+ שאלה

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif + שאלה ../images/Emo12.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום, לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. ועכשיו לשאלה, יש טעם לתת משימות בכלל? מישהו קורא וחושב על זה? מישהו מעוניין להמשיך ולהתחיל להשתתף?

spongbob

New member
|תמנון" כן רוצים משימות!!!

רוצים משימות? כן! כן? כן!!!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|ווהו..D:

בטח שיש טעם..0.0 ואם כבר משימות אני יכולה לפתוח את פינת המשימה השבועית שביקשתי לפני המונהמונ זמן?;[ והממ, מה לספר?XD סימתי בגרות בביולוגיה מחשבים היום, אין יותר עבודה עם אקסל!!! הוריי..D: ואחרי זה מצאתי 32 ש"ח תחובים לי בירכתי התיק אז הלכתי לארט סנטר כדי לקנות חומרי יצירה וקצת פימו וקיוויתי שכל הדברים שאני רוצה יכנסו לי בתקציב. אז לקחתי חוט ברזל ואת הדברים האלה שעושים מהם עגילים וראיתי שאין לי מספיק כסף לחבילת פימו, אז הלכתי למוכרת ועשיתי לה פאפיפייס ממש מסכן, אז היא עשתה לי הנחה וקניתי את החוט ברזל והעגילים וחבילת פימו ב32 ש"ח..D: יאי..D: יומטוב..XD

למעלה