שאלון רוק....תענו..

גיל מ

New member
שלי..

אתם אוהבים רוק? כן אם כן,איזה ז'נאר? הכל חוץ מרוק חדש של שנות ה2000 האם זהו סגנון המוזיקה האהוב עליכם? כן אילו להקות רוק אתם אוהבים לשמוע? קוד כל ביטלס (בתוך זה קריירות הסולו של פול מקרטני, ג'ון לנון וג'ורג' הריסון) אח"כ - גאנז, רד הוט, מטאליקה, נירוונה, קווין, בלאק סאבאת, אירוסמית, פרל ג'אם, ג'ימי הנדריקס ובטח שכחתי... מנגנים על גיטרה? כן, 10 חודשים... מנגנים על בס? יודע קצת... מנגנים על תופים? לא.. יש לכם הרכב מסויים? הרכב משלי..? אולי עוד כמה שנים.. מהו רוק בשבילכם? חלק נכבד מחיי... האם יש דמות מעולם הרוק שאתם רואים בה כדמות גאונית,אם כן מיהו האמן? ג'ון לנון.. מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-50? האנג דוג של אלביס פרסלי.. מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-60? זה לא פייר שאני אבחר - תבחרו כל משו של הביטלס.. מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-70? בוהימיין רפסודי של קווין מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-80? וולקאם טו דה ג'ונגל של גאנז.. מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-90? בחירה קשה - אי אפשר לבחור קחו משו בין השנים 91-94... מהו לדעתכם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-2000? לא יודע.. מהו לדעתכם שיר הרוק הטוב ביותר בכל הזמנים? ראה "מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה60?" מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-50? אין לי מושג... מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-60? כרגע זה ריבולבר של הביטלס, סרג'נט פפרס גם מעומד וכמובן אבי רוד... מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-70? דה דארק סייד אוף דה מון של פינק פלויד מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-80? מאסטר אוף פפאטס של מטאליקה מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-90? אין ספק - בלאד שוגר סקס מג'יק של מי תזכירו לי? מהו לדעתכם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-2000? אין לי שמץ מהו לדעתכם אלבום הרוק הטוב ביותר בכל הזמנים? ריבולבר, אבי רוד, סרג'נט פפר, האלבום הלבן... האם אתם מושפעים מרוק? מה אתם חושבים? האם רוק זה החיים שלכם? חלק נכבד בחיי..

תשובתי לשאלות

אתם אוהבים רוק? כן אם כן,איזה ז'נאר? קלאסי funk פאנק, קצת מטאל האם זהו סגנון המוזיקה האהוב עליכם? כן אילו להקות רוק אתם אוהבים לשמוע? פפרס,מטאליקה,הנדריקס,דילן,ביטלס,ג'ופלין עוד מלא מנגנים על גיטרה? כן מפעם לפעם מנגנים על בס? לא מנגנים על תופים? לא יש לכם הרכב מסויים? בערך אנחנו ניהיה רציניים מתישהו מהו רוק בשבילכם? נשמה, מוזיקה, פוזה, נשמה, הרגשה טובה בגוף. האם יש דמות מעולם הרוק שאתם רואים בה כדמות גאונית,אם כן מיהו האמן?בוב דילן. מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-50? beach boys - good vaibrations מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-60? בלתי אפשרי למצוא מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-70?בלתי אפשרי למצוא מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-80? בלתי אפשרי למצוא מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-90? בלתי אפשרי למצוא מהו לדעתכם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-2000? בעעע, לא רוצה לחשוב עלזה מהו לדעתכם שיר הרוק הטוב ביותר בכל הזמנים? בלתי אפשרי לגמרי למצוא. מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-50? beach boys מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-60?בלתי אפשרי למצוא מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-70?בלתי אפשרי למצוא מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-80?בלתי אפשרי למצוא מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-90?בלתי אפשרי למצוא מהו לדעתכם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-2000?בלתי אפשרי למצוא מהו לדעתכם אלבום הרוק הטוב ביותר בכל הזמנים?בלתי אפשרי למצוא האם אתם מושפעים מרוק? כן כל שניה בחיים שלי כל החיים שלי. האם רוק זה החיים שלכם? פחות או יותר כן תודה. איל.

Eloola

New member
אני.

