שאלון קצרצר

דנדוש20

New member
../images/Emo32.gif שאלון קצרצר

שם:
מקום מגורים:
תאריך לידה:
אוהב\ת את השם שלך?
היית רוצה שם אחר?
מס' מזל:
אחים\אחיות:
מעשנ\ת?
איך התחל\ת לעשן?
מה את/ה לומד או רוצה ללמוד?
איפה אתה עובד?
מקצוע אהוב?
מקצוע שנוא?
צבע עיינים:
צבע שיער:
גובה:
משקל:
חושבים שאתם רזים\שמנים מדיי?
סגנון מוזיקה אהוב:
להקה אהובה?
זמר\ת:
שומעים אביב גפן?
כנסיית השכל?
משינה?
בריטני?
מה את\ה רוצה להיות כשתיהיה גדול\ה?
איפה תגור\י?
כמה ילדים את\ה רוצה?
סרט אהוב:
שיר אהוב:
דיסק אהוב:
השיר האחרון ששמעת?
איך נראה החדר שלך?
.תסתכל\י ימינה מה הדבר הראשון שאת\ה רואה?
איזה עונה את\ה הכי אוהב\ת?
יש לך טלוייזיה בחדר?
מאמינים בה'?
בשטן?
היית מסתדר בלי מחשב?
באיזה צבע החדר שלך?
מנגנ\ת על מש'ו?
מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך?
עם מיזה היה?
מצטערים עלייה?
אתה בתול?
כמה אקסים יש לכם?
בקשר איתם?
יש כרגע אהבה?
כמה זמן אתם ביחד?
חד צדדי?
מתי היה הדייט האחרון שלכם?
מתי בפעם האחרונה התנשקת איתו?
אמא\אבא?
פיצה\המבורגר?
לימודים\חופש?
עושים פסיכומטרי/מבחני בגרות שיפורים? כמה?
אוהבים חיות? איזה?
אוהבים חצאיות?
הולכים להופעות?
מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה?
אוהב\ת שוקולד?
היית אצל רופא שיניים פעם? איך היה?
מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? עם מי.
מחמיאים לכם הרבה?
אוהב\ת את הכתב שלך?
שיער פזור או אסוף?
חוף הים\טבע?
מתי בפעם האחרונה רבת עם מיש'ו?
מתי בפעם האחרונה בכית? ולמה?
אוהבים לצחוק?
מחשב\טלוויזיה?
באיזה גיל את\ה רוצה להתחתן?
איזה חמישה דברים בטוח תעשה לפני מותך?
יש לך משקפיים?
אוהב\ת שאלונים?
נהנתם בנתיים?
באיזה פורמים אתם נמצאים עוד?
טישרט\גופייה?
אוהבים את האופנה החדשה, סקיני ג'ינס?

RieM

New member
זה נקרא "קצרצר" ?!

מה את מעונינת להשיג באמצעות השאלון הזה ?

Shining Dark

New member
שלא תדע....

נראה לי מתכננת על משהו ממש כבד וככה מסננת.. אתה יודע.. חשוב :)

galzy

New member
הינה התשובות שלי

שם:גל מקום מגורים: תל אביב תאריך לידה:1981 אוהב\ת את השם שלך? מאוד היית רוצה שם אחר? לא מס' מזל:4 אחים\אחיות:2 מעשנ\ת? כן איך התחל\ת לעשן? בתור ילדה, כולם עישנו מה את/ה לומד או רוצה ללמוד? מדעי הרוח איפה אתה עובד?שירות לקוחות מקצוע אהוב????? מקצוע שנוא????? צבע עיינים: חום צבע שיער: חום גובה:149 משקל: חושבים שאתם רזים\שמנים מדיי? אני יודעת שאני שמנה מידי, ואוהבת את זה סגנון מוזיקה אהוב: ישראלי להקה אהובה? יש והרבה זמר\ת: עמיר לב שומעים אביב גפ? ברור כנסיית השכל?לפנים משינה?לא ולא בריטני?רק שיר אחד זה נחשב??? מה את\ה רוצה להיות כשתיהיה גדול\ה? מאושרת.. זה הכי קרוב איפה תגור\י? בבית כמה ילדים את\ה רוצה? לא רוצה סרט אהוב: ממממממ שיר אהוב: הכעס של רוקפור דיסק אהוב: נו זה שאלות מתקילות.... השיר האחרון ששמעת? מרסדס בנד- בואי ונביא לך תפאנק איך נראה החדר שלך? כתום .תסתכל\י ימינה מה הדבר הראשון שאת\ה רואה? חלון איזה עונה את\ה הכי אוהב\ת? חורף וכמה שיותר רטוב יש לך טלוייזיה בחדר? גם דיוידי מאמינים בה'? מי? בשטן?אה? היית מסתדר בלי מחשב? הייתי מסתדרת גם בלי טלויזיה באיזה צבע החדר שלך? כתום?! מנגנ\ת על מש'ו? על עצבים מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? בכיתה ח עם מיזה היה? שי המתופף מצטערים עלייה? היה מגניב, דיברתי בטלפון והוא תקף.... אתה בתול? מה זה? כמה אקסים יש לכם?מממ 1? בקשר איתם? ברור יש כרגע אהבה? מה? מה זה? כמה זמן אתם ביחד?אני והלבד? וואו הקשר הכי מחייב שלי חד צדדי? מתי היה הדייט האחרון שלכם? לפני 3 שבועות, הוא היה גמד מתי בפעם האחרונה התנשקת איתו? עם הדייט? אמא\אבא?אמא פיצה\המבורגר?המבורגר לימודים\חופש?חוםש עושים פסיכומטרי/מבחני בגרות שיפורים? כמה? עשיתי הכל אוהבים חיות? איזה? כלב אוהבים חצאיות? הכי נוח הולכים להופעות?פחות מידי מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה? לפני חודשיים האחרים אריאל אוהב\ת שוקולד? מכורה בגמילה היית אצל רופא שיניים פעם? איך היה? מעייף, בעיני קוסמטיקאית יותר כואב מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? עם מי.מיקודם, אמא שלי העירה אותי.. מחמיאים לכם הרבה? כל עשר דק אוהב\ת את הכתב שלך?כן שיער פזור או אסוף?עכשיו פזור חוף הים\טבע? ים זה לא טבע? מתי בפעם האחרונה רבת עם מיש'ו? אתמול מתי בפעם האחרונה בכית? ולמה? הייתי עם אמא שלי 24 שעות 18 יום, כל יום בכיתי אוהבים לצחוק? כן מחשב\טלוויזיה?טלויזיה באיזה גיל את\ה רוצה להתחתן? לא רוצה איזה חמישה דברים בטוח תעשה לפני מותך? אשן אוכל ואמות יש לך משקפיים? גם עדשות אוהב\ת שאלונים?מתה על זה נהנתם בנתיים? חופשי באיזה פורמים אתם נמצאים עוד? כבר שכחתי טישרט\גופייה?גופיה אוהבים את האופנה החדשה, סקיני ג'ינס? שואה של ממש היה פאנן

danielo18

New member
רק כי מצ'עמם...

