שאלון

Nir of GondoliN

New member
ממ שלי

שם: ניר גיל: 16 מסנג'ר/אייסייקיו: אין ספר אהוב: זה בא בתקופות אבל עקרונית שר הטבעות סרט אהוב: יש כמה - מועדון קרב, התפוז המכני, מופע האימים של רוקי, לב אמיץ הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: אני לא שונא דברים הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: מוזיקה וכל מה שבא מסביבה. צבעים אהובים: כחול שחור ואפור להקה אהובה: פינק פלויד סרט דיסני אהוב: פנטזיה חיות מחמד: כלבה שמנה ומסריחה בשם לייקה שאני אוהב אותה מכל הלב מקצוע אהוב: בביצפר? פיזיקה. מקצוע שנוא: אמנם אני לא שונא דברים אבל ביולוגיה.. ברר. מזל שאני לא אלמד את זה שנה הבאה שיר אהוב: Echoes של אי אל פי שיר שנוא: משתנה המילה הכי ארוכה שאתה מכיר פלוקסינוקסיניהליפיליפיקיישן - הפיכת פעלים לשם עצם (המילה היא באנגלית). מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: ישן, מקשקש במחברת או מדבר.. לא משהו מיוחד. פורומים שאתה משתתף בהם: טולקין, רומח הדרקון, פינק פלויד, אגדות רוק וגולשים בזמן. איך הגעת לפורום הזה? דרך רשימת הפורומים החברים שלך בפורום הזה: אני מתקשה ליצור קשרים וירטואליים ככה ש.. אף אחד המשקה אהוב: כל משקה? קל- קולה. חריף - אייריש קרים. טוסט או לחם: טוסט! ממתק אהוב: טויקס שפה אהובה: אנגלית במבטא סקוטי או אירי! הספר האחרון שקראת: עכשיו אני קורא את מדריך הטרמפסיט לגלקסיה באנגלית. נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: איזה בולשיט בביולוגיה, לא זוכר. ציטוט נבחר: "There is no dark side of the moon really, as a matter of fact - its all dark." חמין, טשועלנט או סחנה: ג'חנון :) השלם/השלימי: "בלי...": בלי השקעה אין הצלחה השלם/השלימי: "אין לי...": אין לי ממש חיים כי אני עונה על השאלון הזה. כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: אמא מנגן ב: גיטרה, תופים וקלידים אייקון אהוב:
קור או חום: קור!! גשם או שמש: גשם! תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): העטיפה של האלבום של פינק פלויד דארק סייד אוף דה מון ---> כשאהיה גדול אני אהיה...: אני לא יודע עדיין שם שהייתי רוצה להיקרא בו: גיא איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? חביתה מקושקשת באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? מצב לא קיים מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? מאטריקס 2 - על הפנים אתה נלחץ ממבחנים ? לעולם לא ספרים באנגלית - כן או לא? כמובן! מילה אהובה (כגון מבצבץ ): שניצל סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: שאלתיאל קואק - תכנית חזקה! הרגל מגונה: לכסוס ציפורניים - אבל אני נגמל! באמת! עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אם תתעטשו כשעיניכם פקוחות, הן עלולות לצאת החוצה. עוד משהו? אתם לא יכולים ללקק את המרפק. עוד אחת? לגיעגוע של ברווז אין הד ואף אחד לא יודע למה. אחרונה? כשאתם שמים אוזניות על האוזניים כמות הבקטריות שם גדלה פי 700. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה. אבל שהבת זוג תהייה נמוכה! מה בחיים לא היית לובש/ת? פדלפון המורדים, כן או לא? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא דג - באקווריום או בצלחת? אקווריום סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מוזר מה מספר המזל שלך, ולמה ? לא מאמין.. יש לך קמיע? מהו? תסתכלו תשובה אחת למעלה פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? חיוני בהחלט כמה שעות אתה במחשב ביום? בימי לימודים מקסימום שעתיים. בחופש אולי שלוש-ארבע שעות חג אהוב- חנוכה.. תמיד יש הרגשה שהוא בא בזמן מיוחד הקלדה עיוורת - יודע? קצת.. עם המון שגיאות כתיב השלם: "..... זה השטן~!" לא מכיר מישהו כל כך מרושע.. התחלה או סוף? התחלה..

tantals

New member
הנה!