אתם אוהבים רוק? כמובן אם כן,איזה ז'נאר? האם זהו סגנון המוזיקה האהוב עליכם? כן אילו להקות רוק אתם אוהבים לשמוע? רד הוט צ'ילי פפרז [וואוו איזו מוזרה ולא צפוייה אנוכי] , גרין דיי , ארוסמית', גאנס נ' רוזס, נירוונה פה ושם, אופת' [מעט מאוד..] ועוד כמה.. מנגנים על גיטרה? ניית. מנגנים על בס? ניית. מנגנים על תופים? נופ. יש לכם הרכב מסויים? לאא.. מהו רוק בשבילכם? עילוי. האם יש דמות מעולם הרוק שאתם רואים בה כדמות גאונית,אם כן מיהו האמן? הלל סלובאק ז"ל. מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-50? ממש ממש ממש לא יודעת. מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-60? כנ"ל. מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-70? לא זוכרת.. צריכה לחשוב על זה. מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-80? אולי taste the pain של הפפרז ועוד כמה.. מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-90? smells like teen spirit, כמובן. מהו לדעתכם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-2000? קשה מידי.. מהו לדעתכם שיר הרוק הטוב ביותר בכל הזמנים? זה בכלל קשה... מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-50?נמממ. מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-60?נמנמ. מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-70? בטח משהו של הביטלס. מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-80?
מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-90? יוז יור אילוז'ן I ו- II של גאנס אנ' רוזס ובלד שוגר סקס מג'יק של הצ'יליז. מהו לדעתכם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-2000? קליפוריניקיישן ונוורמיינד של נירוונה. מהו לדעתכם אלבום הרוק הטוב ביותר בכל הזמנים? לא יודעת.. האם אתם מושפעים מרוק? אולי.. האם רוק זה החיים שלכם?נאאאא, בואו לא ניסחף..

Eloola

New member
אויי נו...

ערבבתי שם כמה תשובות.... חטאתי ממש ב "אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-2000...." מה לעזאזל כתבתי שם..? טוב, זה היה אמור להיות תשובה לשאלה מעליו..

The FuNky m0nk

New member
...

אתם אוהבים רוק?איך לא?? אם כן,איזה ז'נאר? הכל במיוחד Fאנק האם זהו סגנון המוזיקה האהוב עליכם? כן! אילו להקות רוק אתם אוהבים לשמוע?RHCP, GUNS N ROSES, BEATLES, NIRVANA,GREEN DAY... מנגנים על גיטרה?יא מנגנים על בס?לא.. מנגנים על תופים?לא.. יש לכם הרכב מסויים?בערך.. מהו רוק בשבילכם? המוסיקה הכי טובה שקיימת האם יש דמות מעולם הרוק שאתם רואים בה כדמות גאונית,אם כן מיהו האמן?JOHN!! מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-50?לא יודע... מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-60?BEATLES.. מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-70?שוב BEATLES מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-80? מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-90?UNDER THE BRIDGE!!!! מהו לדעתכם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-2000?CALFORNICATION OR OTHERSIDE... מהו לדעתכם שיר הרוק הטוב ביותר בכל הזמנים? לא יכול להחליט מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-50?לא יודע... מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-60?BEATLES מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-70?שוב BEATLES מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-80? מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-90?BSSM מהו לדעתכם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-2000? CALIFORNICATION מהו לדעתכם אלבום הרוק הטוב ביותר בכל הזמנים? CALFORNICATION OR BSSM האם אתם מושפעים מרוק?קצת כן חייב לומר... האם רוק זה החיים שלכם?לא להגזים..

יאללה עכשיו אני

אתם אוהבים רוק
איי לאב רוק אנד רול
ACDC אם כן,איזה ז'נאר
Pאנק, Fאנק, כבד, פרוג,אלטרנטיבי [יחי ג'ון] ועוד.. האם זהו סגנון המוזיקה האהוב עליכם
אכן
אילו להקות רוק אתם אוהבים לשמוע
זפ, קווין, רד הוט, נירוונה, סקס פיסטולס, קלאש, ג'ון,אטקסיה,דורז,המי,הנדריקס, ואן הלן, ACDCגאנז ועוד...אני פשוט לא כל כך זוכרת... מנגנים על גיטרה
הלוואיייי.... מנגנים על בס
הלוווואייי מנגנים על תופים
טוב דיי קלטתי שאני לא מוכשרת.. ניגנתי פעם בחוג מתופפים [מעגל מתופפים] היה לי קונגה [כן כן מקורי מאפריקה] והיה כיף...
יש לכם הרכב מסויים
... מהו רוק בשבילכם
הריר שיוצא מהפה חח סתם, לד זפלין בעיקר .. כל הקטע שהם לא הוציאו סינגלים לרדיו בקושי התראיינו.. זה מוצא חן בעיני
האם יש דמות מעולם הרוק שאתם רואים בה כדמות גאונית,אם כן מיהו האמן
ג'ון. ואני לא צוחקת. הפשטות שלו גאונית. מהו לדעתכם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-50
משהו של אלביס... מהו לדעתכם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-60
דייזד אנד קונפיוזד [זפ]. מהו לדעתכם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-70
אנרכי אין יו.קיי [סקס פיסטולס] מהו לדעתכם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-80
לא יודעת... לא שמעתי מספיק...
מהו לדעתכם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-90
גיב איט אווואי מהו לדעתכם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-2000
אבריל השולטת
לא לא אלאלאלאלא...דה סיידס/אטקסיה. מהו לדעתכם שיר הרוק הטוב ביותר בכל הזמנים
סטרוואי טו הבן. מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-50
לא מכירה 50'... מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-60
לד זפלין #2 מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-70
סקס פיסטולס/נברמיינד דה בולוקס. מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-80
אעעע לא יודעת. מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-90
בלאד שוגר כמובן. מהו לדעתכם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-2000
אינסייד אוף אנפטינס
ג'ון שולט
מהו לדעתכם אלבום הרוק הטוב ביותר בכל הזמנים
לד זפלין #4 האם אתם מושפעים מרוק
אני לא מצטטת שירים.. אבל אפשר לומר שכן. האם רוק זה החיים שלכם
לא צריך להגזים

