שאלון

Kneeling Roses

New member
../images/Emo32.gifשאלון../images/Emo47.gif

1. שם: 2. תאריך לידה: 3. גרת בעוד מקומות? 4. מזל: 5. איפה נולדת? 6. יש לך עוד כינויים באינטרנט? 7. מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך? 8. מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? 9. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? 10. מה הדבר הכי חשוב לך? 11. ממה אתה הכי פוחד? 12. למה אתה הכי מתנגד? 13. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? 14. המקום האהוב לחופשה: 15. היום הכי אהוב בשבוע: 16. שם לבת: 17. שם לבן: 18. דיסק אהוב: 19. תוספת לפיצה: האם ב24 שעות האחרונות.. 20. היתה לך שיחה רצינית: 21. חיבקת מישהו: 22. רבת עם חבר: 23. בכית: 24. צחקת: 25. גרמת למישהו לצחוק: 26. קנית משהו? 27. הסתפרת? 28. הרגשת טיפש? 29. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: 30. התגעגעת למישהו? בחיים אתה לא.. 31. רוצה לשמוע שוב: 32. תאכל: 32. תחבק את: 33. תשמע את: 34. תגיד ש: 35. תלבש: 36. תהיה ב: 37. תעשה: 38. תעשן [כן, לא]? 39. תתאבד? 40. תתאהב ב: [סוג של בנאדם] האם יש לך.. 41. קרוקס? 42. חולצה של להקה? 43. דיסק מקורי? 44. דיסק צרוב? 45. ספר בערבית?
46. פלאפון? 47. אולסטאר? 48. חולצה שחורה? 49. עיפרון להשאיל לי?
50. חבר\ה?

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifעונה

1. שם: זמר 2. תאריך לידה: 17.11
3. גרת בעוד מקומות? כע בחולון 4. מזל: עקרב 5. איפה נולדת? ירושלים, למרות שלא גרתי שם אף פעם חחח 6. יש לך עוד כינויים באינטרנט? אממ Zemer בדרך כלל 7. מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך? מלא^^ 8. מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? כלמיני 9. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? הרבה XD [שמתם לב שאף אחד לא עונה על השאלות האלה אף פעם?
] 10. מה הדבר הכי חשוב לך? האנשים שאני אוהבת 11. ממה אתה הכי פוחד? מוות של מישהו שקרוב אליי 12. למה אתה הכי מתנגד? לקרוקסXD. סתם, ממ, לוידעת 13. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? על האשXD 14. המקום האהוב לחופשה: חו"ל 15. היום הכי אהוב בשבוע: נממ שישי? 16. שם לבת: לוידעת 17. שם לבן: כנל 18. דיסק אהוב: הממ טוקסיסיטי וטרי צ'ירס, וגם היפנוטייז ממש טוב 19. תוספת לפיצה: בלי
האם ב24 שעות האחרונות.. 20. היתה לך שיחה רצינית: כן 21. חיבקת מישהו: כן^^ 22. רבת עם חבר: נממ רבתי עם מישהו שהוא לא חברXD 23. בכית: נא 24. צחקת: המוןXD 25. גרמת למישהו לצחוק: כע
26. קנית משהו? הממ סופגניה ודפדפתXD 27. הסתפרת? חח כע 28. הרגשת טיפש? כע שהתפוצצתי מצחוק והסגנית מנהלת הסתכלה עלייXD 29. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: נממ כולם, חוץ מהמורים וזה
30. התגעגעת למישהו? כע בחיים אתה לא.. 31. רוצה לשמוע שוב: את הרעש של המקדחה של הרופא שיניים 32. תאכל: חזיר 32. תחבק את: סיסטם?
33. תשמע את: רוניסופרבלעכס 34. תגיד ש: "כל היום אני חושב עליההה עליהההההההה" חחחחח 35. תלבש: נממ חולצה בצבע ירוק זרחני? 36. תהיה ב: מפגש פורום פקאצות
37. תעשה: אקפוץ לכביש עם פיג'מה ושלט שכתוב עליו לדעתי חסה 38. תעשן [כן, לא]? לא חושבת 39. תתאבד? לא 40. תתאהב ב: [סוג של בנאדם] פוזר? האם יש לך.. 41. קרוקס? חחחחחחחחחח איכ לא 42. חולצה של להקה? לא]: 43. דיסק מקורי? כע 44. דיסק צרוב? כע 45. ספר בערבית? חחחחח לביצפרP: 46. פלאפון? יאפ 47. אולסטאר? אכן 48. חולצה שחורה? חחחחחחח כן 49. עיפרון להשאיל לי? להשאיל לעצמי?
50. חבר\ה? נא

