רבותיי...

O f e r P e e r

New member
../images/Emo32.gifרבותיי...../images/Emo92.gif

לכלל ציבור משתמשי הפורום שלום רב!!! (הודאה זו מיועדת למספר חברי פורום בלבד) רצוי כי תפסיקו להשתמש בשמות אנשים אחרים!!! אתם פוגעים בשמם!!! הפורום נועד לכולם, לא בשביל לפגוע בשמם של אחרים!!! תשארו חסויים - מקובל... להישתמש בשמות קיימים אחרים - לא!!! כתבו ככל העולה על בדעתכם!!! ללא פגיעה באחר!!! כמו שכתבתי כאן בעבר: אני מוכן לענות ולתת על כל נושא!!! במקרה ואין בידי תשובות ענייניות, אפנה אתכם לגורם מוסמך!!! תודה והמשך פורום נעים...

O f e r P e e r

New member
מסקרן...../images/Emo54.gif

לדעת איזהו הפורום בעל מחיקת המשתמשים הגבוה בתפוז???

REFOP

New member
אין מה לעשות

אין הוכחה לכל מה שאתה אומר וטוען

9ball master

New member
אני לא רואה בעיה

עם אזכור שמות שחקנים, כל עוד הם מוזכרים בהקשר לספורט. שחקנים צריכים לדעת שברגע שהם משתתפים בתחרות או ליגה, הם נהפכים לספורטאים ולאנשי ציבור והם חשופים לביקורת מכלל הציבור. בדיוק כמו שאין בעיה לדבר על שחקן כדורגל מסויים בפורום כדורגל ואין בעיה להזכיר את שמו, אין בעיה שזה יהיה כך בביליארד. שחקן אשר רוצה להביע דעה בפורום ורוצה להשאר חסוי, זוהי זכותו ויש לכבד אותו בדיוק כמו כל אדם אחר אשר רוצה להשתתף בפורום ולהשאר אנונימי.

REFOP

New member
לא נעים להיות מותקף...נכון?

איך זה שתוקפים אותך? באתר הזה יש מנהג קבוע מי שעושה משהו הוא מותקף. אחד מציע אקדמיה ללימודי ביליארד מיד תוקפים אותו...השני עושה איזה טורניר מיד זה תוקפים "לא מקצועי, אין שיפוט..." ועכשיו תורך אדון עופר "מנהל טורניר עממי מכניס שחקן שפרש מסבב... אני חושב שבסה"כ הפורום הזה מזיק.לא מכובד ולא מפרגן

9ball master

New member
אם יש לך....