idanem

New member
אני אני אני!

אתם אוהבים רוק? בטח שכן!! אם כן,איזה ז'נאר? מטאל, פרוגרסיב, ובטח יש עוד... האם זהו סגנון המוזיקה האהוב עליכם? רוק?! בטח!! אילו להקות רוק אתם אוהבים לשמוע? מטאליקה, רד הוט, ביטלס...והרשימה ממשיכה... מנגנים על גיטרה? בשלבים... מנגנים על בס? לא... מנגנים על תופים? לא.. יש לכם הרכב מסויים? לא.. מהו רוק בשבילכם? מוזיקה (?) האם יש דמות מעולם הרוק שאתם רואים בה כדמות גאונית,אם כן מיהו האמן? ג'יימס האטפילד- הסולן/גיטריסט של מטאליקה.. מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-50? אחד מהאלה של אלביס...לא מכיר שמות... מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-60? הביטלס- אתמול מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-70? האיגלס- מלון קליפורניה מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-80? מטאליקה- דוהה לשחור מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-90? אואזיס- חומת פלאים מהו לדעתכם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-2000? ולוט ריוולור- נופל לחתיכות מהו לדעתכם שיר הרוק הטוב ביותר בכל הזמנים? איזה מין שאלה לא הוגנת זאת?! אני הכי אוהב את מלון קליפורניה אבל זה לא אומר שהוא הכי טוב! מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-50? לא מכיר אלבומים משמה.. מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-60? דיפ פרפל- ראש מכונה מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-70? פינק פלויד- הצד האפל של הירח מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-80? מטאליקה- לרכוב על הברקים מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-90? רד הוט צ'ילי פפרס- קליפורניקציה מהו לדעתכם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-2000? רד הוט צ'ילי פפרס- ביי דה וואי מהו לדעתכם אלבום הרוק הטוב ביותר בכל הזמנים? מה שכתבתי בשנות ה-70... האם אתם מושפעים מרוק? יותר מדי... האם רוק זה החיים שלכם? לא....אבל מוזיקה כן...

Sucker20

New member
טוב אני לא ממש ידעתי מה לענות אבל..

1.כן 2.מטאל [הכי..] 3.כן 4.אירוסמית', לינקין פארק, ניקלבק,מטאליקה,בון ג'ווי.... 5.לא 6.לא 7.לא 8.לא 9.בשבילי זה חיים שלמים.. 10.סטיב טיילר 11.לא אוהבת שירים משנות ה-50 12.כנ"ל 11 13.Oasis-Wonderwall 14.poison-Alice cooper 15.Black hole sun-Soundgarden 16.hero-nickelback 17.I Dont Want To Miss A Thing-Aerosmith 18.לא אוהבת שירים של שנה זאת... 19.כנ"ל 18 20.כנ"ל 18 21.לא מכירה. אלבומים ממש... 22.כנ"ל 21 23.greenday-Boulevard of broken Dream 24.Big one 25. הרבה 26. חצי מהחיים...

nutty boy

New member
זה הרבה שאלות, כן?

לא אני לא אוהב רוק סתם, זה די ברור שאנשים בפורם רד הוט צ'ילי פפרז יאהבו רוק, לא? ז'אנר-שקט ככה. אני לומד גיטרה קלאסית חמש חודשיפ
. לא מנגן על בס, או על גיטרה בס
(בס זה סוג של כלי קשת). לא אני לא מנגן על תופים, אבל יש לי חבר שכן. אין לי הרכב. רוק בשבילי זאת מוזיקה טובה, ככה שמקשיבים עד שיוצא מהאף, ואז מחפשים להקה אחרת
. שנות החמישים: ביטלס שישים: ביטלס שבעים:אין שמונים: משינה תשעים: מוניקה סקס, רד הוט צ'ילי פפרז. השיר רוק הכי טוב בשנת 2000? לא יודע, אממממ... דרך אגב (By the Way)? שיר הכי טוב בכל הזמנים: זה כבר שאלה קשה, זה תמיד משתנה. אני אלך על סוף העולם, של אביב-גפן (ואני גם לגבי זה לא כל-כך בטוח, זה תמיד משתנה). אלבום הרוק הטוב ביותר: Californacation. רוק זה קרוב להשתלטות על החיים שלי (בעעעע, אני אילג) אם זה כבר לא השתלט.

angel 0f r0ck

New member
אפשר לאהוב באופן ספציפי את רהצפ

ובגדול לא לאהוב רוק! אני שנאתי רוק לפני 3 שנים ואהבתי את רד הוט צ'ילי פפרז!

