? פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? כמה שעות אתה במחשב ביום? חג אהוב- הקלדה עיוורת - יודע? השלם: "..... זה השטן~!" התחלה או סוף?

תשובותי:

שם: דנה מאז'ר. גיל: 15 מסנג'ר/אייסייקיו: 272779628 ספר אהוב: יש הרבה מידי סרט אהוב: יש הרבה.. הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: חתולים והזונות מהכיתה שלי הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: לקרוא.. לישון.. טלויזיה, רייסטלין צבעים אהובים: שחור אדום להקה אהובה: אממ.....ברגע זה...נירוונה וGuns n' Roses סרט דיסני אהוב: אני אוהבת הרבה.. אבל..Buzil the great mouse detective חיות מחמד: רחבעם, הצב החתיך שלי!!! מקצוע אהוב: אנגלית, טכנולוגיה.. מקצוע שנוא: לשון, היסטוריה, מתמטיקה, איסלם, ספורט, להמשיך?! שיר אהוב: יש הרבה.. שיר שנוא: כל דבר מזרחי.. ושל זונת פופ... מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: קוראת. פורומים שאתה משתתף בהם: באופן רשמי? ג'קאס, רומ"ה, רעיונות מטורפים, נירוונה, תלונות וקיטורים, סאות'פארק.. איך הגעת לפורום הזה? סתם טיילתי בקהילות.. החברים שלך בפורום הזה: יש ילדים שאני מדברת איתם באייסי המשקה אהוב: דיאט קוקה קולה, בירה לבנה,ספרייט.. טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: כל סוגי השוקולד.. שפה אהובה: אנגלית הספר האחרון שקראת: דרקוני להבת קיץ נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: משהו על שלטים ציטוט נבחר: הראשון בחתימה שלי חמין, טשועלנט או סחנה: WTF?!?!!? אפחד.. השלם/השלימי: "בלי אינטרנט קשה לי.." השלם/השלימי: "אין לי כוח" כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: רייסט! מנגן ב: כלום לצערי אייקון אהוב:
קור או חום: קום גשם או שמש: גשם תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): תפוז לא נותן לי להעלות תמונות כשאהיה גדול אני אהיה...: אני לא יהיה.. שם שהייתי רוצה להיקרא בו: אין לי איך אתה אוהב את הביצה שלך? חביתה ... באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באייסייקיו? אן איי, אבל זה אומר שאני שם מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אתמול ראיתי מהיר ועצבני 2.. סרט חיה! אתה נלחץ ממבחנים ? אני לא עושה מבחנים.. ספרים באנגלית - כן או לא? כן.. אבל אני לא.. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): גומחה!! המילה שולטת! סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: המומינים הרגל מגונה: להציק לאנשים..להיות במחשב כל היום.. עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: משעמם לי.. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה מה בחיים לא היית לובש/ת? מיני כל דבר....דברים בורוד...ועוד.. המורדים, כן או לא? לא!! מוות למורדים! דג - באקווריום או בצלחת? בים!!! יחי החופש!! סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? בלונדינית טיפשה מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין לי.. יש לך קמיע? מהו? יש לי שרשרת פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? גם וגם כמה שעות אתה במחשב ביום? יותר מידי חג אהוב- קריסמיס ופורים הקלדה עיוורת - יודע? לא.. השלם: "..... זה השטן~!" אני השטן התחלה או סוף? סוף

Kid Vicious

New member
תשובות. בלע?