שם: דניאל מקום מגורים: אי שם,ברחוב פא,פינת טית. תאריך לידה:6.1.85 אוהב\ת את השם שלך?: ברור..שם יפה,בעל משמעות מעניינת.לא יכולתי לקבל שם יותר הולם. היית רוצה שם אחר?: לא...למרות שאני תקוע גם עם שם אמצעי..אבל הכל אפשר להוריד במשרד הפנים! מס' מזל: תלוי במה. אם זה בבחינה אמריקאית בעלת 4 אפשרויות - אז 3 הוא מלך! אם זה סתם? אז 7. אחים\אחיות: יותר מדי.. מעשנ\ת?: סיגרייה אחרונה שלי היתה לפני שנתיים איך התחל\ת לעשן?: שיחקתי "סיגרייה שרמוטה" עם חברים והפסדתי (והייתי צריך לעשות משו נורא מפדח..) ואז התחלתי לעשן,מהעצבים מה את/ה לומד או רוצה ללמוד?: רוצה ללמוד משפטים ומנהע"ס/כלכלה - ייקרה מתישהו. איפה אתה עובד?: אני מוכר את נשמתי לחברות הסלולר תמורת 21 שקל לשעה. מקצוע אהוב?: הפקה. עסקתי בזה 3 שנים והיה לי מזה כיף בזה..אולי אעסוק בזה בעתיד. מקצוע שנוא?:??? צבע עיינים: שחור-חום צבע שיער: שחור גובה:1.78 משקל: כ63 קילוגרם+- חושבים שאתם רזים\שמנים מדיי?: רזה מדי,רוצה להעלות עוד כמה קילוגרמים... סגנון מוזיקה אהוב: אין אחד. אני מסוגל לשמוע כמעט הכל. להקה אהובה?: אממ..כרגע זה מטאליקה. זמר\ת: שומעים אביב גפן?: בלעעעעע! כנסיית השכל?: כן, אחלה להקה. משינה?: את הדברים הישנים והטובים,לא המסחריים. בריטני?: יאק..יש גבול לכל תעלול..לא? מה את\ה רוצה להיות כשתיהיה גדול\ה?- להיות בנאדם,השאר יבוא לבד. איפה תגור\י? - בבית צמוד קרקע,3 דונם,עם 2 מפלסים ובריכה. כמה ילדים את\ה רוצה?- כמה שיבואו,עד שימאס(או מהם או מהאשה). סרט אהוב: הכי? "סתיו בניו יורק" - סרט שהוציא את הרגשן שבי (נדיר!) שיר אהוב: wish u where here דיסק אהוב:אין משהו.. השיר האחרון ששמעת?- First Day of My Life - bright eyes איך נראה החדר שלך? - יפה..לא? קירות,ארון גדול,ספרייה, ופינת בידור .תסתכל\י ימינה מה הדבר הראשון שאת\ה רואה? - את השכנה,תולה כביסה. איזה עונה את\ה הכי אוהב\ת?:אביב. יש לך טלוייזיה בחדר?:ברור,וגם DVD,וגם מחשב. מאמינים בה'?:אממ..אפשר להגיד שכן. בשטן?:כן,יצא לי לראות אותו כמה פעמים היית מסתדר בלי מחשב?:ברור..אפשר הכל. באיזה צבע החדר שלך?:כחול תכלת. מנגנ\ת על מש'ו? :על העצבים...(גיחי גיחי..) מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך?:אמממ..גיל 16 ככה... עם מיזה היה?: עם נאקה . עם מי עוד אפשר?? בחורה. מצטערים עלייה? :לא. אתה בתול?:לא כמה אקסים יש לכם?:יותר מדי (מה נקרא אקס? חודש לצאת זה נקרא) בקשר איתם?:כן,מדי פעם אני בודק שאני במצב יותר טוב מהן. יש כרגע אהבה?:לא,חופשי ומאושר (או שלא...) כמה זמן אתם ביחד?: אני ואנוכי נמצאים ביחד הרבה זמן כבר... חד צדדי?לא,אני מרגיש אל עצמי דברים.. מתי היה הדייט האחרון שלכם?:אממ...דצמבר?? יש מצב. מתי בפעם האחרונה התנשקת איתו? NEVER אמא\אבא?לא מתנשק עם שניהם! סתם. שניהם! פיצה\המבורגר?:המבורגר לימודים\חופש?חופש. עושים פסיכומטרי/מבחני בגרות שיפורים? כמה?: לא עושה כלום יותר! אוהבים חיות? איזה? :אני אלרגי לכל דבר שזז. אוהבים חצאיות?:עלי לא,על נשים כן (למרות שיצא לי ללבוש חצאית בפורים - התחפשתי לסקוטי עם שערות ברגליים). הולכים להופעות?:לפעמים מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה?:היהודים אוהב\ת שוקולד? :יאפ@! היית אצל רופא שיניים פעם? איך היה?:ברור שהייתי. אני שונא אותם! מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? עם מי? היום בבוקר,עם אחי המעצבן. מחמיאים לכם הרבה? :יש פידבקים לפעמים אוהב\ת את הכתב שלך?:ברור..(למרות שאחרים לא...) שיער פזור או אסוף?:קצר@! חוף הים\טבע?: ים! מתי בפעם האחרונה רבת עם מיש'ו? אממ...לפני שעתיים? מתי בפעם האחרונה בכית? ולמה?:בנים לא בוכים! אוהבים לצחוק? ברור... מחשב\טלוויזיה?מחשב,וטלויזיה! באיזה גיל את\ה רוצה להתחתן?:מתי שייצא, כרגע לא חושב על זה איזה חמישה דברים בטוח תעשה לפני מותך? לאכול טוב (אסאדו),לשתות טוב,לקפוץ באנג'י ו.. יש לך משקפיים? חסוי. אוהב\ת שאלונים? רק שמצ'עמם נהנתם בנתיים?היה סביר באיזה פורמים אתם נמצאים עוד? יותר מדי...צריכים לקצץ את זה. מה דעתכם שאני אפסיק לכתוב פה? טישרט\גופייה? טי שרט. אוהבים את האופנה החדשה, סקיני ג'ינס? על בחורות נאות כן,על כוניפות לא!

