שאלוןןןןן

יאיי~! D=

1).שם: חופית :> 2).גר/ה ב: אילת ^^;; 3).האם אתם ישנים עם בובות פרווה (אם כן איזה)? לא :< 4).איזה מקצוע הייתם מבטלים ממערכת הלימודים ולמה? ספורט, כי זה יאק! ><; 5).מה הטעם של הצ'יפס הכי אהוב עליכם? טעם רגיל? O.O; הומ.. אלא אם כן זה תפוצ'יפס ואז אני אוהבת בטעם שמנת ובצל P= 6).כמה אחים ואחיות יש לכם? אח ואחות ^^; 7).מה הכי הייתם רוצים לקבל כמתנה עכשיו? בובה של סאשומארו\פוסטר של סאשומארו\בובה של גינטה\בובה של שיקאמארו\פוסטר של שיקאמארו ;O; 8).האם חלמתם פעם חלום שהתגשם? כע~! :> 9).עם מי אתם מדברים הכי הרבה בטלפון ובפלאפון? הומ.. עם כל מיני אנשים P= 10).מה אתם הכי אוהבים בגוף שלכם? את העיניים שלי -^.^-

t a i

New member
ניא.....

1).שם: ריי 2).גר/ה ב: דירה 3).האם אתם ישנים עם בובות פרווה (אם כן איזה)? כבר לא.... פעם ישנתי אבל הן תמיד נפלו על הרצפה בסופו של דבר.... 4).איזה מקצוע הייתם מבטלים ממערכת הלימודים ולמה? ... חחח כבר לא איכפת לי....(סיימתי עם זה...חעחעחע... עצוב...) 5).מה הטעם של הצ'יפס הכי אהוב עליכם? טבעי 6).כמה אחים ואחיות יש לכם? אין.. אין.. אין... חעחעחעחעחע 7).מה הכי הייתם רוצים לקבל כמתנה עכשיו? מטוס פרטי יחד עם כל אישורי הכניסה לארצות..... 8).האם חלמתם פעם חלום שהתגשם? לא.. החלומות לי יותר מדי מסובכים.... פעם חלמתי שהלכתי לטייל בנמל ופתאום בנו שם לונאפארק... איזה כיף!!! 9).עם מי אתם מדברים הכי הרבה בטלפון ובפלאפון? לא יודעת... 10).מה אתם הכי אוהבים בגוף שלכם? שאלה קשה... אולי אוזניים???

A K I R A

New member
|משהו מגניב|

).שם: שירן 2).גר/ה ב: חולון 3).האם אתם ישנים עם בובות פרווה (אם כן איזה)? לא, הן סתם מציקות. 4).איזה מקצוע הייתם מבטלים ממערכת הלימודים ולמה? הסטוריה נו למה באמת!? 5).מה הטעם של הצ'יפס הכי אהוב עליכם? הרגיל o_O 6).כמה אחים ואחיות יש לכם? 2 אחים 7).מה הכי הייתם רוצים לקבל כמתנה עכשיו? מכנס ליציאה ;; אני זקוקה לאחד עכשיו 8).האם חלמתם פעם חלום שהתגשם? לא כל החלום חלקים קטנים, זה מגניב! 9).עם מי אתם מדברים הכי הרבה בטלפון ובפלאפון? מה זה משנה אתם בכל מקרה לא מכירים P: 10).מה אתם הכי אוהבים בגוף שלכם? ההמשך יבוא... צריכה ללכת XD

Oshry A

New member
תשובות+חדש..

1).שם: אושרי 2).גר/ה ב: אשקלון 3).האם אתם ישנים עם בובות פרווה (אם כן איזה)? לא .. 4).איזה מקצוע הייתם מבטלים ממערכת הלימודים ולמה? מתמטיקה,כי זה בעעע 5).מה הטעם של הצ'יפס הכי אהוב עליכם? רגיל 6).כמה אחים ואחיות יש לכם? אחות 7).מה הכי הייתם רוצים לקבל כמתנה עכשיו? מכונית (לא ממש משנה)+רשיון.. 8).האם חלמתם פעם חלום שהתגשם? רק דז'ה וו 9).עם מי אתם מדברים הכי הרבה בטלפון ובפלאפון? אני בקושי מדבר עם אנשים בטלפון 10).מה אתם הכי אוהבים בגוף שלכם? את העיניים שלי.. +11) כי אני חדש,אני בן 15..

תשובה ברוכה הבא

1פולינה 2בבית{בירושלים 3אני ישנה אם דיסקמן 4היתי מבטלת את הלימודים 5מיקסיקני 6אחות אחת קטנה 7לא יודעת{מיפגש פורום שאני יוכל להגיע. 8כן אני חושבת 9אני מיתכתבת יותר 10עינים ידים 11ברוכה הבא!

Kakashi Sensei

New member
לוק, איים יור פאת'ר!!!