עניתי על דברים כאלה 2389432840 אלף פעם. שם: רק מי שיכנס לאייסיקיו שלי ידע
אהמ] אייסיקיו:296497383 ספר אהוב: dunno סרט אהוב: יש הרבה.. סאות' פארק, וכל CKY.. הדבר השנוא ביותר באופן כללי: ערסים, חרקים, אחותי, אנשים כל כך טיפשים שבא למות,ליצנים
.. וזהו בערך. הדבר האהוב באופן כללי: ג'קאס, CKY, סקייט, פאנק, רוק, סאות' פארק, מופע שנות ה70, חברים.. אפשר ככה כל היום. צבעים אהובים: כחול סגול שחור להקה אהובה: יש המון, אולי HIM סרט דיסני אהוב: מלך האריות חיות מחמד: מזתומרת? מה יש לי? מה אני אוהבת? יש לי כלב. מקצוע אהוב: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מקצוע שנוא: הכל. שיר אהוב: הממ.. זה משתנה.. כרגע- CKY- 96 quite bitter beings שיר שנוא: כל הבריטני וזה. המילה הכי ארוכה שאתה מכיר: סופרקליפרג'יליסטיקאקספיאלידושס מה אתה עושה בשיעור בלה בלה: לקשט את השולחן בשטויות.. i guess פורומים שאני משתתפת בהם: אתם עוקבים אחריי?
איך הגעתי לפורום: אלוהים שלח אותי.
חברים שלי בפורום: מי אתם..? משקה אהוב: קולה טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: שוקולד...? שפה אהובה: אנגלית טוב כאן עצרתי כי הלכתי לאיבוד בכל החרא שרשום. מצטערת לאכזב..

NO FUCK

New member
מה זה האורך הזה!?!

שם:נופר גיל:16 אי סי קיו:276432252 ספר אהוב:המוח סרט אהוב:מועדון קרב דבר שנוא:שקרים אהוב:מסיבות צבעים אהובים:שחור ואדום חיות מחמד:אין לי אבל נראה לי כלב זה כיף,חוץ מלנקות לו תחרא להקה:HIM וBLINK 182 סרט דיסני:היפה והחיה מקצוע אהוב:סוצולוגיה מקצוע שנוא:מתמתיקה בעע שיר אהוב:ADM'S SONG,JOIN ME,ומעבר לים של יורם גאון(לא לצחוק!!) שיר שנוא:בלבלי אותו כשמשעמם בשיעור:מקשקשת על השולחן או דף פורומים שאני משתתפת:גיקאס גולשים בזמן ובלינק 182 איך הגעתי לפורום הזה:האמת בטעות הייתי אוהבת את הסידרה ויום אחד אני פותחת תמחשב ורואה את הפורום הזה במעודפים שלי וטוב שכך משקה אהוב:מים,טקילה ממתק אהוב:ציט'וס שוקולד חברים בפורום הזה:חברים!?! טוסט או לחם:טוסט שפה אהובה:אנגלית ספר אחרון:אייזק ניוטון והכובען המטורף(עזבו אל תתיחסו) השלימי:אין לי..כוח אליך עכשוי קור או חום:קור גשם או שמש:גשם מנגן ב..:כלום חבל.. תמונה:אולי ביום רביעי,חמישי זה בפיתוח... אייקון אהוב:
אוהבת תביצה:עין מצב באי סי קיו:N/A עדיף להיות:נמוך ספרים באנגלית:ממש לא בשבילי פלאפון:מצרך חשוב שעות מול המחשב:ממוצע 5 ו200 פעמים מתוכם בפורום מספר מזל:אין אבל אני אוהבת את המספר 2 הקלדה עיוורת:ממש לא מה בחיים לא הייתי לובשת:תחתונים של הסבתות סטיגמות:אני שום דבר,נורמלית סוף או התחלה:סוףףףףף פעם הבאה אולי קצת יותר קצת בבקשהה FUCK YOU ALL

חחחחחחחחחחחח

אני לא כתבתי את זה....חחח.. זה סתם היה נסיון לעורר את הפורום..

טוב..אני לא אענה על הכל כי זה המון.