Aline In Chains

New member
עונה../images/Emo13.gif

1. שם: אלין. 2. תאריך לידה: 5.2.91 3. גרת בעוד מקומות? כן. 4. מזל: דלי:] 5. איפה נולדת? בבית חולים. 6. יש לך עוד כינויים באינטרנט? אלין השרוטה, אבל אני לא משתמשת בו כבר.. 7. מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך?יש הרבה דברים.. 8. מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך?אוטו בדואים רודף אחריי ב3 בלילה,בדואית גנבה לי תפלאפון,ועוד מש'ו אבל לא משנה. יש מש'ו יותר מפחיד מיזה? כן ככה זה ב"ש. 9. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לאדעת,אבל אתמול התהפכתי בשיערו ספורט;[ 10. מה הדבר הכי חשוב לך? וחברים,מוזיקה,משפחה.. 11. ממה אתה הכי פוחד? מהעתיד.. 12. למה אתה הכי מתנגד? לסמים ולסיגריות? 13. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? ברגל, מזה איפה??!!1 בגב כנראה.. 14. המקום האהוב לחופשה: כל מקום שהוא לא באר שבע. 15. היום הכי אהוב בשבוע: רביעי כי אני לומדת רק 4 שעות..,וימי שישי:] 16. שם לבת: אליס,דילן. 17. שם לבן: דניאל,דילן,קורט וליין ישמע מושפע? 18. דיסק אהוב: יש כמה שאני אוהבת..
19. תוספת לפיצה: זיתים:]
האם ב24 שעות האחרונות..
20. היתה לך שיחה רצינית: לא.. 21. חיבקת מישהו: כן. 22. רבת עם חבר: לא.. 23. בכית: לא.. 24. צחקת: חחח כן, כל דבר מצחיק אותי.. 25. גרמת למישהו לצחוק: כן חחח.. 26. קנית משהו? אוכל? 27. הסתפרת? לא,אבל בול היום חשבתי על זה חחחח.. 28. הרגשת טיפש? כן.. 65 בלשון!!!1@$^#$&#%& 29. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן 30. התגעגעת למישהו? חחח כן..
בחיים אתה לא..
31. רוצה לשמוע שוב:תנקי תחדר.. 32. תאכל:לאדעת.. 32. תחבק את:חייזר? 33. תשמע את:פופ ממוסחר? 34. תגיד ש:זה מעצבן אותי.. 35. תלבש:מש'ו שאני לא אוהבת.. 36. תהיה ב:
37. תעשה:את אמאשלך. 38. תעשן [כן, לא]?לא יודעת, לא. 39. תתאבד?לא. 40. תתאהב ב: [סוג של בנאדם]לאיודעת,צבוע.
האם יש לך..
41. קרוקס?ממש לא. 42. חולצה של להקה?כן. 43. דיסק מקורי?כן. 44. דיסק צרוב?כן.. 45. ספר בערבית?למה נראה לך!?! 46. פלאפון?כן 47. אולסטאר?היה,מתו. 48. חולצה שחורה?הרבה.. 49. עיפרון להשאיל לי?בכיף 50. חבר\ה?אין:[

lorda

New member
=]

1. שם: לי 2. תאריך לידה: 12.2.91 3. גרת בעוד מקומות? אממ לא :) 4. מזל: דלי 5. איפה נולדת? ישראל,ירושלים P: 6. יש לך עוד כינויים באינטרנט? אמממ כן הרבה -.- 7. מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך? שצרחנו בקניון "קטיושה!!!" 8. מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? אמממ שהייתי בניתוח >< 9. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? אוה שלא תדעו. 10. מה הדבר הכי חשוב לך? אמא שלי. 11. ממה אתה הכי פוחד? כלום OO 12. למה אתה הכי מתנגד? לשוביניסטיות! P: 13. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב P: 14. המקום האהוב לחופשה: ארה"ב 15. היום הכי אהוב בשבוע: שבת 16. שם לבת: בת' 17. שם לבן: בן 18. דיסק אהוב: אמממ fallen אוונסנס 19. תוספת לפיצה: בצל,עגבניה,זייתים,תירס,ועוד P: האם ב24 שעות האחרונות.. 20. היתה לך שיחה רצינית: לא. 21. חיבקת מישהו: כן 22. רבת עם חבר: לא 23. בכית: לא 24. צחקת: כן 25. גרמת למישהו לצחוק: כן P: 26. קנית משהו? לא OO 27. הסתפרת? לא OO 28. הרגשת טיפש? כמובן P: 29. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן P: 30. התגעגעת למישהו? אינדיד. בחיים אתה לא.. 31. רוצה לשמוע שוב:את השיר המטומטם של רוני >> 32. תאכל: תרד!!! 32. תחבק את:ראש הממשלה LOL 33. תשמע את: אביב גפן. בעעע. 34. תגיד ש: אני יפה 35. תלבש: משו ורוד >< 36. תהיה ב: ירדן? 37. תעשה: אממ אוכל עפר 38. תעשן [כן, לא]? לא. 39. תתאבד?יש מצב. P: 40. תתאהב ב: [סוג של בנאדם] שוביניסט. האם יש לך.. 41. קרוקס?לא 42. חולצה של להקה? הרבה! [כולל סיסטם P:] 43. דיסק מקורי? כן 44. דיסק צרוב? כן 45. ספר בערבית? לא Oס. 46. פלאפון? כן 47. אולסטאר?כן 48. חולצה שחורה? כמובן :) 49. עיפרון להשאיל לי? *קח לך* 50. חבר\ה? לא >< חח יש מצב אבל P:

R R P

New member
עונה:

