שאלוןןןןן

hadarisan

New member
../images/Emo32.gifשאלוןןןןן

הרבה התלוננו על שיעמוום ובאמת לא כתכתבו משהו מזמן אז תענו להנאתכם: 1).שם: 2).גר/ה ב: 3).האם אתם ישנים עם בובות פרווה (אם כן איזה)? 4).איזה מקצוע הייתם מבטלים ממערכת הלימודים ולמה? 5).מה הטעם של הצ'יפס הכי אהוב עליכם? 6).כמה אחים ואחיות יש לכם? 7).מה הכי הייתם רוצים לקבל כמתנה עכשיו? 8).האם חלמתם פעם חלום שהתגשם? 9).עם מי אתם מדברים הכי הרבה בטלפון ובפלאפון? 10).מה אתם הכי אוהבים בגוף שלכם?

shadow XD

New member
../images/Emo176.gif

1).שם:שני ^__^ 2).גר/ה ב: חולון 3).האם אתם ישנים עם בובות פרווה (אם כן איזה)? עם הכריתי שלי! 4).איזה מקצוע הייתם מבטלים ממערכת הלימודים ולמה? חינוך... סתם שעה מבוזבזת 5).מה הטעם של הצ'יפס הכי אהוב עליכם? טבעי הכי טעים 6).כמה אחים ואחיות יש לכם? 2 אחיות 7).מה הכי הייתם רוצים לקבל כמתנה עכשיו? משהו שמתקן שברים >_> 8).האם חלמתם פעם חלום שהתגשם? כן 0_0 וזה היה מפחיד! 9).עם מי אתם מדברים הכי הרבה בטלפון ובפלאפון? אמממממממ... 10).מה אתם הכי אוהבים בגוף שלכם? o_O למישהו יש שיטה טובה להפסיק גיהוקים? ;-;

KO74

New member
כן! יש לי שיטה!

שיטה להפסיק גיהוקים: לשתות מים ומיד לאחר השתיה לעצור את הנשימה כמה שאפשר זה בדוק!

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאבל עומר... כל השיטות

להפסקת גיהוקים בסופו של דבר קשורות לזה שאתה עוצר את הנשימה... פשוט עוצרים את הנשימה כמה שיכולים וזה עובר...

hadarisan

New member
טוב גם אני אענה!!!../images/Emo13.gif

).שם: הדר 2).גר/ה ב: קרית גת סיטי 3).האם אתם ישנים עם בובות פרווה (אם כן איזה)?כן 2 דובים מפרווה אחד שקיבלתי מתנה מבחור בקנדה ואחד שהחבר הוציא ממכונה בקניון (כן כן גם בקריית גת יש קניון חדש-ייהההה) 4).איזה מקצוע הייתם מבטלים ממערכת הלימודים ולמה?ספרות, מה צריך להסביר בכלל? 5).מה הטעם של הצ'יפס הכי אהוב עליכם?צ'יפס בטעם קטשופ ומיונז...זה חדש וזה כל כך טעים 6).כמה אחים ואחיות יש לכם? יש אותי ואת אחי הגדול והחמוד! 7).מה הכי הייתם רוצים לקבל כמתנה עכשיו?לראות האבקות במציאות ולהיפגש עם שון מייקלס 8).האם חלמתם פעם חלום שהתגשם? כן אני חושבת שכן 9).עם מי אתם מדברים הכי הרבה בטלפון ובפלאפון? עם ליהי המקסימה שלי ועם אימא! 10).מה אתם הכי אוהבים בגוף שלכם? את הגובה שלי!

יהההההההה.......

וואי סוף סוף בחורה שאוהבת היאבקות..... ועוד אוהבת את HBK ... תגידי מה את עושה היום?

Oshry A

New member
D: קצת ../images/Emo32.gif

גם אני רואה היאבקות.. HBK טוב אבל אל תגזימו - אנגל ניצח ברסלמניה.. אתם אוהבים אותו כי הוא פייס!

ashkeloni

New member
^_^

).שם: נתן/נייתן 2).גר/ה ב: אשקלון הקדושה
3).האם אתם ישנים עם בובות פרווה (אם כן איזה)? נופ, אבל יש לי בובה של נמר סיבירי מעל הממיר של YES
4).איזה מקצוע הייתם מבטלים ממערכת הלימודים ולמה? מחשבת ישראל, זה המקצוע הכי חסר תועלת ביקום 5).מה הטעם של הצ'יפס הכי אהוב עליכם? טבעי ^^ 6).כמה אחים ואחיות יש לכם? 2 אחיות 7).מה הכי הייתם רוצים לקבל כמתנה עכשיו? את מה שאמורים להביא לי בתור מתנת נישואים לפי החידון המטומטם שעדן עשתה לי אתמול
סתם סתם ^^ לא יודע...אני מת לקרוא את הספר החדש של הארי פוטר שאמור לצאת בקרוב ^_^; 8).האם חלמתם פעם חלום שהתגשם? כע, כמה פעמים, מוזר ביותר *_* 9).עם מי אתם מדברים הכי הרבה בטלפון ובפלאפון? לא יודע...אני לא מדבר הרבה בטלפון... 10).מה אתם הכי אוהבים בגוף שלכם? עיניים?