שם: אנה (שם משפחה חסוי...ארוך מידי) גיל: 16 וחצי אייסיקיו:245081606 ספר אהוב: ארטמיס פאול- משהו חדש שהולך להיות להיט כמו הארי פוטר סרט אהוב: מהיר ועצבני..עוד לא ראיתי את ה-2..לא יצר עדיין לקולנוע הדבר השנוא עלי ביותר: חרקים!!!!! פרחות ,ערסים ומתלהבים דורשי צומי הדבר האהוב עלי ביותר: החבר שלי... צבעים אהובים: כחול ושחור- שולט!!! להקה אהובה- יש כמה..רייד', סיסטם, סאם 41,בלינק ועוד הרבה.. סרט דיסני אהוב: שרק....זה כזה מאמי של סרט... חיות מחמד: יש...חתול.....בעעעעע מקצוע אהוב: מתמטיקה כי זה ממש קל... מקצוע שנוא: יהדות....איכס...אה ותנ"ך שיר אהוב: BRING ME BACK TO LIFE של הלהקה EVANECSENCE שיר שנוא: אמ...כל הפופ המילה הכי ארוכה שאני מכיר: לא קופץ כרגע בראש...אבל שם המשפחה שלי.... מה אני עושה כשמשעמם לי בשיעור: מתכתבת או סתם יושנת פורומים שאני משתתפת בהם: סאם 41 וג'קאס =) איך הגעתי לפורום הזה:לחצתי על כזה כפתור שהיה רשום שם: פורום ג'קאס :) זה לא מסובך כל כך.... החברים שלך בפורום הזה: אמ...כולכם..אבל בעיקר גיא(ביאץ') כל הקרדיט שלו המשקה האהוב: אר סי קולה טוסט או לחם: ברורו שטוסט... ממתק אהוב: כל דבר שזה שוקולד... שפה אהובה: אנגלית הספר האחרון שקראת: ארטמיס פאול...וכרגע הארי פוטר.. נושא העבודה האחרונה שכתבתי לבתצפר: על איזה פרשה ביהדות..לא זוכרת כבר כינוי לאדם שאני דלוקה עליו כרגע: החבר יהרוג אותי..אז לא...סתם..."ברוניטו פטיטו"- משהו בספרדית כי הוא ארגנטינאי.. מנגן ב..: כרגע בכלום..ניגנתי בפסנתר קור או חום: ק-ו-ר גשם או שמש: גשם...טיפוס חורפי.. -תמונה יש לי בכרטיס שלי =) כשאהיה גדולה אני אהיה: מוכרת בלונים בצומת...סתם..לא יודעת..לא חשבתי האמת שם שהייתי להיקרא בו: מורן ביצה: קשה איזה מצב אני נמצאת באייסי: כמעט תמיד באינביזבל מה הסרט האחרון שראיתי בקולנוע: מטריקס רילואודיד....בושה לי..זה היהי ממזמן איך הוא היה: מהמם! האם אני נילחצת ממבחנים: תלוי איזה.. מילה אהובה: פיצ'ין- משהו שוב ספרדית.... מה עדיף להיות נמוך או גבוה: ברור שגבוה מה בחיים לי הייתי לובשת: מכנס דפוק אותי, וסטרפלס....אה וחצאית מיני.. המורדים: להרוג אותם! כמה שעות במחשב אני ביום: אחרי 4 הפסקתי לספור... חג אהוב: פסח כי יש 18 ימי חופש!!! התחלה או סוף: התחלה...

Bruce L

New member
יאאא בבקשה:

שם: לידור ! גיל: 17 מסנג'ר/אייסייקיו: 33023988 ספר אהוב: מה לא זוכר. סרט אהוב: וואי יש הרבה טובים.. הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: אנשים מעצבנים ומציקים. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: מוזיקה! מוזיקה! ומוזיקה! צבעים אהובים: אדום... להקה אהובה: רק אחת?? יש מלא! שבק! שוטי הנבואה! בוב ולהקתו. סרט דיסני אהוב: דיסני?? מי זוכר!? חיות מחמד: כלב! מת על הצייד האנגלי שלי! מקצוע אהוב: אנגלית..! מקצוע שנוא: היסטוריה..! שיר אהוב: כל שיר שעושה לי טוב בפנים. שיר שנוא: של הקופות האלה חמסה עם השיר המטומטם הזה אתה חייב למות עלי..! המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : אממ אנטיגלובליזציה??... מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: בדרך כלל כשאני לא מקשיב אני פשוט מעביר את הזמן בציור או בצחוקים על המורה עם חברים. פורומים שאתה משתתף בהם: כלי נגינה ונגנים, נוער בחו"ל(לפעמים),שבק,סקייטבורד ורולר וסאונד הקלטה ויצירה. איך הגעת לפורום הזה? לאט לאט ובזהירות. החברים שלך בפורום הזה: אממ בעיקרון מדבר באיסקיו רק עם נופר ודנה לא מכיר עוד. המשקה אהוב: קולה פור לייף!!! טוסט או לחם: תלוי איזה לחם ותלוי איזה טוסט. ממתק אהוב: במבה! ביחד עם הקולה! שפה אהובה: אנגלית! זה ברור..! למרות שאני מת על השפה השלישית שאני מדבר שזוהי סינית..! Respect! הספר האחרון שקראת: הוביט! נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: מי כותב עבודות..? ציטוט נבחר: No Music No Life! חמין, טשועלנט או סחנה: חמין חמין חמין חמין!!!! ריספקט למרוקו.(מרוקאי אמיתי) השלם/השלימי: "בלי..." השלם/השלימי: "אין לי..." כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: חחח אחד המשפטים המצחיקים ..שמה הוא בימבה! מנגן ב: בעל אולפן-סטודיו בבית עם מיקסר וכל שאר הירקות...וגיטרה. אייקון אהוב: Mtv Icons?...heh קור או חום: קור לאביב! גשם או שמש: גשם...אבל גם שמש..אבל גם גשם..אז שמש. לא גשם. תבחרו אתם. תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): מה הקשר?! כשאהיה גדול אני אהיה...: כלכלן או מנהל חברה ענקית! אהאה שם שהייתי רוצה להיקרא בו: ברוס? איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? קשה עם רסק עגבניות, מקושקת זה הדבר וחביתה סתם משעממת. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? N/A..ההודעה זה אחד הגדולים. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? מהיר ועצבני 2..מעולה..נתן לי מוטיבציה להתחרות עם חבר שלי..!! נראה מי ינצח..הונדה(שלו) נגד ה-Audi A6 שלי..! אתה נלחץ ממבחנים ? חח כן בטח פעמיים. ספרים באנגלית - כן או לא? כן אבל למי יש כח לקרוא ספר. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): ש-ב-ק-ס. סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: Blue Torch!!! הרגל מגונה: לא מפסיק לשחק בתלתלים בשיער! עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: סקייטבורדינג ממכר. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? באמצע לא להיות חסר פרופורציות. מה בחיים לא היית לובש/ת? חולצת בטן ומכנס צמוד..מה אני איזה פאג?! המורדים, כן או לא? מה פתאום דג - באקווריום או בצלחת? בצלחת עם לימון... סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? סופר רוקסטאר עם נטיות ראגיי. מה מספר המזל שלך, ולמה ? 8 מספר שדבק בי..! יש לך קמיע? מהו? סמל הראסטפאריי.--אדום, צהוב וירוק. פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? נזק כמו לא יודע מה.. כמה שעות אתה במחשב ביום? כמה שצריך. חג אהוב- סוכות?.. הקלדה עיוורת - יודע? נראה לי שכן כי ככה נראה השאלון.. השלם: "..... זה השטן~!" כלכלה זה השטן! התחלה או סוף? התחלה יא מאן.

P o l l y

New member
me ?