1. שם: רומן 2. תאריך לידה: 7.6.1993 3. גרת בעוד מקומות?...ברוסיה...פעם... 4. מזל: תאומים 5. איפה נולדת? רוסיה 6. יש לך עוד כינויים באינטרנט? לא,אבל אני נוהג לקרוא לעצמי 'רומן המיסתורי',פעם מישו התקשר אלי,ואז שאל אם מי הוא מדבר עניתי לו בקול מיסתורי:"אתה מדבר עם רומן המיסתורי" ואז ניתקתי 7. מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך?שאמרתי לחבר שלי שילך לחרבן על כדור פרווה והמחנכת עמדה מאחורי 8. מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך?אמממ...כשקראתי עיתון בשרותים? 9. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? סעיף 7 10. מה הדבר הכי חשוב לך? האנשים שאני אוהב 11. ממה אתה הכי פוחד? מהמוות 12. למה אתה הכי מתנגד?:להומופובים 13. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? הייתי נותן אותם לעיוור :] 14. המקום האהוב לחופשה: לא יודע 15. היום הכי אהוב בשבוע: שישי וראשון 16. שם לבת: שאבו 17. שם לבן: אמממ...לא יודע בטח מני 18. דיסק אהוב: טוקסיסיטי 19. תוספת לפיצה: זיתים האם ב24 שעות האחרונות.. 20. היתה לך שיחה רצינית: כן,עם המחנכת 21. חיבקת מישהו: לא 22. רבת עם חבר: לא 23. בכית: לא 24. צחקת: כל הזמן 25. גרמת למישהו לצחוק: כן 26. קנית משהו? טוסט 27. הסתפרת? לא,אבל אני שוקל להסתפר 28. הרגשת טיפש? סעיף 7 29. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן
30. התגעגעת למישהו? לא בחיים אתה לא.. 31. רוצה לשמוע שוב: את המילים: בן המחרבן 32. תאכל:חזיר 32. תחבק את:המורה שלי 33. תשמע את:פאריס הילטון 34. תגיד ש:לא יודע 35. תלבש:שמלה\חצאית\כל פריט לבוש נשי אחר 36. תהיה ב:בשרותי הבצפר 37. תעשה:גבינה צהובה? 38. תעשן [כן, לא]?לא 39. תתאבד?לא 40. תתאהב ב: [סוג של בנאדם]רגיל,נורמלי,כמוני(כן,בטח) האם יש לך.. 41. קרוקס?אני נגד תופעת הקרוקסינל 42. חולצה של להקה?זה בתהליכים 43. דיסק מקורי?כן 44. דיסק צרוב?כן 45. ספר בערבית?אנחנו לא לומדים ערבית(נה-נה-נה-נה) 46. פלאפון?יאפ 47. אולסטאר?יאפ 48. חולצה שחורה?יש כמה 49. עיפרון להשאיל לי?יש עיפרון חודים רוצה? 50. חבר\ה?נופ

SaffRaal

New member
אז ככה משתלבים מהר ;P עונה.

קונספירציה!!! זה שאלות של ישרא!!! >:ם 1. שם: יותם, ג'ותם, ז'ותם. 2. תאריך לידה: 9.8.89 ערב תשעה באב. 3. גרת בעוד מקומות? רק דרום ת"א >: 4. מזל: אריה 5. איפה נולדת? בית חולים, אני משער >.> 6. יש לך עוד כינויים באינטרנט? DaKiri, KamPaRy 7. מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך? כל יו םאני שובר שיאים חדשים, אז מי זוכר. 8. מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? מממ.. הקטע שבו פינקויו הופך לחמור בסרט? O; 9. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? כנראה משהו עם פליטת גזים. 10. מה הדבר הכי חשוב לך? כסף, משפחה, להקה, נרגילה. 11. ממה אתה הכי פוחד? גבהים S; 12. למה אתה הכי מתנגד? חפרנים. 13. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? הייתי אומר על העורף, אבל יש שם שיער >.< 14. המקום האהוב לחופשה: כל מקום עם חבריי. 15. היום הכי אהוב בשבוע: סופשבוע, השתכרויות בגבעה ביום חמישי שישי שבת. 16. שם לבת: סתיו 17. שם לבן: יריב 18. דיסק אהוב: Metallica s&m, ויש יותר מדי >.< 19. תוספת לפיצה: בצל ועגביות. האם ב24 שעות האחרונות.. 20. היתה לך שיחה רצינית: לא, ואני מקווה שכל חיי לא יהיו לי כאלה. 21. חיבקת מישהו: אינדיד, חיבוק קבוצתי אפילו O; 22. רבת עם חבר: ישנתי רוב היום, לא היה לי זמן. 23. בכית: לא -_- 24. צחקת: כמובן D; 25. גרמת למישהו לצחוק: כמובן DDD; 26. קנית משהו? לא >.< 27. הסתפרת? חס ושלום 28. הרגשת טיפש? לא, אני גאון וכולכם צריכים להכיר בזה. 29. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: אני אוהב את כו-לם 3> אז כע. 30. התגעגעת למישהו? לנאור חברי הצפתי, שהגיח אתמול לעיר הגדולה ולא אמר שלום. בחיים אתה לא.. 31. רוצה לשמוע שוב: "תסדר את החדר!!!!" 32. תאכל: קוסקוס. 32. תחבק את: כל ידידותיי אחרי שיעור ספרוט מפרך (שלהן) 33. תשמע את: רוני. 34. תגיד ש: "זהו, החלטתי להפסיק עם הנרגילה והאלכוהול!". 35. תלבש: משהו וורוד. 36. תהיה ב: מועדון כל שהוא שמשמיעים מזרחית. 37. תעשה: תניחה חופשית, סנפלינג, וכל החרא הזה שצריך להיות ממש ממש גבוה >.< 38. תעשן [כן, לא]? כמובן שכן D; 39. תתאבד? למה לי? >.< 40. תתאהב ב: [סוג של בנאדם] פקאצה. האם יש לך.. 41. קרוקס? לא, איכס, אובדן ושמד, קונפירציה כלל ארצית להשתלט על החרא הזה. 42. חולצה של להקה? כמובן D; מטאליקה, סיסטם, צ'ילדרן, יור אול מאיין נאו! 43. דיסק מקורי? אוסף קטן בתהליכי בניה (איזה 9). 44. דיסק צרוב? כמובן >.> 45. ספר בערבית? לאאאאאאאא. 46. פלאפון? לקבצנים בתחנה המרכזית יש, אז לי לא >.< 47. אולסטאר? לא, איכס, אובן ושמד. אחד הסמלים של הלהקה שלי הוא אולסטר ממוסמר ושרוף. 48. חולצה שחורה? רק >.< 49. עיפרון להשאיל לי? כע, אבל תביא לי עט, כי אני צריך לעשות איקינג. 50. חבר\ה? לא לאחרונה. איי דיד איט!!! DDDDDD;

