שאלון \ סקר

• פותח הנושא HER16
  • פורסם בתאריך

MayaTheBee

New member
הממ

אמנם השבוע עוד לא נגמר אבל ניחא :) השבוע שעבר: שיר השבוע:Flyleaf- Cassie לשמוע את השיר ולקרוא על הנושא מצמרר ועצוב :( אלבום השבוע: Flyleaf, טל גורדון מארחת את רונה קינן - רציתי שזה לא יגמר מאכל השבוע: עוגי טו גו משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כמה בלתי נסבלת הקלות של החיוך שלך" צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): צהוב כמו הקיא שהכלב שלי השאיר לי בחדר :mad: אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע: טקס סיום משהו שהרס את השבוע: טקס סיום השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: מתכונת בסוציולוגיה! כן כן כן! :| שהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב. שיר שפתחתם איתו את השבוע: משהו של מירה האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: somebody, anybody.

סבא 18

New member
הזה השבוע הזה

השבוע שעבר: מלא הפתעות שיר השבוע: Pennywise - Mrs. Robinson אלבום השבוע: Kamelot - The Black Halo מאכל השבוע: שניצלים משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "if i had a perfect day" צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): אין אמוטיקון השבוע: אין משהו שעשה לכם את השבוע: לעבור (מבחינת תאריך לא ציון בינתיים) את המגן בספרות משהו שהרס את השבוע: לא היה (שבוע שמח) השבוע שבפתח: יהיה פגז משהו שאתם מחכים לו השבוע: יוםהולדת לעופר משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מממ הרבה דברים שיר שפתחתם איתו את השבוע: Kamelot - The Haunting (somewhere in time) האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא שיבוא בכיף..

galinkaa

New member
להלהלהלהההה

השבוע שעבר: היה סבבה בסופו שיר השבוע:זה רק הלב שכואב לך-אביב גפן אלבום השבוע: אין מאכל השבוע: נראה לי הסושי של 'נגויה' משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): וואלה.. אממ אין לי נו צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): ורוד אמוטיקון השבוע: שטו? משהו שעשה לכם את השבוע: להשתכר בזמן עבודה... משהו שהרס את השבוע: מות של בן משפחה (של חברה טובה) השבוע שבפתח: נראה לי יהיה סבבה משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבוד היום.. שהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אעשה כסף טוב בסוף שבוע שיר שפתחתם איתו את השבוע: אבל עוד לא התחיל השבוע.. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מישהו 3> תמונה> חברות שלי ואני אכלנו ארוחת בוקר במסעדה וחברה שלי מצאה שקל בחביתה שלה =S

Cry for You

New member
../images/Emo216.gif

השבוע שעבר:מעייף שיר השבוע:hello-blackfield אלבום השבוע:אממ...אוונסנס-פאלין מאכל השבוע:פיצה, יותר מידי פיצה. משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"All Alone" צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):אפור. אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע:אהובי. משהו שהרס את השבוע:אימא
השבוע שבפתח: מקווה שיהיה אחלה משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום שישי הבא, מסיבת סופשנה אצל חברה. שהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אימא שלי תבין שאני כבר גדולה. שיר שפתחתם איתו את השבוע:אמממ לא זוכרת
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ידיד שלי.

MeItOsH

New member
עונה../images/Emo210.gif

השבוע שעבר: שיר השבוע:Dance Dance- Fall Out Boy אלבום השבוע: Fall Out Boy - From Under The Cork Tree מאכל השבוע: ממ..בלינצ'ז [
] משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "I only want sympathy in the form of you" צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):שחור אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע:נימ..ההצגה 'גריז' משהו שהרס את השבוע:הנסיעה חזרה מההצגה 'גריז' השבוע שבפתח: ימי הולדת.. משהו שאתם מחכים לו השבוע: החזרת ספרים ב-13 [וגם יומולדת לאמא שלי..] שהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אהבה חדשה..[אני מקווה שזה יקרה בשבוע הבא אם כבר..] שיר שפתחתם איתו את השבוע:אני חושבת שזה היה Sunday Morning של Maroon 5 האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אין אדם מיוחד...[לצערי..]

