שאלון

JULI4561

New member
../images/Emo32.gif שאלון ../images/Emo24.gif

כי צריך גם לפעמים לגוון נלקח מסקרים&שאלונים עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? את מי אתה הכי רוצה לחבק? ממה הכי נמאס לך? את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? איפה אתה הולך לגור? כמה ילדים אתה רוצה? באיזה סוג של מכונית תנהג? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? חושב הרבה על העתיד? מפחד ממנו? וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: האם אתה חושב יותר מדי? אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילו שהם חרטות? קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר? נרדם בשיעורים? מעשן? נפגע (רגשית) בקלות? נותן מעצמך? לועס דברים? אוהב להתקלח? אוהב להתעטש? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? אוהב לצחצח שיניים? אכפת לך מאיכות הסביבה? קונה צרובים/צורב? אוהב לנסוע או הולך ברגל? ישן הרבה? קשר לחפצים? אוהב חולצות גזורות? אוהב לטייל? אוהב כפכפים? לובש בוקסר? שמש או גשם? קר לך או חם לך? ילדותי? חולם בהקיץ?

InvisibleTouch

New member
רק את העבר.אם זה יעניין אני אמשיךP:

שם המורה בכיתה א': דליתי
. הזיכרון הראשון שלך: אני ואחי הגדול מסנוורים את השכן במראה, בווילה הישנה:] אוי כמה שהוא התעצבן
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אמא שלי אומרת שפעם היא תפסה אותי אוכלת בצק כזה צבעוני:X יאק:S המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה. המקצוע האחרון שנכשלת בו: אזרחות. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, בתוך ראשל"צ 3 פעמים, ואז לנס ציונה:] איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? כיף [והרבה לכלוך]. השיר האחרון ששרת: משהו של אבריל. ממש ישן, שאח שלי הזכיר לי... אממאמ
. אה כן! סקייטרבוי
הדבר האחרון שצחקת בגללו: אחי הקטן. הפעם האחרונה שבכית: באמת? לא זוכרת. האדם האחרון שראית: אחי הגדולP: הדבר האחרון שאמרת: "אני באמת לא בעולם הזה". הדבר האחרון שאכלת: שתיתי. אייסקפה דיאט. הדבר האחרון ששתית: חח:X הדבר האחרון שקנית: את האייס
השיר האחרון ששמעת: שיר הנושא של "החברה הגבוהה". ראיתי בVOD. הדיסק האחרון שקנית: פייייייי. בטח היטמן או משהו. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול. הדבר הכי מטורף שעשית: חח. אולי סנפלינג? :]