שם: שקד גיל: 13 מסנג'ר/אייסייקיו: אין לי ספר אהוב: רומח כמובן (מלבד חורף הארור) וילדת הגבעות סרט אהוב: מפלצות היומא הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: לא יודעת הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: להינות צבעים אהובים: סגול, כחול, ורוד, ירוק וכסף להקה אהובה: מטאליקה, נירוואנה וניקלבאק סרט דיסני אהוב: כווווולם! חיות מחמד: אין לי.... מקצוע אהוב: ספרות והיסטוריה מקצוע שנוא:כל השאר שיר אהוב: unforgiven (בטח יש טעויות אבל סלחו לי על בורותי באנגלית) של מטאליקה, smell like teen' spirut של נירוואה ו mina neta machi שהוא שיר ביפנית שיר שנוא: בעושר ובעוני.......... המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : אני לא יודעת, הרבה! מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מציירת או מציקה למי שיושב לידי פורומים שאתה משתתף בהם: רומח הדרקון (להההההההההההההההה...) אנימה ומנגה, דוליז, פוקימון ופיות שדונים וכל השאר איך הגעת לפורום הזה? החברים שלך בפורום הזה: חיפשתי אתרים של רומח, החברים שלי הם נופר (לאורנה נסיכת קלינסטי) ובר (streetfighter) וכל השאר, אפשר לאמר ידידים המשקה אהוב: חלבבבבב טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: לא יודעת... אני חושבת ש... שוקולד!! שפה אהובה: יפנית (...) ופורטוגזית הספר האחרון שקראת: אמ.... לא יודעת... נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: אני כותבת עבודה על ימי הרנסנס *טון משועמם* ציטוט נבחר: מי נהר אינו דתי! חמין, טשועלנט או סחנה: אף על פי עדתי השעירה, אני מעדיפה טשועלנט השלם/השלימי: "בלי..." השלם/השלימי: "אין לי..." בלי אהבה אין לי חיים כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: פחחחחחחחחחח.... מנגן ב: לא מנגנת, פעם ניגנתי באורגנית אייקון אהוב:
!!!!!! קור או חום: חום! גשם או שמש:
תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): איזו אוסג'י אחת מדיגי קראט כשאהיה גדול אני אהיה...: גרפיקאית וציירת אנימה! שם שהייתי רוצה להיקרא בו: קאמי איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? לא רכה ולא קשה, באמצע באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אין לי מה הסרט האחרון שראית בקולנוע?איך הוא היה? אני לא זוכרת... אתה נלחץ ממבחנים ? לפעמים ספרים באנגלית - כן או לא? לא מילה אהובה (כגון מבצבץ ): איצטרובל!
סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: אממממ... אנימה בעיקר, כן! סדרות אנימה! הרגל מגונה: להגיד דידלדי כל היום. עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אמממ... החדר שלי מסודר היום (לא אופייני לו) מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? תלוי באילו "תנאים" מה בחיים לא היית לובש/ת? אמ... לא יודעת המורדים, כן או לא? לא! דג - באקווריום או בצלחת? לא פה ולא פה! הדג נולד בים נכון? אז שישאר שם! סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אני? דרקונית... (חברים וקרובים יצחקו, הם יודעים למה) מה מספר המזל שלך, ולמה ? 8, כי ככה זה! יש לך קמיע? מהו? אבן ירח (גביש) ונופר, לא! עוד לא חיברתי אותו חזרה... פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? תלוי מתי...
כמה שעות אתה במחשב ביום? הרבה, הרבה מאוד, יותר מידי... חג אהוב- פסח, ראש השנה ופורים הקלדה עיוורת - יודע? קצת השלם: "..... זה השטן~!" הקנאה זה השטן! התחלה או סוף? התחלה!