pluplup

New member
מישו/מישי באמת קורא/ת את זה? @.@

1. שם: דור. 2. תאריך לידה: 4.8
3. גרת בעוד מקומות? אמת. 4. מזל: אריה. 5. איפה נולדת? רחובות. 6. יש לך עוד כינויים באינטרנט? לא. 7. מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך? לא יודע,יש מלא. 8. מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? לא עולה לי בראש כרגע
9. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? כנ"ל
10. מה הדבר הכי חשוב לך? האנשים שאני אוהב והמוזיקה שלי. 11. ממה אתה הכי פוחד? לאבד מישו קרוב. 12. למה אתה הכי מתנגד? סיגריות,סמים,אלכוהול,נרגילות. 13. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? אין לי מושג. אולי בגב של כפות הידיים. 14. המקום האהוב לחופשה: הולנד! 15. היום הכי אהוב בשבוע: שבת. נראה לי. 16. שם לבת: יש כ"כ הרבה. 17. שם לבן: לא יודע
18. דיסק אהוב: יש הרבה יותר מאחד. 19. תוספת לפיצה: פיטריות! האם ב24 שעות האחרונות... 20. היתה לך שיחה רצינית: לא שזכור לי. 21. חיבקת מישהו: לא
22. רבת עם חבר: לא. 23. בכית: גם לא. 24. צחקת: כ"כ הרבה! 25. גרמת למישהו לצחוק: אמת. 26. קנית משהו? לא. 27. הסתפרת? חסה וחליל
28. הרגשת טיפש? אמת. 29. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן D: 30. התגעגעת למישהו? אני מתגעגע להרבה מישו'ים כבר מסוכות
בחיים אתה לא... 31. רוצה לשמוע שוב: קול כלשהו. 32. תאכל: חצילים. 32. תחבק את: עזבו. 33. תשמע את: לא יודע. 34. תגיד ש: אני יפה. 35. תלבש: ורוד. 36. תהיה ב: "High"
37. תעשה: אעשן סיגריות/נרגילה,אקח סמים,ואשתה אלכוהול. 38. תעשן [כן, לא]? חסה וחליל. 39. תתאבד? לא נראה לי. 40. תתאהב ב: [סוג של בנאדם] בנאדם אגואיסטי. האם יש לך... 41. קרוקס? אמת ;; 42. חולצה של להקה? אמת D: 43. דיסק מקורי? אמת D: 44. דיסק צרוב? רק אחד(שאני צרבתי). 45. ספר בערבית? לא שידוע לי
46. פלאפון? אמת. 47. אולסטאר? איכ. לא. 48. חולצה שחורה? אמת. 49. עיפרון להשאיל לי? אמת :} 50. חבר\ה? לא. איזה שאלון קצר

STU XD

New member
גם אני ^^

משעמם לי .סתם לא, אתם פשוט כל כך מגניבים שאני לא יכולה לשלוט בעצמי

Ipecac0

New member
לקחתי דקה הפסקה מאזרחות...

1. שם: מעיין! 2. תאריך לידה: 20.7.89 3. גרת בעוד מקומות? אכן, גרתי בבואנוס איירס, ארגנטינה. 4. מזל: סרטן ^^ 5. איפה נולדת? ת"א, ישראל. 6. יש לך עוד כינויים באינטרנט? נופ 7. מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך? הכי מצחיק?! די, יש כ"כ הרבה
8. מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? הכי מפחיד?! די, יש כ"כ הרבה
אבל אחד המפחידים היה שהיו עטלפים ליד הבית שלי שעפו מאוד נמוך. שונאת עטלפים
9. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? וואו. הפאדיחה הכי גדולה שלי קרתה באמצע הצגה, התבלבלתי במילה, יצא לי מפשט שונה לגמרי וכל הקהל התפוצץ מצחוק 10. מה הדבר הכי חשוב לך? מה ז"א? שקשור למה? שאלה כללית מדי (וככה מתחמקים מתשובה
) 11. ממה אתה הכי פוחד? מכל דבר שירחיק ממני את האושר שלי ושל משפחתי, אני מניחה. 12. למה אתה הכי מתנגד? להרבה דברים!! מלחמות! סטראוטיפים! חוסר טקט! חוסר נימוס מעלה לי ת'סעיף גם!! אלימות! הטרדה מינית! אמרתי, הרבה
13. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב. 14. המקום האהוב לחופשה: אין אחד. 15. היום הכי אהוב בשבוע: אין אחד כזה
16. שם לבת: הממ לא יודעת, יש הרבה נחמדים. אני אוהבת ת'שם גרייס. כי זה מזכיר לי ג'ף באקלי. אה וונדי כי זה מפיטר פן
17. שם לבן: ג'רמי, בגלל הקונוטציות לשיר של פרל ג'אם, ריוור כי זה יפה וזה שחקן מצוין שנפטר בטרם עת, פורסט כי זה פסטורלי וזהו. (נראה לי^^) 18. דיסק אהוב: אוהו. קשה. אבל הדיסקי שאני הכי קשורה אליו רגשית זה אנג'ל דאסט של פיית' נו מור. 19. תוספת לפיצה: והרבה, תודה
. לא סתם, אני אוהבת מלא: גבינה בולגרית, פפרוני, טונה וכו'. האם ב24 שעות האחרונות.. 20. היתה לך שיחה רצינית: כן. 21. חיבקת מישהו: ברור ^^ 22. רבת עם חבר: לא 23. בכית: לא 24. צחקת: אכן 25. גרמת למישהו לצחוק: אכן כן 26. קנית משהו? לא 27. הסתפרת? לא 28. הרגשת טיפש? כה 29. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: ברור 30. התגעגעת למישהו? לא ממש. בחיים אתה לא.. 31. רוצה לשמוע שוב: הממ בריטני ספירס. 32. תאכל: כלב 32. תחבק את: כל מי שאני לא אוהבת
33. תשמע את: הממ יש הרבה שלא הייתי שומעת... 34. תגיד ש: לא יודעת. הממ נגיד שאני ימנית. כי אני ממש לא!! 35. תלבש: שמלה או חצאית. 36. תהיה ב: מסיבת טבע. חיחי 37. תעשה: סמים? ^^ 38. תעשן [כן, לא]? בחיים לא. 39. תתאבד? נהה... 40. תתאהב ב: [סוג של בנאדם] מצו'איסט!!!! האם יש לך.. 41. קרוקס? חחחחח לא. 42. חולצה של להקה? אכן
43. דיסק מקורי? ברור 44. דיסק צרוב? מתקופות קודמות
45. ספר בערבית? נופ 46. פלאפון? אכן 47. אולסטאר? אכן
48. חולצה שחורה? אכן 49. עיפרון להשאיל לי? חחח כן, בכיף שלך
50. חבר\ה? נופ

