שאלון

Moondust

New member
../images/Emo32.gifשאלון../images/Emo32.gif../images/Emo41.gif

לא קצר במיוחד, מסתובב בכל מקום, אבל מזמן לא היה כזה. היה פעם? שם: גיל: מסנג'ר/אייסייקיו: ספר אהוב: סרט אהוב: הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: צבעים אהובים: להקה אהובה: סרט דיסני אהוב: חיות מחמד: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: שיר אהוב: שיר שנוא: המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: פורומים שאתה משתתף בהם: איך הגעת לפורום הזה? החברים שלך בפורום הזה: המשקה אהוב: טוסט או לחם: ממתק אהוב: שפה אהובה: הספר האחרון שקראת: נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: ציטוט נבחר: חמין, טשועלנט או סחנה: השלם/השלימי: "בלי..." השלם/השלימי: "אין לי..." כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: מנגן ב: אייקון אהוב: קור או חום: גשם או שמש: תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): כשאהיה גדול אני אהיה...: שם שהייתי רוצה להיקרא בו: איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אתה נלחץ ממבחנים ? ספרים באנגלית - כן או לא? מילה אהובה (כגון מבצבץ ): סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: הרגל מגונה: עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? מה בחיים לא היית לובש/ת? המורדים, כן או לא? דג - באקווריום או בצלחת? סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מה מספר המזל שלך, ולמה ? יש לך קמיע? מהו? פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? כמה שעות אתה במחשב ביום? חג אהוב- הקלדה עיוורת - יודע? השלם: "..... זה השטן~!" התחלה או סוף?

Moondust

New member
והתשובות שלי../images/Emo41.gif

שם: מרב גיל: 14 מסנג'ר/אייסיקיו: אייסיקיו. מה המספר? תחפשו אותי, אולי אני ארשום...
ספר אהוב: חוות החיות, בשורות טובות, כל מה שקראתי בסדרת אנדר... סרט אהוב: המסע המופלא הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: אנשים שחושבים את עצמם הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: הממ, ייקח לי זמן לחשוב על זה. צבעים אהובים: שחור וכחול לילה. להקה אהובה: Woodland וכוורת. אל תצחקו.
סרט דיסני אהוב: מלך האריות כמובן. חיות מחמד: אחותי הקטנה. מקצוע אהוב: ספרות. מקצוע שנוא: ספורט ומורשת. שיר אהוב: יש הרבה. שיר שנוא: שירים של המורדים... המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : היפופוטומונסטרוסקוויפדליופוביה. מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מציירת. פורומים שאתה משתתף בהם: רומח הדרקון, ברי סחרוף, משחקי שירים, השפה האנגלית, פאנפיקים. איך הגעת לפורום הזה? עם העכבר. המשקה אהוב: ספרייט. טוסט או לחם: לחם ממתק אהוב: שוקולד שפה אהובה: וולשית (לא שאני מבינה משהו, סתם שפה מצחיקה...) הספר האחרון שקראת: קסנוסייד נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: זה היה מזמן... מבצע עובדה. חמין, טשועלנט או סחנה: מה? השלם/השלימי: "בלי..." השלם/השלימי: "אין לי..." כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: . מנגן ב: חליל אייקון אהוב:
קור או חום: קור גשם או שמש: גשם, רצוי עם ערפל. תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): רקע ירוק מגעיל. כשאהיה גדול אני אהיה...: על הירח שם שהייתי רוצה להיקרא בו: מרב, אני אוהבת את השם שלי. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? מקושקשת עם המון דברים בפנים. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו?. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? המסע המופלא, וזה היה סרט מדהים. אתה נלחץ ממבחנים ? ממש לא. ספרים באנגלית - כן או לא? ברור שכן. תרגום זה בלע. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): זרבובית. סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: שאלתיאל קוואק. הרגל מגונה: לבהות באנשים ולנסות להרוג אותם עם העיניים. עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: זה בינבה. לא בימבה. חוץ מזה,100% מתושבי סינגפור חיים בערים. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? נמוך. אני 1.53 גאה! מה בחיים לא היית לובש/ת? משהו שהיה פעם חי. המורדים, כן או לא? לא. לא. לא. לא. דג - באקווריום או בצלחת? באוקיינוס! סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? חסרת חיים. מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין לי, כי זה שטויות. יש לך קמיע? מהו? אין לי, כי זה שטויות. פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? נזק. אבל עדיין יש לי כזה. כמה שעות אתה במחשב ביום? יותר מדי. חג אהוב- חנוכה. לביבות. יאמי. הקלדה עיוורת - יודע? לא. השלם: "..... זה השטן~!" מי שמציק לאלוהים בספר איוב הוא השטן. התחלה או סוף? אמצע.