אממ... הנה שלי-

שם: דנה מאז'ר. גיל: 15 מסנג'ר/אייסייקיו: 272779628 ספר אהוב: מרומ"ה? כבשן הנשמה סרט אהוב: יש הרבה.. הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: חתולים והזונות מהכיתה שלי הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: לקרוא.. לישון.. טלויזיה, רייסטלין צבעים אהובים: שחור אדום להקה אהובה: אממ.....ברגע זה...נירוונה וGuns n' Roses סרט דיסני אהוב: אני אוהבת הרבה.. אבל..Buzil the great mouse detective חיות מחמד: רחבעם הצב החתיך שלי!!! מקצוע אהוב: אנגלית, טכנולוגיה.. מקצוע שנוא: לשון, היסטוריה, מתמטיקה, איסלם, ספורט, להמשיך?! שיר אהוב: יש הרבה.. שיר שנוא: כל דבר מזרחי.. ושל זונת פופ... מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: קוראת. פורומים שאתה משתתף בהם: באופן רשמי? רומ"ה, רעיונות מטורפים, נירוונה, ג'קאס, תולונות וקיטורים, סאות'פארק.. איך הגעת לפורום הזה? חיפוש אחר מילה מסויימת החברים שלך בפורום הזה: יש ילדים שאני מדברת איתם באייסי המשקה אהוב: דיאט קוקה קולה, בירה לבנה,ספרייט.. טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: כל סוגי השוקולד.. שפה אהובה: אנגלית הספר האחרון שקראת: דרקוני להבת קיץ נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: משהו על שלטים ציטוט נבחר: הראשון בחתימה שלי חמין, טשועלנט או סחנה: WTF?!?!!? אפחד.. השלם/השלימי: "בלי אינטרנט קשה לי.." השלם/השלימי: "אין לי כוח" כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: רייסט! מנגן ב: כלום לצערי אייקון אהוב:
קור או חום: קום גשם או שמש: גשם תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): תפוז לא נותן לי להעלות תמונות כשאהיה גדול אני אהיה...: אני לא יהיה.. שם שהייתי רוצה להיקרא בו: אין לי איך אתה אוהב את הביצה שלך? חביתה ... באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באייסייקיו? אן איי, אבל זה אומר שאני שם מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אתמול ראיתי מהיר ועצבני 2.. סרט חיה! אתה נלחץ ממבחנים ? אני לא עושה מבחנים.. ספרים באנגלית - כן או לא? כן.. אבל אני לא.. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): גומחה!! המילה שולטת! סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: המומינים הרגל מגונה: להציק לאנשים..להיות במחשב כל היום.. עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה מה בחיים לא היית לובש/ת? מיני כל דבר....דברים בורוד...ועוד.. המורדים, כן או לא? לא!! מוות למורדים! דג - באקווריום או בצלחת? בים!!! יחי החופש!! סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? בלונדינית טיפשה מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין לי.. יש לך קמיע? מהו? יש לי שרשרת פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? גם וגם כמה שעות אתה במחשב ביום? יותר מידי חג אהוב- קריסמיס ופורים הקלדה עיוורת - יודע? לא.. השלם: "..... זה השטן~!" אני השטן התחלה או סוף? סוף

SaberTooth

New member
נו... טוב...

