שאלה

../images/Emo32.gif שאלה

זה כבר ידוע שאני נרקומנית צופים (כאילו שהייתי צריכה את הבוחן בשביל לגלות את זה), אבל... אני יודעת שרובכם לא זוכרים את החלומות שלהם לילה אחרי לילה... בכל מקרה אני כותבת אותם במחברת, וגיליתי שיותר מחצי מהחלומות שלי (והמחברת היא מאוקטובר אשתקד (חחח... אשתקד
)) הם בצופים, בין אם זה בשבט האמיתי או בשבט שלא נראה באמת ככה - ואם זה לא בצופים אז תמיד יש שם מישהו מהצופים (החלום האחרון שלי היה הצגה בצופים, שלשום חלמתי על מישהו מהשכב"ג ולפני שלשום חלמתי על... ול]ני כמה ימים חלמתי שאנחנו עושים גינת שושנים בשבט
) אז השאלה שלי... זו רק אני חולמת הצופים על הזמן

MajorGad

New member
אני בקושי זוכר על מה אני חולם..

אבל...ממה שזכור לי אני לא חולם הרבה על הצופים. אבל מצד שני, אני בממוצע פעם בשבוע בצופים וגם זה לא בימי פעילות.

חח.. גם לי זה קרה!

אני אמנם לא רושמת את החלומות שלי, ואני גם לא ממש חולמת חלומות ואני רוב הפעמים לא זוכרת, אבל שנה שעברה, בתחילת השנה, כשהייתי שישיסטית, ובערך כל יום הייתי בשבט ללפחות שעה, או במשהו אחר שקשור לצופים/צוות/גדוד/ הדרכה, היה לי חלום ממש מוזר על השכבה שלי בצופים.. כולנו לבשנו חאקי...וזה היה כאילו שאנחנו גדולים.. ואני הייתי נשואה לאחד מהבנים בשכבה שלנו, ומישהי שהיא בכיתה שלי ונחשבת ממש "צופיפניקית" הייתה בהריון ונחשו מה היא לבשה? חאקי הריוני :) וכו' וכו'.. אני זוכרת שסיפרתי את זה לצוות שלי ואחרי שהם צחקו איתי על זה המון (כי זה היה חלום ממש מצחיק!), הם אמרו לי שאני רואה יותר מדי "לחיי האהבה" לא שזה נכון, אבל עדיין :) ותיקון- את לא נרקומנית צופים. את פשוט מורעלת. זה טוב. גם אני כזו
לימור

anat113

New member
יא! בדיוק כמוני

אני חולבת אלף צופים! אולי בגלל שהראש שלי שם כל הזמן... רק שאני לא רושמת... -ענת-

המחסנאי

New member
אני חולם המון על הצופים

וזה מסיבה פשוטה מאוד, כי אני פשוט חיי שם. החלומות שלנו, בברוב הזמן, נועדו כדי לתת למח צ'אנס לעכל ולעבד את המידע שהוא אסף במשך היום, אז אם נמצאים כל היום בצופים פשוט מאוד חולמים על צופים. אצלי הרבה מאוד מהחלומות תופסים מתישהו מקום בשבט..

2003 SkiPeR

New member
חלומות זה....

חלומות הם תוצאה של מה שאנו חושבים עליו כל היום.. זה נחמד ביותר.. אבל לי באופן אישי. כבר הרבה זמן לא היו חלומות.... !!!

Nirvana Forever

New member
גם אני!!

אני חולמת ממש ממש הרבה על הצופים, במיוחד אחרי מחנות קיץ וכדומה... אני לא חושבת שזה משהו מוזר ואף מבורך (יותר צופים יותר טוב)

למעלה