wisp

New member
ראית ביפנית כן???

זה פשוט עצוב אם ראית את התרגום..... אני ראיתי בסינמה סיטי עם חבר והיו שמה עוד 2 אנשים ^_^ זה כיך מאוד לראות אנימה בקולנוע במיוחד של מאיאזקי..

Some one new

New member
שאלה קטנה:

מה חשבת על קסנוסייד? ונחמד לפגוש כאן עוד חובבת אנדר :).

Moondust

New member
הספר מקסים...../images/Emo41.gif

אבל קול למתים יותר יפה, והמשחק של אנדר הכי יפה. אה, וצ'ינג-ג'או סנובית מעצבנת ובא לי להטיח אותה ברצפת העץ של הבית שלה עד שהיא כוכבים עד ללוזיטניה.

Moondust

New member
עד שהיא *תראה* כוכבים, כמובן ../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

Some one new

New member
../images/Emo6.gif

כן, צ'ינג ג'או כל כך דורשת כאפה... ואת קול למתים לא כל כך אהבתי. היה לי ארוך מדי. הרבה יותר מדי. דווקא קסנוסייד, למרות שהוא טכנית יותר ארוך, הולך לי יותר בקלות. עכשיו אני ממש לקראת הסוף, וזה נהיה יותר ויותר מרתק.

Some one new

New member
טוב, אני עוד לא הגעתי רחוק...

אבל גם מהרושם שלי (עד עכשיו) וגם מחוות דעת מאנשים שאני מאוד מעריכה את הדעה שלהם בנוגע לספרים, אמרו שההמשכים כן טובים. אני בכל אופן מתכוונת לקרוא את כל הסדרה עד הסוף. אני פשוט לא יכולה להשאיר סדרה לא גמורה.

הספרים יפים רק כסידרה

אני קראתי את כול הספרים וכספרים בודדים הם ממוצאים אבל כשהם סידרה זאת הסידרה הכי טובה אי פעם חוץ מהסידרה של צל שהיא על בין שהוא דמות שולית במשחק של אנדר

סנדרין

New member
המשחק הכי יפה../images/Emo70.gif../images/Emo142.gif

קול למתים טוב, הצלים פחות, קסנוסייד פחות. צ'אנג לא
.

שיהיה...

למרות שעברו רק כמה חודשים מאז הפעם האחרונה בפורום... שם: לירן. גיל: 14. אייסי: 154807181. ספר אהוב: יש יותר מדי. סרט אהוב: כנ"ל. שנוא ביותר: להיות בדיכי. אהוב ביותר: ראה ספר אהוב. צבעים (?): נניח שכחול... (?) להקה: אין לי ממש מושג... אני לא אוהב להקות, אני אוהב שירים. סרט דיסני אהוב: יש מאבק קשה בין "אלאדין" ל"מלך האריות". חיות מחמד: אין. מקצוע אהוב: ספורט. מקצוע שנוא: זה הכל תלוי במורה שאני נוחת עליה בשנה מסויימת. שיר אהוב: אוף, אני לא יכול להחליט... זה משתנה כל כמה שבועות. שיר שנוא: כל שירי קטנטנות/המורדים/נטליה/פינת אור וכו' וכו'... מילה הכי ארוכה: שם של גנום, כמובן. בשיעורים משעממים: ישן, מדבר, מתכתב, צוחק, משחק, קורא, כותב, מתכנן מאה דרכים להכניס את המורה לבית חולים ועוד ועוד... אני מאוד מגוון בנושא הזה. פורומים: כאן. ה"פ הספר. הייתי במשך הרבה זמן גם בסופרים צעירים (אני חושב שאפילו הבאתי לכאן כמה משם) אבל בחודשים האחרונים כבר לא נכנסתי לשם כמעט... אלוהים זה עוד ארוך... אני אמשיך אח"כ... ביי.

