l i f a g i r l
New member
נו טובף גם אני....(ואני חושבת שזה ה
יה מצחיק) שם: מעיין גיל:14 וחצי עוד מעט 15 מסנג'ר/אייסייקיו: 162588349 ספר אהוב: לא ידועת אני לא אוהבת לקרוא ספרים במיוחד,העץ הנדיב?! סרט אהוב: פאק יש הרבה.... הדבר השנוא ביותר, באופן כללי:פרחות,ערסים,מזרחית,פופ, הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: לנגן על הגיטרה שלי,בנים,מוזיקה,ולעשות שטויות ולהשתולל צבעים אהובים: שחור,כחול,אדום,ירוק,סגול להקה אהובה: יש יותר מידי... סרט דיסני אהוב: מלך האריות חיות מחמד:קייאנו הכלב הגדול שלי,שניצל חתולתי השמנה,וביס חתולי הקטן אה כן ושימי הדג המכוערשל אח שלי מקצוע אהוב: מי שיושב ולא עושה כלום ועדיין מרוויח כסף,מממ זונה גם יכול להיות
מקצוע שנוא: מיי שמנקה תשירותים,ומורה שיר אהוב: יש הרבה... שיר שנוא: יש הרבה....בעיקר בלבלי אותו הוא יצא לי כבר מהטוסיק המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : ?! מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: אמממ מציירת,ומציקה לאנשים פורומים שאתה משתתף בהם:הפורום הזה,מוניקהסקס,מטאלקיה,נירוונה,כלינגינה,היהודים ונראה לי שזהו?! איך הגעת לפורום הזה? דרך עצמי...חיפשתי גאקס או סי קי וואי ואז ראיתי שזה גם וגם החברים שלך בפורום הזה: חברים?!
המשקה אהוב: קולה אומנם אני די רוצה לטעום קולה וניל,המשקאות שאח שלי מכין... טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: שוקלד,אף פעם לא נמאס ממנו שפה אהובה: מה שאני מבינה הכי טוב?! הספר האחרון שקראת:חוכמת הבייגלה נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: ?!לא נראה לי שכתבתי...אה כן ,חוסר המים בארץ ציטוט נבחר: "אם תחייך אל העולם העולם יחייך אלייך בחזרה" חמין, טשועלנט או סחנה: אה?! השלם/השלימי: "בלי..." השלם/השלימי: "אין לי כסף" כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע:ואם אין?! בטח זה יהיה שם של מישו מהתנך חיחיחיחי ,שמואל!!! מנגן ב: גיטרה אייקון אהוב:
קור או חום: קור גשם או שמש: שמש תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): אין לי כשאהיה גדול אני אהיה...: לא ידועת מעכשיו,תחזרו אליי עם השאלה הזאת כשאני יהיה גדול שם שהייתי רוצה להיקרא בו: איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? קשה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אווי לרוב...מידי פעם אוןליין מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? מטריקס 2 ,אין לי מילים...קייאנו אחחחחח אתה נלחץ ממבחנים ?תלוי... ספרים באנגלית - כן או לא? פעם... מילה אהובה (כגון מבצבץ ):מציץ סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: סקס והעיר הגדולה הרגל מגונה:לאכול ציפורניים עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה:צבעתי תשיער מלפני שנה מה עדיף להיות, נמוך או גבוה?נמוך מה בחיים לא היית לובש/ת? משו ורוד...לא יודעת יש לי משו נגד ורוד המורדים, כן או לא? שניה,אני רצה... דג - באקווריום או בצלחת?אממממ חומר למחשבה סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? לא יודעת,תגידו לי אתם מה מספר המזל שלך, ולמה ?6...אין לי שמץ של מושג יש לך קמיע? מהו? שרשת שאבא נתן לי פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני?אומנם יש לי אבל בהחלט נזק לאנושות כמה שעות אתה במחשב ביום? חחחח אי אפשר לספור חג אהוב-פסח הקלדה עיוורת - יודע? ?! השלם: "הנה, זה השטן~!" התחלה או סוף?התחלה *אין לי מושג מה רשמתי,אני עייפה ומסטולה....
יה מצחיק) שם: מעיין גיל:14 וחצי עוד מעט 15 מסנג'ר/אייסייקיו: 162588349 ספר אהוב: לא ידועת אני לא אוהבת לקרוא ספרים במיוחד,העץ הנדיב?! סרט אהוב: פאק יש הרבה.... הדבר השנוא ביותר, באופן כללי:פרחות,ערסים,מזרחית,פופ, הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: לנגן על הגיטרה שלי,בנים,מוזיקה,ולעשות שטויות ולהשתולל צבעים אהובים: שחור,כחול,אדום,ירוק,סגול להקה אהובה: יש יותר מידי... סרט דיסני אהוב: מלך האריות חיות מחמד:קייאנו הכלב הגדול שלי,שניצל חתולתי השמנה,וביס חתולי הקטן אה כן ושימי הדג המכוערשל אח שלי מקצוע אהוב: מי שיושב ולא עושה כלום ועדיין מרוויח כסף,מממ זונה גם יכול להיות