שאלון

זה ספר מצוין

אני מעדיף את סידרת הצל מאשר את הספרים על אנדר בין הוא גיבור הרבה יותר טוב

Some one new

New member
מה הכוונה ב"גיבור טוב"?

הדמות יותר אמינה? יותר מעוררת הזדהות?

KagomeSama

New member
התשובות שלי!

שם: ענת גיל: 15 אייסיקיו: 116057082 ספר אהוב: רומח הדרקון, הארי פוטר, חוות החיות, ילדת הגבעות, וכו וכו... סרט אהוב: Toki o Koeru Omoi - הסרט הראשון של אינויאשה. הדבר השנוא ביותר באופן כללי: שקרים הדבר האהוב ביותר באופן כללי: אנימה, לקרוא, ולשיר צבעים אהובים: כסף שחור וכחול. להקה אהובה: גוד שרלוט, לארק אן סיאל. סרט דיסני אהוב: מלך האריות, סינדרלה. חיות מחמד: כלבה, חתולה ותוכי. מקצוע אהוב: ספרות, היסטוריה. מקצוע שנוא: לשון. שיר אהוב: Flower-Larc en ciel, Grip!-ELT בעיקרון יש יותר מידי מכדי לציין, וזה מתחלף כל יומיים... ^_^ המילה הכי ארוכה שאתה מכיר: אוהיוגוזיימסו ^_____^ סתם... לאידעת... מה אתה עושה כשמשעמם לך: מציירת בשיעורים, בבית, כותבת מילים של שירים. פורומים: אנימורפס, רומח הדרקון, מנגה ואנימה. איך הגעת לפורום הזה: חיפשתי אותו.. חברים בפורום: כולם! אני מקווה.. "^_^ משקה אהוב: מים! וחוץ ממים, דיאט קולה. (נכון שזה יותר טעים מקולה?) טוסט או לחם: טוסט. דפנטלי. ממתק אהוב: שוקולד... אני שוקולדהוליסטית. שפה אהובה: עברית ויפנית. הספר האחרון שקראת: אוריאן (חפצי הכוח בלה בלה), ועכשיו ה"פ 5 ^_^ נושא העבודה האחרון שכתבת לבצפר: "כיצד השפיעה הסגירה בגטאות על מצבם החברתי דתי של יהודי ורשה." ציטוט נבחר: "אולי כן אולי לא, מה שבטוח זה אולי וגם זה בספק" - ידיד שלי ^_^ חמין, טשועלנט או סחנה: חמין. מה זה סחנה? השלימי: בלי... סודות? השלימי: אין לי... שכל? כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: הוג'י סאמה, יוקי... מנגן ב: חליל צד. אייקון אהוב:
קור או חום: קור! גשם או שמש: גשם! תמונה נוכחית על הדסקטופ: רייסטלין... אני לא על המחשב שלי, אבל בהזדמנות. כשאהיה גדולה, אהיה: יותר זקנה, ואם אפשר זמרת או שחקנית. שם שהייתי רוצה להקרא בו: ניקי. מסיבות שונות. איך אתה אוהב את הביצה שלך: חביתה או מקושקשת. באיזה מצב אתה באייסיקיו בד"כ: NA... מה הסרט האחרון שראית בקולנוע: פפ... לא זוכרת... נראה לי ה"פ 2... איך הוא היה: מדהים. אתה נלחץ ממבחנים: לא תמיד... ספרים באנגלית: בהחלט. מילה אהובה: ראסמי. ^__^ סדרת-טלוויזיה-החינוכית: דלפי!!! ואם לא על זה מדברים, אז רחוב סומסום... הרגל מגונה: לגרד פצעים. עובדה בלה בלה בלה: אממ... לדג זהב יש זכרון של 30 שניות בערך.. גבוה או נמוך: באמצע... מה בחיים לא היית לובשת: חולצות בטן, בגדים ורודים. המורדים, כן או לא?: המורדים בעיקרון לא. אבל אני מתה על לואיסנה. דג: לא באקווריום ולא בצלחת. בים! סטיגמות זה רע, אבל מה אתה?: מיוחדת. מספר מזל: 7,4. למה? לא יודעת... יש לך קמיע: לא שידוע לי. פלאפון: לא נגד ולא בעד, בשביל הרקורד, יש לי... כמה שעות את במחשב: יותר מידי... חג אהוב: פורים. הקלדה עיוורת-יודעת?: בערך. השלם: דפנה קרא, בריטני ספירס וסאבלימינאל זה השטן. התחלה או סוף: "סוף הוא תמיד התחלה של משהו אחר..."

