שאלון

vampire17

New member
כי זאת גרמניה..

משם כל השנאה התפרצה אחרי שנים בצורה זוועתית. כף רגלי לא תדרוך לעולם באדמה המקוללת ההיא.

STU XD

New member
אני ממש לא מסכימה איתך.

היטלר ותומכיו אכן היו גרמנים והזוועות שחוללו באמת שאין עליהם מחילה, אבל עם זאת המדינה עצמה לא עשתה לך כלום ובטח לא התושבים בה. הייתי בגרמניה וזה מקום מדהים, הרבה מה לראות, הרבה יופי שלא תמצאי בארץ, יופי אירופאי. גם האנשים שם מדהימים ויש לי גם חברים של המשפחה שנמצאים שם, התארחתי אצלם כמה ימים בחופש האחרון ולא תפגשי אנשים כאלה במדינה שלנו. באמת באו משם אנשים מזוויעים ונוראיים, אבל זה לא ימנע ממני ללכת לשם, המדינה עצמה לא פגעה בך ובעם שלך..

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifאבל לא כל הגרמנים כאלה..

זה כמו שאנטישמים שונאים את כל היהודים ואת חושבת שזה לא מוצדק

STU XD

New member
אבל לא כל הגרמנים אנטישמיים

והייתי כמה פעמים בגרמניה ולא יצא לי להיתקל באנטישמיים או בנאציים אפילו פעם אחת.. הסתובבנו בהרבה מקומות וזה ממש סיטגמות מה שיש על המדינה הזאת.. גם האנשים שגרים שם שאני מכירה אמרו לי ככה. אז אל תיהי כמו האנטישמים ותשנאי את כל הגרמנים ותשנאי את כל המדינה הזאת מבלי שאת יודעת עליה כלום, כי זה בדיוק מה שהם עושים. נכון שא לא רוצחת, אבל זה מתחיל ממחשבות ורגשות עזים. אל תיהי כל כך אטומה מהבחינה הזאת, זה אף פע םלא טוב להכליל..

STU XD

New member
אה שיט

חשבתי שזאת היא וחשבתי שאמרת משהו אחר. איכ, יצאתי אבלה חופרת. תתעלמו ^^

vampire17

New member
חח.. תראי..

זה כל אחד עם ההרגשה שלו.. אני חושבת שאני בתור יהודייה- אין לי מה לחפש בשום ארץ שהיא לא הארץ שלי. ישראל היא הארץ והמדינה שלי. ואני לא מכלילה חס וחלילה את כללל הגרמנים בתור נאצים. זה כמו שאני אגיד שכללל הערבים הם מחבלים וזה דבר שיקרי ושגוי. אבל.. אני מרגישה (והרגשה זה דבר מאוד אינדיבידואלי..) שעליי בתור יהודייה שמנסה באמת לא לשכוח את הזוועות שיצאו מהארץ ההיא (ושוב אני מדברת על היסטוריה ולא הווה..)- אני לא מסוגלת ולא אהיה מסוגלת לדרוך על האדמה ההיא שנרצחו בה כ"כ הרבה יהודים בדרכים אכזריות ולא אנושיות, על אדמה כ"כ רוויית דם- ששום בני אנוש שגרים שם לא ישנו את העובדה הזאת. ואת ההרגשה שאסור לי להיכנס לארץ הזוועה הזאת. כן. מבחינתי היא ארץ הזוועה. ובגלל זה כף רגלי לא תדרוך שם לעולם (בלי נדר בעזרת ה'!) ואני יצאתי יותר חופרת ממך..חחח..

ppc

New member
Mein...

1. שם: אוצר... 2. תאריך לידה: 11.02.91 3. גרת בעוד מקומות?: לעע... 4. מזל: דלי... 5. איפה נולדת? ירושלים.. לצערי.. 6. יש לך עוד כינויים באינטרנט? כן.. בדר"כ Treasure.. 7. מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך? היה מלא.. 8. מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? אממ לא זוכר.. 9. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? גם לא זוכר.. 10. מה הדבר הכי חשוב לך? מוסיקה, חברים... 11. ממה אתה הכי פוחד? מדוסים.. 12. למה אתה הכי מתנגד? לכפייה דתית.. 13. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב..
14. המקום האהוב לחופשה: אילת... 15. היום הכי אהוב בשבוע: שישי 16. שם לבת: רעות.. 17. שם לבן: יהלום.. 18. דיסק אהוב: System Of A Down - Hypnotize Full Album 19. תוספת לפיצה: תירס... האם ב24 שעות האחרונות.. 20. היתה לך שיחה רצינית: לעע.. 21. חיבקת מישהי: כה.. 22. רבת עם חבר: לא.. 23. בכית: לא.. 24. צחקת: כה.. 25. גרמת למישהו לצחוק: כה.. 26. קנית משהו? כה.. 27. הסתפרת? לא.. 28. הרגשת טיפש? לא.. 29. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כה.. 30. התגעגעת למישהו? לא.. בחיים אתה לא.. 31. רוצה לשמוע שוב: מוזיקה מזרחית.. בעע... 32. תאכל: חרדל.. 32. תחבק את: הירח.. 33. תשמע את: קובי פרץ.. 34. תגיד ש: שמעתי פעם פעם מזמן מזרחית.. בלאט.. 35. תלבש: ורוד.. 36. תהיה ב: סביבה של ערסים.. 37. תעשה: עגיל בגבה.. 38. תעשן [כן, לא]? כן.. 39. תתאבד? לא... 40. תתאהב ב: פרחה.. האם יש לך.. 41. קרוקס? כן.. 42. חולצה של להקה? כן.. 43. דיסק מקורי? כן... 44. דיסק צרוב? כן... 45. ספר בערבית? לאא.... 46. פלאפון? כן.. לא פלאפון אורנג'... =] 47. אולסטאר? לא.. 48. חולצה שחורה? כן... 49. עיפרון להשאיל לי? בטח.. 50. חברה? לא.. נפרדנו לא מזמן..

