שאלון...

../images/Emo32.gifשאלון...../images/Emo3.gif

אז תענו בשביל הכיף!!!!
האם את חושבת שאת יפה? האם אנשים מחמיאים לך על המראה החיצוני?[חושבים שאת יפה]? אם כן כמה?[לעיתים רחוקות/קרובות/קרובות מאוד]: אנשים מחמיאים לי על הגוף? אם כן כמה?[לעיתים רחוקות/קרובות/קרובות מאוד]: האיבר בגוף שלי שהכי החמיאו לי עליו: האיבר שאני הכי אוהבת:[עד 3 איברים]: אנשים מחמיאים לי על הלבוש היומיומי? אני מתלבשת בסגנון אלגנטי/ספורטיבי/ספורט אלגנט: הנעליים שאני הכי אוהבת הם ספורט/עקב/עקב שפיץ/בובה/כפכפים/אחר: אני הכי אוהבת שמלות/חצאיות/חצאיות מיני/ג`ינסים/אחר: אני הכי אוהבת גופיות ספגטי/גופיות סבא/גופיות קשירה/סטרפלס: אני הכי אוהבת שרשראות/עגילים/טבעות/צמידים/צמידים לרגלים: אני בדרך כלל עושה בשיער: הצבע האהוב עליי בלבוש: הגובה שלי: אני רזה מאוד/רזה/מלאה/מלאה מאוד: השיער שלי בצבע: השיער שלי חלק טבעי/גלי/מתולתל: צבע העיניים שלי: אומרים לי שאני דומה ל[מפורסמת]: אני חושבת שאני דומה ל[מפורסמת]: האם את חושבת שהבנים מתלהבים ממך? תענו פליז...

osh360

New member
עונה

האם את חושבת שאת יפה?כן האם אנשים מחמיאים לך על המראה החיצוני?[חושבים שאת יפה]?כן אם כן כמה?[לעיתים רחוקות/קרובות/קרובות מאוד]:קרובות מאוד אנשים מחמיאים לי על הגוף?כן אם כן כמה?[לעיתים רחוקות/קרובות/קרובות מאוד]:קרובות מאוד האיבר בגוף שלי שהכי החמיאו לי עליו:הבטן האיבר שאני הכי אוהבת:[עד 3 איברים]:עיניים..אבל גם הבטן והשיער. אנשים מחמיאים לי על הלבוש היומיומי?כן אני מתלבשת בסגנון אלגנטי/ספורטיבי/ספורט אלגנט:ספורט אלגנט הנעליים שאני הכי אוהבת הם ספורט/עקב/עקב שפיץ/בובה/כפכפים/אחר: ספורט..אבל גם עקב שפיץ ובובה.. אני הכי אוהבת שמלות/חצאיות/חצאיות מיני/ג`ינסים/אחר:ג'ינסים אני הכי אוהבת גופיות ספגטי/גופיות סבא/גופיות קשירה/סטרפלס:גופיות קשירה אני הכי אוהבת שרשראות/עגילים/טבעות/צמידים/צמידים לרגלים:עגילים..ואיי.. אני בדרך כלל עושה בשיער:פזור..או גולגולה ויוצא מזה שיער..יפה.. הצבע האהוב עליי בלבוש:תכלת חום שחור ולבן..אבל שחור מתאים להכול הגובה שלי: אני רזה מאוד/רזה/מלאה/מלאה מאוד:רזה השיער שלי בצבע:חום כהה השיער שלי חלק טבעי/גלי/מתולתל:גלי צבע העיניים שלי: חום כהה אומרים לי שאני דומה ל[מפורסמת]:לא אומרים! אני חושבת שאני דומה ל[מפורסמת]:אממ.. האם את חושבת שהבנים מתלהבים ממך?כן

חניניתה

New member
עונההההההההה

האם את חושבת שאת יפה? אני לא יודעת להגיד על עצמי האם אנשים מחמיאים לך על המראה החיצוני?[חושבים שאת יפה]? לפעמים אם כן כמה?[לעיתים רחוקות/קרובות/קרובות מאוד]: אממממ לא יודעת אנשים מחמיאים לי על הגוף? לא אם כן כמה?[לעיתים רחוקות/קרובות/קרובות מאוד]: האיבר בגוף שלי שהכי החמיאו לי עליו: עיניים האיבר שאני הכי אוהבת:[עד 3 איברים]: עיניים אנשים מחמיאים לי על הלבוש היומיומי? לא אני מתלבשת בסגנון אלגנטי/ספורטיבי/ספורט אלגנט: אני לא יודעת לאיזה קטגוריה להכניס אותי.. ג'ינס וטי שארט הנעליים שאני הכי אוהבת הם ספורט/עקב/עקב שפיץ/בובה/כפכפים/אחר: ספורט ורק ספורט אני הכי אוהבת שמלות/חצאיות/חצאיות מיני/ג`ינסים/אחר: ג'ינסיםםםםםם אני הכי אוהבת גופיות ספגטי/גופיות סבא/גופיות קשירה/סטרפלס: חוץ מסטרפלס הכל אני הכי אוהבת שרשראות/עגילים/טבעות/צמידים/צמידים לרגלים: שום דבר אני בדרך כלל עושה בשיער: פזור הצבע האהוב עליי בלבוש: תכלת הגובה שלי: 1.57 חח אני ממש נמוכה אני רזה מאוד/רזה/מלאה/מלאה מאוד: אמממ לא יודעת השיער שלי בצבע: חום השיער שלי חלק טבעי/גלי/מתולתל: חלק צבע העיניים שלי: ירוקות אומרים לי שאני דומה ל[מפורסמת]: אני חושבת שאני דומה ל[מפורסמת]: האם את חושבת שהבנים מתלהבים ממך?