InvisibleTouch

New member
ממשיכה. תודה לכל המגיבות../images/Emo23.gif

הווה: שיער נוכחי: שחור. בגדים נוכחיים: תסתכלו בשרשור לבושP: תכשיטים נוכחיים: הורדתי אחת. אז רק אחת עדינה ארוכה עם קריסטל של לב שקוף-תכלת כזה. בעיצוב אישי שלי:] תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה שאחי צילם. משהו אומנותי כזה. חבר\ה? יאפ
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ידיד שלי.P: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? ביוטופ:S האם אתה עייף? ממש. את מי אתה הכי רוצה לחבק? את הכלבה של ידיד שליD: היא כזאת מלאת פרווה לבנה כזאתDD: ממה הכי נמאס לך? מהרעש פה. את מי היית רוצה להרוג? אף אחדP: הכי פחות מהנה? מה הכי פחות מהנה אותי?P: לראות מישהי מסויימת מהעבודה שלי.:p עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? פסיכולוגיה/עיצוב[בגדים, בתים, לא'דעת. אני אוהבת לעצב]. עוד לא החלטתי איזה כיוון. איפה אתה הולך לגור? ת"א בדירת רווקות, ואח"כ בבית פרטי עם מישהו מושיD: כמה ילדים אתה רוצה? 2. מאומצים אבל. באיזה סוג של מכונית תנהג? אדומה עם וישרים מאחורהD: קטע שלי. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? ממ ~מחשבת~ רגע כמה זה יוצא?
~זוכרים שתיים...~ אממאמ. נו אין לי כוח ססעמק. מחשבון~! בגיל 32? נשואה+ילד, כלבלב, וחתול וקריירה משגשגת. חושב הרבה על העתיד? נאאאP: אבל כיף לפנטז. אני נותנת לחיים לזרום. מפחד ממנו? ממש לא. וקצת בכללי: להקה אהובה: אממ. אני לא אוהבת שאלות כאלו, כי אני אדם של הרבה סגנונות ואמנים. ספר אהוב: רודף העפיפונים. סופר(ים) אהוב(ים): אתגר קרת. צבע אהוב: בא לי להגיד ירוק. אבל אני אוהבת את כולם. פריט לבוש אהוב: סוודרים דקים סרוגים בצמות, וגופיות מכל הסוגים. איבר שהכי מושך אותך: ממ.:] אתה שמח כש: מישהו שאני אוהבת מחייך. האם אתה חושב יותר מדי? לפעמים:p אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? מילאנו נשמע סבבה כרגע. אדם מפורסם שפגשת: אבי גרייניק? האם יש לך אילו שהם חרטות? לפעמים. אני מתעלמתP: קפה אהוב: נס חלש חלש ומתוק. ריח אהוב: מקלחת [של בנות בעיקר], ניקיון של בית, ובשמים של בנים. מה מכעיס אותך: אנשים אטומים. והומופוביה. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: יכולת הקשבה ושיחה, וחברותיות. האדם שעושה לך הכי טוב: ידיד ממש טוב שלי. ואבא. סגנון מוזיקה אהוב: וואו, הכל. זה תלוי במצב רוח ובאווירה. חדר אהוב בבית: החדר האינטימי שלי
מקום אהוב בעולם: וואו. אממ, שאלה גדולה:O מקצוע שנוא: חנ"ג. רק בגלל המורה הנאצית. מורה אהוב: למתמטיקה. אוהב את בצפר? ממש משתנה. את הלימודים לרוב לא, את החברים תמיד כן. נרדם בשיעורים? לא מצליחה. יש רעש]; מעשן? לעיתים. נפגע (רגשית) בקלות? לגמרי. נותן מעצמך? תמיד. לועס דברים? תמיד. אוהב להתקלח? מאוד:]] אוהב להתעטש? חח. לא, יש לי אפצ'יי פאדיחה;] שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כןןןןן!!1 אוהב לצחצח שיניים? ממ, לאיודעת. רגיל כזה. לא מסוגלת שלא.P: אכפת לך מאיכות הסביבה? בתיאוריה.. קונה צרובים/צורב? צורבת, בפרטיP: אוהב לנסוע או הולך ברגל? מעדיפה אוטו. עצלניתD: ישן הרבה? בתקופה האחרונה כן. קשר לחפצים? דל. אוהב חולצות גזורות? אהבתי פעם. אוהב לטייל? לא במיוחד. לרוב זה מלווה באיכסה ומורות. אוהב כפכפים? גם לא ממש. לובש בוקסר? בקיץ, כפיג'מה. שמש או גשם? שמש. קר לך או חם לך? קר בידיים! ילדותי? לעיתים. חולם בהקיץ? כשאני עייפה או לא מרוכזת. נהניתי^^ קראת?

iheartchad

New member
קראתי ואכן נהניתי ../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

רק דבר אחד לא הבנתי - למה דווקא ילדים מאומצים? O: את לא רוצה ילדים משלך?

InvisibleTouch

New member
אממ.

טוב אני יודעת שזה ישמע לכן ממש מטומטם, אבל ~כרגע~ אין לי שום "חשק" ללדת. ואני יודעת שזה נשמע אגואיסטי אבל אני עוד ילדה וזה בטוח ישתנה לי. אז כרגע, ממבט מאוד אובייקטיבי, ספיר לא רוצה ללדת [כי אני ממש מפחדת מזה. הכאבים ויש איזה טריליארד סיבוכים אפשריים], ויש ילדים בלי אמא.. אזD:

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gifבטוח עניתי עליו פעם

אבל בכל זאת.... עבר: שם המורה בכיתה א': אביבה הזיכרון הראשון שלך: גן. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה, והיחיד המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן פעמיים, פעם ראשונה משכונה אחת לאחרת ופעם שניה באותה שכונה. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? ביישנית משו השיר האחרון ששרת: boys of summer של דיג'יי סמי הדבר האחרון שצחקת בגללו: מי זוכר הפעם האחרונה שבכית: בהלוויה של אבא של חבר שלי
האדם האחרון שראית: אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: טוב ביי הדבר האחרון שאכלת: וופל שוקולד עם פירורים של עלית יאמיי
הדבר האחרון ששתית: תה הדבר האחרון שקנית: מגף חום עקב השיר האחרון ששמעת: נו בויז אוף סאמר הדיסק האחרון שקנית: פפפ... לא קונה דיסקים הפעם האחרונה שעזרת לאמא: כשהכנתי ספגטי לפני שבוע, אבל בטח עזרתי לה מאז חחח הדבר הכי מטורף שעשית: גזרתי לעצמי את הפוני לסנטימטר וחצי [לפני שבועים
זה נורא] הווה: שיער נוכחי: כרגע סיימתי פן. אז הוא שחור, חלק, פוני קדימה, קוקו נמוך וכובע כדי למנוע נפח בגדים נוכחיים: טרנינג לבן, טריקו לבנה של לימפ ביזקיט וג'קט אפור סרוג תכשיטים נוכחיים: טבעת כסופה על הקמיצה [?] של יד ימין תמונת דסקטופ נוכחית: נאדה חבר\ה? יש
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חבר שלי
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן חח לשפוך ת'זבל האם אתה עייף? תמיד. את מי אתה הכי רוצה לחבק? חבר שילי ממה הכי נמאס לך? מהשיער שלי! את מי היית רוצה להרוג? את המנהל שלי בעבודה הכי פחות מהנה? לשטוף כלים עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? שחקנית
איפה אתה הולך לגור? בארת
כמה ילדים אתה רוצה? 2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג? ג'יפ שחור, כלשהו איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? כל מה שכתבתי למעלה חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: להקה אהובה: -- ספר אהוב: אם תשאל את אליס, הר אדוני סופר(ים) אהוב(ים): -- צבע אהוב: אפור, חום, שמנת פריט לבוש אהוב: ג'ינס כמובן איבר שהכי מושך אותך: שפתיים אתה שמח כש: אני קונה בגדים חחחח שטחית אני יודעת האם אתה חושב יותר מדי? לעיתים אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? מיאמי אדם מפורסם שפגשת: ברוך ממה קשור [מה שם משפחה שלו?] רגע קוראים לו ברוך בכלל? נו הנמוך הזה. החמוד. האם יש לך אילו שהם חרטות? כל מיני קפה אהוב: קפוצ'ינו, הקפה הזה של ארומה ריח אהוב: -- מה מכעיס אותך: טיפשות בורות, שקרים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: כנות, הקשבה האדם שעושה לך הכי טוב: חבר שלי סגנון מוזיקה אהוב: לא מוגדר, ישראלים שקטים בעיקר חדר אהוב בבית: שלי ברור מקום אהוב בעולם: חוף ים קיסריה
מקצוע שנוא: למי אכפת מורה אהוב: כנ"ל אוהב את בצפר? -- נרדם בשיעורים? -- מעשן? לא ולא
נפגע (רגשית) בקלות? דווקא כן נותן מעצמך? כן לועס דברים? חח דווקא לא אוהב להתקלח? חחחחחח נושא רגיש. סתם אממ כן למה לא. רק בחורף זה קרר אוהב להתעטש? כן זה משחרר שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? מי לא אוהב לצחצח שיניים? לא אכפת לך מאיכות הסביבה? מעט קונה צרובים/צורב? צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל? שונאת ללכת ברגל! ישן הרבה? חח כע קשר לחפצים? אממ לא אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל? תלוי איפה עם מי מתי אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? כן שמש או גשם? שמש קר לך או חם לך? עכשיו קר ילדותי? לפעמים, בעקשנות שלי חולם בהקיץ? קצת עפיפון מה זהו? קראת? [
], דיסק של סקעת בדרך אלייך.

