shelly egan
New member
../images/Emo26.gif../images/Emo8.gif../images/Emo36.gif
או.קיי, מילוי השאלון שלמטה נכתב בתאריך 5.4.03 אז בקשר לשאלות שעוסקות במשו שקורה באותו הרגע, תדעו שזה לא מעודכן (-אין לי כוח לשנות), אבל כל התשובות של השאלות האחרות הן נכונות גם לעכשיו. תהנו. סגנון: יום יומי, ספורטיבי (-אם אפשר לקרוא לזה כך
) מוזיקה - כל מה שנשמע טוב. בעיקר פופ ומוסיקה אירית איפור - אני לא מתאפרת. אבל אם כן, אז רק פס שחור בעיניים וליפ גלוס. ברגע זה: לובשת - פיג'מה מוזיקה - Prince Ali (-מתוך 'אלאדין', שיר חמוד!) חושבת על - מה לכתוב כאן... הדבר האחרון ש: קניתי- פחית שתיה (?!) עשיתי- סיכום על ש"י עגנון קראתי- 'החוף'!!!! ספר מ-ד-ה-י-ם!!! בדיוק היום סיימתי לקרוא אותו והוא מומלץ בחום!! ישר מהתנור!!!! זה או זה: מועדון\\\\ מסיבה פרטית- מועדון קפה\\\\ תה- תה שואפת לשלמות\\\\ לוקחת את זה בקלות- לפעמים זה, ולפעמים זה, תלוי במצב בו אני נתונה
לרוב אני לא לוקחת הכל ברצינות חתולים\\\\ כלבים- חתולים!! עט\\\\ עיפרון- עט (-אבל רק אם יש לי איתו כתב יפה ) אוכל\\\\ ממתקים- אוכל (-אבל אני גם מתה על ממתקים ) קולה\\\\ פפסי- קולה קולה קולה קולה קולה!!! גפרורים\\\\ מצית- מצית מה\\\\ מי היית רוצה: להרוג- את המורה שלי לתורה! אמממ אני מניחה שאת סדאם לשמוע- The Corrs להראות כמו- סנדי בר להיות כמו- טוב לי עם ה'אני' שלי כרגע. תודה. דברים אהובים: אוכל- הרבה סבתא- שניצל של סבתא, מרק של סבתא, פיתה של סבתא, בורקס (-רק תפו"א!!!) ועוד... שתיה- קולה, מיץ מנגו, מיץ תות בננה צבע- כל הצבעים!!! עם נטיה לירוק דיסק- coast to coast ו- in blue טלויזיה- פליסיטי נעליים- אין חברה מועדפת או משו כזה... אתר- גם פה אין העדפה לאתר מסויים... שיר- ואוו! זה בלתי ניתן לבחירה! אבל יש שיר שאני מאוד אוהבת, The Stranglers - Golden Brown זה השיר מהפירסומת הקודמת של קפה פלטינום. ירק- אני לא בדיוק אוהבת ירקות. אולי כרוב (-רק כשהוא עם מיונז, טיפה לימון וטיפה מלח. בקיצור: כשהוא נמצא במצב של 'סלט כרוב' ) פרי- תפוח ירוק הדבר האחרון: סרט אחרון שראית- 8 מייל אבל לפניו ראיתי את 'מפלצות בע"מ' - מומלץ! מספר אחרון שחייגת- ******03-9 המס' של חברה שלי בבית... הדבר האחרון ששתית- קוקה קולה הדבר האחרון שאכלת- גליליות פעם אחרונה שבכית- לא זוכרת... פעם אחרונה שחייכת- לפני כמה דקות. כשחברה שלי אמרה שאני חמודה פעם אחרונה שצחקת- עיין ערך 'פעם אחרונה שחייכת' האדם האחרון שחיבקת- יהודית!!! האדם האחרון שנישקת- יהודית!!! הדבר האחרון שאמרת- A whole new world- שורה משיר... גם של וולט דיסני האדם האחרון שדיברת איתו ברשת- לא זוכרת... הריח האחרון שהרחת- אוכל, לא יודעת מה זה היה... אולי שקשוקה... האם את: מעשנת- ברור... כל יום אני דופקת את הראש עם איזו מנה של גראס... ישנה עם חיית פרווה- לא... מנגנת על כלי נגינה- לא. מאמינה שיש יצורים חיים על