שאלה-

BlackHeart

New member
את מוזמנת לפתוח אחד :)

זה לא שזה שרשור קבוע בפורום או משהו. [תקנו אותי אם אני טועה]

לא, זה לא... ../images/Emo13.gif

שאלות "איפה" מן הסתם יצוצו כל הזמן... אז מדי פעם אני אשתדל לעדכן שאלות חדשות בטאגליינס. אתם מוזמנים להמשיך ולשאול. רק לשרשר בבקשה, אם אפשר.

מנצלת את האוף הזה ../images/Emo26.gif

בנות, בקולקציה החדשה של קסטרו יש המון המון המון המון פריטים שנורא אהבתי. החל מחצאיות שחורות ומדהימות, גופיות קטיפה שחורות בשילוב תחרה וסרטים. איןןן אני הסתנוורתי וקניתי
תלכו להציץ, באמת שווה.

אני יודעת, ראיתי... ../images/Emo13.gif

יש לי את התלוש הנחה לקולקציה החדשה שהם שלחו לי, ועדיין זה יוצא יקר נורא...
וברנואר יש דברים עוד יותר שווים.

../images/Emo45.gif

יש להם כמה שמלות מדהימות שאם היה לי את הכסף ולאן ללבוש אותם הייתי קונה. אבל קניתי גופיה אלגנטית כזאתי שקצת נוטה לגותית בגלל התחרה שבמעטפת והקשירה בצד (שמתי תמונה בשירשור "הארון שלי" אבל היא לא הכי ברורה) ומדדתי שם עוד אחת ממש חמודה אבל היא השטיחה אותי אז ויתרתי.

Tidal

New member
מגפיים

יש לי חשק עז לזוג של מגפיים. רצוי לא מעור. אבל יפות. ואלגנטיות. ראיתי עכשיו באתר של רנואר כמה זוגות ממש יפים, אבל אין לי 600 שקל לזרוק על הרגליים שלי עכשיו. אז מישהו מכיר במחירים יותר זולים? חן, משהו בב"ש?

המלצה חמה:

לכי ל"גזית עודפים" בקניון הנגב בב"ש... מצאתי שם מגפיים ממש יפות ודי "פריקיות" עם משבצות בשחור לבן, באיזה 70 ש"ח... (רק לא היה במידה שלי
) ויש להם שם גם מגפיים אלגנטיות כמו שאת מחפשת. רצוי לציין שכל המחירים שם הם עד 100-130 ש"ח גג.

GoddessKitty

New member
אני נגד גזית..:(

אין להם מידה 36! זה ממש ממש מעצבן! וה-37 שלהם ענקי.. אבל כן, לפעמים יש להם כמה דגמים ממש יפים, ולפעמים יש זוועות שלא יתוארו. אבל הרוב עשוי מחומרים לא הכי איכותיים, אבל גם לא יקר.

ToryMaster

New member
חומרים לא איכותיים?

אני כבר שנה הולכת עם מגפיים שלהם [זמש שחור, קצת מתחת לברך] וחוץ מאבק שנתפס על הבד, הן כמו חדשות.

../images/Emo45.gif גם לי יש מגפיים שלהם

והן מחזיקות לי מצויין כבר 4 שנים!
קשה לומר שהם משתמשים בחומרים לא איכותיים...

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

ויחסית לזמן שהדברי םשלהם מחזיקים ולזה שהם יפים במיוחד, אני לא הייתי קוראת לזה יקר [ולא, אני לא אומרת ש400 שקלים לזוג זה מעט].

נממ הם יקרים בטירוף, ואין לי דרך

להגיע לב"ש. :S היה להם פעם את מגפי החלומות שלי, אבל זה היה מלפני שהייתי מודעת למושלמות שלהם ופיספסתי.

לא מדובר על "גזית" אלא על עודפים...

כך שהמחירים לא יקרים. 70 ש"ח לזוג מגפיים זה לדעתי לא יקר בכלל.

למעלה