שם: קרן (תמר) גולדיאן (ניאם! יש לי שם שני). גיל: 14 מסנג'ר/אייסייקיו: 202347857 (נדמה לי לפחות..המספר האמיתי/נכון בכרטיס) ומסנג'ר...אין לי שמץ אבל ה-e mail הוא [email protected] ספר אהוב: בעל זבוב..אולי. סרט אהוב: יש הרבה...בעיקר סרטים עם ג'ייסון מיוז ואימה. הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: ביצפר הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: מוזיקה, אוכל שינה ועוד רבים טובים (...?) צבעים אהובים: שחור, סגול וכחול כהה. להקה אהובה: אמממ...יש הרבה..הייתי אומרת נירוונה בעיקר... אבל עוד להקות אהובות נמצאות בכרטיסי האישי. סרט דיסני אהוב: האא? חיות מחמד: קיט. חתולה. מקצוע אהוב: פחחחחחחח מקצוע שנוא: פחחחחחחח כולם. שיר אהוב: אמממ...עכשיו the carpenter של nightwish . שיר שנוא: כל המזרחית והפופ ושאר הז'אנרים הגרועים. המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : supercalifragilisticexpialidocious מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מקשטת את השולחן או את המחברת או פשוט חותכת משהו. פורומים שאתה משתתף בהם: נירוונה (478) ו-jackass & cky (470) מיאו. איך הגעת לפורום הזה? לא זוכרת. החברים שלך בפורום הזה: אין לי חברים..אבל עם חלק מהאנשים כאן אני מתקשרת דרך האיסיקיו. המשקה אהוב: וודקה, בירה, דברים עם אלכוהול. טוסט או לחם: טוסט, רצוי עם גבינה וקטשופ. ממתק אהוב: פחחח כמעט הכל. שפה אהובה: אנגלית english וגרמנית deutsch הספר האחרון שקראת: "בעל זבוב" (ויליאם גולדינג)-עדיין בשלבי קריאה ו"התורה השטניסטית ע"פ אנטון סזאנדור לאבי"- שגם עדיין בשלבי קריאה. נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: משהו על אביונים (=אנשים עניים..איזו חכמה אני not) ציטוט נבחר: ניאם...גארפ... אין לי. חמין, טשועלנט או סחנה: הא? השלם/השלימי: "בלי..." לא הבנתי מה אתם רוצים ממני אז אני אשתף פעותה בכ"ז... בלי מוזיקה אין חיים. או- no music no life השלם/השלימי: "אין לי..." שכל
כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: אממממ...אני קוראת לאנשים נחמדים/חמודים קושקושון, קושי, קושקושה ועוד כאלה. מנגן ב: בס
! אייקון אהוב: פעם היה אש, ואם היה שוט הוא היה האהוב עליי...אבל אני אסתפק בחתול..(
) קור או חום: קור על מנת להשיג חום וחום על מנת להשיג חום (בספק אם הבנתם..אבל לא נורא אני נורא מתוסבכת היום....), או בקיצור...שניהם :) גשם או שמש: גשם. תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף): אני כותבת מהמחשב של אמא כי שלי מת...אבל יש לי תמוונה של נייטויש נדמה לי. כשאהיה גדול אני אהיה...: לא יודעת שם שהייתי רוצה להיקרא בו: משה נחמד שיימצא חן בעיניי? איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? לא אוכלת ביצים הרבה אבל הייתי בוחרת בחביתה ספניש סטייל. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? מסנג'ר-תמיד מחוברת (במילא אין לי שם אנשים מעניינים) ובאיסיקיו בד"כ free for chat או פשוט אונליין. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? מטריקס 2/רילודד עם השכבה שלי ב"יום כיף" \..הסרט היה בסדר ואהבתי את התאומים אבל הילדים האלו מהשכבה שלי...בלתי נסבלים..! הם מחאו כפיים...בסרט..!! דפוקים! גוד בלס חופש. אתה נלחץ ממבחנים ? לא..כי אף מבחן לא יכול לבחון את הידע הבלתי מוגבל שלי בעזרת מבחנים טיפשיים אשר נוצרו ע"י מורים טיפשיים. ספרים באנגלית - כן או לא? כן. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): גארפ, ניאם, קאפו, מיאו ו"מי או". סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: מה...? הרגל מגונה: אינטרנט ולהשאיר את הפקק של המים המינרליים פתוח. עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אמממ...אני לא לובשת חזייה עכשיו. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? אני-נמוכה והשאר-גבוהים. החלטתי שזה כיף. מה בחיים לא היית לובש/ת? גזרה נמוכה יותר מידיי (פרחות) אבל כן בגדים זנותיים (לא של פרחות). המורדים, כן או לא? במילה אחת- fuck no! אופס זה 2...לא נורא דג - באקווריום או בצלחת? בים חופשייי... freeee.... סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? "פריקית" מיאו :\ מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין כי אין כזה דבר מזל. יש לך קמיע? מהו? לא...הוא לא קיים. פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? גם וגם. כמה שעות אתה במחשב ביום? יותר מידיי לפי השאר...פחות מידיי לטעמי..בינתיים מחשבי מת..הוא מקולקל ואני כותבת מהמחשב של אמא... :( בגלל זה אני גם לא מחוברת למי שלא שם לבלב :( חג אהוב- פסח בגלל החופשון :) הקלדה עיוורת - יודע? כן! אנילא יודעת אם אני צריכה להתגאותך בזה.. :\ השלם: "..... זה השטן~!" אני! :) התחלה או סוף? (אין לי מושג למה הכוונה אבל שיהיה...) סוף!

P o l l y

New member
*חום על מנת להשיג קור!* תיקון.. :\

לא שלמישהו אכפת.. :|

Bruce L

New member
חחח

למה שלא יהיה איכפת? זאת אומרת לא שמים לב לכל פרט קטן אבל בכללי מסתכלים על הפרטים של כל אחד..זה מעניין.