Miss Pigmelion

New member
ושלי....טדדדם!!!|ריק

שם:מיאושונת בת רייסטלין/אלמוג גיל: 14 מסנג'ר/אייסייקיו: אייזיקיו: 170305729 ספר אהוב: הרבה סרט אהוב: ממ....שו? הדבר השנוא ביותר, באופן כללי:הדבר ה.... הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: צבעים אהובים: שחור להקה אהובה: אין משהו מיוחד סרט דיסני אהוב: כל מיני, הרב. חיות מחמד:
מקצוע אהוב: תסקלו אותי באבנים, מחכה לאבנים: מתמטיקה והיסטוריה...*מתה* מקצוע שנוא: טכנולוגיה!!! אהה!! שיר אהוב: שיר שנוא: המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : גז מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מציירת פורומים שאתה משתתף בהם: בתפוז? רומחהדרקון, אוף טופיק וכמה שאני מבקרת בהם לעיתים קרובות אבל חוץ מתפוז יש לי עוד פורומים שאני מנהלת 2. איך הגעת לפורום הזה? חברה שלי הראתה לי את הפורומים בתפוז, לרומח הגעתי לבד. החברים שלך בפורום הזה: המשקה אהוב: טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: בלע שפה אהובה: סינית מנדרינית. אין לי מושג מה השפה האהובהץ הספר האחרון שקראת: משחקי הכס. נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: הרנסנס. ציטוט נבחר: חמין, טשועלנט או סחנה: מה זה בכלל??? השלם/השלימי: "בלי..." בלי אמונה במברג המברג לא יאמין בך? השלם/השלימי: "אין לי..." אין לי ארטיק מנוקד. כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: מנגן ב: אייקון אהוב: קור או חום: חום גשם או שמש: שמש תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): פיה של אימי בראון כשאהיה גדול אני אהיה...: יותר ממטר חמישים ושתיים שם שהייתי רוצה להיקרא בו: אלמוג ים, סתם. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)?חביתה רולזז באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אוף ליין או אינויסבל מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? ברוס הגדול מכולם, גדול אתה נלחץ ממבחנים ? לא ספרים באנגלית - כן או לא? מילה אהובה (כגון מבצבץ ): מלללאאא!! יש כל מיני: שו, הום, חוצ', יאפ, נופ, ויש עוד מלאא!! להחליף ב ב-פ וכל מיני סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: טוב טוב הגמד, סתם, איכסה פיכסה טוב טוב הרגל מגונה: לשיר באמבטיה, סתם, מה זה??? עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: הידעת? כרגע אני משהקת במשך 20 דקות רצופות ויש עוד עתיד לזה. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? נמוך (קרדיט לעצמי) מה בחיים לא היית לובש/ת? אותך!! סתם, המורדים, כן או לא? לא דג - באקווריום או בצלחת? אכזרי, איזו שאלה!! לאא!! שאלה אכזרית סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אני? מה מספר המזל שלך, ולמה ? -235 כי זה מה שנלחץ במקלדת. יש לך קמיע? מהו? לא פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? נזק לאנושות? סתם. יותר קרוב לתשובה הזאת כמה שעות אתה במחשב ביום?הרבה, כל זמן פנוי. חג אהוב- הקלדה עיוורת - יודע? בערך השלם: "..... זה השטן~!" אלוהים זה השטן!!! התחלה או סוף? זה סוף לא? סתם, התחלה.

Some one new

New member
והתשובות שלי:

(למרות שאני כמעט לא כותבת כאן...
) שם: J. גיל: המממ... לא שאלה מאוד מנומסת.. 14 בעוד קצת פחות מחודש. אייסיקיו: 176545852 ספר אהוב: מהרומח: דרקונים של שחר האביב באופן כללי: הממ... שאלה קשה... נעזוב את זה כרגע. סרט אהוב: "דלתות מסתובבות". או אולי "טיטאניק". או אולי "המאטריקס". נעזוב גם את זה. הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: אל תעלבו בבקשה, אבל כרגע, דברים (ילדים, חיות, ווטאבר) שנולדו אחרי שנת 1990. לעת עתה.
הדבר האהוב יותר, באופן כללי: להיות צינית ולציין בפני ידידים וקרובי משפחה שהם שנונים כמו מגבת מטבח. צבעים אהובים: שחור, אדום, סגול. להקה אהובה: מאוד משתנה ולא קבוע. כרגע Sonata Arctica. סרט דיסני אהוב: היפהפיה והיחפן. חמודים! :) חיות מחמד: אמממ... אחותי הקטנה?
וכלב שטיח. מקצוע אהוב: מתמטיקה ומדעים (אם מלמדים אותם כראוי). מקצוע שנוא: שאתחיל למנות את כולם? בעיקר ספרות והבעה. הומניים זה מגעיל. שיר אהוב: על זה אני באמת לא יכולה לענות. שיר שנוא: גם על זה לא.
כל מה שהוא מזרחי, פופ עכשווי (לא הביטלס, למשל) או טראנס, ועוד כמה מסגנונות אחרים. המילה הכי ארוכה שאתה מכיר: כל השמות האלה של הפוביות, הפוביה הזאת מהחמאת בוטנים שנדבקת לחלק העליון של הפה... אראכיבוטירופוביה, נדמה לי
מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: שרה לעצמי, תולשת לעצמי שערות, כל מיני.
פורומים שאתה משתתף בהם: גם זה יישאר חסוי. לעת עתה. ברוב הפורומים אני קוראת פסיבית, אז זה לא משנה. איך הגעת לפורום הזה: בשיטוטיי ברחבי תפוז... מצאתי את הקהילה שלכם, קהילה חמה, ידידותית, ומאוד מצחיקה! והתחלתי להיות קוראת פסיבית. וככה אני גם עכשיו. אולי בעתיד אני אכתוב יותר. החברים שלך בפורום הזה: אמממ... אין? בינתיים? לא נורא, עכשיו אני אמצא את מספרי האייסיקיו של כולכם :). המשקה האהוב: מים? טוסט או לחם: לחם שום, אבל טוסט הכי שולת!!!!111 ממתק אהוב: אמממ... אין לי שמץ של מושג. כנראה כל מה שקשור לשוקולד. שפה אהובה: אנגלית
. שפה עשירה ומקסימה. הספר האחרון שקראת: אמממ... אני על סף סיום "קסנוסייד" של אורסון סקוט קארד. נושא העבודה האחרונה שכתבת לבי"ס:לחיות חיים בריאים יותר?
ציטוט נבחר: "טלפונופוביה זה שם ארוך מדי לפוביה". חמין, טשועלנט או סחנה: שו הדא? השלם/השלימי: "בלי... משפטים מעצבנים להשלמה, זה לא מבחן בקינן שפי
השלם/השלימי: "אין לי... כוח להמשיך את השאלון, אבל אם כבר התחלתי..." כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: וגם זה יישאר חסוי. אני בטוחה שזה לא ממש מטריד אתכם. מנגן ב:טיפה בפסנתר. בעיקר מנגנת על העצבים.
אייקון אהוב:
ואולי
ואולי
. נו באמת, אילו שאלות. קור או חום: קור שולת!!!!111 גשם או שמש: גשם שולת!!!!111 אבל עדיף ברד. תמונה נוכחית על הדסקטופ שלך: כאן, של טד נייסמית'. כשאהיה גדול אני אהיה...: פיסיקאית. או רופאה. או רוקחת. לא יודעת. שם שהייתי רוצה להיקרא בו: מאיה. איך אתה אוהב את הביצה שלך: מקושקשת. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באייסיקיו: און ליין, לכל המעוניין :) אם כי יש לי נטייה לא להתחבר למשך שבוע אחת לכמה זמן. מהו הסרט האחרון שראית בקולנוע: המאטריקס 2. איך הוא היה: פילוסופיה בגרוש שולתת (!!!111) אבל הראשון יותר טוב. אתה נלחץ ממבחנים: רק ממבחנים לא חשובים. (=כל מבחן, למעשה. רק סיימתי ח', אז מה הפלא?) ספרים באנגלית - כן או לא: בוודאי, בוודאי, בוודאי, כשאני אדע מספיק אנגלית. מילה אהובה: שקל
סדרת הטלוויזיה החינוכית המועדפת: הא? הרגל מגונה: לצעוק על אנשים שלא עשו לי כלום בצורה אקראית. עובדה טריוויאלית בלתי מעניינת ובלתי חשובה: בעלי חיים עשויים מבשר?
(צמחונים, לא להיעלב.) מה עדיף להיות, נמוך או גבוה: נמוך בכמה ס"מ מהבנזוג. מה בחיים לא היית לובש/ת: בגדים שצועקים: "אני פריק! אני מאאאגניב!" בגדים שצועקים: "דפוק אותי! דפוק אותי!!!!" המורדים, כן או לא: חו"ח. דג - באקווריום או בצלחת: בצלחת, כמובן, הם לא טעימים כשהם עדיין בחיים. סטיגמות זה רע - אבל מה אתה: רעה מאוד מאוד, מרושעת, שפחתו הנאמנה של &

