Nir of GondoliN
New member
ממ שלי
שם: ניר גיל: 16 מסנג'ר/אייסייקיו: אין ספר אהוב: זה בא בתקופות אבל עקרונית שר הטבעות סרט אהוב: יש כמה - מועדון קרב, התפוז המכני, מופע האימים של רוקי, לב אמיץ הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: אני לא שונא דברים הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: מוזיקה וכל מה שבא מסביבה. צבעים אהובים: כחול שחור ואפור להקה אהובה: פינק פלויד סרט דיסני אהוב: פנטזיה חיות מחמד: כלבה שמנה ומסריחה בשם לייקה שאני אוהב אותה מכל הלב מקצוע אהוב: בביצפר? פיזיקה. מקצוע שנוא: אמנם אני לא שונא דברים אבל ביולוגיה.. ברר. מזל שאני לא אלמד את זה שנה הבאה שיר אהוב: Echoes של אי אל פי שיר שנוא: משתנה המילה הכי ארוכה שאתה מכיר פלוקסינוקסיניהליפיליפיקיישן - הפיכת פעלים לשם עצם (המילה היא באנגלית). מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: ישן, מקשקש במחברת או מדבר.. לא משהו מיוחד. פורומים שאתה משתתף בהם: טולקין, רומח הדרקון, פינק פלויד, אגדות רוק וגולשים בזמן. איך הגעת לפורום הזה? דרך רשימת הפורומים החברים שלך בפורום הזה: אני מתקשה ליצור קשרים וירטואליים ככה ש.. אף אחד המשקה אהוב: כל משקה? קל- קולה. חריף - אייריש קרים. טוסט או לחם: טוסט! ממתק אהוב: טויקס שפה אהובה: אנגלית במבטא סקוטי או אירי! הספר האחרון שקראת: עכשיו אני קורא את מדריך הטרמפסיט לגלקסיה באנגלית. נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: איזה בולשיט בביולוגיה, לא זוכר. ציטוט נבחר: "There is no dark side of the moon really, as a matter of fact - its all dark." חמין, טשועלנט או סחנה: ג'חנון
השלם/השלימי: "בלי...": בלי השקעה אין הצלחה השלם/השלימי: "אין לי...": אין לי ממש חיים כי אני עונה על השאלון הזה. כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: אמא מנגן ב: גיטרה, תופים וקלידים אייקון אהוב:
קור או חום: קור!! גשם או שמש: גשם! תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): העטיפה של האלבום של פינק פלויד דארק סייד אוף דה מון ---> כשאהיה גדול אני אהיה...: אני לא יודע עדיין שם שהייתי רוצה להיקרא בו: גיא איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? חביתה מקושקשת באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? מצב לא קיים מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? מאטריקס 2 - על הפנים אתה נלחץ ממבחנים ? לעולם לא ספרים באנגלית - כן או לא? כמובן! מילה אהובה (כגון מבצבץ ): שניצל סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: שאלתיאל קואק - תכנית חזקה! הרגל מגונה: לכסוס ציפורניים - אבל אני נגמל! באמת! עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אם תתעטשו כשעיניכם פקוחות, הן עלולות לצאת החוצה. עוד משהו? אתם לא יכולים ללקק את המרפק. עוד אחת? לגיעגוע של ברווז אין הד ואף אחד לא יודע למה. אחרונה? כשאתם שמים אוזניות על האוזניים כמות הבקטריות שם גדלה פי 700. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה. אבל שהבת זוג תהייה נמוכה! מה בחיים לא היית לובש/ת? פדלפון המורדים, כן או לא? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא דג - באקווריום או בצלחת? אקווריום סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מוזר מה מספר המזל שלך, ולמה ? לא מאמין.. יש לך קמיע? מהו? תסתכלו תשובה אחת למעלה פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? חיוני בהחלט כמה שעות אתה במחשב ביום? בימי לימודים מקסימום שעתיים. בחופש אולי שלוש-ארבע שעות חג אהוב- חנוכה.. תמיד יש הרגשה שהוא בא בזמן מיוחד הקלדה עיוורת - יודע? קצת.. עם המון שגיאות כתיב השלם: "..... זה השטן~!" לא מכיר מישהו כל כך מרושע.. התחלה או סוף? התחלה..
שם: ניר גיל: 16 מסנג'ר/אייסייקיו: אין ספר אהוב: זה בא בתקופות אבל עקרונית שר הטבעות סרט אהוב: יש כמה - מועדון קרב, התפוז המכני, מופע האימים של רוקי, לב אמיץ הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: אני לא שונא דברים הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: מוזיקה וכל מה שבא מסביבה. צבעים אהובים: כחול שחור ואפור להקה אהובה: פינק פלויד סרט דיסני אהוב: פנטזיה חיות מחמד: כלבה שמנה ומסריחה בשם לייקה שאני אוהב אותה מכל הלב מקצוע אהוב: בביצפר? פיזיקה. מקצוע שנוא: אמנם אני לא שונא דברים אבל ביולוגיה.. ברר. מזל שאני לא אלמד את זה שנה הבאה שיר אהוב: Echoes של אי אל פי שיר שנוא: משתנה המילה הכי ארוכה שאתה מכיר פלוקסינוקסיניהליפיליפיקיישן - הפיכת פעלים לשם עצם (המילה היא באנגלית). מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: ישן, מקשקש במחברת או מדבר.. לא משהו מיוחד. פורומים שאתה משתתף בהם: טולקין, רומח הדרקון, פינק פלויד, אגדות רוק וגולשים בזמן. איך הגעת לפורום הזה? דרך רשימת הפורומים החברים שלך בפורום הזה: אני מתקשה ליצור קשרים וירטואליים ככה ש.. אף אחד המשקה אהוב: כל משקה? קל- קולה. חריף - אייריש קרים. טוסט או לחם: טוסט! ממתק אהוב: טויקס שפה אהובה: אנגלית במבטא סקוטי או אירי! הספר האחרון שקראת: עכשיו אני קורא את מדריך הטרמפסיט לגלקסיה באנגלית. נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: איזה בולשיט בביולוגיה, לא זוכר. ציטוט נבחר: "There is no dark side of the moon really, as a matter of fact - its all dark." חמין, טשועלנט או סחנה: ג'חנון