בעיה עם הפורום אז אתה לא חייב להכנס אליו.... וזה ממש לא נאמר בטון של התקפה אלא ברצינות גמורה. נכון שאני אישית התקפתי את הדרך שבה נעשים דברים מסויימים ע"י גוף מסויים אך השתדלתי מאד להצמד לאמת שנראתה במו עיניי ונשמעה במו אוזניי ובנוסף הבעתי דעה ולמרות שדעתי אינה זהה לזו של אחרים, אני חושב שהבעת דעתי הייתה בצורה רצינית מכובדת ומבוססת על סמך עובדות. אני גם הודעתי שאינני מתכוון להגיב יותר לנושאים שקשורים לאיגוד ואני מנסה מאד שלא אבל לפעמים קשה לי לסתום ולהפנות את ראשי הצידה.... אני לא יודע מה קורה באירוע של הסקורס, אני לא מעורב וזה גם לא מעניין אותי, מה שכן מעניין אותי זאת העובדה שהאירוע עוד לא ניגמר ורק מתלוננים ומקטרים ואני לא בטוח שיש בסיס מוצדק (אבל שוב, אני לא יודע), מדוע בזמן תחרויות אשר מאורגנות על ידי האיגוד, אף אחד לא נכנס לפורום וצייץ לגבי דברים מטורפים שקרו שם???? מעניין אותי האינטרס שלך ושל neta להתלונן על אירוע אחד ולא על אחר, מצטער אם זה נשמע כמו סוג של פוביה אבל נראה לי שמדובר כאן על מתקפה אישית ולא מיקצועית!!! ובחזרה לפורום!! הפורום הזה הוא הפורום הכי מקצועי נכון להיום בנושא הביליארד, כל אחד יכול להכנס לפורום ולשאול שאלות לגבי חוקים, ציוד, מועדונים, תחרויות ועוד ולקבל תשובות רציניות ומקצועיות. מעבר לכך החל דיון (ניסיון לדיון) על תפקוד גוף כלשהו שקשור לענף, מודה, אני התחלתי... ניסיתי ליצור מודעות בקרב השחקנים ושאר המתעניינים במה שקורה, בדרך ובעובדות שיש מקום לשיפור. הניסיון הנ"ל לכך שאנשים הראו צדדים ממש לא נעימים באישיות שלהם וחשף פן חדש ונוסף בעולם הביליארד, לא עוד סטיגמה של "עולם תחתון" והימורים אלא סטיגמה של אנשים שהם תת רמה ואנלפבתים, כמובן שזה לא נכון לכולם ואני מצטער מראש אם מישהו נפגע מדבריי. דברים שנאמרו (נכתבו)כאן בפורום על ידי אנשים שונים, משקפים את עולם הביליארד בארץ כעולם קטן, צר וקטנוני, אשר מזכיר לי כלוב של חיות וכל פעם שזורקים איזה עצם לכלוב, כולם מתחילים לריב על העצם במקום לחלק אותה בין כולם באופן מתורבת. צורת התנהגות זאת לא תורמת לענף ובטח שלא תקדם אותו לשום מקום וחבל... זהו משחק של מלכים והוא צריך לקבל את הכבוד המגיע לו!!! אני מציע שכל מי שנכנס לפורום ומשתתף בו, אם זה באופן קבוע ואם זה באופן חד פעמי, יקרא את הדברים הנ"ל, יקבל את המסר ויפנים, אני מציע שכל אחד יעשה את חשבון הנפש שלו לפני שהוא או היא ממשיכים לפרסם הודעות כאן.

REFOP

New member
כתבתה מאמר יפה אבל..

אם אתה רוצה להיות גורם משפיע מוביל או כל דבר אחר תתחיל להיות אוביקטיבי. כמו שאתה יודע לסקר אירוע זה או אחר ולמתוח ביקורת ולתמחר אירועים וטורנירים בוא תאסוף נתונים גם מהסקורס ותגיש תחשיב כלכלי גם לאירוע זה. כמו שאתה מבקש ששיעורי הביליארד יהיו מסובסדים בוא תבקש שגם מועדון סקורס יעשה שיעורי ביליארד מסובסדים ולא בעלויות שהוא גובה היום. באותה מידה שאתה מבקש סיבסוד בשעות משחק לאימון וכו' תבקש את זה גם מהם. לכן אני מקווה שגם אתה קורא את כל מה שכתוב במאמר שלך היות ויש שם אמירות טובות ונכונות. אני מקווה שמעתה, אתה וידידך, עופר שיהיה לכם גם ביקורת עצמית וגם סלקטיביות במה שהאצבעות שלכם מוציאות לאור.

9ball master

New member
תבדיל בין...

