רבותיי...

Anin17

New member
אתה טועה

אם אני יצא מנקודת הנחה שלך ששולחן עולה בין 500 ל-700 דולר היבואן ישלם עליו 16.5% אחוז מע"מ על ציוד ספורט משלמים מע"מ בלבד ללא מכס אחר כך תוסיף את עלות ההובלה כ-3000 דולר לקונטנר חלקי כמות השולחנות שהוא מביא תוסיף דמי איכסון ועמילות מכס ואל תשכח הוצאות על התצוגה שהוא מחזיק ותאמין לי שהוא מרוויח, וזה לא פשע להרוויח אבל מה שבטוח זה שהוא לא מתעשר מזה

9ball master

New member
אתה טועה

1. יש מכס, גם על ציוד ספורט ,אין אם אתה מביא לבד במטוס או שאתה מייבא ממדינה שיש עמה הסכם סחר חופשי (בתנאי שהמוצר מיוצר באותה מדינה), כך שיש מכס על כל מה שמיוצר בסין. 2. המשלוח הוא לפי נפח שהמשלוח תופס, לא אחוז של עלות. 3. מכס ומע"מ משלמים גם על עלות המשלוח!!! כמה שזה נשמע לא הגיוני ( welcome to israel) 4. הוצאות של אחזקת עסק כגון ארנונה, שכר דירה, משכורות לעובדים, חשמל וכו, 5. שיווק ופרסום ועוד ועוד הוצאות

Anin17

New member
אני קיבלתי לפני שבוע דבר שהזמנתי

מארצות הברית והוא היה חייב במכס ועל הובלה לא משלמים מכס, רק מע"מ - וזה בדוק ישנם מוצרים שמשלמים עליהם רק מע"מ כגון מחשבים, מצלמות, ציוד ספורט ועוד... ולא משנה איפה מייצרים אותם - גם זה בדוק ליבואן של שולחנות ביליארד לא משתלם להיעזר בחברת הובלות כי הוא יפשוט את הרגל מהר מאוד, לכן הם מזמינים קונטנר מלא בשולחנות לפני ההרכבה, מעמיסים בהם כמה שנכנס ומשלמים על הובלת הקונטנר מחיר גלובלי של פלוס מינוס 3000 דולר + איכסון ועמילות מכס אח"כ תחלק את עלות ההובלה של הקונטנר במספר השולחנות שנכנסו בו (המון) ותקבל עלות הובלה לשולחן הוצאות של אחזקת שוטפת של העסק גם אני רשמתי

REFOP

New member
אנין ידידי!

על תעסוק בזה יותר מדי מה שכתבתי זה הנכון. יבוא מאסיה יש מכס של 12 אחוז+ הוצאות הובלה כפי שצינתי (וזה תחשיב של קונטנר לחלק בכל הציוד שיש בקונטנר) יש עוד כ2 אחוז הוצאות שיחרור ועמילות ועל כל זה יש להוסיף מע"מ. דהינו בסה"כ 30 אחוז. ובכן מקל שעולה שם 5 דולר צריכים למכור אותו בארץ מקסימום ב-12 דולר ועדיין מרווחים.

REFOP

New member
אתה יודע כמה משלם מועדון על מקל?

בין 100-150 שקל. אבל MASTER לא מבין למה הוא צריך לשם 40-50 שקל לשעה? בד לשולחן בסין עולה 15 דולר למטר בשולחן יש שלוש מטר בד דהינו 45 דולר. אתה יודע כמה משלם מועדון על החלפת בד? אני יגיד לך 700 ש"ח במינמום. האיש הזה יש לו אינטרס חולני לתקוף איפה שלא צריך אבל איפה שהמחלה משום מה הוא מגונן עליהם.

9ball master

New member
אין לך מושג ב....

ציוד ביליארד!!! בד שעולה 15 דולר למטר לא שווה אגורה.... אני מציע שתעשה סקר שוק, תברר מה יש בשוק, תברר ותבין את ההבדלים ותבין כמה באמת עולה בד איכותי לשולחן ביליארד... אתה נכנס לתחום שאין לך בו מושג!!! אני לא מגונן על אף אחד!!! אין לי שום אינטרס!!! ואני גם לא תוקף אף אחד, אפילו לא אותך... גם אתה כמו אחרים פתאום נהיית לי רופא והחלטת שיש לי מחלה.... מצחיק איך שאתה משתמש באותם מילים של "חברים" אחרים שביקרו בפורום זה בעבר... על מי אתה מגונן???? ביממה האחרונה הבהרתי מספר פעמים שאין לי רצון להשיך לדון בנושא זה ובכל נושא אחר שקשור לאיגוד זה או אחר או למועדון זה או אחר, א ב ל אתה ממשיך בשלך... מה אתה רוצה להשיג???? תסביר לנו על מנת שנוכל לגיע לנקודה שלך ולגמור עם זה...