Sweet berries

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gif

1. שם: בר 2. תאריך לידה: 9 למאי '94 3. גרת בעוד מקומות? לא
4. מזל: שור 5. איפה נולדת? בארץ 6. יש לך עוד כינויים באינטרנט? ברי? 7. מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך? לא יודעת היו כל מיני. 8. מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? חח שמישהי מהכיתה שלי רצתה לנסות עליי את משיכותה לבנות. איזה מזל שאני למדתי ג'ודו :S 9. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? הרבה 10. מה הדבר הכי חשוב לך? אנשים שאני אוהבת 11. ממה אתה הכי פוחד? שיקרה להם משהו 12. למה אתה הכי מתנגד? לדגים! 13. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? מאחורה? 14. המקום האהוב לחופשה: צפון. או אירופה 15. היום הכי אהוב בשבוע: שני, הוא נחמד כזה. אה, שישי כמובן 16. שם לבת: לא יודעת. יעל? 17. שם לבן: תומר!11 18. דיסק אהוב: אה הרבה. 19. תוספת לפיצה: לא בעד. או בצל אם ממש חייבים, או עגבניות כי במילא יש. האם ב24 שעות האחרונות.. 20. היתה לך שיחה רצינית: כן 21. חיבקת מישהו: כן 22. רבת עם חבר: לא בדיוק 23. בכית: לא 24. צחקת: כן 25. גרמת למישהו לצחוק: הרבה 26. קנית משהו? לא 27. הסתפרת? לא 28. הרגשת טיפש? חח כןXD 29. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן:) 30. התגעגעת למישהו? כן! בחיים אתה לא.. 31. רוצה לשמוע שוב: דג 32. תאכל: דג 32. תחבק את: דג 33. תשמע את: דג 34. תגיד ש: דג? 35. תלבש: דגXD 36. תהיה ב:תוך ים, כאילו ממש צליליה 37. תעשה: דג [פאק זה לא נשמע טוב><] 38. תעשן [כן, לא]? לא! 39. תתאבד? לא :X 40. תתאהב ב: מישהו שאני שונאת? דג האם יש לך.. 41. קרוקס? אמ אחרי הרצאות ארוכות על שנאתי לנעל הזאת, שהוריי טסו לתילאנד וגילו שזה עולה שם משהו בסביבות ה20 שקל הם קנו לכולם וגם אני הייתי הקורבן. הבאתי אותם לאחותי. 42. חולצה של להקה? גאנז אנ' רוזס שקנו לי, למרות שאני בקושי שומעת 43. דיסק מקורי? הרבה 44. דיסק צרוב? כן 45. ספר בערבית? כן 46. פלאפון? כן 47. אולסטאר? כן, 3 48. חולצה שחורה? חח כן 49. עיפרון להשאיל לי? אהא 50. חבר\ה? ממ. עדיין לא
קצר ^^