comet9

New member
אני פה לענות על השאלונים

שם: שביט מקום מגורים: חולון תאריך לידה: נובמבר 85 אוהב\ת את השם שלך? כן.. היית רוצה שם אחר? ממש לא מס' מזל: 3 אחים\אחיות: 3 אחיות ואח קטן מעשנ\ת? כן איך התחל\ת לעשן? מתישהו בתיכון מה את/ה לומד או רוצה ללמוד? הרבה דברים.. איפה אתה עובד? בחברת "נקסטפליי" מקצוע אהוב? ביצפר נגמר מזמן מזמן מקצוע שנוא? צבע עיינים: חום צבע שיער: שחור גובה:174 משקל: לא רלוונטי חושבים שאתם רזים\שמנים מדיי? כן סגנון מוזיקה אהוב: אין אהוב. הכל הולך להקה אהובה? יש הרבה. הקיור, אליס אין צ'יינס בין היתר זמר\ת: אין מישהו או מישהי מיוחדים שומעים אביב גפן? לא. מיותר מאד בתור זמר. מועיל בתור כותב ומלחין. כנסיית השכל? עוד הוכחה לכך שבשדרות אין רק קסאמים משינה? מה הקטע בלחקות להקה בריטית מהסיקסטיז/סבנטיז? בריטני? פחחח. טוב שלא שאלתם אם הבריטים אוהבים את יוקו אונו מה את\ה רוצה להיות כשתיהיה גדול\ה? לא אכפת לי עני או עשיר. העיקר מאושר. איפה תגור\י? תל אביבה וצפונה כמה ילדים את\ה רוצה? 3. מספר המזל. לא יותר מידי ולא פחות מידי סרט אהוב: אין רק אחד. שיר אהוב: roxette - a thing about you דיסק אהוב: דארק סייד השיר האחרון ששמעת? היהודים משהו איך נראה החדר שלך? אדום למשעיי. קטן וכיפי. .תסתכל\י ימינה מה הדבר הראשון שאת\ה רואה? את הנעליים איזה עונה את\ה הכי אוהב\ת? סתיו. לא חם מידי ולא קר מידי. אין חגים או מועדים. הכל רגוע ושקט. יש לך טלוייזיה בחדר? לא תודה לאל. מאמינים בה'? מאמין באל בשטן? אחמדינג'אד? היית מסתדר בלי מחשב? כן באיזה צבע החדר שלך? אדום בהיר שמקבל גוון כהה מאד כשאני מדליק את הספוט האדום. ואז החדר שלי הופך לבורדל. מנגנ\ת על מש'ו? ניגנתי בעבר. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? כיתה ט' משהו... עם מיזה היה? מישהי מהתיכון. מצטערים עלייה? לא. אתה בתול? כן. בכוס קפה שלי. כמה אקסים יש לכם? סביבות ה5-6 בקשר איתם? לא יש כרגע אהבה? לא כמה זמן אתם ביחד? חד צדדי? מתי היה הדייט האחרון שלכם? שבוע שעבר. מתי בפעם האחרונה התנשקת איתו? לא התנשקתי איתה.. אמא\אבא? אמא פיצה\המבורגר? פיצה דומינוס חצי זיתים חצי אננס בצק פסטו. לימודים\חופש? חופש. עושים פסיכומטרי/מבחני בגרות שיפורים? כמה? עוד לא. שואף בעתיד הלא רחוק. אוהבים חיות? איזה? כן. הכל למעט זוחלים וחרקים. אוהבים חצאיות? רק רודף אחריהן. סתם. הולכים להופעות? פעם הרבה יותר. היום פחות מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה? של להקת רוק דתית בבני ברק. לשמוע זמירות שבת בדיסטורשן זה מוטרף והזוי אוהב\ת שוקולד? כן היית אצל רופא שיניים פעם? איך היה? מזמן מזמן. היה מזוויע ביותר. מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? עם מי. אתמול בלילה. עם מישהי.. מחמיאים לכם הרבה? לא בכלל. אוהב\ת את הכתב שלך? כן. שיער פזור או אסוף? כשיהיה לי מספיק אורך להחליט.. חוף הים\טבע? חוף הים מתי בפעם האחרונה רבת עם מיש'ו? לא זוכר. מתי בפעם האחרונה בכית? ולמה? לפני שבוע. אוהבים לצחוק? מאד מחשב\טלוויזיה? מחשב. באיזה גיל את\ה רוצה להתחתן? 30. עגול איזה חמישה דברים בטוח תעשה לפני מותך? אגמור 5 ליטר בירה ב10 דקות, אשתין 5 ליטר בירה ב10 דקות. אנסה לראות כמה רחוק אני מצליח להגיע במהירות מופרזת מאד בכבישים עד שאתפס. ועוד שני דברים שהפירוט כבד מידי. יש לך משקפיים? לא אוהב\ת שאלונים? כן. די. נהנתם בנתיים? כן. באיזה פורמים אתם נמצאים עוד? כמה ספורים. טישרט\גופייה? גופיה מתחת להכל. אוהבים את האופנה החדשה, סקיני ג'ינס? רק על מי שזה מחמיא לה.

Shining Dark

New member
נולדת איתו?

