אם יש לך....
בעיה עם הפורום אז אתה לא חייב להכנס אליו.... וזה ממש לא נאמר בטון של התקפה אלא ברצינות גמורה. נכון שאני אישית התקפתי את הדרך שבה נעשים דברים מסויימים ע"י גוף מסויים אך השתדלתי מאד להצמד לאמת שנראתה במו עיניי ונשמעה במו אוזניי ובנוסף הבעתי דעה ולמרות שדעתי אינה זהה לזו של אחרים, אני חושב שהבעת דעתי הייתה בצורה רצינית מכובדת ומבוססת על סמך עובדות. אני גם הודעתי שאינני מתכוון להגיב יותר לנושאים שקשורים לאיגוד ואני מנסה מאד שלא אבל לפעמים קשה לי לסתום ולהפנות את ראשי הצידה.... אני לא יודע מה קורה באירוע של הסקורס, אני לא מעורב וזה גם לא מעניין אותי, מה שכן מעניין אותי זאת העובדה שהאירוע עוד לא ניגמר ורק מתלוננים ומקטרים ואני לא בטוח שיש בסיס מוצדק (אבל שוב, אני לא יודע), מדוע בזמן תחרויות אשר מאורגנות על ידי האיגוד, אף אחד לא נכנס לפורום וצייץ לגבי דברים מטורפים שקרו שם???? מעניין אותי האינטרס שלך ושל neta להתלונן על אירוע אחד ולא על אחר, מצטער אם זה נשמע כמו סוג של פוביה אבל נראה לי שמדובר כאן על מתקפה אישית ולא מיקצועית!!! ובחזרה לפורום!! הפורום הזה הוא הפורום הכי מקצועי נכון להיום בנושא הביליארד, כל אחד יכול להכנס לפורום ולשאול שאלות לגבי חוקים, ציוד, מועדונים, תחרויות ועוד ולקבל תשובות רציניות ומקצועיות. מעבר לכך החל דיון (ניסיון לדיון) על תפקוד גוף כלשהו שקשור לענף, מודה, אני התחלתי... ניסיתי ליצור מודעות בקרב השחקנים ושאר המתעניינים במה שקורה, בדרך ובעובדות שיש מקום לשיפור. הניסיון הנ"ל לכך שאנשים הראו צדדים ממש לא נעימים באישיות שלהם וחשף פן חדש ונוסף בעולם הביליארד, לא עוד סטיגמה של "עולם תחתון" והימורים אלא סטיגמה של אנשים שהם תת רמה ואנלפבתים, כמובן שזה לא נכון לכולם ואני מצטער מראש אם מישהו נפגע מדבריי. דברים שנאמרו (נכתבו)כאן בפורום על ידי אנשים שונים, משקפים את עולם הביליארד בארץ כעולם קטן, צר וקטנוני, אשר מזכיר לי כלוב של חיות וכל פעם שזורקים איזה עצם לכלוב, כולם מתחילים לריב על העצם במקום לחלק אותה בין כולם באופן מתורבת. צורת התנהגות זאת לא תורמת לענף ובטח שלא תקדם אותו לשום מקום וחבל... זהו משחק של מלכים והוא צריך לקבל את הכבוד המגיע לו!!! אני מציע שכל מי שנכנס לפורום ומשתתף בו, אם זה באופן קבוע ואם זה באופן חד פעמי, יקרא את הדברים הנ"ל, יקבל את המסר ויפנים, אני מציע שכל אחד יעשה את חשבון הנפש שלו לפני שהוא או היא ממשיכים לפרסם הודעות כאן.