סונטה ארקיטה? נחמד נחמד.

אבל אם כבר פאואר, אז ראפסודי ששרים על דרקונים וחרבות או בליינד גארדיאן ששרים על טולקין או סאמונינג ששרים גם על טולקין.

Some one new

New member
לגבי ראפסודי וסאמונינג

עוד שתיים ממיליארד הלהקות שמחכות לבדיקה יסודית. גם זה יגיע. לגבי בליינד גארדיאן - הם היו המטאל הראשון ששמעתי עד היום. לא יכולה לעבור נסיעה אחת בלעדיהם. אבל At the moment, אני הכי אוהבת את סונטה. נדבקתי ל-Winterheart's Guild
.

אף אחד לא יקרא ../images/Emo176.gif

וכבר עניתי על משהו כזה איפהשהו, אבל נתגבר. טובבבבבב! אז: |כוכב|שם: נופר, אתם יכולים לקרוא לי לאורנה (הפייבוריט!) |כוכב|גיל: 13 בנובמבר |כוכב|מסנג'ר\אייסיקיו:מסנג'ר? מה זה? |כוכב|ספר אהוב: או! יש מלא! ספרי הרומח כמובן, ילדת הגבעות, הסיפור שאינו נגמר, הנסיכה הקסומה, האסופית, אלכס לרנר דפי ואני, סוד הגן הנעלם, אבא ארך רגליים, כישור הזמן, רוצים עוד? |כוכב|סרט אהוב: הצוללת הצהובה! יש לי חור בכיס! |כוכב|הדבר השנוא ביותר, באופן כללי:אמממ... אנשים שצועקים עלי... |כוכב|הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: הטבע והחברים שלי |כוכב|צבעים אהובים: ירוק, לבן ואדום (איטליה!) |כוכב|להקה אהובה: כוורת ו - ביטלס!!! |כוכב|סרט דיסני אהוב: נסיך מצריים |כוכב|חיות מחמד:חתולה בת שנה וארבעה גורים |כוכב|מקצוע אהוב:??? יש דבר כזה?? הכי נסבל זה אומנות. |כוכב|מקצוע שנוא:הכל, כמבן, אבל במיוחד אנגלית והבעה (אני שונאאת לכתוב לפי מודל של פסקה! והם עוד טוענים שזה עוזר לי!!) שיר אהוב: יש הרבה! i am the walrus,lucy in the sky with diamonds,penny lane...
(פריקית ביטלס שכמותי), קליפורניה דרימין, גוליית. |כוכב|שיר שנוא: העיוות של קליפורניה דרימין בידי להקת רוק מפגרת שאין לה שום דבר אחר לעשות. |כוכב|המילה הכי ארוכה שאתה מכיר:היפופוטומופוביה (זה הרבה יותר ארוך, אבל אני לא זוכרת), נו המילה הזאת שמתארת פחד ממילים ארוכות... |כוכב|מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח:מדברת עם זה שיושב לידי, עושה סימנים לחברים שלי בשולחנות אחרים, מציירת, כותבת סיפורים, מקשקשת על השולחן. |כוכב|פורומים שאתה משתתף בהם: רומח הדרקון, ביטלס, פאנפיקים (לעיתים רחוקות) וסוסים (גם לעיתים רחוקות, הם לא כ"כ נחמדים שם) |כוכב|איך הגעתי לפורום הזה:חברה שלי אמרה שיש כזה פורום, אז נכנסתי.. |כוכב|החברים שלך בפורום הזה: החברים שלי מהעולם שמחוץ למחשב הם שקד(tantals), בר(סטריט פייטר), ועומר (השומר MD האחרון). ואולי יש לי פה כמה חברים שאני לא יודעת מי הם (קרמון?). בפורום כולם ידידים שלי, אפשר לומר. |כוכב|משקה אהוב: מים צלולים, עם הרבה קרח, וגם שוקו. |כוכב|טוסט או לחם:טוסט |כוכב|ממתק אהוב: שוקולד.. |כוכב|שפה אהובה:איטלקית, אלפית (זה נחשב?) |כוכב|הספר האחרון שקראת:עין העולם, מחזור כישור הזמן. |כוכב|נושא העבודה האחרונה שכתבת לבצפר:שורשים.. |כוכב|ציטוט נבחר:"מי זה חלמיש, אשתך?"