חעחע

השבוע שעבר: היה דווקא קשה...בין המבחנים המצב רוח ירד שיר השבוע:מדרגות לגן עדן של לד זפלין (אין לי כוח לכתוב באנגלית) אלבום השבוע:אממ לא יודעת מאכל השבוע:בורקס גבינה משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):so much to live for,so much to die for (הנה כתבתי באנגלית) צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):שחור אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע:אממ לא נראה לי שהיה משו כזה.. משהו שהרס את השבוע:המבחנים והמצב רוח השבוע שבפתח: ברוך הבא? משהו שאתם מחכים לו השבוע:אממ בגישה עם הפסיכולוגית שלא ראיתי כבר חודש שהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אזכה בלוטו בלי שאצטרך למלות טופס שיר שפתחתם איתו את השבוע:עדיין לא יום ראשון אז מה אתם רוצים ממני? האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אלוני האחיין שלי

B B A

New member
אוקיי

השבוע שעבר: היה פסדר שיר השבוע: Danzig-Bringer Of Death אלבום השבוע:Alice In Chains-Dirt מאכל השבוע: אין משהו מיוחד משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "Hate to feel-wish i couldent feel at all" צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): כתום (נבחרת הולנד) אמוטיקון השבוע: לא סובל כאלה משהו שעשה לכם את השבוע: הדוד והדודה מארה"ב משהו שהרס את השבוע: הדוד והדודה מארה"ב חזרו לארה"ב/ קיבלתי פרופיל לא קרבי השבוע שבפתח: יש לי הרגשה שלא הולך להיות טוב משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין שום דבר כזה משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שום דבר מיוחד שיר שפתחתם איתו את השבוע: Mad Season-I Dont Know Anything האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין מישהו מיוחד

../images/Emo132.gif

השבוע שעבר: שיר השבוע: A Thorn For Every Heart -Pretty when you cry. אלבום השבוע: Never Take Friendship Persona -Anberlin. מאכל השבוע: סורי, עדיין דיאטה ): משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "I never believed in me, I think its time to start." צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): ירוק\תכלת אמוטיקון השבוע: 8-| משהו שעשה לכם את השבוע: הוא. משהו שהרס את השבוע: אמא. השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שישי. שהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ת"א. שיר שפתחתם איתו את השבוע: The All-American Rejects - Swing Swing האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את אחותי..

AWF

New member
../images/Emo203.gif תשובות

השבוע שעבר: היה נוראי.
שיר השבוע: Move Along- The All-American Rejects.
אלבום השבוע: American Idiot- Green Day.
מאכל השבוע: M&M's חומים מהאריזה החומה.
משפט השבוע: This sensations overwhelming [מתוך give me novacaine של גרין דיי].
צבע השבוע: אהה.. מה?!
אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע: התקבלתי למגמה שממש רציתי
משהו שהרס לכם את השבוע: כל השבוע היה מבאס.
השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ.. הUSB של המצלמה החדשה שלי
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שילך טוב בבגרות בהיסטוריה ובמתכונת בלשון
שיר שפתחתם איתו את השבוע: את דומה לכלב- שייגעצ.
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא יודעת...

BlackFairy567

New member
קדימה!

השבוע שעבר: מדהים שיר השבוע: כולם להזיז את הטוסיק של מדגסקר... אלבום השבוע: האלבום של מינדלס סלף אינדולג'נס מאכל השבוע: פסטות של המלון משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): קאלמיקי! קאלימרה! צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): ורוד אדום וכל הצבעים השמחים:) אמוטיקון השבוע: לא הייתי פםה השבוע בשביל זה:p משהו שעשה לכם את השבוע: השהות שלי ביוון משהו שהרס את השבוע: החזרה שלי מיוון השבוע שבפתח: נקווה שלא רע משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקנות את הדיוידיים שאני כה מחכה להם שהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שמור לעצמי:) שיר שפתחתם איתו את השבוע: עדיין לא פתחתי את השבוע. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את הגרמנים והעובדים במלון ביוון..:)

CryForTheMoon

New member
לעלעלעלעע....

השבוע שעבר: סבבה. שיר השבוע: מגיפה - אביב גפן. אלבום השבוע: אביב גפן - עם הזמן מאכל השבוע: טוסט. משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אל תגידי שזה קל, כי זה קשה לי" צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): ורוד. אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע: נפטרתי מהיסטוריה. משהו שהרס את השבוע: כלב מפחיד מתחת לבית החדש שצריך להפטר ממנו. השבוע שבפתח: סבבה יותר. משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהכלב המפחיד יעוף מהבית. שהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהכלב יעוף מהבית. שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא יודעת. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: האדם שיעיף את הכלב המפחיד. ואם בא לכם תוסיפו תמונה כלשהי.

למעלה