שאלון...

ooOMoRoShOoo

New member
נועם../images/Emo152.gif../images/Emo26.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

*מקווה שיצא לי טוב*

osh360

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif../images/Emo25.gif

|
מור>ש^ל^מ^ו^ת

ooOMoRoShOoo

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo106.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo15.gif

מעיין
שלמות יתר!

rotemsror

New member
נננ עונה נננה

האם את חושבת שאת יפה? כן האם אנשים מחמיאים לך על המראה החיצוני?[חושבים שאת יפה]?כן אם כן כמה?[לעיתים רחוקות/קרובות/קרובות מאוד]:קרובות אנשים מחמיאים לי על הגוף?כן אם כן כמה?[לעיתים רחוקות/קרובות/קרובות מאוד]:קרובות האיבר בגוף שלי שהכי החמיאו לי עליו: עיניים,שפתיים,שיער האיבר שאני הכי אוהבת:[עד 3 איברים]:עיניים אנשים מחמיאים לי על הלבוש היומיומי?כן אני מתלבשת בסגנון אלגנטי/ספורטיבי/ספורט אלגנט:ספורט אלגנט הנעליים שאני הכי אוהבת הם ספורט/עקב/עקב שפיץ/בובה/כפכפים/אחר:עקב שפיץ,בובה,כפכפים אני הכי אוהבת שמלות/חצאיות/חצאיות מיני/ג`ינסים/אחר:חצאיות מיני,גינסים אני הכי אוהבת גופיות ספגטי/גופיות סבא/גופיות קשירה/סטרפלס:גופיות קשירה,סטרפלס אני הכי אוהבת שרשראות/עגילים/טבעות/צמידים/צמידים לרגלים:עגילים,טבעות,צמידים לרגל אני בדרך כלל עושה בשיער: פזור הצבע האהוב עליי בלבוש:יש כמה:לבן,תכלת,שחור הגובה שלי: 1.56 אני רזה מאוד/רזה/מלאה/מלאה מאוד:רזה השיער שלי בצבע: חום שתני השיער שלי חלק טבעי/גלי/מתולתל:חלק טבעי צבע העיניים שלי: חום בהיר אומרים לי שאני דומה ל[מפורסמת]:- אני חושבת שאני דומה ל[מפורסמת]:- האם את חושבת שהבנים מתלהבים ממך?כן

Pninaskaat

New member
עונה>>

האם את חושבת שאת יפה? אממ.. אולי.. האם אנשים מחמיאים לך על המראה החיצוני?[חושבים שאת יפה]? כן.. במיוחד אנשים גדולים >< אם כן כמה?[לעיתים רחוקות/קרובות/קרובות מאוד]: קרובות מאוד :\ אנשים מחמיאים לי על הגוף? ממ.. תלוי מתי.. אם כן כמה?[לעיתים רחוקות/קרובות/קרובות מאוד]: קרובות =\ האיבר בגוף שלי שהכי החמיאו לי עליו: פנים האיבר שאני הכי אוהבת:[עד 3 איברים]: ידיים, שיער [נחשב?] ובטן.. חעחע.. אנשים מחמיאים לי על הלבוש היומיומי? לפעמים. אני מתלבשת בסגנון אלגנטי/ספורטיבי/ספורט אלגנט: ספורטיבי הנעליים שאני הכי אוהבת הם ספורט/עקב/עקב שפיץ/בובה/כפכפים/אחר: ספורט! אני הכי אוהבת שמלות/חצאיות/חצאיות מיני/ג`ינסים/אחר: אממ.. בין הדברים האלה אני הכי אוהבת ג'ינסים. למרות שגמאת זה לא ממש. אני הכי אוהבת גופיות ספגטי/גופיות סבא/גופיות קשירה/סטרפלס: גופיות רגילה. אני הכי אוהבת שרשראות/עגילים/טבעות/צמידים/צמידים לרגלים: צמידים לרגליים. אני בדרך כלל עושה בשיער: קוקו/צמה/עגבנייה, או כשיש לי כובע אז שיער פזור. הצבע האהוב עליי בלבוש: סגול הגובה שלי: אני רזה מאוד/רזה/מלאה/מלאה מאוד: רזה השיער שלי בצבע: בלונדיני השיער שלי חלק טבעי/גלי/מתולתל: חלק טבעי צבע העיניים שלי: חום-ירוק אומרים לי שאני דומה ל[מפורסמת]: מרי קייט אולסן >< אני חושבת שאני דומה ל[מפורסמת]: אממ. לא יודעת. האם את חושבת שהבנים מתלהבים ממך? אולי.

