נננ עונה נננה
האם את חושבת שאת יפה? כן האם אנשים מחמיאים לך על המראה החיצוני?[חושבים שאת יפה]?כן אם כן כמה?[לעיתים רחוקות/קרובות/קרובות מאוד]:קרובות אנשים מחמיאים לי על הגוף?כן אם כן כמה?[לעיתים רחוקות/קרובות/קרובות מאוד]:קרובות האיבר בגוף שלי שהכי החמיאו לי עליו: עיניים,שפתיים,שיער האיבר שאני הכי אוהבת:[עד 3 איברים]:עיניים אנשים מחמיאים לי על הלבוש היומיומי?כן אני מתלבשת בסגנון אלגנטי/ספורטיבי/ספורט אלגנט:ספורט אלגנט הנעליים שאני הכי אוהבת הם ספורט/עקב/עקב שפיץ/בובה/כפכפים/אחר:עקב שפיץ,בובה,כפכפים אני הכי אוהבת שמלות/חצאיות/חצאיות מיני/ג`ינסים/אחר:חצאיות מיני,גינסים אני הכי אוהבת גופיות ספגטי/גופיות סבא/גופיות קשירה/סטרפלס:גופיות קשירה,סטרפלס אני הכי אוהבת שרשראות/עגילים/טבעות/צמידים/צמידים לרגלים:עגילים,טבעות,צמידים לרגל אני בדרך כלל עושה בשיער: פזור הצבע האהוב עליי בלבוש:יש כמה:לבן,תכלת,שחור הגובה שלי: 1.56 אני רזה מאוד/רזה/מלאה/מלאה מאוד:רזה השיער שלי בצבע: חום שתני השיער שלי חלק טבעי/גלי/מתולתל:חלק טבעי צבע העיניים שלי: חום בהיר אומרים לי שאני דומה ל[מפורסמת]:- אני חושבת שאני דומה ל[מפורסמת]:- האם את חושבת שהבנים מתלהבים ממך?כן