שם: סייבר
טוב... אם אתם מתעקשים - תום. גיל: 15 מסנג'ר/אייסייקיו: אייסיקיו, ואם מישהו ממש רוצה את המספר, שיפנה אלי במסרים. ספר אהוב: המממ... דרקונים של שחר האביב. סרט אהוב: מועדון קרב (
). הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: אחים קטנים... -__-. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: שקט, אני מניח. צבעים אהובים: אין ממש... להקה אהובה: הממ... זה משתנה, אבל כרגע - דה קולינג (The Calling) סרט דיסני אהוב: אלאדין.
חיות מחמד: אין.
מקצוע אהוב: בבצפר
לשון...
מקצוע שנוא: שוב, בבצפר
ספורט. שיר אהוב: הממ.. זה משתנה כל כמה שעות...
שיר שנוא: כנ"ל. המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : היפופוטומונסטרוססקוויפדליופוביה (Hippopotomonstrosesquippedaliophobia) מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: הממ... חושב על כל מיני דברים. פורומים שאתה משתתף בהם: באופן קבוע
מכושפות ורומח הדרקון, אבל יש גם אחרים שאני מבקר בהם פעם ב... איך הגעת לפורום הזה? הממ... שאלה קצת דבילית, לא
פתחתי אותו. החברים שלך בפורום הזה: אני מניח שאין...
המשקה אהוב: מים. טוסט או לחם: לחם. ממתק אהוב: שוקולד. שפה אהובה: עיברית...
הספר האחרון שקראת: עת התאומים. נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: העליה החמישית לארץ ישראל. ציטוט נבחר: הממ.. אין אחד שאני מצליח לחשוב עליו כרגע. חמין, טשועלנט או סחנה: חמין. השלם/השלימי: "בלי לחם אין תורה..."
השלם/השלימי: "אין לי חיים..."
כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: אין אדם כזה, ממש.... מנגן ב: המקלדת של המחשב
אייקון אהוב: הממ... אין ממש... קור או חום: באמצע...
גשם או שמש: גשם. תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ):
כשאהיה גדול אני אהיה...: לא יצא לי לחשוב על זה ממש, אז אני לא יודע. שם שהייתי רוצה להיקרא בו: סייבר... ^^ איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? מקושקשת. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אונליין. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אקסמן 2. מעולה, מומלץ
. אתה נלחץ ממבחנים ? לרוב לא. ספרים באנגלית - כן או לא? אם זה מעניין, כן. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): אין...
סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: אין. הרגל מגונה: נמנע...
עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: קוואק של ברווז אף פעם לא מהדהד ואף אחד לא יודע למה. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גובה. מה בחיים לא היית לובש/ת? הממ... בגדים בצבעי צומי זוהרים. המורדים, כן או לא? לא
דג - באקווריום או בצלחת? המממ... בצלחת, אני מניח. סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? לא יודע...
מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין לי שמץ מה מספר המזל שלי. יש לך קמיע? מהו? לא, אין לי. פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? תלוי באיזה מצב אתה נמצא. כמה שעות אתה במחשב ביום? הממ.. רוב היום. חג אהוב- פסח...
הקלדה עיוורת - יודע? ייפ. השלם: "אחים קטנים זה השטן~!" התחלה או סוף? סוף.

בלין

New member
נראה

שם-אייל גיל-14 אי סי-207526171 סרט-מונטי פייטון ספר-שרה"ט. אלא מה? דברים שנואים- אנשים שונים ממני דברים אהובים-לטייל, ועוד המון צבעים-אני נראה לכם הומו? להקה-blind gaurdian דיסני-אלאדין חיה-יש לי חתולה מקצוע אהוב-לא יודע, נראה לי הסטוריה או אנגלית. '' שנוא-מתמטיקה. בלי ספק. שיר אהוב- תחרות בין stairway לthron שיר שנוא- תחרות בין שיר הקטשופ לשירי המורדים. מילה ארוכה-הידרודינאמיקה בשיעור- שר לעצמי, ומפנטז. שאלות פורומים-לא יודע חברים בפורום- אני מניח שנד, קוד, ועם מונדאסט אני מתכנן איזה פרוייקט סודי. פרטים בהמשך. משקה-בירה לחם/טוסט-טוסט ממתק- במבה שפה-קווניה ספר אחרון- האריה, המכשפה וארון המגדים בקריאה שניה. עבודה אחרונה-יפתח הגלעדי ציטוט- "היי! זה היורה השני!" חמין בלי טובות אין לי כוח כינוי- כוסית מטורפת מנגן על- עצבים אייקון-
קור/חום- קור גשם כשאחיחה גדול אהיה- מת את הביצה שלי אני רוצה- במצב טוב, בתוך שק האשכים. מילה אהובה- מפמפם עובדה טריואלית- היידעתם שבחור בשם אלישע גריי המציא מתקן דומה לטלפון של בל, ורק בזכות שוחד נרשם הפטנט על שמו של בל? בחיים לא הייתי לובש- חצאית מיני. סתם, כבר לבשתי. המורדים זה רע.