או שהחלפת את השם מתישהו? כי יחסית זה שם מיוחד לגמרי :))

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif להלהלהלהלהלהלה

שם: נעה
מקום מגורים: תל אביב
תאריך לידה: 14.1.1990
אוהב\ת את השם שלך? כן
היית רוצה שם אחר? כן, יעל או משהו
מס' מזל: 14
אחים\אחיות: 2 אחיות גדולות
מעשנ\ת? כן
איך התחל\ת לעשן? ניסיתי למרוד בכל מיני דרכים, וזו הייתה "אחלה" דרך.
מה את/ה לומד או רוצה ללמוד? לומדת בתיכון.
איפה אתה עובד? לא עובדת
צבע עיינים: ירוק-כחול-אפור-חמניה צהובה באמצע
צבע שיער: חום כהה-שחור, צבוע.
גובה: 165
משקל: 48
חושבים שאתם רזים\שמנים מדיי? לא ולא
סגנון מוזיקה אהוב: אין
להקה אהובה? אין
זמר\ת: עברי לידר, כריסטינה אגילרה
שומעים אביב גפן? כן
כנסיית השכל? כן
משינה? לא
בריטני? לא
מה את\ה רוצה להיות כשתיהיה גדול\ה? שחקנית
איפה תגור\י? תל אביב
כמה ילדים את\ה רוצה? 2-3
סרט אהוב: משחקי פיתוי, מדגסקר, פשוט מאוהבת, תזיזו ת'רגליים
שיר אהוב: כל הזמן משתנה, כמובן. עכשיו.. לאונרדו- עברי לידר.
דיסק אהוב: אין
השיר האחרון ששמעת? אני שומעת רדיו עכשיו, לא יודעת איזה שירים אלה
איך נראה החדר שלך? גדול, לבן, עם פוסטרים שלי ושל מרלין מונרו בחדר.. זהו
.תסתכל\י ימינה מה הדבר הראשון שאת\ה רואה? מנורת לילה
איזה עונה את\ה הכי אוהב\ת? קיץ
יש לך טלוייזיה בחדר? כן
מאמינים בה'? לא
בשטן? לא
היית מסתדר בלי מחשב? לא
באיזה צבע החדר שלך? לבן
מנגנ\ת על מש'ו? לא
מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? גיל 14.5
עם מיזה היה? חברה הכי טובה שלי לשעבר
מצטערים עלייה? כן
אתה בתול? לא
כמה אקסים יש לכם? רציניים- 2
בקשר איתם? כן
יש כרגע אהבה? אהבה-אהבה, לא.. משהו פוטנציאלי כזה
כמה זמן אתם ביחד? נו, פוטנציאל וזה
חד צדדי? לא
מתי היה הדייט האחרון שלכם? "דייט".. חח.. אממ.. לפני יומיים
מתי בפעם האחרונה התנשקת איתו? לא התנשקנו. הבזיון
אמא\אבא? אמא
פיצה\המבורגר? המבורגר
לימודים\חופש? חופש
עושים פסיכומטרי/מבחני בגרות שיפורים? כמה? מה];
אוהבים חיות? איזה? כלבים
אוהבים חצאיות? כן, קצרות
הולכים להופעות? כן
מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה? אביב גפן בהאנגר
אוהב\ת שוקולד? לא
היית אצל רופא שיניים פעם? איך היה? חח כן, הייתי.. היה חרא חח
מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? עם מי. לפני 5 שעות ככה, עם חברה שלי ענבר
מחמיאים לכם הרבה? כן
אוהב\ת את הכתב שלך? כן
שיער פזור או אסוף? פזור
חוף הים\טבע? חוף הים
מתי בפעם האחרונה רבת עם מיש'ו? לפני יומיים-שלושה
מתי בפעם האחרונה בכית? ולמה? לפני כמה שעות, כי רבתי עם אמא שלי
אוהבים לצחוק? כן, מאוד
מחשב\טלוויזיה? טלוויזיה
באיזה גיל את\ה רוצה להתחתן? 27+
איזה חמישה דברים בטוח תעשה לפני מותך? 1. אגיד לכל מי שאני אוהבת שאני אוהבת אותו וכל מה שיש לי לומר לו 2. אתקשר לכל מי שלא הייתי כנה איתו ב100% וזה הכביד עליי- ואגיד מה שהיה לי בראש- אפילו אם זה היה לפני שנים 3. באנג'י, נראה לי
4. אקליט שיר 5. אעשה לפחות משהו אחד שלא היה לי בחיים אומץ לעשות. ורציתי בתקופה של לפני המוות.
יש לך משקפיים? לא
אוהב\ת שאלונים? כן
נהנתם בנתיים? כן
באיזה פורמים אתם נמצאים עוד? סקס לנוער, בעיות בגיל ההתבגרות, שביעיסטים, כתיבה יוצרת פסיכולוגית
טישרט\גופייה? גופייה
אוהבים את האופנה החדשה, סקיני ג'ינס? לא ממש

Zoharrr

New member
אני

שם:זוהר מקום מגורים:נווה מיכאל תאריך לידה:28.7.1989 אוהב\ת את השם שלך?מאוד היית רוצה שם אחר? ... מס' מזל:2 אחים\אחיות:5 מעשנ\ת? לא איך התחל\ת לעשן? מה את/ה לומד או רוצה ללמוד?פסיכולוגיה איפה אתה עובד?בחנות פרחים של אחי מקצוע אהוב?אומנות מקצוע שנוא?טימטומטיקה אבל מזמן סיימתי את הבגרות הזאת צבע עיינים: חום בהיר צבע שיער: חום כהה גובה:1.64 משקל:המון חושבים שאתם רזים\שמנים מדיי?שמנה מאוד סגנון מוזיקה אהוב: רוק להקה אהובה? сreed,guns,k's choice,nightwish ועוד מלא זמר\ת: איימי לי מאוונסנס שומעים אביב גפן?כן כנסיית השכל?לא משינה?כן בריטני?לא! מה את\ה רוצה להיות כשתיהיה גדול\ה?מאושרת איפה תגור\י? במושב כמה ילדים את\ה רוצה?3 או 4 סרט אהוב:אמן האשליות שיר אהוב: יש יותר מידי דיסק אהוב:יש יותרמידי השיר האחרון ששמעת?master of puppets איך נראה החדר שלך? גדול?מיטה ארון פינת ישיבה ובלגאן? .תסתכל\י ימינה מה הדבר הראשון שאת\ה רואה?כיסא איזה עונה את\ה הכי אוהב\ת? חורף :( יש לך טלוייזיה בחדר?לא מאמינים בה'? כן בשטן?כן היית מסתדר בלי מחשב?כן באיזה צבע החדר שלך?לבן עם ציורים של עננים ושמש מנגנ\ת על מש'ו? לא מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך?בגיל 13 עם מיזה היה? איזה יצור מצטערים עלייה? לא ממש אתה בתול?לא כמה אקסים יש לכם?1 בקושי בקשר איתם? לא ממש יש כרגע אהבה? גדולה! כמה זמן אתם ביחד?שנה עוד 3 ימים חד צדדי?לא מתי היה הדייט האחרון שלכם?לפני 3 שבועות מתי בפעם האחרונה התנשקת איתו? לפני כמה דקות אמא\אבא?אמא פיצה\המבורגר?פיצה לימודים\חופש?חופש עושים פסיכומטרי/מבחני בגרות שיפורים?עדיין לא כמה? אוהבים חיות? איזה? כלבים וסוסים אוהבים חצאיות?כן הולכים להופעות?כן מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה?אינקיובס אוהב\ת שוקולד? כן היית אצל רופא שיניים פעם? איך היה?כואב מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? עם מי.אתמול,אמא מחמיאים לכם הרבה? כן אוהב\ת את הכתב שלך?כן שיער פזור או אסוף?פזור רק שאני עצלנית(הוא עד התחת) אז לרוב הוא אסןף חוף הים\טבע?ים מתי בפעם האחרונה רבת עם מיש'ו?אתמול מתי בפעם האחרונה בכית? ולמה?אתמול אוהבים לצחוק? כן,מה השאלה הדבילית הזאת? מחשב\טלוויזיה?מחשב באיזה גיל את\ה רוצה להתחתן?21 איזה חמישה דברים בטוח תעשה לפני מותך?אתחתן,אעשה ילדים,צניחה חופשית,אלמד לשחות,אחייך יותר יש לך משקפיים?כן אוהב\ת שאלונים?כן נהנתם בנתיים?כן באיזה פורמים אתם נמצאים עוד?כלבים,איפור טישרט\גופייה? גופיה אוהבים את האופנה החדשה, סקיני ג'ינס?כן אבל רק על רזות ורק כזה בא עם נעלי עקב

