קצת חיים...

s a r a h13

New member
../images/Emo32.gif קצת חיים...

לפני שנצטרך להספיד סופית ת'פורום אני עושה שירשור כלי נגינה! שרשרו הנה תמונות של כלי הנגינה שלכם
כיתבו- מה הוא הכלי, מתי נקנה ומאיזו חברה הוא
-שרה
-

s a r a h13

New member
אני אתחיל! ../images/Emo168.gif

הינה תמונה מהאינטרנט של הגיטרה שלי, אין לי ממש דרך להעביר תמונה של הגיטרה שלי אז מצאתי אחת בדיוק אותו הדבר!! רק ששלי כחולה. קוראים לה "בייבי שוש." היא חברת YAMAHA משנת 2004! נקנתה בכלי זמר. זהו

Kfiriboy

New member
אין לי תמונות עדכניות כשזה מאצלי../images/Emo10.gif

אבל אני אשים תמונות מאצל הבעלים הקודמים... נתתי פה פירוט לפני חודש וחצי...בגדול בתמונות חסרה מצילת קראש שהוספתי והעורות שיש פה הוחלפו לעורות שמן של רמו... הדגם: sonor-force 2001

Kfiriboy

New member
חח לא

זאת כרית לבנה שכזאת...והמוכרים היו נדיבים והשאירו לי אותה

בטריה

New member
אתה אמור לאטום את התופים בנייר

טואלט... בבאס שמים שמיכה וזה אוטם אותו, ועל הטמטמים והסנר מדביקים נייר טואלט כדי למנוע את ההד המעצבן שיש... אתה לא שם לב שיש לך הד מטורף כשאתה מנגן?

Kfiriboy

New member
טוב...

אז איך אוטמים עם נייר טואלט? ואגב בחיים שלי לא שמעתי/ראיתי שאוטמים עם נייר טואלט...ואפילו המורה שלי לא אמר כלום... ואני לא שומע הד...

בטריה

New member
אם אין לך הד אז סבבה...

למרות שזה מוזר, כי תכלס בלי נייר טואלט אין לך מה שיאטום את הצליל שיוצא מהתוף... בעיקרון אתה לוקח 10 ריבועים של גליל נייר טואלט ומקבל לחצי ואז לרבע ואז לשמינית ואז פשוט מדביק את זה בצד של התוף (כדי שלא יפריע לנגן באמצע)... אתה מדביק את זה עם כמה סלוטייפים ותאמין לי שתשים לי לשיפור.

Kfiriboy

New member
אין לי הד...../images/Emo13.gif

ולא נראה לי שאשים נייר טואלט אבל תודה אני החכמתי

ofirush 14

New member
בואו נראה מה הולך פה...

סתם, לא הולך פה הרבה. יש לי גיטרה קלאסית וקטנה שאני לא מוצאת את התמונה שלה, אבל מצד שני אין באמת מה לראות בה. ואת החשמלית שלי אני קונה בעדו משהו כמו חודש, את החלילית ואת האורגנית שניגנתי בהן בכיתה ג' אין צורך לראות, אז אני אשים בינתיים ת'חשמלית של אבא שלי. זה גם טוב =)

למעלה