שאלוןןןןן

lgmtk

New member
אה, בטח ../images/Emo26.gif

1).שם: ליאור. 2).גר/ה ב: בבבבבב.........בית שלי...נו טוב, אשקלון. 3).האם אתם ישנים עם בובות פרווה (אם כן איזה)? חח לא :] 4).איזה מקצוע הייתם מבטלים ממערכת הלימודים ולמה? ספרות די לא נחוץ. 5).מה הטעם של הצ'יפס הכי אהוב עליכם? טעם של צ'יפס O_ס 6).כמה אחים ואחיות יש לכם? 2 חצי אחים, אח ו-2 אחיות. 7).מה הכי הייתם רוצים לקבל כמתנה עכשיו? מחשב חדש, חע. 8).האם חלמתם פעם חלום שהתגשם? לא...טוב בערך ^^; 9).עם מי אתם מדברים הכי הרבה בטלפון ובפלאפון? אה, אנשימים. 10).מה אתם הכי אוהבים בגוף שלכם? אהההההההה......כלום? מזו השאלה הזו? XD פז"ם.

גרוטסקי...

1).שם: עומר 2).גר/ה ב: תל אביב 3).האם אתם ישנים עם בובות פרווה (אם כן איזה)? דובי 4).איזה מקצוע הייתם מבטלים ממערכת הלימודים ולמה? לא אכפת לי, סיימתי =) 5).מה הטעם של הצ'יפס הכי אהוב עליכם? רגיל? X: 6).כמה אחים ואחיות יש לכם? 1 7).מה הכי הייתם רוצים לקבל כמתנה עכשיו? משהו לאכול 8).האם חלמתם פעם חלום שהתגשם? לא 9).עם מי אתם מדברים הכי הרבה בטלפון ובפלאפון? אמא? אבא? 10).מה אתם הכי אוהבים בגוף שלכם? שיער

Galmon

New member
גמני רוצה! ^___^

1) שם- גל! 2) גר בשכניה..... אומר הרבה... 3) אני.... ישן עם... ארנשטו, זו בובה מאוד שעירה ומאוד חמודה! ^___^ 4) הייתי מבטל מתמטיקה, כי.... מתמטיקה...>< 5) אני הכי אוהב את הטעם של הצ'יפס במקדונלדס! D: 6) יש לי אחות גדולה אחת.... היא מרביצה לי....*___* 7) הייתי רוצה לקבל.... את כל המנגה של נארוטו או משהו!XD 8)מממ... פעם חלמתי שאני אלאדין.... אבל זה לא התגשם... 9) אני מדבר עם..... אנשים... ומה זה פלאפון?... 10) אני הכי אוהב..... את יד שמאל!!!^o^ מה? זו היד שאיתה אני כותב, לא משהו אחר.....

shadow XD

New member
כיף לך.. אתה יכול להשתמש ביד שמאל

אני כרגע לא מסוגלת... היא מגובסת

Sakura Kinomoto

New member
>ס< אני!!!

1)אנאי 2)גרה בת"א 3)כן קוף שקוראים לו מונו סימון(בספרדית הקוף סימון) 4)ביולוגיה כי למורה יש רוק עודף 5)טבעי 6)אחת יותר מדי 7)ספר מנגה לא משנה אייזה!!^.^ 8)כן המון פעמים 9)חברה שלי מאבן יהודה 10)את כוולו!!! ~.^

Hikaru

New member
תשובות :\

1).שם: חן 2).גר/ה ב: פרדס חנה 3).האם אתם ישנים עם בובות פרווה (אם כן איזה)? לא. אבל אם היתה לי בובת נג'י הייתי ישן איתה~! 4).איזה מקצוע הייתם מבטלים ממערכת הלימודים ולמה? ספרות, כי זה לא תורם בכלל -.- אפילו פחות מספורט. 5).מה הטעם של הצ'יפס הכי אהוב עליכם? מלוח *-* 6).כמה אחים ואחיות יש לכם? אחות אחת. 7).מה הכי הייתם רוצים לקבל כמתנה עכשיו? את הטיסה ליפן שגזלו ממני השנה, וכואב לי מאוד בגלל זה......... 8).האם חלמתם פעם חלום שהתגשם? האמת כן, אבל אני לא אפרט אותו כאן כי זה אישי... 9).עם מי אתם מדברים הכי הרבה בטלפון ובפלאפון? תלוי...מהמשפחה? אז ההורים.. אם זה חברים אז עם קרן (היא באה לפה פעם אחת ולא חזרה ;-;) 10).מה אתם הכי אוהבים בגוף שלכם? את העיניים שלי... כנראה. >.> אין הרבה מה לאהוב אצלי

