שאלון קצרצר

טלי2006

New member
אני

שם:טל מקום מגורים: ת"א תאריך לידה: 29 ל 10 אוהב\ת את השם שלך? מאד היית רוצה שם אחר? לא מס' מזל: 3 לאחרונה 7 אחים\אחיות: 0 כיףף לייייי מעשנ\ת? מדי פעם איך התחל\ת לעשן? בבצפר מה את/ה לומד או רוצה ללמוד? ? איפה אתה עובד? טלויזיה מקצוע אהוב? אנגלית כי אני טובה מקצוע שנוא? הסטוריה צבע עיינים: כחול צבע שיער: בלונדי גובה: 1.70 משקל: אופס חסום!!! חושבים שאתם רזים\שמנים מדיי? בסדר לא יזיק לי מינוס 5 ק"ג סגנון מוזיקה אהוב: היפ האפ להקה אהובה? אין ממש זמר\ת: פיפטי שומעים אביב גפן? לאא כנסיית השכל? לאאאא משינה? לאאא בריטני? פעם מה את\ה רוצה להיות כשתיהיה גדול\ה? זמרת איפה תגור\י? ת"א ניו יורק כמה ילדים את\ה רוצה? 1 סרט אהוב: המבוך של פאן שיר אהוב: פקס לייף סליחה על ההתלהבות. דיסק אהוב: ויקטוריה בקהאם השיר האחרון ששמעת? מני מייקר איך נראה החדר שלך? מבולגן .תסתכל\י ימינה מה הדבר הראשון שאת\ה רואה? דלת איזה עונה את\ה הכי אוהב\ת? אביב יש לך טלוייזיה בחדר? לא הוצאתי מאמינים בה'? לא יודעת בשטן? לאא היית מסתדר בלי מחשב? בסדר באיזה צבע החדר שלך? רגיל לצערי.. מנגנ\ת על מש'ו? גיטרה קלידים מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? 15 עם מיזה היה? יוסי חח (רציני..) מצטערים עלייה? לאא כמה אקסים יש לכם? 1 בקשר איתם? לא הוא בחו"ל יש כרגע אהבה? לא כמה זמן אתם ביחד? חד צדדי? מתי היה הדייט האחרון שלכם? היום מתי בפעם האחרונה התנשקת איתו? לפני חצי שנה או יותר אמא\אבא? אימא פיצה\המבורגר? לא זה ולא זה לימודים\חופש? חופשש עושים פסיכומטרי/מבחני בגרות שיפורים? כמה? לא אוהבים חיות? איזה? חתולי אוהבים חצאיות? כן הולכים להופעות? לא מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה? לפני שנה מוניקה סקס בחינם אוהב\ת שוקולד? קצת היית אצל רופא שיניים פעם? איך היה? לא מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? עם מי. ידיד יניב ודניאל מחמיאים לכם הרבה? כןןן אוהב\ת את הכתב שלך? לאאא שיער פזור או אסוף? פעם ככה פעם ככה חוף הים\טבע? יםם מתי בפעם האחרונה רבת עם מיש'ו? היום קצת עם אמא מתי בפעם האחרונה בכית? ולמה? לפני שבוע דכאון.. אוהבים לצחוק? כן מחשב\טלוויזיה? חוץ באיזה גיל את\ה רוצה להתחתן? 33 ? אולי? איזה חמישה דברים בטוח תעשה לפני מותך? צלילה שפות לטייל בכל העולם לשיר על במה להגיש ב TV יש לך משקפיים? לא אוהב\ת שאלונים? לא נהנתם בנתיים? כן באיזה פורמים אתם נמצאים עוד? בליינד דייט טישרט\גופייה? טי אוהבים את האופנה החדשה, סקיני ג'ינס? כן

עונה...

שם: בת-אל מקום מגורים: בבית תאריך לידה: 27-7-87 אוהב\ת את השם שלך? כן היית רוצה שם אחר? יש מס' מזל: 7? אחים\אחיות: 1 מעשנ\ת? לא איך התחל\ת לעשן? פעם חברה שלי דירדרה אותי מה את/ה לומד או רוצה ללמוד? ניהול משאבי אנוש איפה אתה עובד? מלון קיסר מקצוע אהוב? משאבי אנוש מקצוע שנוא? מתמטיקה וכל מקצוע אחר שצריך לחשב צבע עיינים: דבש-ירוק צבע שיער: ג'ינג'ית גובה: 1.64 משקל: לא מגלה חושבים שאתם רזים\שמנים מדיי? לא ולא.. משהו בסדר.. סגנון מוזיקה אהוב: הכל... להקה אהובה? pussycat dolls זמר\ת: פרג'י שומעים אביב גפן? לאאא כנסיית השכל? לאאא משינה? לאאא בריטני? לאאא מה את\ה רוצה להיות כשתיהיה גדול\ה? יש לי שאיפות... אישי:) איפה תגור\י? לא יודעת... כמה ילדים את\ה רוצה? 4 סרט אהוב: אין שיר אהוב: יש הרבה דיסק אהוב: אין השיר האחרון ששמעת? cascadca- everytime we touch איך נראה החדר שלך? משעמם .תסתכל\י ימינה מה הדבר הראשון שאת\ה רואה? תיק של פומה איזה עונה את\ה הכי אוהב\ת? קיץ יש לך טלוייזיה בחדר? לא מאמינים בה'? כן בשטן? לא היית מסתדר בלי מחשב? לא באיזה צבע החדר שלך? ורוד מנגנ\ת על מש'ו? עצבים מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? גיל 13 עם מיזה היה? אח של החבר שלי דאז חח מצטערים עלייה? לא כמה אקסים יש לכם? הרבה בקשר איתם? יש ויש יש כרגע אהבה? כן 555 כמה זמן אתם ביחד? חודשיים וקצת חד צדדי? לא מתי היה הדייט האחרון שלכם? לפני חודשיים וקצת ? מתי בפעם האחרונה התנשקת איתו? אתמול אמא\אבא? כפרה עליהם פיצה\המבורגר? פיצה לימודים\חופש? חופש עושים פסיכומטרי/מבחני בגרות שיפורים? כמה? -- אוהבים חיות? איזה? לא אוהבים חצאיות? כן הולכים להופעות? לא אבל רוצה מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה? -- אוהב\ת שוקולד? כן היית אצל רופא שיניים פעם? איך היה? תמיד זוועה מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? עם מי. היום עם חברה שלי מחמיאים לכם הרבה? כן 555 אוהב\ת את הכתב שלך? כן הוא יפה שיער פזור או אסוף? פזור חוף הים\טבע? חוף הים בוודאי מתי בפעם האחרונה רבת עם מיש'ו? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה בכית? ולמה? ביום השואה מאיזה סרט אוהבים לצחוק? כןןןן מחשב\טלוויזיה? מחשב באיזה גיל את\ה רוצה להתחתן? לא משנה לי כלכך איזה חמישה דברים בטוח תעשה לפני מותך? לא חשבתי על זה אוהב\ת שאלונים? כן נהנתם בנתיים? כן באיזה פורמים אתם נמצאים עוד? לא זוכרת טישרט\גופייה? תלוי אוהבים את האופנה החדשה, סקיני ג'ינס? לא ממש אבל יש לי 1

למעלה