BiAAcH

New member
דיי ארוך....

שם: גיא (ביץ'...) גיל: 16.5 מסנג'ר/אייסייקיו: 212715666 ספר אהוב: אי התעלומות סרט אהוב: "Natural Born Killers" הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: ג'סטין ובנות ביצ'יות (בנים זה בסדר...) הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: ג'קאסס, קפוארה, תופים, מד"א צבעים אהובים: ירוק וכחול להקה אהובה: Blink 182, Nirvana, Queens of the stoneage סרט דיסני אהוב: שרק זה של דיסני?? חיות מחמד: איזה 10 חתולים, כלבה, נחש ואח קטן מקצוע אהוב: ספורט מקצוע שנוא: כל שאר הזבלים שיר אהוב: Carousel, Dammit, Untiteld, כולם של בלינק שיר שנוא: כל השירים של: ג'סטין, כריסטינה, בריטני וכל שאר הומואים\לסביות מזמרות המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : לא זוכר כל כך איך אומרים אותה, נו, זו ממרי פופינס... מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מגרבץ, שומע דיסקמן, קורא משהו מעניין ובעיקר ישן פורומים שאתה משתתף בהם: ג'קאס ו CKY, צוותי חירום, בלינק 182 ותפוז משוב איך הגעת לפורום הזה? הביץ' שלי סיפר לי עליו אז באתי החברים שלך בפורום הזה: AdShEaTaKoRe, P o l l y, Mistress of Blood , pretty vecent(שכבר די לא פה)shayh13 וטינק טינק, אם שכחתי מישהו, מצטער המשקה אהוב: תות בננה טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: שוקולד בכל הצבעים והטעמים שפה אהובה: אנגלית הספר האחרון שקראת: אי התעלומות נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: חירבון בית המקדש ציטוט נבחר: החתימה שלי: ,Hi i'm bunny the life guard and if their's any life-saving to do ...i'm the man to do it
חמין, טשועלנט או סחנה: טשועלנט השלם/השלימי: "בלי..." צחוק אין חיים השלם/השלימי: "אין לי..." כוח כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: עזבו מנגן ב: תופים ובית השחי שלי אייקון אהוב: קסם קור או חום: קור גשם או שמש: גשם תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): בלינק כשאהיה גדול אני אהיה...: מתופף ואיש פעלולים (רציני, אני חושב עלזה עוד מלפני שהכרתי את ג'קאס) שם שהייתי רוצה להיקרא בו: פלחמן איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? רק אחת? באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? רגיל מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? הארי פוטר 2, ולאיודע, נרדמתי אתה נלחץ ממבחנים ? לא ספרים באנגלית - כן או לא? לא מילה אהובה (כגון מבצבץ ): מגרבץ סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: אוז הרגל מגונה: להרוס צמחייה עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אני פלחמן, ויש לי אשכים גדולים... מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה מה בחיים לא היית לובש/ת? מממ, הייתי לובש הכל המורדים, כן או לא? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא דג - באקווריום או בצלחת? קודם באקווריום ואח"כ בצלחת סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? סקייטר מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין לי מזל יש לך קמיע? מהו? החוטיני שעכשיו קניתי (מנומר שחור לבן, כמו דלמטי\פרה) פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני אבל לא יותר מדי כמה שעות אתה במחשב ביום? 2 חג אהוב- פורים הקלדה עיוורת - יודע? לא השלם: "..... זה השטן~!" תחת שורף התחלה או סוף? התחלה

P o l l y

New member
חוטני....גררר :)

ובקשר ל"חמין, טשועלנט או סחנה"..אתה יכול להסביר לי בבקשה על מה מדובר??? =0 סלחו לי על הבורות

אני../images/Emo163.gif../images/Emo93.gifעניתי על הכל!!!!