עסק פרטי לבין איגוד (עמותה ללא מטרות רווח) אני לא דרשתי משום מועדון שום דבר בחינם, דרשתי מהאיגוד, זה שחלק מהמועדונים הם בבעלות אנשי האיגוד אולי גרם לך להתבלבל.... אבל זה באמת מבלבל... צמד אחד להיות אנשי עסקים המעוניינים להרוויח ומצד שני להיות מישהו אשר אמור לדחוף ולקדם את הספורט, ביננו, תודה שזה נשמע כמו ניגוד אינטרסים... כבר כתבתי שהאירוע של הסקורס לא מעניין אותי מהסיבה הפשוטה, אין כזה משחק, מה שהם עושים שם (גם האיגוד) עשה אירועים עם אותו משחק... תחשיבים - מבחינת השחקן, הוא שילם סכום חד פעמי, 90 ש"ח אם לא טועה וזאת כל העלות, ללא זמן משחק עבור כל משחק, ללא חיוב על "דמי חבר", ללא תשלום על חולצה... היה מי שכתב שהמועדונים אשר השתתפו שילמו סכום נכבד, אבל גם המועדונים החברים באיגוד משלמים דמי חבר נכבדים.... אני לא יכול לדבר בשם אחרים, אני יכול לדבר רק בשמי ותאמין לי כשאני אומר לך שכל מילה שכתבתי כאן נשקלה לפני שנכתבה, אם לפעמים זה לא נראה כך א אני מצטער, לא תמיד ניתן להעביר בכתב את רוח הדברים שבה הם נכתבו וגם לא טון דיבור, לפעמים דברים מוצאים מהקשרם ואו לא מובנים כהלכה, זה בסדר, כולנו אנשים ולכולנו מותר לטעות! אני משקיע הרבה זמן בפורום הזה והייתי רוצה לחשוב שזה למען מטרה טובה ובונה, אם הייתי רוצה לפגוע בגוף כזה או אחר בין אם זה אדם אינדוידואל או איגוד ממלכתי, הייתי מצליח לעשות זאת ולא דרך פורום זה, זאת לא המטרה!

REFOP

New member
גם הם יש להם

איזה איגוד...גם הם מיצגים משהו ללא כוונות רווח לפחות כך הם כותבים באתר שלהם. גם לינקולן אני חושב יש משהו כזה. אם כבר לקחת על עצמך בוא תבדוק את הכל ותן לנו סקירה מה הולך כאן. אחרי שתבדוק הכל תאמין לי אתה תגלה דברים חדשים. הודעה לעופר לא ככה מארגנים טורניר וכל הידע והמטען שלך לא באו לידי ביטוי כשזה הפך להיות מעשי. לא ככה מנהלים אתה מחזיר את הענף אחורה

REFOP

New member
דרך אגב...

אתנ חושב שטורניר כזה זה טוב שמצולם לטלויזה. זה מב שהינו רוצים לראות בטלויזיה? למה אתה לא מדבר על זה? היה לך הרבה מה לומר על האקדמיה על שיפוט.

REFOP

New member
אני רוצה להסביר לך עוד משהו

הכן לעמותה אין כוונות רווח, משמעו שהוא לא מחלק רווחים לחברי העמותה אולם זכותו ואפילו חובתו לבצע פעולות בהתאם למטרות ולהשיג רווח, ורווח זה יהיה מיועד לקידום הפעילות שלו. אם לא ברור לך הכוונה הוא יכול להרוויח באירוע אחד ולסבסד אירו שני. דבר נוסף עמותה או איגוד או כל גוף מסוג זה הוא חייב דין וחשבון לחברים שלו ולרשם העמותות. הוא אינו חייב בשום דיווח לציבור הרחב. הוא צריך לפעול להשגת המטרות שלו, כפי שהוא קבע בתקנון. לכן לא לך ולא לאחרים יש זכות למתוח ביקורת כלשהי על גוף זה או אחר כל עוד אתה לא חבר בגוף כזה. וזה מה אני מתכוון ביקרות עצמית ושליטה על האצבעות שמקלידות חומר ושולוחת מסרים בלתי מבוקרים לרשת מזיקות ולא מועילות. תתרכז בעצמך, תתרכז במעשים שלך

9ball master

New member
יש לי....

זכות לומר את דעתי על כל נושא שבעולם!!!! זה נקרא חופש דיבור וזה אחד העקרונות אשר עליהן מבוססת הדמוקרטיה!!! בפעם האחרונה שבדקתי, ישראל נחשבת למדינה דמוקרטית!!! מי אתה שתגיד לי מהן זכויותיי או חובותיי??? אני לא מתכוון להכנס איתך לויכוח לגבי האיגוד ופעולותיו, כבר הצהרתי שאינני מתכוון לדון בכך בפורום זה ולכן תרשה לי לא להתייחס לשאלותיך לגבי איגוד זה או אחר, אני המשכתי הלאה, למה אתה מנסה לגרור אותי חזרה לנושא הלעוס הזה??? אם באמת אתה מעוניין בדעותיי לגבי הנושאים הנ"ל, אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית ואני אחזיר לך תשובה באופן פרטי, כאן זה לא המקום!! הפורום חזר לעצמו למתכונת נינוחה ללא מריבות והתקפות עד שאתה הגעת לפה, בוא נעזוב את זה!!!

