שאלון!

l i f a g i r l

New member
נו טובף גם אני....(ואני חושבת שזה ה

יה מצחיק) שם: מעיין גיל:14 וחצי עוד מעט 15 מסנג'ר/אייסייקיו: 162588349 ספר אהוב: לא ידועת אני לא אוהבת לקרוא ספרים במיוחד,העץ הנדיב?! סרט אהוב: פאק יש הרבה.... הדבר השנוא ביותר, באופן כללי:פרחות,ערסים,מזרחית,פופ, הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: לנגן על הגיטרה שלי,בנים,מוזיקה,ולעשות שטויות ולהשתולל צבעים אהובים: שחור,כחול,אדום,ירוק,סגול להקה אהובה: יש יותר מידי... סרט דיסני אהוב: מלך האריות חיות מחמד:קייאנו הכלב הגדול שלי,שניצל חתולתי השמנה,וביס חתולי הקטן אה כן ושימי הדג המכוערשל אח שלי מקצוע אהוב: מי שיושב ולא עושה כלום ועדיין מרוויח כסף,מממ זונה גם יכול להיות:) מקצוע שנוא: מיי שמנקה תשירותים,ומורה שיר אהוב: יש הרבה... שיר שנוא: יש הרבה....בעיקר בלבלי אותו הוא יצא לי כבר מהטוסיק המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : ?! מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: אמממ מציירת,ומציקה לאנשים פורומים שאתה משתתף בהם:הפורום הזה,מוניקהסקס,מטאלקיה,נירוונה,כלינגינה,היהודים ונראה לי שזהו?! איך הגעת לפורום הזה? דרך עצמי...חיפשתי גאקס או סי קי וואי ואז ראיתי שזה גם וגם החברים שלך בפורום הזה: חברים?!:( המשקה אהוב: קולה אומנם אני די רוצה לטעום קולה וניל,המשקאות שאח שלי מכין... טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: שוקלד,אף פעם לא נמאס ממנו שפה אהובה: מה שאני מבינה הכי טוב?! הספר האחרון שקראת:חוכמת הבייגלה נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: ?!לא נראה לי שכתבתי...אה כן ,חוסר המים בארץ ציטוט נבחר: "אם תחייך אל העולם העולם יחייך אלייך בחזרה" חמין, טשועלנט או סחנה: אה?! השלם/השלימי: "בלי..." השלם/השלימי: "אין לי כסף" כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע:ואם אין?! בטח זה יהיה שם של מישו מהתנך חיחיחיחי ,שמואל!!! מנגן ב: גיטרה אייקון אהוב:
קור או חום: קור גשם או שמש: שמש תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): אין לי כשאהיה גדול אני אהיה...: לא ידועת מעכשיו,תחזרו אליי עם השאלה הזאת כשאני יהיה גדול שם שהייתי רוצה להיקרא בו: איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? קשה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אווי לרוב...מידי פעם אוןליין מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? מטריקס 2 ,אין לי מילים...קייאנו אחחחחח אתה נלחץ ממבחנים ?תלוי... ספרים באנגלית - כן או לא? פעם... מילה אהובה (כגון מבצבץ ):מציץ סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: סקס והעיר הגדולה הרגל מגונה:לאכול ציפורניים עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה:צבעתי תשיער מלפני שנה מה עדיף להיות, נמוך או גבוה?נמוך מה בחיים לא היית לובש/ת? משו ורוד...לא יודעת יש לי משו נגד ורוד המורדים, כן או לא? שניה,אני רצה... דג - באקווריום או בצלחת?אממממ חומר למחשבה סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? לא יודעת,תגידו לי אתם מה מספר המזל שלך, ולמה ?6...אין לי שמץ של מושג יש לך קמיע? מהו? שרשת שאבא נתן לי פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני?אומנם יש לי אבל בהחלט נזק לאנושות כמה שעות אתה במחשב ביום? חחחח אי אפשר לספור חג אהוב-פסח הקלדה עיוורת - יודע? ?! השלם: "הנה, זה השטן~!" התחלה או סוף?התחלה *אין לי מושג מה רשמתי,אני עייפה ומסטולה....

AdShEaTaKoRe

New member
מי לא יודע מה זה חמין???

רק אשכנזים לא יודעים מה זה ואני בטוח שגם אשכנזים יודעים מה זה... טעים לאללה רק חבל שזה עושה ג'קוזי יום למחרת

P o l l y

New member
מיאו :)

יש לי חברים..יאי :) אמממ...זה הכל :) ו...אין לי מחשב :( הוא מת...אני כותבת ממחשבה של אימי הרשעית שלא נותנת לי להיות בו הרבה ו..אני מתגעגעת לו..למחשבי הקטן והחמוד...אבל ביום שישי אני אכריח את אבא לתקן אותו ו..זהו :) =) ותומי אתה קושקושי..גם אתה גיא ;)

uriayon

New member
!