אוקי ^^

שם:חופית בהיר להב(כן,אני נשואה לפלד,ואנחנו חיים בעושר ואושר,למעוניין לדעת..) גיל:14 אייסיקיו:169538276 (אני אשמח אם תכתבו לי ^^) ספר אהוב:יש הרבה,עדיף שאני לא אתחיל.. סרט אהוב:אין ממש סרט אהוב,אבל עדיף שיהיה משהו יפני,אולי אני הולכת לספירטיד אווי ואז הוא יהיה המועדף שלי ^^ הדבר השנוא ביותר,באופן כללי:אממ..אנשים שקרנים ואנשים מרושעים. הדבר האהוב ביותר,באופן כללי:כמעט הכל. צבעים אהובים:ורוד ולבן. להקה אהובה:אין להקה אהובה,רק שירים וגם זה בקושי..אבל יש את נייטל גראספר(אלו שראו גראוויטישן יבינו ^^) סרט דיסני אהוב:מלך האריות *-* חיות מחמד:אין,אבל היו..היו לי תוכיים ודגים-אבל הם מתו.. מקצוע אהוב(למה להזכיר לימודים..בעע):אנגלית,ספרות ואומנות..כן,אני יודעת שאלו *מקצועות* מקצוע שנוא:ספורט ומתמטיקה(אלגברה וגאומטריה) שיר אהוב:כל שיר מגראוויטישן *-* אממ..אני אוהבת כמעט כל שיר ^^ שיר שנוא:בינתיים אין.. המילה הכי ארוכה שאני מכירה:אממ..לא מכירה P: מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח:מציירת,כותבת,מדברת,שרה לעצמי,כותבת מכתבים לחברות וכו'.. פורומים שאתה משתתף בהם:מנגה ואנימה,דיג'ימון,סופרים צעירים והפורום הזה ^^ איך הגעת לפורום הזה? החברים שלך בפורום הזה: לפורום הגעתי,אממ..לא זוכרת,אני חיפשתי פורומים ואז נתקלתי ב"רומח הדרקון",והייתי ממש מאושרת באותו הרגע ^^,בערך זה מה שקרה :) החברים שלי פה,אממ..אני לא מכירה את רובכם..אבל מי שכן זה לירן,גם עתליה שהייתה פה עדיין חברה שלי ^^,בני(דיג'יאש),אממ..ויש עוד,אני חושבת..בכל אופן הייתי שמחה להכיר את כולכם עוד יותר ^^ המשקה האהוב:ספרייט וקולה וגם דיאט קולה ^^ טוסט או לחם:טוסט,בעיקר כשזה עם המרכיבים של פיצה ^^ ממתק אהוב:סוכרייה על מקל,בעע..אני ממוכרת לזה,טיול שנתי אז חברה שלי הביאה סוכריות על מקל,כל שנייה ביקשתי ממנה..*יורדת להביא סוכרייה על מקל* שפה אהובה:אנגלית ויפנית,(למרות שאני לא מבינה שום דבר ממנה.) הספר האחרון שקראת:בגן המלבלב,ספר עם תיאורים די חזקים וקשים..