Hadas 87

New member
עונה

האם את חושבת שאת יפה? לא האם אנשים מחמיאים לך על המראה החיצוני?[חושבים שאת יפה]? כן, לפעמים אם כן כמה?[לעיתים רחוקות/קרובות/קרובות מאוד]: לא יודעת חח לפעמים נו חח אנשים מחמיאים לי על הגוף? כן.. אם כן כמה?[לעיתים רחוקות/קרובות/קרובות מאוד]: קרובות מאוד האיבר בגוף שלי שהכי החמיאו לי עליו: האצבעות והבטן האיבר שאני הכי אוהבת:[עד 3 איברים]: אצבעות, אף ורגליים אנשים מחמיאים לי על הלבוש היומיומי? לפעמים אני מתלבשת בסגנון אלגנטי/ספורטיבי/ספורט אלגנט: ספורט אלגנט הנעליים שאני הכי אוהבת הם ספורט/עקב/עקב שפיץ/בובה/כפכפים/אחר: עקב אני הכי אוהבת שמלות/חצאיות/חצאיות מיני/ג`ינסים/אחר: ג'ינסים אני הכי אוהבת גופיות ספגטי/גופיות סבא/גופיות קשירה/סטרפלס: סטרפלס אני הכי אוהבת שרשראות/עגילים/טבעות/צמידים/צמידים לרגלים: צמידים אני בדרך כלל עושה בשיער: קוקו הצבע האהוב עליי בלבוש: שחור הגובה שלי: 1.59 אני רזה מאוד/רזה/מלאה/מלאה מאוד: רזה השיער שלי בצבע: שטני בהיר עם גוונים של בלונד השיער שלי חלק טבעי/גלי/מתולתל: מתולתל צבע העיניים שלי: חום אומרים לי שאני דומה ל[מפורסמת]: אני דומה לכ"כ הרבה אנשים אבל אף אחד מהם לא מפורסם חח אני חושבת שאני דומה ל[מפורסמת]: אף אחד האם את חושבת שהבנים מתלהבים ממך? תלוי איזה בנים.

כל מי שמה בספיישל ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

את יכולת להפסיק?, כי זה ממש תוקע את הפורום, לוקח שעה להיכנס אליו, זה ממש מעצבן, יש כבר מספיק דברים. אי אפשר ככה

נועם את ממש חוצפנית!!!

את יודעת כמה השקענו בספיישל? וככה את אומרת תודה על זה שישבנו לילה שלם ועוד יומיים כדי שיהיה לכם כיף בעיניים?!!? אין בעיה, אני חשבתי שאת בסדר אבל מסתבר שלא ממש... נהנתי מאוד לקבל את התודה שלך על כל העבודה שלנו. ודרך אגב, אם לא שמת לב כבר מזמן סיימנו לשים שם דברים! זה רק ילדים שמגיבים! מה שחסר שעכשיו גם תגידי לילדים לא להגיב לנו!!!

למה את מגיבה ככה?../images/Emo4.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

אני יודעת שבאמת התשקעתם וכל הכבודה לכן, וכתבתי את לפני דמגרתם לשים את כל התמונות! :-\

osh360

New member
יובל

קודם כול ול הכבוד לך ולכול מי שעזרה שמה.. דבר שני ממש נהניתי ותודה לכן *זה לא שאני מגנה על נועם המתוקה חעחע.. אבל היא לא היתכוונה שזה מגעיל ושתפסיקי אלא שזה תוקע והיא צודקת בכול מיקרה ממש תודה.. חח ולא הגזמת?!לילה שלם ועוד יומיים?חחחחח אבל ממש כול הכבוד..

../images/Emo168.gif../images/Emo60.gif../images/Emo26.gif

האם את חושבת שאת יפה?אני חושבת שאני פסדר האם אנשים מחמיאים לך על המראה החיצוני?[חושבים שאת יפה]?כן מלא אם כן כמה?[לעיתים רחוקות/קרובות/קרובות מאוד]:קרובות מאוד אנשים מחמיאים לי על הגוף?כן אם כן כמה?[לעיתים רחוקות/קרובות/קרובות מאוד]:קרובות האיבר בגוף שלי שהכי החמיאו לי עליו:אממ אנשים אומרים לי שיש לי פנים מדהימות.. האיבר שאני הכי אוהבת:[עד 3 איברים]:עיינים אני מתה על העיינים שלי שיער(בורכתי בבלונד טבעי..=]חח)והגוף אנשים מחמיאים לי על הלבוש היומיומי?כן אני מתלבשת בסגנון אלגנטי/ספורטיבי/ספורט אלגנט:ספורט אלגנט הנעליים שאני הכי אוהבת הם ספורט/עקב/עקב שפיץ/בובה/כפכפים/אחר:ספורט אני הכי אוהבת שמלות/חצאיות/חצאיות מיני/ג`ינסים/אחר:/ג`ינסים אני הכי אוהבת גופיות ספגטי/גופיות סבא/גופיות קשירה/סטרפלס:גופיות סבא אני הכי אוהבת שרשראות/עגילים/טבעות/צמידים/צמידים לרגלים:אני לא יכולה לבחור אני פריקית אביזרים!!מתה עליהם!! אני בדרך כלל עושה בשיער:אסוף או חצי פזור חצי אסוף(קוקו כזה קטן חח)ועגבניה הצבע האהוב עליי בלבוש:שחור וורוד הגובה שלי:1.63 אני רזה מאוד/רזה/מלאה/מלאה מאוד:אני בן רזה למלאה.. השיער שלי בצבע:בלונדיני שטני השיער שלי חלק טבעי/גלי/מתולתל:גלי צבע העיניים שלי:כחולות ירוקות(הן משתנות אני לא צוחקת חח) אומרים לי שאני דומה ל[מפורסמת]:אמ המשפחה אומרת לקלאודיה שיפר חח החברות אומרות שאני דומה לבירטני ולאחותה גיימי לין..חח אבל אני לא חושבת ככה אני חושבת שאני דומה ל[מפורסמת]:אממ האמת נראה לי לרוני דואני חחח האם את חושבת שהבנים מתלהבים ממך?כה לפעמים

למעלה