pain is MY love

New member
יאללה תורי...

שם: מרינה מקום מגורים: ראשון לציון תאריך לידה: 22.03.86 אוהב\ת את השם שלך?: כן היית רוצה שם אחר? : לא מס' מזל: אני לא חושבת שיש לי.. אחים\אחיות: אח אחד מעשנ\ת? : כן איך התחל\ת לעשן?: המסיבת של גיל 16... מה את/ה לומד או רוצה ללמוד?: בעתיד אני רוצה ללמוד פסיכולוגיה. בינתיים מספיק לי שלמדתי את כל סוגי האכוהול שקיימים בעולם חחחחח איפה אתה עובד?: בצה"ל מקצוע אהוב?: פסיכולוגיה מקצוע שנוא?: מתמטיקה בעעעעע צבע עיינים: ירוק-דבש צבע שיער: בלונדיני!
גובה: 165 ס"מ משקל: ממש נסחפתם.... אבל לא לדאוג הוא לא עובר את ה-100 חחחח חושבים שאתם רזים\שמנים מדיי?: אני אף פעם לא אחשוב שאני רזה מדיי... סגנון מוזיקה אהוב: ישראלי להקה אהובה? : כנסיית השכל זמר\ת: אפרת גוש שומעים אביב גפן?: לפעמים כנסיית השכל?: תמיד משינה?: כן בריטני?: במצבי רוח מסויימים כן מה את\ה רוצה להיות כשתיהיה גדול\ה? : פסיכולוגית איפה תגור\י? : "לא עוזב את העיר עבור אף אחד.." כמה ילדים את\ה רוצה? : 3 סרט אהוב: שיר אהוב: כרגע זה "ולמרות" של בועז שרעבי אבל בגדול זה "ואת מתפשטת" של כנסיית השכל דיסק אהוב: הראשון של אפרת גוש השיר האחרון ששמעת? : הראל סקעת- הרוח תשנה את כיוונה איך נראה החדר שלך? : בצבע תכלת פשוט כזה .תסתכל\י ימינה מה הדבר הראשון שאת\ה רואה?: ארון איזה עונה את\ה הכי אוהב\ת? : אביב יש לך טלוייזיה בחדר?: כן מאמינים בה'? : כן בשטן?: כן היית מסתדר בלי מחשב?: כן באיזה צבע החדר שלך?: תכלכתתתת מנגנ\ת על מש'ו? : על העצבים חחחחח מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? : גיל 15 וחצי עם מיזה היה? : סתם מישהו... מצטערים עלייה? : לא במיוחד אתה בתול?: בוודאי כמה אקסים יש לכם?: רשמיים? 0 בקשר איתם?: עם כווווווווווווווווווווווווווווולם חחחחח יש כרגע אהבה? : לא בדיוק כמה זמן אתם ביחד?: לא ביחד חד צדדי? : טוב אפשר לא לדבר על זה??? מתי היה הדייט האחרון שלכם?: ביום שני האחרון מתי בפעם האחרונה התנשקת איתו? : ביום שני האחרון אמא\אבא?: מה זאת השאלה הזאת? פיצה\המבורגר? : המבורגר לימודים\חופש?: חופשששש עושים פסיכומטרי/מבחני בגרות שיפורים? כמה? : מתחילה פסיכומטרי בסוף החודש אוהבים חיות? איזה? : לא ממש אוהבת אוהבים חצאיות?: חולה על חצאיות! יש לי אוסף בארון הולכים להופעות?: לא ממש מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה?: לא זוכרת אוהב\ת שוקולד? : מאוד היית אצל רופא שיניים פעם? איך היה? : הייתי לפני שבוע. תענוג שלא תדעו... מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? עם מי.: אתמול בלילה עם מישהו שאני יוצאת איתו מחמיאים לכם הרבה?: כן אוהב\ת את הכתב שלך?: כן שיער פזור או אסוף?: פזור חוף הים\טבע?: חוף הים מתי בפעם האחרונה רבת עם מיש'ו?: שבוע שעבר עם אותו בחור מתי בפעם האחרונה בכית? ולמה?: אתמול בלילה כי ממש לא הרגשתי טוב אוהבים לצחוק? : מאוד מחשב\טלוויזיה?: מחשב באיזה גיל את\ה רוצה להתחתן?: לא לפני 29 איזה חמישה דברים בטוח תעשה לפני מותך?: אסיים תואר, ארוויח הרבה כסף, אתחתן, אלד ילדים, אטוס לתיאלנד יש לך משקפיים?: לא אוהב\ת שאלונים?: כן נהנתם בנתיים?: בוודאי באיזה פורמים אתם נמצאים עוד? : כרגע באף פורום טישרט\גופייה? : גופיה אוהבים את האופנה החדשה, סקיני ג'ינס?: חולה על זה! כבר יש לי אוסף בבית...

