שאלון רוק....תענו..

angel 0f r0ck

New member
../images/Emo32.gifשאלון רוק....תענו..

אתם אוהבים רוק? אם כן,איזה ז'נאר? האם זהו סגנון המוזיקה האהוב עליכם? אילו להקות רוק אתם אוהבים לשמוע? מנגנים על גיטרה? מנגנים על בס? מנגנים על תופים? יש לכם הרכב מסויים? מהו רוק בשבילכם? האם יש דמות מעולם הרוק שאתם רואים בה כדמות גאונית,אם כן מיהו האמן? מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-50? מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-60? מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-70? מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-80? מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-90? מהו לדעתכם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-2000? מהו לדעתכם שיר הרוק הטוב ביותר בכל הזמנים? מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-50? מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-60? מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-70? מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-80? מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-90? מהו לדעתכם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-2000? מהו לדעתכם אלבום הרוק הטוב ביותר בכל הזמנים? האם אתם מושפעים מרוק? האם רוק זה החיים שלכם? תודה. רוני.

Rock and MetaL

New member
זה ייהיה קל

1.כן 2.מטאל ואלטרנטיב 3.כן 4.רד הוט צ'לי פפרז,מטאליקה,גאנס אנ רוזס,פו פייטרס,נירוונה,לד זפלין וכול האגדות 5.כן 6.לא 7.לא אבל יודע על זה 8. כן the dark hammers 9.סגנון מוזיקה?! 10.קורט קוביין! 11.לא אוהב 50 12.hey jude 13.לא אוהב את שנות השבעים הם חשוכות 14.וואוו הכי תותח!!!כול השירים של מטאליקה עד גאסטיס 15.Under the bridge 16.איכסה 2000 אין לי שיר,הכי הרבה By the way 17.imagine -john lenon אפשר לבכות מהשיר הזה,הוא כל כך מרגש 18.! 19.revolver ביטלס 20.איכסה שנות השבעים 21.master of puppets-metallica or appetite for distraction-guns n' roses 22.BSSM 23.אתם מעמידים אותי כאן בדילמה קשה S= 24.די כבר!BSSM 25.אפשר להגיד 26.לא זה סגנון מוזיקה,זה לא סגנון חיים ! אין בעד מה.אורי.

angel 0f r0ck

New member
אתה לא אוהב את שנות ה-70?

דיוויד בואי? פינק פלויד? לד זפלין? אירוסמית? הדורז? דיפ פרפל?

Rusty Cage

New member
אתה סותר את עצמך...

לא אוהב שנות ה-70 ושומע זפלין וקווין? ווירד...

פילים מעופפים!

אתם אוהבים רוק? כן אם כן,איזה ז'נאר? Fאנק, גראנג',אלטרנטיבי האם זהו סגנון המוזיקה האהוב עליכם? כן אילו להקות רוק אתם אוהבים לשמוע?רד הוט, אלג'יר, ג'ינג'יות, מוניקה סקס..ועוד מנגנים על גיטרה? לומדת.. מנגנים על בס? נייט מנגנים על תופים? הלוואי הלוואי! יש לכם הרכב מסויים? להקת החרגולים, אני ו4 חרגוליי הבית שלי מהו רוק בשבילכם? דרך חיים, במיוחד הפאנק האם יש דמות מעולם הרוק שאתם רואים בה כדמות גאונית,אם כן מיהו האמן? הנדריקס! מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-50? לא יודעת מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-60? שכחתי, זה של הביטלס שהולך ככה "once i had a girl or should i say she once had me מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-70? smoke on the water מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-80?אוי אהה..קשה.. מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-90? פאנקי מונקס! מהו לדעתכם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-2000? סקארטישו מהו לדעתכם שיר הרוק הטוב ביותר בכל הזמנים? אי אפשר! מהו לדעתכם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-50?לא יודעת מהו לדעתכם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-60? האלבום הלבן של הביטלס מהו לדעתכם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-70? אממ..ולוט אנדרגראונד, לד זפלין (זה 70 או שמונים?) מהו לדעתכם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-80? מודרס מילק! מהו לדעתכם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-90? בלוד שוגר סקס מג'יק מהו לדעתכם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-2000? קליפורניקיישן מהו לדעתכם אלבום הרוק הטוב ביותר בכל הזמנים? אהה לא יודעת, אולי לד זפלין האם אתם מושפעים מרוק? כן ,מאוד האם רוק זה החיים שלכם? מוזיקה יותר נכון בבקשה .מאי...

גיל מ

New member
השיר של הביטלס שהתכוונת זה:

Norwegian Wood, נמצא באלבום Rubber Soul משנת 1965

idanem

New member
תיקון קטן...

קילפורניקיישון וסקארטישיו יצאו בשנות ה-90...ולא ב-2000...

SaintJohn

New member
התשובות המפתיעות שלי../images/Emo8.gif

אתם אוהבים רוק? כן אם כן,איזה ז'נאר? רוק-בלוז האם זהו סגנון המוזיקה האהוב עליכם? כן אילו להקות רוק אתם אוהבים לשמוע? אירוסמית' בעיקר, אבל גם זפלין וה-Doors מנגנים על גיטרה? לא מנגנים על בס? לא מנגנים על תופים? כן! יש לכם הרכב מסויים? לא מהו רוק בשבילכם? סגנון מוזיקה חביב בעליל האם יש דמות מעולם הרוק שאתם רואים בה כדמות גאונית,אם כן מיהו האמן? סטיבן טיילר/ ג'ו פרי מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-50? לא כ"כ מכיר אז...Jail House Rock של אלביס
מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-60? לא מכיר יותר מידי, אבל הייתי בוחר אחד, אז הוא כנראה היה של הביטלס מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-70? Sweet Emotion של אירוסמית', ללא ספק
מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-80? Love In An Elevator של אירוסמית' מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-90? Livin' On The Edge של אירוסמית' מהו לדעתכם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-2000? Just Push Play של אירוסמית' מהו לדעתכם שיר הרוק הטוב ביותר בכל הזמנים? Sweet Emotion של אירוסמית' מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-50? לא מכיר מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-60? לא מכיר מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-70? Rocks של אירוסמית' מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-80? Pump של אירוסמית' מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-90? Get A Grip של אירוסמית' מהו לדעתכם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-2000? Just Push Play של אירוסמית' מהו לדעתכם אלבום הרוק הטוב ביותר בכל הזמנים? Rocks של אירוסמית' האם אתם מושפעים מרוק? כן האם רוק זה החיים שלכם? לא

SaintJohn

New member
מי? אירוסמית'? לא שמעתי עליהם...

וגם בכלל אין מילה כזאת. נראה לי שאת סתם עובדת עלי

SaintJohn

New member
../images/Emo45.gif

קח אלבום, שים בו את Dream On, וכבר הפכת אותו לאלבום משובח. תוסיף לו שירים נהדרים כמו Mama Kin, Movin' Out, One Way Street, Walkin' The Dog ועוד, ופתאום די קל לראות למה אתה מעדיף אותו. אירוסמית' רק הלכו והשתפרו מאז, לפי דעתי, וזה אומר הכל.

למעלה