אבל יפה. נושא העבודה האחרונה שכתבת לביה"ס:עבודת חקר בנושא אשקלון. ציטוט נבחר:אחד מהציטוטים שדימה הביא לי פעם "אני מטיל ספק משמע אני חושב, אני חושב משמע אני קיים" דקארט. חמין, טשועלנט או סחנה:לא זה,לא זה ולא זה P: השלימי:"בלי מים אין חיים." השלימי:"אין לי ארץ אחרת.."P: כינוי לאדם שאת דלוקה עליו כרגע:בעע..אין כרגע אדם כזה. מנגנת ב:לא מנגנת,מעדיפה לשיר ^^ אייקון אהוב:
קור או חום:קור,ואין קשר לזה שאני גרה באילת,באמת.. גשם או שמש:גשם *-* תמונה נוכחית על הדסקטופ:ילד וילדה בגנון מנגה,מצאתי בפורום מנגה ואנימה. כשאהיה גדולה אני אהיה:אממ..מה שאני רוצה,אני מניחה. שם שהייתי רוצה להיקרא בו:משהו עם ע',עינת,ענבל,ענבר,עדי..וכו'.. איך את אוהבת את הביצה שלך:מקושקשת,אבל בדרך-כלל אני לא אוהבת לאכול ביצים בשום מצב. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באייסיקיו:און-ליין. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע:ברוס הגדול מכולם,עם חברות שלי ^^ איך הוא היה:מצחיק,שווה לראות עם חברים ^^ את נלחצת ממבחנים:בד"כ לא. ספרים באנגלית-כן או לא:לא,אבל אין לי בעיה עם מנגות באנגלית. מילה אהובה:לא יודעת,אולי רעננות או בוקר או אור.. סדרה הטלוויזיה החינוכית המועדפת:בעע..לא יודעת P: הרגל מגונה:לכסוס ציפורניים. עובדה טריוויאלית בלתי מענינת ובלתי חשובה:לא יודעת,כל דבר שיוצא מפי הוא חשוב..סתאאם.."הידעתם שתפישת מוח או תפישת עולם,כותבים עם ש',זו לא טעות."..בעע..זה מה שיצא P: מה עדיף להיות,נמוך או גבוה:באמצע ^^ מה בחיים לא היית לובשת:בגד שקוף. המורדים,כן או לא:לא!! דג באקווריום או בצלחת:אקווריום!לא אוהבת לאכול דגים.. סטיגמות זה רע-אבל מה את:בעע..לא ממש הבנתי את השאלה,אבל אישית אני לא מאמינה בסטיגמות. מה מספר המזל שלך,ולמה:לא יודעת מה הוא P: יש לך קמיע,מהו:אין לי,אני לא מאמינה בקמיעות מזל. פלאפון-נזק לאנושות,או מצרך חיוני:מצרך חיוני! כמה שעות אתה במחשב ביום:כמה שיותר ^^ חג אהוב:אממ..הכי הרבה,שבועות-בגלל מאכלי החלב וגם סוכות ^^ הקלדה עיוורת-יודעת:לא. השלמי:"המורדים זה השטן"(בלי לפגוע במעריצי במורדים) התחלה או סוף:בעיקרון שניהם אותו דבר,סוף זו התחלה של משהו חדש,והתחלה זה סוף של משהו.

