רבותיי...

REFOP

New member
תודה אני לא ידעתי

אבל זה מדובר על ספורט מקצועני, בארץ זה חובבני. שם מדובר על כספים גדולים. מה אתה רוצה לעשות דמי רישום של 50 ש"ח במקום 90 ש"ח מה אתה רוצה פרס של 7000 ש"ח במקום 2000 ש"ח, דיברנו על זה לא צריך להיות בכלל פרסים ואז דמי השתתפות יהיו 25 ש"ח.

REFOP

New member
תזכור עוד דבר

כל מערכת, ולא משנה אם זה מלכ"ר או לא, צריך לעבוד על בסיס רווח או לפחות איזון. דהינו דמי רישום ממנו נגזר פרס. ברגע שיש ספונסר הפרס גדל, לשם דוגמה הסקורס היבואן של הציוד הוא ספונסר היות וזה משרת את מטרותיו ואני אומר את זה לא לשלילה זה לגיטמי. זה לא כמו הדוגמאות שנתת, שם הפרסים הם מאד גדולים והכספים שמתגלגלים הם עצומים ויש תמיד ויכוח כמה מפרישים להנהלה וכמה לפרס.

REFOP

New member
מבחניתי הנושא סגור..

היות ואתה מבין אותי היטב. בוא נעבור לנושא נוסף

O f e r P e e r

New member
אולי...

תלמד לקרוא!!! אתה פשוט ענק!!! (א....ט) שוב אתה מוזמן לבוא ולבדוק את האשמותיך כלפי!!! לא היה ולא נברא!!! הם חסרות בסיס לחלוטין!!! ואם כבר מדברים על הוכחות- אני יכול להוכיח כי היו רישומים שנויים במחלוקת בניהול תחרויות האיגוד!!! אתה יכול להוכיח את טענותיך???

REFOP

New member
אני יכול להגיד לך

שאתה חובבן ולא מקצוען כמו שאתה מספר לכולם. ולא ככה מנהלים עיניינם ודו שייח. כל המהומות שאתה עושה, איפה שלא תהיה והשמצות שאתה מפזר לפני קהל שהגיע בסה"ך לשחק. פשוט זה מגעיל.

REFOP

New member
אתה לא מקצוען בכלל ..

וטוב שניהלת את הטורניר הזה כך הצלחת להוכיח לכולם כמה אתה מקצוען

REFOP

New member
מה קרה עופר?

נעלמת? זה כיך שתוקפים נכון? מה קרה לחברה מאשדוד למה עשו שם רעש גדול? כנראה השיפוט של האדם שאתה מאד מחבב היה מקצועי. איפה הניהול המקצועי שאתה מדבר עליו? איפה השיפוט הנכון?

למעלה