REFOP

New member
אני רוצה דבר אחד

כל הכבוד שאתה כאן, וכל הכבוד למנהל הפורום שנתן לך תפקיד, תספר רק אמת על תשבש את ועל תבלבל אנשים. אם אתה טוען שאתה מקצועי אז תהיה גם כאן מקצועי.

REFOP

New member
דרך אגב יש לי מושג גדול

ואני יודע על מה אני מדבר אני לא מעוניין לפרט

9ball master

New member
להשפיע או לעזור?!?!?!

על מנת להשפיע, צריך קהל מאזינים, רוב האנשים שהדברים שנאמרים כאן עלולים לעניין אותם, לא נכנסים לפורום זה, כך שאין על מי להשפיע על מנת לעזור, אנשים צריכים לרצות לקבל עזרה, לפני מספר חודשים העלתי את ההצעה להקים איגוד שחקנים אשר יאגד את כולנו ויאבק על זכויות השחקנים כמו תנאי משחק משופרים, גודל פרסים ועוד, אבל ההיענות הייתה אפס מוחלט!!! כל מי שרצה לקבל עזרה ממני, קיבל עזרה מקצועית ביותר אם זה דרך הפורום הזה ואם בדרכים אחרות

REFOP

New member
מה דעתך שאולי ההצעות של לא מענינות

מה שאתה רוצה ליצר זה חרם שחקנים על מנת לקבוע גודל פרסים. לידעתך האם ידוע לך שהביליארד זה בין הענפים הבודדים שמחלקים פרסים כספיים, האם ידוע לך שפרס כספי גורם לדמי רישום גבוהים. האם ידוע לך שרוב האליפויות באירופה כולל אליפות אירופה זה ללא פרסים כספיים. ההיענות אפס משמעו כשלון שלך ולא של המערכת, מה חשבת לך אתה תשב מאחורי מחשב וכולם ירוצו אליך? לכן אמרתי לך לך תעשה מחקר בשבילך לא בשבילי.

REFOP

New member
יש לי את כל הזמן שבועלם

לבזבז לך את הזמן.לי ממש כיף כאן. תשאל את עופר איך זה כיף להיות מותקף?

9ball master

New member
מחקרים הראו ש....

פנסיונרים משועממים מתים תוך זמן קצר מיציאתם לפנסיה... אני מציע לך שתמצע תחום עיסוק קת יותר מעניין

9ball master

New member
המטרה הראשונית ...

המוצהרת שלי ברעיון של איגוד שחקנים הוא הדרישה לתנאי תחרות יותר טובים, מבחינת ציוד, אם זה שולחנות או כדורים או משולשים, אם זה הרווח בין השולחנות, אם זה אווירה נכונה, כלומר תאורה שמתאימה לתחרות, מיזוג אוויר נכון ועוד גם עריכת תחרויות בימים ושעות אשר מתאימים יותר, העניין הכספי פחות מעניין בשלב ראשון. אליפויות רשמיות הן ללא פרסים כספיים, נכון והגיוני, אבל אליפויות רשמיות מהוות אפס אחוז מכלל התחרויות בשנה נתונה. בשאר התחרויות יש פרסים. טניס, גולף, באולינג ועוד מספר ענפי ספורט אינדוידואלים מחלקים פרסים כספיים, גם קבוצות כדורגל מקבלות "פרסים" כספיים על הצלחות רק ששם קוראים לזה בונוסים ומענקים וזה נכון לא רק לכדורגל אלא גם לכדורסל ועוד מספר ענפי ספורט. הענות אפס משמע שלשחקנים טוב עם המצב הקיים היום, אז מי אני שאמשיך לנסות, להזכירך (אם קראת הודעות ישנות שלי) אני הודעתי שאני לא יתעסק בזה יותר, אבל כנראה שזה מאד מפריע לך, אז תרגיש חופשי לנסות לעשות דברים בדרך שלך.

REFOP

New member
או קי הנושא הזה גם סגור מבחנתי..

מאחר ואתה מודה שנכשלת או אין כל עיניין להצעה שלך. אז למה אתה כל כך רוצה להכשיל דברים טובים ויפים שכן נעשים.יש לך כנראה חשבון ישןפתוח. אתה לא חייב לענות על זה, אבל מצד שני אני מצפה לתגובה בנוגע לציוד. למה לא תיזום איגוד ליבוא ציוד מקצועי טוב ולמכור במחיר מוזל לא ברווח של 300-600 אחוז. זה הרבה יותר טוב מכל מלחמה שאתה רצית לעשות. אני יכול לשלוח לך כתובות ומחירים.לבן שלי יש חברת עמילות מכס הוא יעזור בטיפול במכס

9ball master

New member
הבהרה...