STU XD

New member
יאי שאלון ^^

1. שם:סטו
2. תאריך לידה:18/8/90 3. גרת בעוד מקומות?בהלונד ובעוד מקום ברחובות 4. מזל:אריה. רור. 5. איפה נולדת?באשקלון 6. יש לך עוד כינויים באינטרנט?אע לא 7. מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך?שפזלתי (בכוונה) ואז הייתי בטוחה שנתקעו לי העיניים ככה לאיזה 5 שניות.. סתם, זה לא הכי מצחיק אבל זה קרה לי היום ^^ 8. מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך?נקלעתי בטעות להופעה של מאיה בוסקילה בקניון ברחובות 9. מה הדבר הכי מביך שקרה לך?שההורים שלי ראו אותי שיכורה
10. מה הדבר הכי חשוב לך?מוזיקה, חברים, משפחה 11. ממה אתה הכי פוחד?ליש מקומות שנאי ממש מפחדת להשתין בהם, קצת מחושך ומג'וקים כמו כל נקבה מצויה ^^ 12. למה אתה הכי מתנגד?לקיצוניים בדעה פוליטית, שקרנים, רצח, אונס 13. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? באצבע, הייתה לי שיחה שלמה על זה עם דוד שלי ^^ תחשבו איך אפשר להעתיק עם זה במבחנים וכאלה ^^ ואפשר לראות כל מיני מקומות מגניבים XD 14. המקום האהוב לחופשה:הולנד
15. היום הכי אהוב בשבוע: סופ"ש 16. שם לבת: קשת 17. שם לבן:רועי 18. דיסק אהוב:חח יש מיליון.. כרגע: נירוונה-אין יוטרו 19. תוספת לפיצה:מיליון דברים בלי קשר כזה חח האם ב24 שעות האחרונות.. 20. היתה לך שיחה רצינית:כן אתמול בלילה 21. חיבקת מישהו:כנ"ל 22. רבת עם חבר:בסוכות 23. בכית: היום כששמעתי איזה שיר שגרם לי לבכות
איכ אני כזאת נקבה 24. צחקת:לפני חצי שעה ככה 25. גרמת למישהו לצחוק:כנ"ל =] 26. קנית משהו?אתמול חחח קניתי בחנות כזת של הכל ב2 שקל פ]ול דברים בלי קשר כמו חוברת צביעה וכאלה ^^ 27. הסתפרת?ביוני האחרון... ולא סתם הסתפרתי! אחושרמוטה הסתפרתי ! חחח 28. הרגשת טיפש?בחופש סוכות.. מישו גיי גרם לי להרגיש כל כך מטומטמת 29. דיברת עם מישהו שאתה אוהב:היום
30. התגעגעת למישהו?עכשיו בחיים אתה לא.. 31. רוצה לשמוע שוב:את ההופעה הנוראית הזאת של מאיה בוסקילה!!! זאת טראומה נוראית באימא שלי! 32. תאכל:קקי. חח סתם נראלי אם אני אהיה ממש רעבה אז גם את זה, אני אוכלת הכל =] 32. תחבק את:מי שמת ^^ 33. תשמע את:דיכאון 34. תגיד ש:אני מושלמת או על מישו אחר שהוא מושלם 35. תלבש:טייץ ורוד צמוד 36. תהיה ב: מאדים 37. תעשה:צמות בשירות של הבית שחי. רק כי אין לי מספיק ^^ 38. תעשן [כן, לא]?כן 39. תתאבד?תלוי 40. תתאהב ב: [סוג של בנאדם]מישו שהוא חרא ^^ האם יש לך.. 41. קרוקס?לא!!! פיכס 42. חולצה של להקה?כה 43. דיסק מקורי?כה 44. דיסק צרוב?כה 45. ספר בערבית?לא^^ למדתי צרפתית 46. פלאפון?כה 47. אולסטאר? 2 זוגות
48. חולצה שחורה?יותר מדי 49. עיפרון להשאיל לי?יש לי אבל לא להשאיל ! חעחע 50. חבר\ה? אני חברה של בובספוג כבר שנתיים וחצי
ואנחנו מאושרים. ! אנחנו שוקלים להביא ספוגון קטנטון לעולם

אינטרנט רשע

אני צריכה למלא את השאלון שוב =\ 1. שם: עדי 2. תאריך לידה: 23.8 3. גרת בעוד מקומות? לא 4. מזל: בתולה 5. איפה נולדת? בבית החולים "ברזילאי" באשקלון 6. יש לך עוד כינויים באינטרנט? כן 7. מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך? לא זוכרת 8. מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? להיות בבית לבד שיש התראות על אירוע בטחוני 9. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? אני לא אספר לכם 10. מה הדבר הכי חשוב לך? האנשים שאני אוהבת 11. ממה אתה הכי פוחד? מהלא נודע 12. למה אתה הכי מתנגד? צביעות, שקרים, חוסר הגינות ויחס מגעיל לאנשים 13. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בלב? 14. המקום האהוב לחופשה: הולנד =), או להשאר בבית שההורים בחופשה 15. היום הכי אהוב בשבוע: שישי 16. שם לבת: דניאל 17. שם לבן: דניאל 18. דיסק אהוב: מסרבת לענות! 19. תוספת לפיצה: גבינה וזיתים האם ב24 שעות האחרונות.. 20. היתה לך שיחה רצינית: אפשר לומר 21. חיבקת מישהו: נראה לי שכן 22. רבת עם חבר:לא 23. בכית: לא 24. צחקת: כן 25. גרמת למישהו לצחוק:כן 26. קנית משהו? כן 27. הסתפרת? לא 28. הרגשת טיפש? כן 29. דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כן =] 30. התגעגעת למישהו? כן ={ בחיים אתה לא.. 31. רוצה לשמוע שוב: מריבות 32. תאכל: אולי תשאלו מה אני כן אוכל, זה יהיה יותר קצר 32. תחבק את:הנשיא קצב 33. תשמע את:עידן יניב (מרצוני החופשי), כי גלגל"צ מתעקשים לשים את העורב הזה בכל שעה עגולה וזה מה ששומעים בעבודה/ נסיעות 34. תגיד ש:אני שונאת מישהו (כי צריך להגיד "לא אוהבת"), אאחל למישהו שימות/ יסבול גם אם אני ממש לא אוהבת אותו 35. תלבש:בגדים שאני לא אוהבת 36. תהיה ב:... 37. תעשה: אהרוג מישהו בכוונת תחילה 38. תעשן [כן, לא]? אני כבר לא אעשן יותר בחיים שלי 39. תתאבד? לא 40. תתאהב ב: [סוג של בנאדם] אתם רוצים שם?, כי הבנאדם הזה הוא בדיוק סוג הבנאדם שאני אל רוצה לאהוב בחיים האם יש לך.. 41. קרוקס? כן 42. חולצה של להקה? בערך, גנבתי לנתן את החולצה של TOXIXITY 43. דיסק מקורי? כן 44. דיסק צרוב? כן 45. ספר בערבית? לא שידוע לי 46. פלאפון? כן 47. אולסטאר? כן 48. חולצה שחורה? כן 49. עיפרון להשאיל לי? לא, יש לי רק עטים 50. חבר\ה? כן