ChilD SouL

New member
../images/Emo192.gif וול...

שם:
מקום מגורים: צפון. תאריך לידה: פב' 86. אוהב\ת את השם שלך? דיי. היית רוצה שם אחר? כשהייתי יותר קטנה רציתי. מס' מזל: 9 אחים\אחיות: אח אחד. מעשנ\ת? שלילי. איך התחל\ת לעשן? לא התחלתי. מה את/ה לומד או רוצה ללמוד? מדעי המדינה ותקשורת. רוצה ללמוד עוד המון דברים...
איפה אתה עובד? פר"ח נחשב
מקצוע אהוב? קשה לחשוב על משהו. מקצוע שנוא? מנהל ציבורי. צבע עיינים: כחול. צבע שיער: חום-חום בהיר. גובה: 1.70 משקל: ...... חושבים שאתם רזים\שמנים מדיי? בסדר. סגנון מוזיקה אהוב: אני שומעת הכל. להקה אהובה? יש הרבה. זמר\ת: אין. שומעים אביב גפן? לפעמים. כנסיית השכל? לפעמים. משינה? לפעמים. בריטני? לא. מה את\ה רוצה להיות כשתיהיה גדול\ה? טייסת או פתולוגית [חלום חיי
]. איפה תגור\י? בחו"ל. כמה ילדים את\ה רוצה? 3 סרט אהוב: ארמגדון.
שיר אהוב: יש המוווווווווון. דיסק אהוב: יש הרבה. השיר האחרון ששמעת? Bob marley - Hotel California איך נראה החדר שלך? מבולגן. .תסתכל\י ימינה מה הדבר הראשון שאת\ה רואה? מדפסת. איזה עונה את\ה הכי אוהב\ת? חורף.
יש לך טלוייזיה בחדר?
מאמינים בה'?
בשטן?
היית מסתדר בלי מחשב? כן, אבל לא להרבה זמן - צריך ללימודים וזה.
באיזה צבע החדר שלך? כחול. מנגנ\ת על מש'ו? קצת גיטרה, פעם אורגן וטוב מאוד על העצבים של ההורים.
מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? גיל 16 בערך. עם מיזה היה? החבר דאז. מצטערים עלייה? לא. אתה בתול? ברור, מחכה רק לחתונה.
כמה אקסים יש לכם? רציניים - 2. בקשר איתם?
יש כרגע אהבה? אהמ... לא ידוע עדיין.
כמה זמן אתם ביחד? ... חד צדדי? ... מתי היה הדייט האחרון שלכם? 3 שבועות בערך. מתי בפעם האחרונה התנשקת איתו? לא התנשקתי איתו.
אמא\אבא? שניהם. פיצה\המבורגר? פיצה. לימודים\חופש? לימודים עם חופש באמצע, כמו עכשיו.
עושים פסיכומטרי/מבחני בגרות שיפורים? כמה? עברנו את זה. אוהבים חיות? איזה? אוהבת, כל מיני - כלבים בעיקר. אוהבים חצאיות?
הולכים להופעות?
מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה? ברי סחרוף. אוהב\ת שוקולד? מריר. היית אצל רופא שיניים פעם? איך היה? היה מפחיד, אחכ בסדר. מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? עם מי. אתמול, עם ידיד. מחמיאים לכם הרבה? באמצע. אוהב\ת את הכתב שלך?
שיער פזור או אסוף? גם וגם. חוף הים\טבע? ים. מתי בפעם האחרונה רבת עם מיש'ו? לא זוכרת. מתי בפעם האחרונה בכית? ולמה? וואלה לא זוכרת. אוהבים לצחוק? כמובן. מחשב\טלוויזיה? מחשב. באיזה גיל את\ה רוצה להתחתן? 25 פלוס מינוס. איזה חמישה דברים בטוח תעשה לפני מותך? קשה לחשוב על זה עכשיו. יש לך משקפיים?
אוהב\ת שאלונים?
נהנתם בנתיים? ציון 6. באיזה פורמים אתם נמצאים עוד? לימודי נהיגה ותאוריה, סדירים, עשרים פלוס, סטודנטים מדברים, חלומות, אהבה ורומנטיקה ועוד... טישרט\גופייה? טישרט. אוהבים את האופנה החדשה, סקיני ג'ינס? פשוט מחריד ומזעזע. בע... הודגש באמצעות מדגישומטיק