שם:אמרי גיל:15 וחצי מסנג'ר/אייסייקיו: 158791500 ספר אהוב:התפסן בשדה השיפון(אני לא קורא ספרים סתם היה לבצפר ספר טוב) סרט אהוב:ג'יי ובוב השקט מקים שנית...וסרטי מלחמת הכוכבים... הדבר השנוא ביותר, באופן כללי:פוזרים הדבר האהוב ביותר, באופן כללי:אני לא ממש יודע... צבעים אהובים:כולם להקה אהובה:Catch 22 סרט דיסני אהוב:אין חיות מחמד:כלבים מקצוע אהוב:אני ישן בשיעורים זה לא משנה... מקצוע שנוא:אני ישן... שיר אהוב:0n&On&on-Catch 22 שיר שנוא:כל שירי הפופ המילה הכי ארוכה שאתה מכיר :פסיכואנליזה..ויש עוד כמה... מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח:מצייר או סתם ישן.... פורומים שאתה משתתף בהם:קומיקס,מאנגה ואנימה,ג'אקאסס,פאנק ורמת השרון איך הגעת לפורום הזה? אני אוהב ג'אקאסס ואני רושם בתפוז.... החברים שלך בפורום הזה:זה דו משמעות... המשקה אהוב:אין טוסט או לחם:טוסט...(זה רק בגלל שאני מלך הטוסט I'm The King Of Toast) ממתק אהוב:סוכריות גומי שפה אהובה:אין הספר האחרון שקראת:התפסן בשדה השיפון נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר:גיאוגרפיה נשראה לי.. ציטוט נבחר:קישקשתא הוא השטן.. חמין, טשועלנט או סחנה:לא יודע... השלם/השלימי: "בלי..." השלם/השלימי: "אין לי..." בלי אוויר אין לי מה לנשום.. כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע:אין כזה בכל מקרה לאף אחד לא אכפת מנגן ב:חצוצרה אייקון אהוב:אין קור או חום:תלוי גשם או שמש:תלוי תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ):אין לי כוח... כשאהיה גדול אני אהיה...:רק ה' יודע... שם שהייתי רוצה להיקרא בו:אין לי רעיון עכשיו אבל עדיף משהו אחר מהשם שלי איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)?עין באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו?בזמן האחרון מדוכא... מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה?ברוס הגדול מכולם סרט נחמד אתה נלחץ ממבחנים ?כן...לצערי ספרים באנגלית - כן או לא?לא...אני שונא לקרוא מלא באנגלית מילה אהובה (כגון מבצבץ ):כל המילים!!!!! סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת:קשה לי להחליט הרגל מגונה:אני אפס.... עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה:לא יודע... מה עדיף להיות, נמוך או גבוה?גבוה... מה בחיים לא היית לובש/ת?חצאית ורודה המורדים, כן או לא?לא.. דג - באקווריום או בצלחת?אקווריום..! סטיגמות זה רע - אבל מה אתה?אין הגדרה לי...אולי מישהו ימצא מתישהו...לפחות אני לא פוזר... מה מספר המזל שלך, ולמה ?לא יודע.... יש לך קמיע? מהו?אין.. פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני?למי אכפת... כמה שעות אתה במחשב ביום?יותר מידי לטעמי אבל אין לי משהו אחר לעשות חג אהוב-כולם....אין בהם בצפר... הקלדה עיוורת - יודע?כן... השלם: "..... זה השטן~!"קישקשתא הוא השטן!!!! התחלה או סוף?לא יודע...זאת שאלה פילוסופית עמוקה שגם נוגעת בעולם הפרטי וגם בכלליות...

AdShEaTaKoRe

New member
יאללה תורי...