).שם: קיריל 2).גר/ה ב: ראשל"צ 3).האם אתם ישנים עם בובות פרווה (אם כן איזה)? עם בובה של קופסאת קרטון! 4).איזה מקצוע הייתם מבטלים ממערכת הלימודים ולמה? אממממ... די סיימתי אבל הייתי מבטל לשון!!!!!!!! 5).מה הטעם של הצ'יפס הכי אהוב עליכם? פיצה! 6).כמה אחים ואחיות יש לכם? 0! 7).מה הכי הייתם רוצים לקבל כמתנה עכשיו? חפש"ש 8).האם חלמתם פעם חלום שהתגשם? אמממממ... לא >< 9).עם מי אתם מדברים הכי הרבה בטלפון ובפלאפון? עם חברה שלי כמובן(זה כל מה שנשאר לי לעשות כשאני בבסיס כל הזמן ><")! 10).מה אתם הכי אוהבים בגוף שלכם? אהה... את העובדה שאני גבוה(יש לזה כמה וכמה יתרונות...) שאלה לי אליכם(יותר נכון לאלו מכם שהתגייסו)... האם אי פעם נגנב לכם הנשק, אם כן, מה עשיתם?

Kakashi Sensei

New member
אפשר להגיד...

יותר גנבו לי אותו מאשר איבדתי, אבל למזלי תפסו את הגנב והנשק הוחזר אלי, עכשיו יש חקירות

A K I R A

New member
איך אפשר לגנוב דבר כזה גדול?

איזה מזל! עכשיו לא יתלו אותך! ^^

Kakashi Sensei

New member
אני יודע שזה מה שאתה רוצה אבל לא

זאת לא היתה אשמתי, אני לא הולך לכלא, זה שגנב לי ת'נשק כן הולך ולהרבההההההההה זמן!

באמת היה פה שקט בזמן האחרון...

1).שם: שמעון חברייי הטובים קוראים לי שימי ורק ילדה אחת קוראת לי שי 2).גר/ה ב: אמממממ זה תלוי... כרגע בבית באשקלון.... 3).האם אתם ישנים עם בובות פרווה (אם כן איזה)? 4).איזה מקצוע הייתם מבטלים ממערכת הלימודים ולמה? מתמטיקה...בשביל זה יש מחשבון.. 5).מה הטעם של הצ'יפס הכי אהוב עליכם? אממממ בטעם צ'יפס? 6).כמה אחים ואחיות יש לכם? אח ואחות ... 7).מה הכי הייתם רוצים לקבל כמתנה עכשיו? אמממממממממ יש פה ילדים... 8).האם חלמתם פעם חלום שהתגשם? כן למרבה ההפתעה... 9).עם מי אתם מדברים הכי הרבה בטלפון ובפלאפון?וואלה בטלפון לא יוצא לי לדבר אבל בפלאפון שלא נדע.... עם חצי עולם בערך... 10).מה אתם הכי אוהבים בגוף שלכם? וואלה ברוך ה' אני מת על הגוף שלי .... אני לא אוהב את השיער שלי...
יותר מדי שנים השתמשתי בג'ל

kaji to mizu

New member
גם אני עונה ^^

1).שם: רגב נבון 2).גר/ה ב: אשקלון 3).האם אתם ישנים עם בובות פרווה (אם כן איזה)? אם היתה לי אפשרות להזמין את בובת הלוגיה הענקית ההיא שראיתי באינטרנט(2 מטר וחצי!!) אז כן ^^ 4).איזה מקצוע הייתם מבטלים ממערכת הלימודים ולמה? יש המון!! ספרות, תנ"ך, הסטוריה ובעיקר ספורט XP 5).מה הטעם של הצ'יפס הכי אהוב עליכם? בעיקרון צ'יפס זה החטיף היחדי שהוא אויבי המושבע כי השמן שבו גורם לי לבחילות אבל בטעם גריל זה הכי טוב ^^ 6).כמה אחים ואחיות יש לכם? אני הכי קטן במשפחה ומעליי יש עוד שתיי אחיות ואח. 7).מה הכי הייתם רוצים לקבל כמתנה עכשיו? אני מניח שכרטיס חופשי חודשי לרכבת ישראל כדיי שאוכל לבקר כל אחד ואחד ממכם(אין לי כסף בביל להגיע למפגשים T__T) 8).האם חלמתם פעם חלום שהתגשם? לרוב זה קורה לי כי יש לי מין חוש על חושי שלפעמים ממש עולה לי על העצבים ><' 9).עם מי אתם מדברים הכי הרבה בטלפון ובפלאפון? עם אנה צ'אן המתוקה!! ^__^(נושיfay למי שמזהה אותה לפי הניק שלה) 10).מה אתם הכי אוהבים בגוף שלכם? את השיער שלי אחריי מקלחת!(*__*) וגם את העיניים שלי, שלמרות שהן בצבע חום אגוז(שזה צבע כהה) גיליתי שיש בהן כחול ^__^ ובקשר למונה, שמתי שאותה כי היא פשוט יפה וחמודה נורא *__*

למעלה