polichan

New member
גם אני

1) היי אני פולינה 2) אני גרה באשחר...אך אחד לא מכיר חוץ מיותם וגל.. 3) הדובי שלי ישן איתי תמיד ונמחץ מהרגליים שלי תמיד..ואת הכרית הקטנה אני לפעמים מחבקת!! ^_^ 4) כימיה!! מזל שאני כבר לא לומדת את זה שנה הבאה! אני צריכה להגיד למורה תודה שנתנה לי 55 בתעודה! 5)הצ'יפס הכי טוב זה בטעם בצל! יאמ יאמ! 6)יש לי אח אחד בצבא..בקרוב משתחרר ואני בעלת הבית...מוחעחע!! 7)הייתי ממש ממש רוצה מצלמת וידאו!!!! 8) חלום שהתגשם...מממ...אין לי שמץ... 9) זה לא באמת מעניין... 10) אני אוהבת את הפה שלי..כי הוא הכי יפה! XD

HELLrider

New member
גם אני יענה:

1).שם: אורן 2).גר ב: רמת גן 3).האם אתם ישנים עם בובות פרווה (אם כן איזה)? אמממ לא אבל אני ישן עם כרית הDBZ שלי. 4).איזה מקצוע הייתם מבטלים ממערכת הלימודים ולמה? אההה שום דבר הכל תורם לך. 5).מה הטעם של הצ'יפס הכי אהוב עליכם? שהוא פריך וקשה כזה אההה תענוג! 6).כמה אחים ואחיות יש לכם? 3 אחים. 7).מה הכי הייתם רוצים לקבל כמתנה עכשיו? אולי איזה בובת גאטס גדולה כזה שתעמוד לי בחדר *_* 8).האם חלמתם פעם חלום שהתגשם? מין דזה וו כזה, אבל ממש חלום לא היה. 9).עם מי אתם מדברים הכי הרבה בטלפון ובפלאפון? אמממ אין מישהו ספציפי. 10).מה אתם הכי אוהבים בגוף שלכם? את האצבעות שלי! אני עושה איתם מה שאני רוצה ^_^!

Adi Chan

New member
שאלון *מפסיקה עלשות שיעורים במתמט'*

1).שם: עדי 2).גר/ה ב: אשקלון 3).האם אתם ישנים עם בובות פרווה (אם כן איזה)? לא..XD 4).איזה מקצוע הייתם מבטלים ממערכת הלימודים ולמה? מתמטיקה-.- כי לא כולם גאונים
5).מה הטעם של הצ'יפס הכי אהוב עליכם? שמנת ומשהו0_0 6).כמה אחים ואחיות יש לכם? אח קטן ואחות גדולה 7).מה הכי הייתם רוצים לקבל כמתנה עכשיו? וולסקרול ענק של משהו^_^ 8).האם חלמתם פעם חלום שהתגשם? כן! שדודה שלי תבוא ואז יום למחרת היא באה0_0 9).עם מי אתם מדברים הכי הרבה בטלפון ובפלאפון? בטלפון וכנראה זה עם עדן ובתאל 10).מה אתם הכי אוהבים בגוף שלכם? pass

Adi Chan

New member
יש ארונות ../images/Emo9.gif

וחוץ מזה תמיד אפשר לשים אצל השכנים^_^

¥otamsh

New member
ייאי מי טו מי טו!

1) שם: יותם שמש (יותמש לאלו שרוצים) 2) גר ב: זה מצוין, זה רמת גן! 3) האם אתם ישנים עם בובות פרווה (אם כן איזה)? אהה לא אבל יש לי בובה של כלב נקניקיה חמוד שאח שלי הקטן קנה לי וכרית מוזרה שנראת כמו פצצה מחייכת 4) איזה מקצוע הייתם מבטלים ממערכת הלימודים ולמה? הייתי אומר היסטוריה אבל סיימתי את זה לגמרי היום (ייאי!!)אז אני מניח שאזרחות, כי זה סתם מעפאן ומשעמם בערך כמו היסטוריה.. 5) מה הטעם של הצ'יפס הכי אהוב עליכם? לא ממש אוכל צ'יפס...(נו, קלוריות וזה...) 6) כמה אחים ואחיות יש לכם? שני אחים קטנים סלאש קרציות מיומנות בזמנם הפנוי 7) מה הכי הייתם רוצים לקבל כמתנה עכשיו? הליקופטר!!! ואפשרות לטוס בו!! 8) האם חלמתם פעם חלום שהתגשם? כן, זה היה ממש פריקי בדיוק אותות דבר... 9) עם מי אתם מדברים הכי הרבה בטלפון ובפלאפון? ידידה טובה מאוד שמה בישראל דפנה 10) מה אתם הכי אוהבים בגוף שלכם? העיניים! הן כמו של חתולי כזה...

למעלה