moriabar

New member
תשובות שלי... די ארוך

שם: מוריה, גיל: 15, מסנג'ר/אייסייקיו: אני פותחת עכשיו 1 חדש, ספר אהוב:מלכוד 22, סרט אהוב: שר הטבעות, הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: שאנשים עושים קולות באכילה, הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: לעשות יוגה, אני לא מקצועית, אבל אני יודעת קצת... צבעים אהובים:טורקיז, להקה אהובה:רד הוט צילי פפרז, סרט דיסני אהוב:מולאן, חיות מחמד: כלב ואח גדול, מקצוע אהוב:ספורט, מקצוע שנוא: משנה, שיר אהוב:האדמה בוכה, שיר שנוא: דרכנו, המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : supercalifrejelistikxbealidoushiz (מתוך מרי פופינס)מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מציירת בשעות הפנאי, פורומים שאתה משתתף בהם: תסתכלו בכרטיס האישי שלי, איך הגעת לפורום הזה: דרך מישהי שחברה כאן, החברים שלך בפורום הזה:לא יוד'ת, יש מישו שרוצה? המשקה אהוב:איירש קרים, טוסט או לחם:פיתה, ממתק אהוב:ענבים, שפה אהובה:עברית וצרפתית, הספר האחרון שקראת: "אחות לבי",ספר הודי...נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: דינוזאורים, ציטוט נבחר:"תנצלו את החיים לפני שהחיים ינצלו אתכם, אבל אל תשכחו לחיות את הרגע.."/"פטריות, צילה, פטריות!" חמין, טשועלנט או סחנה: קודם כל זה צ'ולנט (בתור אשכנזיה...) ודבר שני (ועיקרי)אני מעדיפה סלט חסה... השלם/השלימי: "בלי קמח אין מה שיש עם קמח, השלם/השלימי: "אין לי וילה בקיסריה" כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: "בנאדם, אני דלוקה עליך כרגע!" מנגן ב: אורגנית, חליל וקצת בעצבים של אחותי הקטנה, אייקון אהוב:אני שומרת על זכות הסתימה, קור או חום: קור, גשם או שמש:שמש, בשמש אפשר להשתזף, תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ):תראו בגלריית הגולשים, כשאהיה גדול אני אהיה...:גדולה... שם שהייתי רוצה להיקרא בו: מוריה. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...):בתור ביצה עם אפרוחים... שתשאר בקן. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו: מחוברת. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע: אקסמן2, איך הוא היה: מ-ד-עים! אתה נלחץ ממבחנים: אני לא. ספרים באנגלית - כן או לא: כן. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): להחדיר לנחיר (אלה שמחפשים משו באף שלהם...) סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת:המומינים. הרגל מגונה:לא לשמור אצלי דברים, לא להתבייש. עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה:תנשמו!!! מה עדיף להיות, נמוך או גבוה: גבוהה! מה בחיים לא היית לובש/ת: בגד נצנצים כמו של צביקה פיק. המורדים, כן או לא: חס וחליליה! שיקצה!. דג - באקווריום או בצלחת: באקווריום, ומהר! סטיגמות זה רע - אבל מה אתה: אשכנזיה... מה מספר המזל שלך, ולמה: אם אני אגיד לכם, אז תדעו את הסיסמה שלי לכל מקום! יש לך קמיע:כן מהו: שרשרת עם תליון משנהב בצורת דולפין. פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני: נזק, אבל בכ"ז יש לי... כמה שעות אתה במחשב ביום: לא יודעת, אולי אני אספור מתישיהו... חג אהוב- שבועות, אוכל חלבי והיומולדת שלי... הקלדה עיוורת - יודע: בטח! זה זה עם השפם? השלם: "דיאבלו באיטלקית זה השטן~!" התחלה או סוף: כל סוף הוא גם התחלה, פלצני, אבל נכון...