כוכבים אחרים- אולי... (-אני בטח לא היחידה ששמה את האייקון הזה ליד התשובה שלה, נכון?) קוראת עיתון- ברור!! בהזדמנות זו! לכל מי שיש 'ידיעות' תפתחו את העיתון '7 ימים' בעמ' האחרון יש כתבה של דנה ספקטור!! כתבה קורעת!!! וגם מומלץ לקרוא את הטור האישי של יאיר לפיד באותו עיתון!!! הוא כותב יפה... מאמינה בניסים- כן... מגדירה את עצמך סובלנית כלפי אחרים- לפעמים, משתדלת כמה שיותר. חוץ מזה תלוי במי מדובר, אם זה מישהו שאני לא סובלת ושאין לי מצב רוח, אז הסבלנות הולכת לאיבוד מהר!!! רואה בשוטרים חברים או אוייבים- מה זו השאלה המפגרת הזו? אוהבת אלכוהול- לא. מאמינה באסטרולוגיה- לא לא לא לא לא!!! מזכיר לי שביום שישי הייתי אצל סבתא שלי, ודודה שלי בדיוק פתחה את הטור של האסטרולוגיה. שאלתי אותה אם היא מאמינה בזה אז היא אמרה לי 'אני יודעת...'. אמרתי לה שאני לא. היא שאלה אותי איזה מזל אני, אמרתי 'סרטן' אז היא התחילה לקרוא (- לא בקול רם) מה יהיה לי. שאלתי אותה אם כתוב לי במקרה שאני הולכת לטוס בזמן הקרוב, שהמצב הבריאותי ישתפר שהימים הטובים ביותר לפגישה הם ראשון ושני, ושלא כדאי לעשות עסקים ביום רביעי. צדקתי רק בקשר לטיסה . ואז חשבתי לעצמי 'אם זה באמת היה נכון, אז הייתי אמרוה להיות בחו"ל לפחות 12 פעמים בשנה...' מאמינה בקסמים- לא. הכל בולשיט. מתפללת- אוי, אמממ נקודה רגישה. ובכן, בתור תלמידה בבית ספר דתי אני אמורה להתפלל כל יום. מה שאני לא בדיוק עושה. אבל (-תמיד יש אבל) התפללתי יום רביעי האחרון. בדרך כלל התפילה מביאה לי סיפוק, רק חבל שאין לי סבלנות... מבקרת בבית כנסת- בחיים שלי לא נתקלתי בשאלון כזה בפורומים. אמממ לא. מדברת עם זרים שפונים אלייך באייסיקיו- למה לא? חובשת כובעים- לא. (-גם כשצריך ללבוש כובע, הגנה מה-, אני לא שמה) שונאת את עצמך- 'שאלון השפלה עצמית'. לא, אני לא שונאת את עצמי. אוהבת את כתב היד שלך- הוא חביב... מאמינה במכשפות- לא. מאמינה בשטן- לפי סיפור 'עקידת יצחק' יש שטן, אז כן אני מאמינה. מאמינה בשדים ורוחות- *צמרמורת* כן. נותנת אמון בקלות- נעים מאוד, קוראים לי שלי, ואני בטח האדם הכי תמים שתפגשו בחיים שלכם אוהבת לטייל בגשם- שונאת גשם!! אבל בזמן האחרון אני מתגעגעת. אוהבת ציניות- אני יודעת... אני אוהבת רק אם אני יודעת שהדברים נאמרו בציניות. שרה במקלחת- כן, זה נחמד האם יש לך: חבר/ה- לא חלום שחוזר על עצמו- לא במיוחד... אני חולמת הרבה על אותם נושאים (-ווסטלייף, ווסטלייף, ווסטלייף...) סודות- כן, מן הסתם. חיות מחמד- לא. פירסינג\\\\ קעקועים- אם היה לי איזשהו פירסינג או קעקוע, לא הייתי יכולה לכתוב את מה שאני כותבת עכשיו חברה הכי טובה- כן. כמה.
או.קיי, מילוי השאלון שלמטה נכתב בתאריך 5.4.03 אז בקשר לשאלות שעוסקות במשו שקורה באותו הרגע, תדעו שזה לא מעודכן (-אין לי כוח לשנות), אבל כל התשובות של השאלות האחרות הן נכונות גם לעכשיו. תהנו. סגנון: יום יומי, ספורטיבי (-אם אפשר לקרוא לזה כך