נו, נענה כי משעמם

שם:עודד מספר אייסי פורט למעלה ספר אהוב:יותר מדי כאלו סרט אהוב:כנ"ל דבר אהוב:פילוסופיה צבע אהוב: שחור להקה אהובה: יש יותר מדי כאלו סרט דיסני אהוב: מלך האריות/אלאדין חיות מחמד:חתול/כלב/טיגריס בנגאלי מקצוע אהוב: פילוסופיה שיר אהוב: יותר מדי, אבל אחד במיוחד זה- empror- i am the black wizards (בלאק מטאל עצבני) מקצוע שנוא- ספרות המילה הארוכה שאני מכיר: וכשבאנציקלופדיותיכם מה שאני עושה כשמשעמם לי: קורא, כותב שירים/מסות, שומע מוזיקה, מדבר עם אנשים באייסי ועוד הרבה הגעתי לפורום כי הוא עסק בספר שאני אוהב, נו באמת. פורומים שאני משתתף בהם- פורום מטאל, פורום סונטה ארקטיקה,פורום רומח הדרקון, פורום טרי פראצ'ט ופורום באר שבע. המורדים: על גופתי המתה משקה: בירה!!! כינוי לאדם שאני דלוק עליו: לוציפר, נסיך הגיהנום. סוף. הייתי ממשיך, אבל אין לי את הכוח. נשברתי

יגה יו

משה 14 261964143 היפיריון טיפשים בלי הפסקה שונא אנשים שלא מבינים בדיחות אוהב דברים מצחיקים ירוק פח זבל (זאת היתה בדיחה) שיר אהוב: מיתפלל(אני לא מצפה שתכירו) להקה: פילפלים אדומים לוהטים(זאת גם בדיחה) דיסני:היפה והחיה חיה:כלב נקבה אבל אני לא קורא לה כלבה כי לדעתי זה מעליב מיקצוע אהוב:מדעים(כי לא עושים כלום) מיקצוע שנוא:ערבית מילה: אני לא יודע לכתוב אותה בלי שגיעות אז אני לא מנסה כשמשעמם: מעיר את המורה על כול טעות מטומטמת וחסרת חשיבות שהיא עושה פורומים: הם בכרטיס לפורום הגעתי כי אני אוהב את הרומח אני בפורום פחות משבוע אז אני לא חושב שאני חבר שלכם משקה: אקונומיקה(בדיחה) לחם ממתק:במבה ביג (לא בדיחה) (כן בדיחה) שפה : עיברית!!!!!!!! ספר אחרון: הצל של ההגמון עבודה אחרונה לביתצפר: לא זוכר כי לא אני כתבתי ציטוט:אני לא מצטט אנשים אני אומר מישפטים שלי בלי מלי מחשב אין לי מחשב אייקון
קור שמש כשאהיה גדול אהיה :גדול מין הסתם, אתם לא? שם: מה רע בשם שלי? ביצה: זה באמת מעניין אותכם? סרט אחרון: מאטריקס רילודד לפי דעתי זה סרט טוב עם פילוסופיה נחמדה מאוד בסוף לא נילחץ ממיבחנים אם הספר טוב אז אנגלית זאת לא בעיה מילה אהובה: יגה יו (זאת באמת מילה) סידרה: אנדרומדה הרגל מגונה: ליצחוק על אנשים (אבל רק כשמגיע להם) עובדה: זה לא בריא ליפול מגובה 8 קומות גבוה לא הייתי לובש פרווה אמיתית המורדים ללללללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יש לי מספר מזל?? טוב לדעת כאלה דברים אין קמיע פאלפון מיצרך חיוני שעות המחשב: ביגלל שזה חופש אז 5 שעות (בלילה) חג אהוב: פורים כי אז יש לי יומולדת הקלדה עיוורת: לצערי לא שמולנים זה השטן! התחלה

כן השמולנים הם השטן!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה מה שמקלקל את המדינה שלנו, שמולנים!!!!!!!!

Moondust

New member
כפיים, תשואות!../images/Emo41.gif

*גלגול עיניים* *אנחה כבדה* כן, השמאלנים הם כל הבעיות שלנו, המצב בזבל בגלל השמאלנים, בואו נעיף אותם מפה, כל שמאלני הוא בוגד מסריח...

nedisrael

New member
אני ימני, ולדעתי ההתבטאות לא במקום.

למרות שנראה לי שהוא אמר את זה בצחוק..

למעלה