מריאן 3

New member
עונהנהבנהנה../images/Emo3.gif

1. שם: מריאן 2. תאריך לידה: 8.1.91 3. גרת בעוד מקומות? רק באשדוד 4. מזל: גדי 5. איפה נולדת? רחובות, בבית חולים. 6. יש לך עוד כינויים באינטרנט? מריאן 7, Mariane, צהובה בנשמה, גבינה צהובה
7. מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך? אווו, הרבה... 8. מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? ממש לא עולה לי בראש כרגע
9. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? כל הבנות בכיתה בתחילנו להשתולל [גם אני], ופתאום מישהי ניסתה להוריד לאחת החברות שלי את החצאית, ומשם זה התגלגל [אני לא שמתי לב לזה], ופתאום מישהי באה לי מאחורה והורידה לי את החצאית XD. הקטע המביך פה הוא שהמורה [זכר] בדיוק נכנס לכיתה. וזה לא צנוע במיוחד
. 10. מה הדבר הכי חשוב לך? ת'אמת, עדיין לא עליתי על זה. 11. ממה אתה הכי פוחד? אני חושבת שממוות. 12. למה אתה הכי מתנגד? סמים, ועוד כמה דברים. 13. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב. החלום שלי זה להיות מורה [לא!] 14. המקום האהוב לחופשה: אפשר כמה מקומות? ^-^ 15. היום הכי אהוב בשבוע: חמישי עד שבת, אבל את שישי אני לא ממש אוהבת. אני אוהבת רק את הערב שלו. 16. שם לבת: לא יודעת עדיין. 17. שם לבן: אורי, אייל, רפאל 18. דיסק אהוב: יש הרבה
19. תוספת לפיצה: עגבניות! האם ב24 שעות האחרונות.. 20. היתה לך שיחה רצינית: ממש לא. 21. חיבקת מישהו: חברות, אמא. 22. רבת עם חבר: חברה, אבל זה קרה כמה ימים לפני. 23. בכית: לא. 24. צחקת: הרבה
25. גרמת למישהו לצחוק: כע
26. קנית משהו? מים מינרליים 27. הסתפרת? לא 28. הרגשת טיפש? לא
29. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כע
30. התגעגעת למישהו? חחחח... בחיים אתה לא.. 31. רוצה לשמוע שוב: קול של כמה מורים. הם רודפים אותי בחלומות:| 32. תאכל: כבד
32. תחבק את: בנים ששומרים נגיעה
, פדופילים, אנשים מסריחים, ועוד ועוד. 33. תשמע את: כל שירי המזרחית למיניהם. 34. תגיד ש: 35. תלבש: בגדים חשופים בהגזמה בצבע זרחני וצעקני. 36. תהיה ב: בית ... 37. תעשה: לא עולה לי ><" 38. תעשן [כן, לא]? לא! אני גם אסטמתית. 39. תתאבד? לא חושבת... 40. תתאהב ב: [סוג של בנאדם] ערס!
האם יש לך.. 41. קרוקס? לא!
42. חולצה של להקה? של סיסטם, בקרוב
43. דיסק מקורי? כן 44. דיסק צרוב? כן 45. ספר בערבית? לא
מה אני אעשה איתו?! 46. פלאפון? כן 47. אולסטאר? כן 48. חולצה שחורה? כן 49. עיפרון להשאיל לי? גם כן 50. חבר\ה? לא. ביי ביי, היה נחמד
.

Evil Pig

New member
אין לי משהו יותר טוב לעשות כרגע..