../images/Emo23.gifעונה../images/Emo23.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': דבורה הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת חח האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: כן :p...אבל קצת.. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: הראשון והאחרון- חשבון. כי הייתי חולה. ואז עשיתי שוב את המבחן וקיבלתי 100. המקצוע האחרון שנכשלת בו: הנ"ל האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לאותה שכונה ..עברתי 3 פעמים דירה איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מגניבה השיר האחרון ששרת: step up הדבר האחרון שצחקת בגללו: ידיד שלי הפעם האחרונה שבכית: אתמול
האדם האחרון שראית: חברה של אחותי הדבר האחרון שאמרת: "תישארי בחדר"- לחברה של אחותי...חחח הדבר האחרון שאכלת: פירה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: קולה השיר האחרון ששמעת: Show Me Tha Money מהסרט סטפ אפ הדיסק האחרון שקנית: הווו זה היה מזמן...לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: ממש לפני 5 דקות הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת.. הווה: שיער נוכחי: חום, אסוף בגדים נוכחיים: סקיני אפור כהה, סריג אפור בהיר-בהיר ומתחת סבא לבנה. ואולסטאר לבנות תכשיטים נוכחיים: שרשרת, צמיד ועגילים. תמונת דסקטופ נוכחית: רקע של אדי-קולור (אדידס) חבר\ה? לא
אבל דלוקה על מישהו.
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: בת דודה שלי. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן. שיעורים. האם אתה עייף? מאוד את מי אתה הכי רוצה לחבק? אממ לא יודעת.. ממה הכי נמאס לך? מהבצפר. זתומרת, מהמבחנים את מי היית רוצה להרוג? אפחד הכי פחות מהנה? לקום מוקדם עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא יודעת... איפה אתה הולך לגור? באותה עיר שאני עכשיו..ת"א כמה ילדים אתה רוצה? 3 או 2 באיזה סוג של מכונית תנהג? לא יודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? נשואה, אולי +1, עובדת במשהו שאני אוהבת ומאושרת . ובריאה. חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: בלק אייד פיז ספר אהוב: ג'ורג'יה ניקולסון. מישהי המליצה לי על זה מזמן..אז התחלתי לקרוא וזה מהמם. סופר(ים) אהוב(ים): לא יודעת צבע אהוב: תכלת פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: אני מצליחה במבחנים חח
האם אתה חושב יותר מדי? לפעמים..תלוי על מה ועל מי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? פריז או אולי איפשהו באנגליה אדם מפורסם שפגשת: הרבה חחח האם יש לך אילו שהם חרטות? כן קפה אהוב: כלום. שונאת קפה. ריח אהוב: הבושם אין קונטרול- קיוריוס- בריטני ספירס מה מכעיס אותך: שקרים, מבחנים..ושלא מאמינים לי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת..יש הרבה XD האדם שעושה לך הכי טוב: אמא סגנון מוזיקה אהוב: היפהופ חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: הבית שלי ופריז (מ-ד-ה-י-מ-ה) מקצוע שנוא: היסטוריה ותנ"ך מורה אהוב: אין אוהב את בצפר? אוהבת את האווירה והחבר'ה בבצפר.. נרדם בשיעורים? לא. אבל אני יכולה בקלות. מעשן? איכסססס ממש ממש ממש לא נפגע (רגשית) בקלות? האמת שכן נותן מעצמך? כן לועס דברים? מסטיק? אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? מאוד אוהב לצחצח שיניים? כן אכפת לך מאיכות הסביבה? האמת? לא. קונה צרובים/צורב? -.- אוהב לנסוע או הולך ברגל? גם וגם ישן הרבה? לצערי הרב לא קשר לחפצים? אה? אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל? כן..לפעמים אוהב כפכפים? כןןן לובש בוקסר? לא...רק עם ג'ינסים ממש נמוכים...XD שמש או גשם? שמש...גם בלילה מצידי קר לך או חם לך? כרגע קר לי ילדותי? לא חולם בהקיץ? לפעמים. אחלה שאלון!