ועכשיו אני!

1. שם: ליטל. 2. תאריך לידה: 30.10.89. 3. גרת בעוד מקומות? לא. 4. מזל: עקרב. 5. איפה נולדת? ישראל, ת"א. 6. יש לך עוד כינויים באינטרנט? Blackberry. 7. מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך? קרו המון, אבל אני לא מצליחה לחשוב על משהו ספציפי. 8. מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? ראיתי סרט אימה אצל חברה, ובדרך חזרה ממנה ב 24:00 ראיתי איש מוזר שהלך אחרי, אז התחלתי לרוץ ולא הסתכלתי אחרורה. ממש קריפי
9. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? נפלתי, או יותר נכון התרסקתי על הריצפה הרבה פעמים לעיני הקהל הנרחב. לא לובשת יותר עקבים
. 10. מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה. 11. ממה אתה הכי פוחד? מהלא ידוע. 12. למה אתה הכי מתנגד? אלימות, השפלות. 13. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? על הישבן. 14. המקום האהוב לחופשה: אילת. 15. היום הכי אהוב בשבוע: שישי! 16. שם לבת: מאי. 17. שם לבן: תום. 18. דיסק אהוב: כל הדיסקים של סיסטם! 19. תוספת לפיצה: אקסטרה צ'יז ! האם ב24 שעות האחרונות.. 20. היתה לך שיחה רצינית: לא הייתה. 21. חיבקת מישהו: כן! 22. רבת עם חבר: לא,לא אוהבת לריב. 23. בכית: כן. 24. צחקת: כן. 25. גרמת למישהו לצחוק: כן
26. קנית משהו? קנו לי! 27. הסתפרת? לא. 28. הרגשת טיפש? לא. 29. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן. 30. התגעגעת למישהו? כן
בחיים אתה לא.. 31. רוצה לשמוע שוב: בריטני. 32. תאכל: זייתים
32. תחבק את: את סבתא ז"ל. 33. תשמע את: מוסיקה מזרחית. 34. תגיד ש: יש לי סוס בסלון. 35. תלבש: שמלה ירוקה עם ציורים של עכברים וסוסים. 36. תהיה ב: בית של דארון. 37. תעשה: ניתוח פלסטי. 38. תעשן [כן, לא]? לא. 39. תתאבד? חה, לא. 40. תתאהב ב: [סוג של בנאדם] ערס עם חולצה ורודה ואופי דפוק. האם יש לך.. 41. קרוקס? לא! ושאני לא אתחיל את ההרצאה על כמה זה מכוער! 42. חולצה של להקה? כיין HIM. 43. דיסק מקורי? כן. 44. דיסק צרוב? הוו כמה רבים הם. 45. ספר בערבית? לא. 46. פלאפון? כן. 47. אולסטאר? לא. 48. חולצה שחורה? בטח. 49. עיפרון להשאיל לי? כן. 50. חבר\ה?
אהמ.

R R P

New member
מה כל כך רע בבית של דארון?,הוא בטח

יראה לך את אוסף הגולגלות שלו,ויציע לך להצטרף לארוחת ערב ~שיעול~

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifהיא מתבאסת שהיא לא תהיה בבית

שלו
כי היא בחיים לא תהיה שם

vampire17

New member
אוהווו.. ההסמקה הזאת חשודה...

"אההממ.." זה אומר כן או לא?? או שמא בדרך??? או בהכחשה?? בלע-חפרתי..^^

Sweet berries

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gif חה,

אם פעם יצטרכו לקצץ את מספר הפורומים ולשלב כמה ביחד, פורום חופרים ופורום סיסטם. סתם. אוף, אני כבר לא מצחיקה, גם לא את עצמי. מ, זה הגזר.

למעלה