Hangman Jury 87

New member
באיחור קל

אתם אוהבים רוק? כן אם כן,איזה ז'נאר? רוק כבד ובלוז האם זהו סגנון המוזיקה האהוב עליכם? כן אילו להקות רוק אתם אוהבים לשמוע? אירוסמית', הקורז, אינקובוס, טראוויס, רד הוט שמעתי פעם עכשיו עוד פחות
מנגנים על גיטרה? כן מנגנים על בס? לא מנגנים על תופים? לא יש לכם הרכב מסויים? לא מהו רוק בשבילכם? משהו די גדול ב-חיי אבל בלי להיסחף
האם יש דמות מעולם הרוק שאתם רואים בה כדמות גאונית,אם כן מיהו האמן? סטיבן ו-ג'ו מאירוסמית' מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-50? לא מכיר מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-60? לא מכיר מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-70? Train kept a rollin' של אירוסמית' מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-80? The other side של אירוסמית' מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-90? Amazing של אירוסמית' מהו לדעתכם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-2000? Avant garden של אירוסמית' מהו לדעתכם שיר הרוק הטוב ביותר בכל הזמנים? Rats in the cellar של אירוסמית' מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-50? אין מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-60? אין מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-70? Get your wings של אירוסמית' מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-80? Pump של אירוסמית' מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-90? Nine lives של אירוסמית' מהו לדעתכם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-2000? Morning view של אינקובוס, אלבום חובה. מהו לדעתכם אלבום הרוק הטוב ביותר בכל הזמנים? Get your wings של אירוסמית' וגם -Rocks שלהם, קשה להחליט האם אתם מושפעים מרוק? כן האם רוק זה החיים שלכם? לא

Shachaf D

New member
אני ממליץ לך על אירוסמית'

הם ממש טובים , תשמע אותם לפעמים

Hangman Jury 87

New member
אוקיי ../images/Emo6.gif

יש לי 23 אלבומים (כרגע) שלהם, זה כבר נחשב מעריץ
אגב ב-"אילו להקות רוק אתם אוהבים לשמוע" שכחתי לציין את U2

עונה...

אתם אוהבים רוק? כן מאוד.. אם כן,איזה ז'נאר? הכל! האם זהו סגנון המוזיקה האהוב עליכם? בהחלט! אילו להקות רוק אתם אוהבים לשמוע? רד הוט, נירוונה, מטאליקה, ג'נס, בלינק, כל רוק זה יפה... מנגנים על גיטרה? כן מנגנים על בס? מתחילה מנגנים על תופים? לא יש לכם הרכב מסויים? לא אבל אנחנו מתכננים את זה.. מהו רוק בשבילכם? השיא של המוסיקה, הדבר הטוב היחיד שיש במוסיקה של היום. האם יש דמות מעולם הרוק שאתם רואים בה כדמות גאונית,אם כן מיהו האמן? אוקיי, 1. ג'ון, הוא גאון חבל"ז 2. רוג'ר ווטרם מהפינק פלויד, הוא אחד הכותבים המדהימים בעולם! מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-50? לא מכירה.. מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-60? לא עולה לי בראש.. מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-70? כל מיני, שירים של הביטלס וכו'... מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-80? איך לא..טייסט דה פיין! מהו לדעתם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-90? אנדר דה ברידג', סאק מיי קיס, וגיב איט אווי... השירים האהובים עליי! מהו לדעתכם שיר הרוק הטוב ביותר בשנות ה-2000? הרשימה מתחילה להצטמצם.. מממ רק רד הוט אני שומעת היום אז.. אפשר לומר כל ביי דה וואי.. מהו לדעתכם שיר הרוק הטוב ביותר בכל הזמנים? גיב איט אוואי ונובמבר ריין של גאנס.. מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-50? לא מכירה.. מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-60? לא מכירה.. מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-70? אבי רווד של ביטלס.. מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-80? מוד'רס מילק מהו לדעתם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-90? בלאד שוגר. מהו לדעתכם אלבום הרוק הטוב ביותר בשנות ה-2000? ביי דה וואי מהו לדעתכם אלבום הרוק הטוב ביותר בכל הזמנים? בלאד שוגר.. האם אתם מושפעים מרוק? כן! האם רוק זה החיים שלכם? כן!

למעלה