שאלון \ סקר

• פותח הנושא HER16
  • פורסם בתאריך

HER16

New member
../images/Emo32.gif שאלון \ סקר

קצר אז אל תבהלו! לקוח מפורום אופנה אלטרנטיבית, כרגיל.
השבוע שעבר:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):
אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע:
משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
שהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע:
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
ואם בא לכם תוסיפו תמונה כלשהי.

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif

השבוע שעבר:אחלה שיר השבוע: צמא לאהבה אלבום השבוע: לא היה P: מאכל השבוע:פירה
משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ממ "sweet dreams are made of this" צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): תכלת אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע: הציון שלי במתמטיקה!! והסיכויים הגדולים שלי ללכת לכיתה הכי טובה בי'!!! עם 35 יח'
[וואיי.. כייף לי.. NOT] משהו שהרס את השבוע: שהורדתי את הסייד! השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבוע הבא יעני.. לעגיל החדש!! משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אמ לקבל כבר תעודות אוף! שיר שפתחתם איתו את השבוע: אינטרקום האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הדס ותמר ואם בא לכם תוסיפו תמונה כלשהי.

smady by

New member
שלי

השבוע שעבר: היה מעייף שיר השבוע: the last crusade של אפיקה אלבום השבוע: epica - the score מאכל השבוע: סלט עם המון גבינה בולגרית משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): הממפ... מזל טוב! (אלפי פעמים לכולם מסיבות שונות) צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): כתום! אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע: המשכורת משהו שהרס את השבוע: מס' שעות השינה
השבוע שבפתח: יהיה אותו הדבר משהו שאתם מחכים לו השבוע: עוד 200 שקל למשכורת שהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: נסיעה לת"א שיר שפתחתם איתו את השבוע: על האש האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברה הכי טובה שלי ואם בא לכם תוסיפו תמונה כלשהי.

roychu

New member
היי.

השבוע שעבר: שיר השבוע: Morissey - Irish blood English heart אלבום השבוע: Dredg - Leitmotif מאכל השבוע: שייק אבטיח אננס משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): how come we pretend everythings ok when we lost it all צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): אדום אמוטיקון השבוע: / משהו שעשה לכם את השבוע: ללכת לים משהו שהרס את השבוע: לא לקום למתכונת באמנות, אכזבתי השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: בגרות מעשית באומנות, יום הסטודנט שהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שום דבר במיוחד שיר שפתחתם איתו את השבוע: Blackstar ft. Top Cat - Champion DJ האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הדסי וצליל

J92

New member
../images/Emo54.gifמונאמי.

השבוע שעבר:מבוזבז שיר השבוע:להיות לבד-כנסיית השכל אלבום השבוע:כנסיית השכל,הדיס' הצהוב.. מאכל השבוע:נואקאוט מיני עם תותים! משפט השבוע:"והכי קשה זה להיות לבד כשאין ירח והלילה קר מוזר" צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):כחול ארגמן(?) אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע:האמתי..כלום משהו שהרס את השבוע:רגש השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע:סוף השבוע שהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:ארוך שיר שפתחתם איתו את השבוע:עושים אהבה-כנסיית השכל האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אותו סוף שבוע רגועעעע

HER16

New member
אמג היא לא שרשרה אלייך

תלמדי לשרשר, ב-ב-ק-ש-ה

killu15

New member
:) סופ"ש מדהים לכולנו

השבוע שעבר: לא נחמד שיר השבוע: Keane- Somewhere only we know אלבום השבוע: - מאכל השבוע: צי'זבורגר חריף משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תתמודד עם הבעיות שלך ולא איכפת לי שאתה בבי"ח" צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): כתום אמוטיקון השבוע: :\ משהו שעשה לכם את השבוע: נשיקה מהחבר שהייתי עצובה משהו שהרס את השבוע: אבא בבי"ח השבוע שבפתח: שיהיה טוב משהו שאתם מחכים לו השבוע: נקודת ציון עם החבר, מסיבת סיום שהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מסיבת סיום שיר שפתחתם איתו את השבוע: ווי אר סיינטיסטס- נובודי מוב, נובודי גט הרט האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אורן, תומר, שקד