Queen of Spells

New member
היה כזה בפרום "מופע שנות ה-70"

טוב....התשובות שלי--- שם: גיל גיל: 14 מסנג'ר/אייסייקיו: ICQ-168071120 ספר אהוב:הרבה...שר הטבעות,ההוביט,כבשן הנשמה, רומח הדרקון...ועוד ועוד.. סרט אהוב: לא זכור לי כרגע... אולי שר הטבעות... הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: טלנובלות...מוזיקת פופ ראפ ומזרחית(עושה לי כאב ראש... ואנשים שחצנים... הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: מוזיקת רוק ומטאל...בעיקר מטאליקה ופארל ג'אם, אני אוהבת לישון הרבה... צבעים אהובים:כל גוון של כחול... להקה אהובה: מטאליקה, פארל ג'אם סרט דיסני אהוב:מלך האריות שולט! חיות מחמד: פומה ואופל! (שתי כלבות מתוקות) מקצוע אהוב: אין הרבה מקצוע שנוא: יש הרבה... שיר אהוב: Iron Maiden- Blood Brothers ויש עוד הרבה...מבחינת מילים ומשמעות אני אוהבת את Metallica- Master of puppets שיר שנוא: בוניטה...וכל מיני שירים מפגרים אחרים חסרי משמעות... המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מציירת...על דף...ולפעמים על אנשים ועל השולחן...ועל היד... פורומים שאתה משתתף בהם: נירוונה, רומח הדרקון(מן הסתם
) איך הגעת לפורום הזה? דרך דנה ( mistress of blood) החברים שלך בפורום הזה: דנה... המשקה אהוב: קפה.... טוסט או לחם: גם וגם.. ממתק אהוב: שוקולד!!! שפה אהובה: אנגלית הספר האחרון שקראת: כבשן הנשמה(עכשיו אני ב"אחים לנשק") נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: שבלולים(רבייה) ציטוט נבחר: "לא, מכות לא פותר שום דבר, ליבנה". נאמר ע"י ילד מהכיתה שלי...ילד אלים...כיף לריב איתו... חמין, טשועלנט או סחנה: כלום... השלם/השלימי: "בלי..." בלי כוח השלם/השלימי: "אין לי..." אין לי כוח כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: גדיל מנגן ב: גיטרה( בקושי...אני מתחילה...) אייקון אהוב:
קור או חום: קור גשם או שמש: גשם תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): זה כל הזמן משתנה.. כשאהיה גדולה אני אהיה...: גדולה... שם שהייתי רוצה להיקרא בו: אין.. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? לפעמים חביתה..לפעמים מקושקשת...תלוי מי מכין... באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אינביזבל... מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? לוכד החלומות...היה בסדר.. אתה נלחץ ממבחנים ? תלוי איזה ספרים באנגלית - כן או לא? לא(אני לא משהו באנגלית)... מילה אהובה (כגון מבצבץ ): אין סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: שאלתיאל קוואק... הרגל מגונה: לא זכור לי כרגע עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? באמצע מה בחיים לא היית לובש/ת? דברים מעור אמיתי... המורדים, כן או לא? לא!!! איכסה! בחיים לא!!! מוות למורדים!!! דג - באקווריום או בצלחת? לא לידי... סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? תימנית.. מה מספר המזל שלך, ולמה ? לא יודעת...זה משתנה כל הזמן.. יש לך קמיע? מהו? יש לי לב שקיבלתי מאחותי פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? גם וגם כמה שעות אתה במחשב ביום? הרבה.... חג אהוב- פורים...אני אוהבת את החופש של פסח הקלדה עיוורת - יודע? לא השלם: "..... זה השטן~!" חתולים זה השטן התחלה או סוף? תחילת הסוף...

Queen of Spells

New member
תיקון....

איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? לא משנה...העיקר שאלון מכין....

למעלה