ר המלך!

• פותח הנושא randu
  • פורסם בתאריך

randu

New member
../images/Emo32.gifר המלך!

האופ האחר כבר מלפני חמישה ימים,הגיע הזמן לפתוח אחד חדש... שיהיה המשך שבת נעים ושקט!

randu

New member
הרבה זמן לא אכלתי ככה

וזה מה שאכלתי לפני שעתיים בערך. 1.לוביה בסלק עם קוסקוס. (הטריפולטאיות שבי משטלטת עליי
) 2.מרדומה. (ושוב המרוקאיות.
) 3.בורקס קטן. 4.שניצל גדול,ועוד אחד קטן. 5.כף סלט בייצים. 6.חצי לחמנייה. 7.שתי כוסות קולה=שתיתי.
|כואבתליהבטן|

randu

New member
ג'ול../images/Emo99.gif,את באמת יודעת מה זה?

האמת שחשבתי-שאת ודנה היחידות הטריפולטאיות כאן, והייתי בטוח שאין לכן מושג מה זה-אבל יש לכן! נכון שזה טעיםםם!? -יעיי
-

JULI4561

New member
../images/Emo2.gifאתה לא הטריפולטאי היחיד

שיודע מזה קוסקוס ולוביה כן
ומאוד טעים

בJדJה

New member
מזה לוביה? חחחחחח

יש מצב שאני מכירה את זה אבל לא תשם סבתא שלי מכינה קוסקוס עם מפורום חחחח נו תתארו לי מזה לוביה ואז אני אדע מזה

randu

New member
לוביה זה כזה

שעועית [ככה רושמים?] עם רוטב שחור-ירוק כזה... נו,זה טעים!
דניייי!

randu

New member
לשעועית עם הרוטב האדום

אבא שלי קורא "לוביה בכרע" או משהו כזה!
הוא טריפולטאי אמיתי.
אבל אני יותר מחובר לצד המרוקאי שבי.

randu

New member
לא י'סתומה!!../images/Emo6.gif

לא אמרתי שאני היחידי שיודע מה זה- פשוט הייתי בטוח שדווקא את לא תדעי מה זה..! אבל כפרעליינו בכל מקרה!

בJדJה

New member
שוב אני יוצא לדרך, ארוכה ומסוכנת

מרחוק שומע את השיר שאת אהבתתתת שמשך אותי אלייך די אפל פה בלעדייךךך כשאני שוקע במבט החם שלךךךךךך כי אתת מציתה אותי לאטטט במבט אחד כמעטטט ורוקדת כמו שרק את יודעתתתת אתתתת מאירה כמו יום בהיררר מהופטנתתת מהשירררררר וכובשת את כולםםםםםםם לאטטט ואואואו אאתתתתתתתתתתתתת

בJדJה

New member
סימניםםם של שלכתתתת

ואת עכשיוו הולכתתתתתתת וההמשךךךך.... בלה בלה

randu

New member
וואי אני לא מרגיש טוב..

בואו אני אספר לכם-אני ער מהלילה [
] ואני ממש טיפה עייף... ידידה באה אליי בסביבות 16:00,ואני מקווה שאני אשאר ער עד אז, מה לעשות? ללכת לישון עד 15:00 ככה? איכסה.. ועוד יותר גרוע- כל היום שרתי-ובכלל,אני כל הזמן שר, והגרון ממש כואב לי,מה לעשות? אני לא יכול להפסיק לשיר את "געגועים וחיבוקים"... (רק בגלל מאיה
,אני מאלה שלא ממש מחבבים את זהבה,וזה בלשון המעטה!
) קיצר,הגאון שלי כואב ואני משמ מת להישאר ער, מה אני עושה?

למעלה