Kawaii Me

New member
meow ../images/Emo29.gif

1).שם: עדן 2).גר/ה ב: ערסקלון 3).האם אתם ישנים עם בובות פרווה (אם כן איזה)? NOPE 4).איזה מקצוע הייתם מבטלים ממערכת הלימודים ולמה? מתמ'..כי איכס
5).מה הטעם של הצ'יפס הכי אהוב עליכם? לא אוהבת צ'יפס
6).כמה אחים ואחיות יש לכם? 3 בנים, 1 בן 19 וחצי, אחד בן 13 ואחד בן 9. T^T 7).מה הכי הייתם רוצים לקבל כמתנה עכשיו? כרטיס טיסה ליפן
8).האם חלמתם פעם חלום שהתגשם? עדיף שלא, באמתXD 9).עם מי אתם מדברים הכי הרבה בטלפון ובפלאפון? עדיץ' ובתאלוץ' 10).מה אתם הכי אוהבים בגוף שלכם? ורידים ועורקים? XDDDDDDD (ושמעון תבין זו לא מפת דרכים!!!!><)

Kakashi Sensei

New member
בקשר ל-4, אני כלכך מסכים איתך

(כדי להבין למה אני חותר, תעיינו בחתימה שלי...)

ליסאן

New member
אוף אני יודעת שזה מוזר....

אבל אני שונאת לסוע לאילת!!!!!!!!!! טוב לשאלון: 1.ליטל 2. עזר 3. כן עם גורי שלי!!!! הוא נמר קטן שקיבלתי שהייתי בכיתה ב'... 4. לא לומדת אבל מתמטיקה .. אני חושבת שאני אלרגית לנושא 5. בצל 6.שלושה אחים ואחות כולם קטנים 7. שחרור 8. כן 9.אנשי מילואים (לצערי) 10. שיער ועיניים זהו

A K I R A

New member
יש לי פתרון מעולה בשבילך!

תטוסי! ^_^ ואם יש לך ESC אז בכלל יוצא לך זול!

ליסאן

New member
ברור שהיה כיף!!!!../images/Emo41.gif

הרי הייתי איתך לא?
אבל השאר היה סיוט ושירן בטיסות זה לוקח יותר זמן מאיפה שאני גרה... בדקתי את הנושא

../images/Emo60.gif

(די, לא היה לי מה לשים בכותרת.) 1).שם: אריאל. 2).גר/ה ב: ת"א. 3).האם אתם ישנים עם בובות פרווה (אם כן איזה)? לא. 4).איזה מקצוע הייתם מבטלים ממערכת הלימודים ולמה? מורשת. ~__~ 5).מה הטעם של הצ'יפס הכי אהוב עליכם? אה... בארביקיו. 6).כמה אחים ואחיות יש לכם? אפס. 7).מה הכי הייתם רוצים לקבל כמתנה עכשיו? קיבלתי מה שאני רוצה. ~3: -טופחת על כרך שלוש של נארוטו וכרך שש של הלסינג- 8).האם חלמתם פעם חלום שהתגשם? לא. החלומות שלי מטומטמים, ומערבים דברים כמו נפילה מהמדרגות או המון דמויות של דיסני בבית ספר שלי (היו גם כמה מנארוטו ואינויאשה, אם אני לא תוהה). אני גם בקושי זוכרת אותם. 9).עם מי אתם מדברים הכי הרבה בטלפון ובפלאפון? אמא. -מרגישה פתטית- 10).מה אתם הכי אוהבים בגוף שלכם? אה... אני מחבבת/לא מחבבת את כל איבריי באופן שווה? בערך.

למעלה