שם: תומאש (ביץ') גיל:16 עוד חודש ו 9 ימים מסנג'ר/אייסייקיו: 93375956 ומי שרוצה תמסנג'ר שיבקש באיי סי ספר אהוב: פינוקי הולך לים סרט אהוב: יש כל כך הרבה אז אני פשוט אבחר אחד - טעות בסנדק הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: ג'סטין טימברלייק, פופ, מזרחית, ערסיות ואווריל לווין הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: בנות, בנות שאוהבות ג'קאס רוק והן גם כוסיות וכמובן לתופף צבעים אהובים: אדום , שחור, וכחול (לנחש למה כל צבע) להקה אהובה: חוצמהלהקה שלי? (אפסקת חשמל שליטה!!!) יש גם הרבה אז אני אבחר slayer סרט דיסני אהוב: ספר הג'ונגל חיות מחמד: דובי (הכלב שלי אבל אנשים הוא גוסס אני מזה עצוב), חתולה בשם חתולה מקצוע אהוב: מקצוע אהוב? הבנאדם ששם את הקשיות בבורגראנץ' (אני אוהב תמקצוע אבל זה לא אומר שאני מתכוון להיות כזה) מקצוע שנוא: שלט פרסום באמצע כביש בבאר שבע (אתה סתם תקוע שם מה הכיף?) שיר אהוב: megadeth - a tout le monde שיר שנוא: las ketchup - the ketchup song המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : טריסקדקופוביה (פחד מהמילה 13) מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: אמממממ נגיד בכתה ט ידידה שלי הביאה לי ביד באמצע שיעור אנגלית... פורומים שאתה משתתף בהם: הפורום הזה, פורום צופים של השבט שלי, פורום מטאליקה וזהו בנתיים איך הגעת לפורום הזה? חבר שלי אמר לי כזה רוצה פורום של ג'קאס כי אתה אוהב כזה וזה? אז אמרתי סבבה שלח תלינק והופה.... החברים שלך בפורום הזה: ביאץ' (עוד מלפני הפורום) ופולי ונראה לי זהו כי לא הקדשתי ממש זמן לפגוש פה חברים וזה די טיפשי שלא עשיתי את זה נכון? המשקה אהוב: בלו לגון + טקילה עם ספרייט + גין אנד טוניק = משהו חריף ביותר טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: כל דבר עשוי משוקולד שפה אהובה: השפה התחתונה של ערפאת הספר האחרון שקראת: חוני הסקרן מלפני כמה שנים טובות נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: חורבן בית מקדש ציטוט נבחר: "לך אל הנמלה... תראה אם היא בבית אני יודע" חמין, טשועלנט או סחנה: חמין (נשמע הכי מסריח שיש) השלם/השלימי: "בלי..." מין יש יד ימין... השלם/השלימי: "אין לי..." אף אחד בבית רוצה לבוא? כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: מותקית... מנגן ב: סולן ומקווה לנגן בתופים כבר בתחילת שנה הבאה אייקון אהוב: אין לי ממש רוצים להציע? קור או חום: חום גשם או שמש: שמש תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): פול גיטרות חמודות כשאהיה גדול אני אהיה...: גדול יותר שם שהייתי רוצה להיקרא בו: mike portnoy אבל הייתי מסתפק בתומי ולא תומר איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? באותו מצב שקיבלתי אותה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אווי אבל משכנעים אותי לעבור לאון ליין מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? מטריקס 2 ענקקקקקקקקקקקקקקקקק אתה נלחץ ממבחנים ? כל עוד אין לי רטלין כן ספרים באנגלית - כן או לא? מי צריך אותם? אנחנו בישראל ולא במקום אחר מילה אהובה (כגון מבצבץ ): ל"השתכשך במים" כי זה משורש שכשך חחח סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: קנדי קן דו איט הרגל מגונה: להסתובב בחליפת היומולדת שלי כשאין אף אחד בבית עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: ג'וק יכול לחיות שבועיים בלי הראש שלו מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה מה בחיים לא היית לובש/ת? מחוך המורדים, כן או לא? לא דג - באקווריום או בצלחת? צלחת סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? פריק מה מספר המזל שלך, ולמה ? כל המספרים בין 20 ל 23 כולל ונחשו למה (פשוט לא בדקתי כבר הרבה זמן) יש לך קמיע? מהו? כן ילד שקוראים לו פקאן הוא מהשכבה שלי פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני כמה שעות אתה במחשב ביום? משהו כמו 8 עד 10 שעות ביממה חג אהוב- פסח יש בו חופש של כמעט חודש הקלדה עיוורת - יודע? מי לא? השלם: "אחותי זה השטן~!" התחלה או סוף? כל סוף הוא התחלה חדשה

AdShEaTaKoRe

New member
ובקשר למקצוע...

אני טיפה מסטול אז לא להתייחס וזאת שאלה מפגרת אז קיבלתם תשובה מפגרת אבל בתכלס כל המקצועות בבצפר הם שנואים עליי חוצמשיעור חופשי

AdShEaTaKoRe

New member
מה? מה שאני כתבתי?

כל מי שחושב ששלי היה מצחיק שיגיד אני ומה הוא הכי אהב (שרשור חדש)

למעלה