קרמון לגדילן, כבשן הנשמה |כוכב|חמין, טשועלנט או סחנה:???? מה זה?? |כוכב|השלימי:בלי חטיבת נחשון בשוהם העולם היה הרבה יותר מאושר! |כוכב|השלימי:אין לי... רעיון איך לסיים את המשפט הזה |כוכב|כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: אין אחד כזה.. |כוכב|מנגן ב:הלוואי עלי |כוכב|אייקון אהוב: האייקונים של הקיץ (
) |כוכב|קור או חום:קור, והרבה! |כוכב|גשם או שמש: גשם, אני אוהבת גשם!!! |כוכב|תמונה נוכחית על הדסקטופ:ראש של סוס בתכלת- סגול |כוכב|כשאהיה גדול אהיה:מאיפה לי? |כוכב|שם שהייתי רוצה להיקרא בו: לאורנה, סואנה או מירוי |כוכב|איך אתה אוהב את הביצה שלך:חביתת מסטיק!! (חביתה שמטוגנת עם המון גבינה צהובה וזה נמתח כמו מסטיק כשאוכלים את זה) |כוכב|שוב:מה זה??? |כוכב|מה הסרט האחרון שראית בקולנוע:ג'וני אינגליש |כוכב|איך הוא היה:מצחיק נורא ומקורי |כוכב|אתה נלחץ ממבחנים:ממש לא |כוכב|ספרים באנגלית - כן או לא?: ממש לא! אני לא יודעת אנגלית! |כוכב|מילה אהובה:מקרטע (הו, הנוסטלוגיה!) |כוכב|סדרת הטלוויזיה החינוכית המועדפת:המומינים.. |כוכב|הרגל מגונה:לא צץ לי כרגע.. |כוכב|עובדה בלתי מעניינת ובלתי חשובה:ישנה בעולם מורה טיפשה המלמדת בבית הספר נחשון ולא אזכיר את שמה. |כוכב|נמוך או גבוה:ממש לא משנה לי. |כוכב|מה בחיים לא היית לובשת:בגד שכל מה שמרכיב אותו זה רק רשת(כבר ראיתי דברים כאלה!) |כוכב|המורדים, כן או לא:שיעשו מה שהם רוצים, מה אכפת לי. |כוכב|דג - באקווריום או בצלחת:חחח.. איזו שאלה... אני לא יודעת.. |כוכב|סטיגמות זה רע - אבל מה אתה:אין לי סטיגמה.. |כוכב|מספא מזל:אין |כוכב|קמיע:יש |כוכב|מהו: שרשרת מזל אינדיאנית |כוכב|פלאפון:נזק לאנושות!!!! |כוכב|כמה שעות אתה במחשב ביום:שעתיים מקסימום |כוכב|חג אהוב:חנוכה(זה כבר גרוס), יום העצמאות אם זה נחשב, ל"ג בעומר. |כוכב|הקלדה עיוורת - יודע?:בערך.. |כוכב|השלם: כורתי עצים זה השטן! |כוכב|התחלה או סוף?: התחלה כמובן, אני לא טרגדית.

סנדרין

New member
קראתי. ../images/Emo142.gif

המומינים בהחלט יפה
*נוסטלגיה* [רותם, השתמשת בסמיילי
נו נו
]

moriabar

New member
אנשים ואנשות!!!!../images/Emo70.gif

למה, בשם כל האלים (כולל זאוס, למבינים עניין...) כולם כמעט כותבים שהם אוהבים את מלך האריות?! מה, נהפכנו למדינה שרוצה שלטון יחיד?! (דיקטטורי, למביני עניין...........)

חחחחח..

אישית אני רשמתי "מלך האריות" בגלל שזה סרט מרגש ובכלל מדהים!וזה גם הסרט הראשון של דיסני שראיתי בקולנוע ^^

למעלה