השבוע שעבר: שיר השבוע:Biffy clyro- Diary of always אלבום השבוע:APC- mer de noms מאכל השבוע:לאדעת. משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אין. צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):שחור. אמוטיקון השבוע: ;[ משהו שעשה לכם את השבוע:שאני לא לומדת הסטוריה יותר לעולם. משהו שהרס את השבוע:הסטוריה. השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע:ההופעה של מתיסיהו מחר. שהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לעבור את המגן ביום רביעי. שיר שפתחתם איתו את השבוע:eek:xymoron- faces from below האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מתיסיהו?:]

HER16

New member
../images/Emo177.gif תפוזונה אוףף ]:

השבוע שעבר: השבוע שעבר: מבאס תחת שיר השבוע: AFI-MISS MURDER אלבום השבוע: אממ מאכל השבוע: דיאטנית... ]: אומג משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): הממ צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): שחור אפור ורוד? אמוטיקון השבוע:
כמה עקיצות! ג'יזס! משהו שעשה לכם את השבוע: החברים משהו שהרס את השבוע: החברים XD השבוע שבפתח: יהיה טוב. ז"א יש בגרות בהסטוריה ומבחן תקוע בלשון, אבל נעבור את זה. חוצמזה עוד מעט חופש גדווול :) משהו שאתם מחכים לו השבוע: לבגרות בהסטוריה?... חחח משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור בכיף.. פשוט שיהיה כייפי כזה שיר שפתחתם איתו את השבוע: אממ האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כמה אנשים חדשים אולי.. ואם בא לכם תוסיפו תמונה כלשהי

massiveG

New member
../images/Emo190.gifשלי ../images/Emo13.gif

השבוע שעבר:מהר שיר השבוע:fall out boy-sugar were goin down אלבום השבוע:pantera - Vulgar Display Of Power מאכל השבוע:סושי משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):Losing your mind Losing your mind It's bluring It's fading Your soul's on fire It's black and white STATIC X צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):אפור אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע:
משהו שהרס את השבוע:עבודה
השבוע שבפתח:שיעבור מהר משהו שאתם מחכים לו השבוע:פגישה שהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע:עדיין לא חח האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:גל

../images/Emo41.gif../images/Emo163.gif

השבוע שעבר: שיר השבוע: swallow my pride- the ramones אלבום השבוע: all the stuff(and more)vol.1-the ramones מאכל השבוע:חצילים ברוטב!
משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): She's in love with the world.. לא יודעת למה. צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): טורקיז אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע: בוטל מבחן במת'! משהו שהרס את השבוע: מחזור השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: מבחנים, מבחנים, ועוד מבחנים שהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יחליטו להקדים את סיום שנת הלימודים שיר שפתחתם איתו את השבוע: Yellow Submarine האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:דנעל'ה נשמתי ואם בא לכם תוסיפו תמונה כלשהי.

Pink Pig

New member
../images/Emo41.gif

השבוע שעבר: שיר השבוע: misfits - 1million years BC אלבום השבוע: X מאכל השבוע: נו כל שבוע יהיה אותו דבר! סושיייייי! משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אם הלומד למד, הנלמד יכול ללמוד צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): אההה סגול שקיעה אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע: יצאתי עם חברה שלא ראיתי מלא זמן משהו שהרס את השבוע: נשרף לי הלשון השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא משו מיוחד שאתם מקווים שיקרה השבוע: לגלות אם קיבלתי תעבודה שממנת לי תקעקוע שיר שפתחתם איתו את השבוע: emery - walls האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ידיד שלי

D amaged R oses

New member
../images/Emo28.gif ירדן אני חייבת להגיד

כל פעם יש לך תמונות שלך חדשות.. וכל פעם את משעשעת אותי מחדש

למעלה