שם:אורי איון גיל:18 איסיקיו: 138464795 ספר אהוב:דון קורליאונה - איש מאפיה סרט אהוב:הרבה..דוגמא: נהג מונית,הסנדק,טריינספוטינג,התפוז המכני... הדבר השנוא ביותר:וואלה יש הרבה... הדבר האהוב ביותר: לנסר גופות ולשמוע ברקע את הסימפוניה התשיעית של בטהובן... צבעים האוהבים: כחול שחור אדום להקה אהובה: Ramones , misfits, pixies סרט דיסני אהוב:לא אוהב אבל אם כבר אז מלך האריות חיות מחמד: כלב מקצוע אהוב: סיימתי ללמוד מקצוע אהוב: " " שיר אהוב : הרבה..pixies - Where is my mind שיר שנוא:כל השירים של הטלנובלות והאופרות סבון"משחק החיים וכל החרא הזה מילה ארוכה:כוסעעעעעעעעעעעעאמק מה אני עושה שמשעמם:ישן פורומים:סמים קלים,מוזיקה שחורה,אוז,WWF,פאנק וכתוביות איך הגעתי לפורום"מאיפה אני זוכר משקה אהוב:Jagermeister,שנאפס מלון,קולה טוסט או לחם:לחם ממתק:פסק זמן לבן, עוגיות אוריאו שפה אהובה:ספרדית הספר האחרון שקראתי: יהודים קשוחים עבודה לבי"ס:הנסיך הקטן בכיתה י'... ציטוט:"Helll Yaaa חמין טוב די נמאס לי פרשתי

Roger Muscito

New member
נושא ההודעה

שם: רוג'ר מוסקיטו גיל: 16 מסנג'ר/אייסייקיו: 51639789 ספר אהוב: כל מה שז'ול ורן כתב סרט אהוב: כל הסרטים של ג'ים קארי הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: ערסים, פרחות, מתלהבים, ואנשים שלא סוגרים את הפקק של המשחת שיניים הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: סוכריות גומי, ג'לי צבעים אהובים: כחול כהה להקה אהובה: Fine Young Cannibals, Beatles, Herman's Hermits סרט דיסני אהוב: כולם!!! מלך האריות במיוחד, וגם הדרקון הפייטן, ורובין הוד, ופיטר פן, ועוד ועוד. חיות מחמד: איגואנה (צ'רלי) בחדר, צב וזיקית (נטולי שם) בגינה. מקצוע אהוב: ספורט, פילוסופיה, אומנות ומתמטיקה... (אל תרגמו אותי, זה פשוט קל). מקצוע שנוא: מחשבת ישראל, ספרות והיסטוריה, ושוב היסטוריה. שיר אהוב: כל השירים של אלויס פרסלי. שיר שנוא: כל הפופ המסריח של היום, ראפ. המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : סופרקליפרג'ליסטיקאקספיאלידואצ'ס. מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: זורק רימוני עשן, מתפרע, משחק כדורסל, משגע את המורה ועושה את השיעור מעניין. ואם אין כוח אז מצייר. פורומים שאתה משתתף בהם: ג'קאס וכל מיני מזדמנים, שצריך משהו. איך הגעת לפורום הזה? בלי בעיה.. (חיפשתי ומצאתי..) החברים שלך בפורום הזה: כל מי שרוצה. המשקה אהוב: נקטר אפרסק, אגס, מיץ תפוזים סחוט, ומים. טוסט או לחם: טוסט עמוס כל טוב. ממתק אהוב: סוכריות גומי. שפה אהובה: איטלקית. הספר האחרון שקראת: לא זוכר. נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: חרא בהיסטוריה. ציטוט נבחר: מה שלא הולך בכוח הולך בעוד יותר כוח. אל תסתכל בקנקן אלא במלצרית שמחזיקה אותו. חמין, טשועלנט או סחנה: מה!? השלם/השלימי: "בלי..." ספורט אין חיים השלם/השלימי: "אין לי..." פרארי אדומה לצערי. כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: כינוי? אין כינוי. מנגן ב: סקסופון ומפוחית פה. אייקון אהוב:
קור או חום: חום. גשם או שמש: שמש כמובן. תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): משתנה מיום ליום. כשאהיה גדול אני אהיה...: מוכר סוכריות גומי. שם שהייתי רוצה להיקרא בו: יהושוע פרוע. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? חביתה. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אווי. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? ג'וני אינגליש. אדיר. אתה נלחץ ממבחנים ? לא. ספרים באנגלית - כן או לא? לא. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): ברנש. סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: ג'קאס זה חינוכי? הרגל מגונה: לא עיניינכם. עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: הפיל הוא היונק היחידי אשר לא יכול לקפוץ. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה כמובן. מה בחיים לא היית לובש/ת? אין כזה דבר. המורדים, כן או לא? חסה וחליל. דג - באקווריום או בצלחת? שניהם. סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מופרע? מוזר? אדיש? משונה? מה מספר המזל שלך, ולמה ? 2. כי אני אוהב אותו. יש לך קמיע? מהו? שרשרת. פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? חיוני לפעמים. כמה שעות אתה במחשב ביום? כמה שעות יש ביום? 12 נכון? חג אהוב- פורים ופסח. הקלדה עיוורת - יודע? כן. השלם: "..... זה השטן~!" גו'ליה רוברטס = התחלה או סוף? אמצע.

למעלה