1. שם: דורון אבל תקראו לי דורקי.. 2. תאריך לידה: 18.10.89 3. גרת בעוד מקומות? אהא, בארה"ב, בניו יורד, בקווינס 4. מזל: נאחס.. סתם מאזניים 5. איפה נולדת? בבית חולים... 6. יש לך עוד כינויים באינטרנט? דורקי 7. מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך? קרו מלא אי אפשר להחליט.. 8. מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? לא יודע באמת.. 9. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? כנ"ל 10. מה הדבר הכי חשוב לך? שיהיה לי ולמשפחה שלי טוב, כל עוד זה לא בא על חשבון אחרים 11. ממה אתה הכי פוחד? מהמוות 12. למה אתה הכי מתנגד? לכפיה דתית 13. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? באחורה של הראש, כדי שאנשים לא יוכלו ללכלך עלי מאחרי הגב 14. המקום האהוב לחופשה: לא יודע, אני חושב שלהיות בבית זה הכי הכי טוב בשבילי.. תמיד אחרי שאני לא בבית טוב לי להיות בבית אז כניראה שזה המקום הטוב ביותר לחופשה.. 15. היום הכי אהוב בשבוע: שבת, אני תמיד ישןןןן 16. שם לבת: נועה 17. שם לבן: דניאל 18. דיסק אהוב: וואו יש המון!!!! 19. תוספת לפיצה: בצל האם ב24 שעות האחרונות.. 20. היתה לך שיחה רצינית: כן, עם דוד שלי 21. חיבקת מישהו: את אמא שלי כמובן 22. רבת עם חבר: לא הייתי עם חברים שלי ב24 שעות האחרונות... 23. בכית: כן.. 24. צחקת: כן! 25. גרמת למישהו לצחוק: כן! 26. קנית משהו? לא 27. הסתפרת? לא מסתפר 28. הרגשת טיפש? לא 29. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: אהא 30. התגעגעת למישהו? כן.. בחיים אתה לא.. 31. רוצה לשמוע שוב: לא יודע 32. תאכל: סטייק מבשר יען 32. תחבק את: סבא וסתבא שלי ז"ל 33. תשמע את: סבא וסבתא שלי ז"ל 34. תגיד ש: לא ידוע 35. תלבש: לא יודע 36. תהיה ב: לא יודע 37. תעשה: לא יודע 38. תעשן [כן, לא]? אני מעשן לפעמים אז אני לא אגיב.. 39. תתאבד? מאיפה לי לדעת!. 40. תתאהב ב: [סוג של בנאדם] אני לא פוסל כלום האם יש לך.. 41. קרוקס? לא זה מכוער!!! 42. חולצה של להקה? המוןןןן 43. דיסק מקורי? המון 44. דיסק צרוב? מיליונים! 45. ספר בערבית? לא 46. פלאפון? אהא 47. אולסטאר? 2 זוגות 48. חולצה שחורה? מיליון 49. עיפרון להשאיל לי?אהא 50. חבר\ה?הייתה עד לא מזמן.. זהו נגמר..

vampire17

New member
עכשיו תורייי!!!

בחיי אתם פשוט מגניבים..חחח.. 1. שם: רעות 2. תאריך לידה: חבר'ה.. תאריך עברי!!! ג' סיוון תשמ"ט. 6/6/89(לועזי) 3. גרת בעוד מקומות? לא.. 4. מזל: תאומים שליטא!! 5. איפה נולדת? בבית חולים בת"א שכבר לא קיים הרבה זממןןן.. 6. יש לך עוד כינויים באינטרנט?old satanic woman ויש עוד אבל לא שמישים. 7. מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך? נכנסתי להתקף צחוק בגלל ידיד שלי הלך לאיוד באיזה חור בארץ.. ופשוט לא יכולתי להפסיק לצחוק כמו משוגעת.. אז צחקתי מעצמי.. 8. מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? הייתי פחות ממאית השניה מהמוות כששני משוגעים עשו מירוץ מכוניות בכביש עירוני. 9. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? דוד שלי קרא לחבר לשעבר שלי וכל הרחוב שמע אותו. 10. מה הדבר הכי חשוב לך? לעבוד את הקב"ה!!! 11. ממה אתה הכי פוחד? שאני אוותר על העקרונות שלי בשביל מישהו אחר. 12. למה אתה הכי מתנגד? להשמצה בציבור. השפלה פומבית. 13. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בכוס.. (לפי הביטוי "נתן עינו בכוס") 14. המקום האהוב לחופשה: ארץ ישראל. 15. היום הכי אהוב בשבוע: שבבתת!!! 16. שם לבת: מצדה..(מיוחד ביותר..) 17. שם לבן: עשה-אל. ניתאי. 18. דיסק אהוב: karnaval dieblos-annihilator 19. תוספת לפיצה: בלי. האם ב24 שעות האחרונות.. 20. היתה לך שיחה רצינית: בבדאי.. 21. חיבקת מישהו: חברות שלי. 22. רבת עם חבר: לא. 23. בכית: לאא. 24. צחקת: המון!! 25. גרמת למישהו לצחוק: הצלחתי בערך..חח.. 26. קנית משהו? נקטר תפוחים!! 27. הסתפרת? לא. 28. הרגשת טיפש? אעעעע.. לא.. 29. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: אכן!! 30. התגעגעת למישהו? בערך.. בחיים אתה לא.. 31. רוצה לשמוע שוב: תפזיקי לדבר שטויות, כאילו מה את כבר מבינה. 32. תאכל: אוכל לא כשר. 32. תחבק את: מי שלא יהיה בעלי. 33. תשמע את: בריטני ספיכס. 34. תגיד ש: אין אלוקים. 35. תלבש: לא צנוע (תלוי מזה לא צנוע..) 36. תהיה ב: גרמניה. 37. תעשה: משהו בניגוד לעקרונות שלי. 38. תעשן [כן, לא]? נרגליה.. אולי. 39. תתאבד? בחיים לא!! 40. תתאהב ב: [סוג של בנאדם] שחש מושלם.תחרותי. האם יש לך.. 41. קרוקס? לא.. בלעכס!! 42. חולצה של להקה? בתכנון. 43. דיסק מקורי? המווןן.. 44. דיסק צרוב?אולי 2. 45. ספר בערבית? לא לומדת ערבים ולא לומדת ערבית נהנה בננה!!! 46. פלאפון? לצערי. 47. אולסטאר? לא. 48. חולצה שחורה? מעטות. 49. עיפרון להשאיל לי? כמה את רוצה??? 50. חבר\ה? לא ןברוך ה' שכך..

למעלה