REFOP

New member
אתה יכול לומר כל דעה

אבל גם אני..ואם אני חושב שעדיף לענף שלא תהיה כאן אז זו הדעה שלי, מותר לי

9ball master

New member
מעניין ש...

הדעה הזאת שלך כבר הופיע מנציגי איגוד אחרים..... בהחלט מותר לך להחזיק בדעה זו ותודה על שהענקת לי את הכוח להמשיך להיות פה....

9ball master

New member
אני לא חושב ש...

זה טוב שטורניר כזה מצולם לטלויזיה, כי כשהחבר'ה שלא כל כך מבינים יראו את זה אז בפעם הבאה שהם ילכו לשחק פול, הם ירצו גם לשחק על שולחן של סנוקר - "כמו בטלויזיה"... וזה פוגע בענף הפול על משחקיו. בשנה שעברה, פניתי לבעלי הסקורס/ביליארד סנטר ושאלתי אותם למה עושים את זה על שולחנות סנוקר ולא פול. התשובה הייתה שלא בכל המועדונים שמשתתפים יש שולחנות פול... תגובתי הייתה שבתור יבואן שינסה למכור להם שולחנות פול, גם זו דרך לקדם ספורט, אם אין ציוד מתאים אז לא ניתן לשחק... אני לא ארשום את התגובה שלו להצעה זו... אני לא יכול ללמד את כולם מה לעשות, אני לא יכול להסביר ליבואן ציוד ביליארד איך לשווק את הסחורה שלו, אני לא יכול ללמד מועדון ביליארד איך עובדים נכון ואני לא יכול ללמד איגוד איך לתפקד או לנהל אירועים. הידע שיש לי בענף נרכש במשך שנים של השקעה ולמידה של הקשבה וניסיון, אני לא מתכוון לתת את כל זה בחינם לאף אחד, אני יכול לזרוק איזה טיפ פה ושם אבל בטח ובטח לא בצורה ממושכת ומלאה (אם תחשוב על זה, אז תבין שזה הגיוני)

REFOP

New member
אם כך אנו בדעה שווה...

האירוע הטלויזיוני הוא לא אירוע ספורט אלה אירוע לקידום מכירות. אם ביליארד סנטר מעוניין כל כך לקדם את הענף, שימכור שולחן פול שעולה בסין 700 דולר ב100% רווח דהינו 1400 דולר ולא ב-2500 דולר. ואם הוא כל כך רוצה לקדם את הענף שיביא ציוד תיקני שולחנות ביליארד עם חותמת EPBF. אתה יודע להתאים את התאוריות שלך לפי מה שנוח לך. ביקשתי שתעה עבודת מחקר רצינית יותר לפני שאת שולח לאוויר עובדות ומבלבל את הציבור ורק בגלל שאתה יודע לנסח יפה. אתה יודע לנסח יפה אבל הידע שלך לא מספיק כדי להשפיע או לעזור. לא תוכל לשרוד בשום מקום אם אתה נוקט בעמדה אנטי נגד צד מסויים שיש לך כנראה איזה חשבון ישן ומגן על צד אחר על מנת לחזק יותר את העמדה שלך שהיא להשמיץ ולהפריע ולבלבל. כמו שאתה יודע לעשות חשבון לאקדמיה ולטורניר זה או אחר, בוא תעשה חשבון גם על מחירי הציוד של ביליארד סנטר. מקל שעולה בסין 5 דולר הוא מוכר אותו ב250 ש"ח לזה אתה מכנה קידום ביליארד, זה קידום עצמי באמצעות הביליארד. תבדוק את עצמך שוב תעשה חשבון נפש ותחזור לכאן.

9ball master

New member
אתה מוכיח ש....