SweetTemptation

New member
../images/Emo108.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': יבגניה חחחח הזיכרון הראשון שלך: אין לי מושגג... האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: כן, לגמריי..הייתה תקופה שסירבתי ללבוש שמלות אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: ועדיין נוהגת..קיווי עם קליפה למשל [זה בריא!] המקצוע הראשון שנכשלת בו: רוסית חח [עד כיתה א' למדתי ברוסיה..] המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה כמובן האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): 6 פעמים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? נחמדה ביותר... השיר האחרון ששרת: סטרדיי של פול אאוט בוי הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת... הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה ימים האדם האחרון שראית: אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: ביי חח הדבר האחרון שאכלת: תפוז הדבר האחרון ששתית: תה הדבר האחרון שקנית: טוסט בבצפר השיר האחרון ששמעת: סטרדיי הדיסק האחרון שקנית: לא קניתי דיסקים לעולם חח הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני כמה ימים.. הדבר הכי מטורף שעשית: וואי אין לי שמץ, עשיתי יותר מדי... הווה: שיער נוכחי: בלונדיני מטולטל די ארוך בגדים נוכחיים: חחח טרנינג כחול כהה וסוודר ענק אדום...נו אני בבית, למי יש כוח להשקיע תכשיטים נוכחיים: הצמידים שתמיד עלי וזהו תמונת דסקטופ נוכחית: הלטאה שאני הולכת לקעקע בקרוב
חבר\ה? נופ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אפחד...אני חולה ועייפה חח. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? וואו, כל כך. האם אתה עייף? יאפ את מי אתה הכי רוצה לחבק? לא בא לי דווקא חח. ממה הכי נמאס לך? מהתנהגות של כמה אנשים מסויימים ומלימודים כמובן את מי היית רוצה להרוג? לאדעת.. הכי פחות מהנה? אה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? נממ אנערף. משו עם הרבה כסף וזוהר חח. איפה אתה הולך לגור? בוורלי הילס LOL. כמה ילדים אתה רוצה? 2 באיזה סוג של מכונית תנהג? רולס רויס דהה..חח סתם נו אממ...ספורטיבים שחורה עם גג נפתח תספיק לי בהחלט. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? בבוורלי הילס, בקאנטרי קלאב עם פאריס הילטון. חח חושב הרבה על העתיד? אממ על העתיד הקרוב יותר... מפחד ממנו? לא כל כך. וקצת בכללי: להקה אהובה: המון..בעיקר מיי כמיקל רומנס ספר אהוב: אני כריסטיאנה פ' סופר(ים) אהוב(ים): אין לי כל כך. צבע אהוב: כתום וצהוב. פריט לבוש אהוב: ג'ינס וגופיית סבא לבנה זה בסט חח. איבר שהכי מושך אותך: ידיים
אתה שמח כש: הכל מסתדר לי, נותנים לי המון צומי חח. אתה חושב יותר מדי? כן חח. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? הלוואי שבלונדון או בארה"ב. אדם מפורסם שפגשת: לא פגשתי כל כך... האם יש לך אילו שהם חרטות? ברור, המון. קפה אהוב: בכלל לא משנה...קפה זה קפה וזה מבורך חח. ריח אהוב: אין לי שמץ. מה מכעיס אותך: שמתווכחים איתי על דברים שאני יודעת יותר טוב. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: חוש הומור
האדם שעושה לך הכי טוב: חברות שלי :] סגנון מוזיקה אהוב: כזה כמו מיי כמיקל רומאנס
חדר אהוב בבית: סלון מקום אהוב בעולם: אין לי שמץ. מקצוע שנוא: מתמטיקה!!!11111 מורה אהוב: המורה לקולנוע מעשי ולספורט. חמודות :] אוהב את בצפר? הוא בסדר. נרדם בשיעורים? קורה.. מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? כל כך. נותן מעצמך? משתדלת לועס דברים? 99% מהזמן יש לי מסטיק בפה. אוהב להתקלח? שונאתת.. אוהב להתעטש? כן חחח שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? אויי כןן זה מפחיד אותי חח אוהב לצחצח שיניים? לא חח אכפת לך מאיכות הסביבה? כן, נו, בערך.. קונה צרובים/צורב? צורבת.. אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע, אני בטטה ישן הרבה? כמה שיותר יותר טוב קשר לחפצים? כן, די... אוהב חולצות גזורות? כןן
בעיקר של צופים אוהב לטייל? יאפ, מאוד אוהב כפכפים? כע לובש בוקסר? לפעמים, אבל מעל תחתונים מין הסתם חח. שמש או גשם? גשםםם
קר לך או חם לך? כרגע קריר לי ילדותי? כן, יחסית... מי שקראה את השאלון הסופר משעמם שתגיב
חולם בהקיץ?

למעלה