ר המלך!

• פותח הנושא randu
  • פורסם בתאריך

mikmikonet

New member
רני ../images/Emo12.gif צריך לשיר מהבטן, לא מהגרון!

נו, לומדים על זה בפיתוח קול
תשתה משהו חם, ולך לישון... אפילו לכמה שעות

randu

New member
מ'זתומרת?!

כשאצה שר יותר מדיי,בגרון כואב לך,לא? ומה זאת אומרת מהסערפת/מהבטן? **בנוגע לסרעפתץ-למדתי את זה שהייתי במקהלה-ואפ'עם לא הבנתי!

mikmikonet

New member
אסור לשיר דרך הגרון! ../images/Emo12.gif

הקול צריך לצאת מהבטן/סרעפת... עם תמיכה של הסרעפת הגרון זה רק אמצעי שהקול יוצא ממנו אבל אסור להפעיל יותר מדי לחץ עליו כי זה הורס נורא ולא בריא!
פיתוח קול

JULI4561

New member
בראסמי גם לדבר מהגרון זה לא בריא

יש כאלה שיש להם יבלות על מיתרי הקול [היתה לי חברה כזאת] אז לימדו אותה פיתוח קול כדי שתדבר נכון מהבטן

mikmikonet

New member
לאחי יש גם את היבלות האלו!

והוא גם הלך למורה כזו של דיקציה נכונה, אבל בגלל שהוא לא עשה "שיעורי בית" ולא התאמן, הוציאו אותו מזה כי למה סתם לשלם? הוא לא המשיך בפיתוח קול כי הוא לא יכל לשיר עם היבלות האלו, ואני שבכלל נכנסתי לפיתוח קול בגלל שאבא שלי רצה לשלוח את שנינו, המשכתי ואחי לא
האמת שגם בלעדיו הייתי הולכת במוקדם או במאוחר לפיתוח קול, ההורים שלי היו מכריחים אותי :D חפרתי

randu

New member
איך אפשר לשיר מהבטן?

ופעם מישהו אמר לי שאם אני רוצה לבדוק אםאני שר נכון- אני צריך לסתום אתהאף ולראות עם הקול שלי יוצא כמוש צריך,או שהוא נשמע מעוות, יש בזה משהו? (האמת שהמורה שלי למוסיקה אמרה לי..)

mikmikonet

New member
זה לא לבדוק אם אתה שר נכון, אלא-

לבדוק איך הקול שלך נשמע במציאות. לפי מה שהבנתי. הרי נגיד בהקלטות, אתה נשמע שונה מאשר איך שאתה שומע את עצמך בדר"כ, ולפי מה שהבנתי איך שאתה נשמע בהקלטות, ככה אנשים שומעים אותך= ככה אתה נשמע במציאות. אז אמרו לי שאם סותמים את האוזניים ושרים, שומעים איך הקול שלך נשמע לאנשים
אני מקווה שזה לא נכון, כי אני מעדיפה את הקול שלי איך שאני שומעת אותו

randu

New member
כל הקבועות שבאות לצ'ט...

דרינע,דני ו-ג'ול..(עכשיו גם מיכל הצטרפה?) בואו לצ'ט עוד חצי שעה! ואם לא תהייו-אז תבואו ב-12, כמובן שכל השאר גם מזומנות!!! יאאלה,חצי שעה/12 אני שם..

mikmikonet

New member
הייתי שם ואף אחד לא היה ../images/Emo7.gif

תגידו שעה ואני שם. ממילא במפגשצ'ט של האלופה ממש יבש

בJדJה

New member
אוקי אחי יצא חחח

אני באה אבל רק לאיזה חצי שעה, שעה אני הולכת לישון אחר כך

למעלה