vanilababy

New member
יאללה נו ../images/Emo67.gif

שם:VANILA
מקום מגורים: המרכז וגוש דן
תאריך לידה:86
אוהב\ת את השם שלך?: כן סבבה כזה
היית רוצה שם אחר? כן פעם,היום כבר לא
מס' מזל:7
אחים:אח אחד גדול
מעשן\נת?:לא
איך התחלת לעשן?אבל אני לא
מה אני רוצה ללמוד? בעעע זה בעייתי כי אין לי מושג אם למישהו יש יעוץ למשהו מעניין שיגיד לי!
איפה אתה עובד? פקידת מנכ"ל בחברה כלשהו וכאלה...
מקצוע אהוב:אין דברים כאלה
מקצוע שנוא:מתמטיקה בהחלט!
צבע עיניים:ירוק
צבע שיער:חום,אבל תלוי במצב רוח אצל הספר
גובה:156
משקל:עזבו אותכם שטויות
חושבים שאתם שמנים\רזים מידי:אמממ..תמיד יש מקום לשיפור
סגנון מוזיקה אהוב:וואי אין משהו מוגדר הכל מהכל חוץ מרוק כבד וכאלה שטויות
להקה אהובה:אה? יש עדיין דברים כאלה?
אביב גפן:קורה לפעמים יש שירים שבאים בטוב
כנסיית השכל:ממממממש לא
משינה:ע"ע אביב גפן
בריטני:לא זה עבר לי בערך בגיל 15
מה את\ה רוצה להיות כשתהיה גדול\ה:הלוואי והיה לי מושג אבל-הכי מאושרת בעולם זה חשוב להיות!
איפה תגור\י:אלוהים גדול
כמה ילדים את\ה רוצה:כמה שבא ברוך הבא
סרט אהוב:אפשר סדרה?
מגרש ביתי ללא ספק!
שיר אהוב:משתנה כל תקופה
דיסק אוהב:
מדלגת
השיר האחרון ששמעת:אנצל-מוש בן ארי
איך ניראה החדר שלך:קטן מתוק ושלי!
תסתכל\י ימינה מה הדבר הראשון שאת\ה רואה?המיטה שלי כאילו
איזה עונה את\ה הכי אוהב\ת:פעם זה היה חורף בגלל היומולדת היום רק רק רק קיץ
יש לך טלויזיה בחדר:לא
מאמינים בה':יאפ
בשטן?:לא, יש אנשים כאלה בכלל?
היית מסתדר בלי מחשב:כן וזה היה כ"כ כייף!!!!
באיזה צבע החדר שלך:ורודדדדדדד
מנגנ\ת על משהו:לא
חסרת כל כישרון נגינה\ציור\וכו'
מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך:בגיל 15
עם מי זה היה? החבר הראשון שלי
מצטערים על זה?ממש לא מורה טוב מורה לחיים
אתה בתול?לא
כמה אקסים יש לכם?4
בקשר איתם? לא נשארת בקשר עם אקסים לא מועיל לכלום
יש כרגע אהבה? אהבה, מה זה???
כמה זמן אתם ביחד?21 שנה
חד צדדי? לא, אני מאוד אוהבת את עצמי
מתי היה הדייט האחרון שלכם? אממ..אתמול אם אפשר לקרוא לזה ככה
מתי התנשקתם איתו? אתמול
אמא\אבא:בדוק ששניהם!!!
פיצה\המבורגר: רק המבורגר
לימודים\חופש? חופששששששששששששששש
עושים פסיכומטרי\מבחני בגרות שיפורים:? עשיתי פסיכו' הספיק לי
אוהבים חיות? סבבה חמודים מאוד אבל לא בבית שלי
אוהבים חצאיות:כן נחמד לא מתלהבת מהם
הולכים להופעות:סטאנד אפ
מתי הופעה האחרונה שהייתם בה:ווואי לפני שנתיים בערך ניראה לי
אוהב\ת שוקולד:חולה חולה חולה על זה!
היית אצל רופא שיניים פעם? ברור!! איך היה? נחמד כולה רופא שיניים.
מתי פעם אחרונה דיברת בטלפון? לפני שעה בערך. עם מי? עם חברה
מחמיאים לכם הרבה? כן די הרבה
אוהב\ת את הכתב שלך:כן סבבה כזה
שיער פזור או אסוף: תלוי מתי ולאן
חוף היום או הטבע:תלוי מתי ועם מי
מתי פעם אחרונה רבת עם מישהו?:לא זכור לי ריב רציני אבל אין לי בעיה לריב
מתי פעם אחרונה בכית ולמה? בכי רציני, כשקיבלת את הציון של הפסיכו' והתאכזבתי ללא ספק!
אוהבים לצחוק?מאוד מאוד מאוד
מחשב\טלויזיה? טלויזיה לוקחת בגדול!
באיזה גיל את\ה רוצה להתחתן? 25 ככה אבל שוב אלוהים גדול
איזה חמישה דברים בטוח תעשה לפני מותך?:מאיפה לי לדעת?!?! יש יותר מ5 וחוץ מיזה כל אחד והשריטות שלו
יש לך משקפיים?יאפ
אוהבים שאלונים?:כן זה נחמד להעביר את הזמן.
נהנתם בנתיים:ת'כלס? כן דנדוש ישר כוח!!
באיזה פורמים אתם נמצאים עוד מציצה לפורום של איפור לקבל רעיונות
טישרט\גופייה?תלוי נו
אוהבים את האופנה החדשה סקיני ג'ינס?וואלה כן

ג'טלג לפנים

ככה זה. אתה פתאום מתעורר באמצע הלילה, לא מצליח להירדם בחזרה. שם: עמרי מקום מגורים: חיפה (אבל כרגע בניו יורק, הא - הייתי חייב! תאריך לידה: מרץ 1984 אוהב\ת את השם שלך? כן היית רוצה שם אחר? יש מצב, אומרים שהוא שם רע מס' מזל: 7 אחים\אחיות: 2 אחיות מעשנ\ת? לפעמים איך התחל\ת לעשן? צבא/חברה לשעבר מה את/ה לומד או רוצה ללמוד? ב-2008, ממשל ומנהל עסקים איפה אתה עובד? עדיין לא עובד מקצוע אהוב? חינוך גופני?! מקצוע שנוא? חשבון צבע עיינים: חום צבע שיער: שחור, שכשיש שיער גובה:1.85 משקל 88: חושבים שאתם רזים\שמנים מדיי? קצת שמנים בבטן, אבל לא נורא סגנון מוזיקה אהוב: ישראלי להקה אהובה? אין משהו משמעותי, אבל אולי שוטי הנבואה זמר\ת: כנ"ל, אבל אני שומע הרבה אביב גפן לאחרונה שומעים אביב גפן? כן כנסיית השכל?גם משינה?בהחלט בריטני?לא מה את\ה רוצה להיות כשתיהיה גדול\ה? ראש ממשלה איפה תגור\י? ירושלים כמה ילדים את\ה רוצה? 4 סרט אהוב:"אהבה זה כל הסיפור" שיר אהוב: אממממ, כרגע, הגרסא של ה-corrs לeverybody hurts דיסק אהוב:דיסקים? השיר האחרון ששמעת? יוני בלוך ורונה קינן - שוב איך נראה החדר שלך? מ-ג-נ-י-ב .תסתכל\י ימינה מה הדבר הראשון שאת\ה רואה? לפטופ מואר בלב חדר חשוך איזה עונה את\ה הכי אוהב\ת? אביב יש לך טלוייזיה בחדר?כן מאמינים בה'? כן בשטן? לא! היית מסתדר בלי מחשב? לא! באיזה צבע החדר שלך?לבנבן מנגנ\ת על מש'ו? עצבים מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? גיל 18 (דייליי) עם מיזה היה? מישהי שקטנה ממני ב-3 שנים מצטערים עלייה? לא אתה בתול? לא כמה אקסים יש לכם? 3 (אבל אחת רצינית, לצערי הרב) בקשר איתם? חלקי יש כרגע אהבה? לא כמה זמן אתם ביחד? הלוואי והיינו ביחד. חד צדדי?כנראה מתי היה הדייט האחרון שלכם? מ-ז-מ-ן מתי בפעם האחרונה התנשקת איתו? יום רביעי האחרון? מה שמבלבל הכל! אמא\אבא?שניהם פיצה\המבורגר? פיצה לימודים\חופש?חופש עושים פסיכומטרי/מבחני בגרות שיפורים? כמה? פסיכומטרי, משפר שוב בדצמבר. אוהבים חיות? איזה? כלבים!! אוהבים חצאיות?כן, אני גבר, אסור לי לענות לא הולכים להופעות? לעיתים רחוקות מדי מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה?קוקה קולה לייב בקיץ. אוהב\ת שוקולד? בטח! היית אצל רופא שיניים פעם? איך היה? סיוט, נכון מיטל??? מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? עם מי, עם אחותי אתמול בצהריים מחמיאים לכם הרבה? לא שם לב אוהב\ת את הכתב שלך? יחסית כן שיער פזור או אסוף?אסוף! חוף הים\טבע?ים. מתי בפעם האחרונה רבת עם מיש'ו? לצערי, ביום שישי מתי בפעם האחרונה בכית? ולמה?שישי גם. סיפור ארוך מדי אוהבים לצחוק? כן מחשב\טלוויזיה?מחשב באיזה גיל את\ה רוצה להתחתן?25-27 איזה חמישה דברים בטוח תעשה לפני מותך? להרוויח מעל מיליון דולר, שיהיה בית בכל יבשת, להיות בחתונה של הילדים, לעשות חתונת כסף וזה ולהפיק סרט פורנו יש לך משקפיים?כן אוהב\ת שאלונים? לא ממש נהנתם בנתיים? קצת באיזה פורמים אתם נמצאים עוד? חסוי טישרט\גופייה? גופייה אוהבים את האופנה החדשה, סקיני ג'ינס? מה זה, סליחה על הבורות