אין לי חשבון פתוח עם אף אחד בעולם הביליארד בארץ!!! לא חשבון ישן ולא חשבון חדש!!! עד שהאיגוד לא קם והתפרסם לא הכרתי את חבריו ולא שמעתי עליהם מימיי. בסך הכל הפריע לי הדרך החובבנית שבה הם עושים דברים, בזה אני מסיים, ממש לא רוצה לחזור לזה שוב. לגבי ההצעה שלך: 1. אין לי עניין ביבוא ציוד 2. אם היית לומד קצת מסחר, מנהל עסקים, שיווק,מיתוג ומכירות אז היית יודע קצת יותר על עלויות ורווח וגם היית מבין שההצעה שלך לא רצינית ולא עומדת במבחן המציאות. (אין בפיסקה האחרונה כל כוונה לפגוע בך, אלא רק להבהיר את דעתי בנושא) 3. בכל מקרה, יבוא ציוד ביליארד לא יקדם את הענף, חוץ מזה מי יקנה?? כל מועדון בארץ הוא יבואן וטוב להם עם הסחורה הזולה מסין, ואיך לא יהיה להם טוב אם אנחנו מוכנים לשלם 40 - 50 ש"ח לשעה לשחק על הציוד הנ"ל ועוד בדוחק מטורף????

REFOP

New member
אני די התקדמתי איתך...

א. אתה מסכים איתי שאירוע כמו של סקורס הוא אירוע מסחרי שבא לקדם אינטרס כלכלי. ב. שאתה עשית תחשיבים על מחיר האקדמיה או מחירי טורניר זה או אחר או מחיר שעת משחק. משום מה שלא הוספת את מה שאמרת לעיל: הוצאות שיווק, מיתוג, מכירות וכו' כל הדברים שלטענתך לי אין הידע. האם ידוע לך כמה עולה חצי עמוד בעיתון בליזר? האם ידו לך כמה עולה להדפיב פרוספקט? להדפיס תוכניה? כמה עולה לעצב ולהדפיס כרזה? כמה עולה משרד יחסי ציבור? ג. לצערי אדון יקר לך אין את הידע, בעוד שלך אין הידע על ניהול עסק או ניהול עסקי ספורט, עדיף ששתרכז במה שאתה יודע בלבד. ד. ציוד טוב שיגיע לארץ במפורש יקדם את הענף וזה שטות להגיד ולקבוע מי יקנה? ברגע שאתה כשחקן תעדיף לשחק במועדון שיש לו את הציוד הנכון אז גם המועדון הבא ירכוש ציוד טוב וכך יתפתח הענף. ה. לצערי יש פער גדול בין הידע שלך, ויש לך ידע, לבין התחושות שלך. אתה כרגע מעדיף להשקיע את זמנך באסטרטגיה של ביקורת הרסנית במקום סיוע אתה את הידע שלך שומר לעצמך כי אתה לא מוכר את זה בזול, אז ידידי יש הרבה אנשים שחשבו כמוך ואתה יודע איפה היום? ו. תן כבוד לזולת ולמעשיו המבחן צריך להיות הכוונה. מה הכוונה של ליגת הסקורס? ומה הכוונה של אקדמיה? מה הכוונה של טורניר רשמי ומה הכוונה של טורניר מסחרי? אני מציע לך לך לעשות חשבון נפש ולשנות את האסטרטגיה שלך כאן. אני נשמע בחור משכיל

REFOP

New member
פעם ראשונה שאניש ומע רעיון כזה

תנאי תחרות יקבעו על ידי ספורטאים? אדון יקר תנאי תחרות נקבעים על ידי רשויות ספורט, ועד אולמפי או לא אולמפי,מכוני ספורט וועדות מקצועיות של האיגודים. לא שמעתי על דבר כזה שספורטאי יקבע לעצמו את התנאים.

9ball master

New member
אז תשמע....

להלן דוגמאות שבהן הספורטאים השפיעו על תנאי המשחק והתחרות: 1. איגוד שחקני הכדורסל בארץ רצה להשבית את הליגה כי רצו לשתף יותר זרים 2. איגוד שחקני הכדורסל בארה"ב, השבית את ליגת ה NBA בגלל תקרות שכר (דבר שמשפיע על הרכב הקבוצה ועל היכולת הכללית של הקבוצה) 3. איגוד שחקני הביליארד המקצועני בארה"ב - UPA מטיל סנקציות על תחרויות ביליארד אשר לא עומדות בדרישות האיגוד, כלומר לשחקנים רשומים באיגוד אסור להשתתף בתחרויות אלו, לחצים אלו עוזרים ומארגני התחרויות עומדים בסטנדרטים. יש עוד הרבה דוגמאות לכך שהספורטאים משפיעים על תנאי התחרות, בדרך כלל מדובר בהשפעות לטובה ולא לרעה.

למעלה