אין לך מושג בגרוש!!! תתחיל לעסוק ביבוא לארץ ואז תבין איזה מיסים חלים עליך ואיזה הוצאות יש לך ואז תבין מדוע המחירים בארץ הם ככה, וזה נכון לכל תחום!!! אני לא אומר שהם לא מרוויחים, הם בהחלט מרוויחים אבל זה הביזנס שלהם, הם לא עובדים בשביל העיניים היפות של אף אחד וזה נכון לכל בעל עסק ולכל אדם עובד בארץ ובעולם!!! נראה לי שיש לך משהו אישי נגד הסקורס, אני אישית אין לי שום דבר בעדם או נגדם וזה נכון גם לגבי השולחן הירוק או כל אחד אחר!!! על איזה תיאוריות אתה מדבר??? להבדיל ממך לי יש הוכחות על כל דבר, מה יש לך??? לגבי חותמת על שולחן, אז היית במונרך וראית חותמת של ה epbf על שולחן, איזה יופי.... נכון מדובר בשולחנות הכי טובים בארץ אבל ל epbf אין תקן לציוד ביליארד!!!! אם תחפש תקן שכזה הם יפנו אותך ל bca האמריקאי, אז אם כבר עדיף ללכת למקור, לא??? ביקשת שאני יעשה מחקר?!?!?!? לא ידעתי שאני עובד בשבילך, כל המחקר כבר נעשה ובוצע, אם אתה מעוניין לקבל עותק אז תשלח לי הודעה פרטית, אני מוכן לשלוח לך עותק באיזה פורמט שאתה רוצה, אבל על העבודה שלי אני גובה בהתאם כך שעל תצפה לקבל משהו בחינם!!! אני שרדתי מצבים הרבה יותר מאתגרים בחיים שלי, אני אשרוד גם אותך.... אני לא מרגיש שאני נמצא באיזה מצב מלחמה כלשהו שבוא אני צריך לשרוד. עוד לא חשפת את האג'נדה האמיתית שלך, למה אתה כאן??? לתרום אתה לא תורם!!! באחת ההודעות הראשונות שלך טענת שאתה לא משחק, שאתה רק מתחיל ורוצה ללמוד (איך באקדמיה???) אבל אתה מנסה להפגין ידע רחב בענף!!! אתה סתם נמצא פה כדי להפריע ושוב אתה מוכיח את הקשר שלך לגופים מסויימים!!! ואתה יכול להכחיש עד מחר, אתה לא עובד על אף אחד!!!

REFOP

New member
שוב אתה מבלבל ...

לי אין שום דבר נגד סקורס או יבואן אחר..אני מכיר היטב את עלויות היבוא יש לך 12% מכס והוצאות הובלה כ-15% זהו זה. על כל זה יש להוסיף מע"מ שהלקוח משלם את זה. מחיר שולחן בסין 500-700 דולר היבואנים לא מרווחים הם שודדים. מעניין ששם זה בסדר להרוויח אבל במקום אחר אתה עושה חשבון ואסור להעשות רווח. אני לא צריך את המחקר שלך, המחקר זה בשבילך על מנת שתבסס את האמירות שלך אני עדיין אומר אני רק עכשיו התחלתי לשחק ואני פנסיונר וכיף לי להשתעשע איתך כאן.

9ball master

New member
תבדוק שוב את....

העלויות.... אלו ממש לא כל העלויות... אבל נעזוב את זה... אם היית עוקב אחריי שאלות אנשים היית מגלה שהאיכות לא מעניינת, ישראלים מחפשים בזול, אם היו מביאים שולחן אמריקאי שעולה בארה"ב $4000 אז העלות בארץ הייתה כל כך גבוהה שאף אחד לא היה קונה, אותו דבר במקלות ביליארד, כמה אנשים אתה מכיר שהוציאו יותר מ 1000 ש"ח על מקל ביליארד???? אין ל בעיה עם מקומות אחרים שרוצים להרוויח, אבל שיגידו שהם למטרות רווח ולא למטרות אחרות, קצת הגינות זה כל מה שאני מבקש. מה שמשעשע אותך מבריח אחרים!!!

למעלה