shannyqua25

New member
עוד קצרצר כזה ואני אלך לישון עוד שבוע

שם: שמור במערכת מקום מגורים: חו"ל תאריך לידה:כבר אני כותבת אוהב\ת את השם שלך? לא היית רוצה שם אחר? יש מצב תלוי איזה, ולא יותר מ3 אותיות מס' מזל: יש דבר כזה? אחים\אחיות: 8 מעשנ\ת? לא איך התחל\ת לעשן? אף פעם לא ניסיתי מה את/ה לומד או רוצה ללמוד? לומדת רפואת שיניים איפה אתה עובד?בחברת אזעקות ומערכות חכמוות לבית... מקצוע אהוב?מתמטיקה/כימיה מקצוע שנוא?כל הפילוסופיות למיניהם צבע עיינים: חום צבע שיער: חום גובה:1.74 משקל:55 חושבים שאתם רזים\שמנים מדיי?פרפקט סגנון מוזיקה אהוב: גלגל"צ להקה אהובה? מממ אין דבר כזה זמר\ת: לא סגורה על זה שומעים אביב גפן?לאאאאאאאא סובלת תבחור הזה כנסיית השכל: לא מכירה אותם משינה?לא מהתקופה שלי בריטני?בטוח ומאז הקרחת בכלל מה את\ה רוצה להיות כשתיהיה גדול\ה? ואני חשבתי שאני כבר גדולה איפה תגור\י? באגורה הילס אולי כמה ילדים את\ה רוצה? 3-4 סרט אהוב:BLOOD DIAMOND שיר אהוב: אדוני של עברי לידר (התאהבתי לאחרונה) דיסק אהוב:יש הרבה מידי השיר האחרון ששמעת? מעמקים עידן רייכל איך נראה החדר שלך? כמו חדר .תסתכל\י ימינה מה הדבר הראשון שאת\ה רואה? קיר איזה עונה את\ה הכי אוהב\ת? קיץ יש לך טלוייזיה בחדר?לא וטוב שכך מאמינים בה'? אה בשטן?ועוד איך היית מסתדר בלי מחשב? ברור באיזה צבע החדר שלך?לבן עם שקוף מה זאת אורמת? מנגנ\ת על מש'ו? כן על העצבים, וקצת על פסנתר מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? 13 עם מיזה היה? שכן שהפך לחבר הכי טוב שלי לימים שאחר כך מצטערים עלייה? ממש ממש לא אתה בתול?באוזן כמה אקסים יש לכם? 3 בקשר איתם? הקשר האחרון נשרף טוטל לפני חודש יש כרגע אהבה? לא ממש כמה זמן אתם ביחד?אנחנו לא חד צדדי?לא מתי היה הדייט האחרון שלכם? לפני חודש וקצת ולא עם אותו אחד משהאלה הקודמת מתי בפעם האחרונה התנשקת איתו? לא התנשקנו אמא\אבא?מה איתם? פיצה\המבורגר? פיצה אני צמחונית לימודים\חופש?לימודים עושים פסיכומטרי/מבחני בגרות שיפורים? כמה? לא בארץ ככה שאין לי את החרא הזה על הראש אוהבים חיות? איזה? לא אוהבת אוהבים חצאיות?לא ממש הולכים להופעות?לא! מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה? אצלי בחדר בתוך המיטה זה ההועה הכי שווה אוהב\ת שוקולד? כן היית אצל רופא שיניים פעם? איך היה? מרגש מה איך היה? הורידו לי את הפלטה פעם אחרונה שהייתי מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? עם מי.עם בבה מחמיאים לכם הרבה? כן אוהב\ת את הכתב שלך? כן שיער פזור או אסוף?אסוף דפינטלי חוף הים\טבע?ים וטבע זה לא סותר מתי בפעם האחרונה רבת עם מיש'ו?חחחח זה על בסיס יומי מתי בפעם האחרונה בכית? ולמה? לפני חודש שהאקס התחתן אוהבים לצחוק? כן מחשב\טלוויזיה?מחשב לא סובלת טלויזיה באיזה גיל את\ה רוצה להתחתן? עכשיו איזה חמישה דברים בטוח תעשה לפני מותך? לא מגלה יש לך משקפיים?לא אוהב\ת שאלונים?בטח נהנתם בנתיים?חחחחחחחחחחחח באיזה פורמים אתם נמצאים עוד? כל מיני תלוי במצב רוח טישרט\גופייה? גופייה אוהבים את האופנה החדשה, סקיני ג'ינס? לא ביי הלכתי לישון

למעלה