LimoR L

New member
מאגניבב חח עונה../images/Emo3.gif

האם את חושבת שאת יפה?כה האם אנשים מחמיאים לך על המראה החיצוני?[חושבים שאת יפה]?כה אם כן כמה?[לעיתים רחוקות/קרובות/קרובות מאוד]:קרובות אנשים מחמיאים לי על הגוף?כה אם כן כמה?[לעיתים רחוקות/קרובות/קרובות מאוד]:קרובות האיבר בגוף שלי שהכי החמיאו לי עליו:עיניים,פה האיבר שאני הכי אוהבת:[עד 3 איברים]: כנ"ל אנשים מחמיאים לי על הלבוש היומיומי?כה אני מתלבשת בסגנון אלגנטי/ספורטיבי/ספורט אלגנט:אממ נראה לי ספורט אלגנט הנעליים שאני הכי אוהבת הם ספורט/עקב/עקב שפיץ/בובה/כפכפים/אחר:כפכפים טחח אני הכי אוהבת שמלות/חצאיות/חצאיות מיני/ג`ינסים/אחר:ג'ינסים!! אני הכי אוהבת גופיות ספגטי/גופיות סבא/גופיות קשירה/סטרפלס:קשירה אני הכי אוהבת שרשראות/עגילים/טבעות/צמידים/צמידים לרגלים:צמידים וטבעות אני בדרך כלל עושה בשיער:פזור הצבע האהוב עליי בלבוש:תכלת הגובה שלי:אין לי מושגג.. אני רזה מאוד/רזה/מלאה/מלאה מאוד:אפחד חח אני לאא שמנה..ואני לא רזה..באמצע קיצר! השיער שלי בצבע:בלונדיני השיער שלי חלק טבעי/גלי/מתולתל:גלי צבע העיניים שלי:ירוק-כחול אומרים לי שאני דומה ל[מפורסמת]:לאדעת אני חושבת שאני דומה ל[מפורסמת]:אפחד האם את חושבת שהבנים מתלהבים ממך?לאדעת

osh360

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

אין צבע יותר יפה מימנו..צבע מדהים..אני יכולה לעשות פוה סיכום שלם עלייו..חח....כי זה צבע מיוחד כול רגע אני מיתפעלת מימנו יותר ויותר מדהיםםםםםםםםםםםםםםם

ooOMoRoShOoo

New member
עונהההההה../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

האם את חושבת שאת יפה?לא יודעת על עצמיי האם אנשים מחמיאים לך על המראה החיצוני?[חושבים שאת יפה]?כן לפעמים אם כן כמה?[לעיתים רחוקות/קרובות/קרובות מאוד]:לא יודעץ אנשים מחמיאים לי על הגוף?פעם1 אם כן כמה?[לעיתים רחוקות/קרובות/קרובות מאוד]:1 האיבר בגוף שלי שהכי החמיאו לי עליו:כללי-גוף! האיבר שאני הכי אוהבת:[עד 3 איברים]:עיניים ואף אנשים מחמיאים לי על הלבוש היומיומי?לפעמים אני מתלבשת בסגנון אלגנטי/ספורטיבי/ספורט אלגנט:ספורטיבי מה ספורטיבי? טרנינג וג'ינס הנעליים שאני הכי אוהבת הם ספורט/עקב/עקב שפיץ/בובה/כפכפים/אחר:ספורט אני הכי אוהבת שמלות/חצאיות/חצאיות מיני/ג`ינסים/אחר:ג'ינסים אני הכי אוהבת גופיות ספגטי/גופיות סבא/גופיות קשירה/סטרפלס:גופיות רגילות מזה גופיות סבא ספגטי? אני הכי אוהבת שרשראות/עגילים/טבעות/צמידים/צמידים לרגלים:צמידים אני בדרך כלל עושה בשיער:מציירת הצבע האהוב עליי בלבוש:שחור הגובה שלי:לא יודעת גובה ממוצע אני רזה מאוד/רזה/מלאה/מלאה מאוד:רזה השיער שלי בצבע:חום כהה השיער שלי חלק טבעי/גלי/מתולתל:חלק טבעי צבע העיניים שלי:חום כהה אומרים לי שאני דומה ל[מפורסמת]:פעם1 כן אני חושבת שאני דומה ל[מפורסמת]:אל יודעת האם את חושבת שהבנים מתלהבים ממך? לא יודעת לא שאלתי אותם

ooOMoRoShOoo

New member
אוי איזה פסיכית אניי תיקון../images/Emo15.gif|תמנ

*******אני בדרך כלל עושה בשיער:פזור

ooOMoRoShOoo

New member
זה מושלם../images/Emo99.gifתודההההה../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

מקווה שהצליח

osh360

New member
מותקקקקקקקקקקקקקקקקקק

מתעליייךךך!!!!!!!לא ייייידעת????ואיי בובה יצא הכי יפה בעולם...מתוקה