והתשובות שלי:
(למרות שאני כמעט לא כותבת
כאן...
) שם: J. גיל: המממ... לא שאלה מאוד מנומסת.. 14 בעוד קצת פחות מחודש. אייסיקיו: 176545852 ספר אהוב: מהרומח: דרקונים של שחר האביב באופן כללי: הממ... שאלה קשה... נעזוב את זה כרגע. סרט אהוב: "דלתות מסתובבות". או אולי "טיטאניק". או אולי "המאטריקס". נעזוב גם את זה. הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: אל תעלבו בבקשה, אבל כרגע, דברים (ילדים, חיות, ווטאבר) שנולדו אחרי שנת 1990. לעת עתה.
הדבר האהוב יותר, באופן כללי: להיות צינית ולציין בפני ידידים וקרובי משפחה שהם שנונים כמו מגבת מטבח. צבעים אהובים: שחור, אדום, סגול. להקה אהובה: מאוד משתנה ולא קבוע. כרגע Sonata Arctica. סרט דיסני אהוב: היפהפיה והיחפן. חמודים!

חיות מחמד: אמממ... אחותי הקטנה?
וכלב שטיח. מקצוע אהוב: מתמטיקה ומדעים (אם מלמדים אותם כראוי). מקצוע שנוא: שאתחיל למנות את כולם? בעיקר ספרות והבעה. הומניים זה מגעיל. שיר אהוב: על זה אני באמת לא יכולה לענות. שיר שנוא: גם על זה לא.
כל מה שהוא מזרחי, פופ עכשווי (לא הביטלס, למשל) או טראנס, ועוד כמה מסגנונות אחרים. המילה הכי ארוכה שאתה מכיר: כל השמות האלה של הפוביות, הפוביה הזאת מהחמאת בוטנים שנדבקת לחלק העליון של הפה... אראכיבוטירופוביה, נדמה לי
מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: שרה לעצמי, תולשת לעצמי שערות, כל מיני.
פורומים שאתה משתתף בהם: גם זה יישאר חסוי. לעת עתה. ברוב הפורומים אני קוראת פסיבית, אז זה לא משנה. איך הגעת לפורום הזה: בשיטוטיי ברחבי תפוז... מצאתי את הקהילה שלכם, קהילה חמה, ידידותית, ומאוד מצחיקה! והתחלתי להיות קוראת פסיבית. וככה אני גם עכשיו. אולי בעתיד אני אכתוב יותר. החברים שלך בפורום הזה: אמממ... אין? בינתיים? לא נורא, עכשיו אני אמצא את מספרי האייסיקיו של כולכם

. המשקה האהוב: מים? טוסט או לחם: לחם שום, אבל טוסט הכי שולת!!!!111 ממתק אהוב: אמממ... אין לי שמץ של מושג. כנראה כל מה שקשור לשוקולד. שפה אהובה: אנגלית
. שפה עשירה ומקסימה. הספר האחרון שקראת: אמממ... אני על סף סיום "קסנוסייד" של אורסון סקוט קארד. נושא העבודה האחרונה שכתבת לבי"ס:לחיות חיים בריאים יותר?
ציטוט נבחר: "טלפונופוביה זה שם ארוך מדי לפוביה". חמין, טשועלנט או סחנה: שו הדא? השלם/השלימי: "בלי... משפטים מעצבנים להשלמה, זה לא מבחן בקינן שפי
השלם/השלימי: "אין לי... כוח להמשיך את השאלון, אבל אם כבר התחלתי..." כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: וגם זה יישאר חסוי. אני בטוחה שזה לא ממש מטריד אתכם. מנגן ב:טיפה בפסנתר. בעיקר מנגנת על העצבים.
אייקון אהוב:
ואולי
ואולי
. נו באמת, אילו שאלות. קור או חום: קור שולת!!!!111 גשם או שמש: גשם שולת!!!!111 אבל עדיף ברד. תמונה נוכחית על הדסקטופ שלך:
כאן, של טד נייסמית'. כשאהיה גדול אני אהיה...: פיסיקאית. או רופאה. או רוקחת. לא יודעת. שם שהייתי רוצה להיקרא בו: מאיה. איך אתה אוהב את הביצה שלך: מקושקשת. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באייסיקיו: און ליין, לכל המעוניין

אם כי יש לי נטייה לא להתחבר למשך שבוע אחת לכמה זמן. מהו הסרט האחרון שראית בקולנוע: המאטריקס 2. איך הוא היה: פילוסופיה בגרוש שולתת (!!!111) אבל הראשון יותר טוב. אתה נלחץ ממבחנים: רק ממבחנים לא חשובים. (=כל מבחן, למעשה. רק סיימתי ח', אז מה הפלא?) ספרים באנגלית - כן או לא: בוודאי, בוודאי, בוודאי, כשאני אדע מספיק אנגלית. מילה אהובה: שקל
סדרת הטלוויזיה החינוכית המועדפת: הא? הרגל מגונה: לצעוק על אנשים שלא עשו לי כלום בצורה אקראית. עובדה טריוויאלית בלתי מעניינת ובלתי חשובה: בעלי חיים עשויים מבשר?
(צמחונים, לא להיעלב.) מה עדיף להיות, נמוך או גבוה: נמוך בכמה ס"מ מהבנזוג. מה בחיים לא היית לובש/ת: בגדים שצועקים: "אני פריק! אני מאאאגניב!" בגדים שצועקים: "דפוק אותי! דפוק אותי!!!!" המורדים, כן או לא: חו"ח. דג - באקווריום או בצלחת: בצלחת, כמובן, הם לא טעימים כשהם עדיין בחיים. סטיגמות זה רע - אבל מה אתה: רעה מאוד מאוד, מרושעת, שפחתו הנאמנה של &