קצת חיים...

dpghost

New member
חחח תאמת אין לי שיער בכלל

זה היה אחרי הראסטות אז רציתי קצת שיער להופעה בשביל זה יש פאה חחחח

../images/Emo121.gifהדיגיטלית שלי דפוקה=/

אבל יש לי אדמירה פלמנקו (קלאסית מדהימה, ובלונדינית
) איבנז EX140 שזקוקה לסטאפ דחוף אבל אני לא ממש נוגע בה אז לא נורא.. אקוסטית מוגברת של caraya ועוד קלאסית עבודת יד ביבוא אישי של בונה גיטרות ספרדי מעץ ארז ועוד עץ שחור ששחכתי מה שמו <זה שבונים ממנו קלרינטים> והגשר, הנאט והמפתחות עשויים מעצמות של פרה במקום פלסטיק עם מיתרי לה בלה (La Bella) כסופים. פסנתר שטרייכר או משו כזה.. רוסי
סינטי סייזר של רונלד (יש לציין שכל הציוד הוא בעיקרון של אח שלי.. אבל כשיש כלכך הרבה ציוד בבית ואח בצבא אין סיבה לקנות גיטרות חדשות או משו
)

yoyoyud

New member
באמת אין לי תמונות מעודכנות של

כל הכלים... המצלמה בחדר של ההורים שלי, ואמא שלי ישנה, אז מחר אני אצלם והעלה.

שמיקי

New member
ועוד קלאסית שלי

שאני כבר לא מנגנת עליה כי היא ממש קטנהקנו לי אותה שהייתי בת 8 אני חושבת זהו:)

I Disappear

New member
טוב צילמתי רק את הקלאסיות+מגבר

כי החשמלית בקייס ואין לי כוח להוציא אותה.. אולי יש לי איזה תמונה ישנה שלה.. (גם הפוסטר של סטיירווי שם) הקלאסיות: 2 קלאסיות של מונטנה, אחת הייצתה של אח שלי שפרש
החשמלית: קורט x6- למרות שזה קורט, אחלה גיטרה, שווה כל שקל המגבר: מרשל 15 וואט
מחוסק תקציב

בטריה

New member
חחח סתם... הלוואי ../images/Emo99.gif

סוג המערכת שיש לי... אין לי כוח לצלם את שלי ממש. שלי יותר מאובזרת (4 מצילות) וכו'...

מממ.

אין לי תמונות שלהם, אולי מחר כשאני בבית של אבא שלי. בכל מקרה. גיטרה קלאסית שם: לוטכן נקנתה: מאי או יוני 2005 נקנתה מ: פקאצה שקיבלה גיטרה ולא ידענ מה לעשות איתה (?!)
חליל צד שם: איאן (כן, כן, על שם איאן אנדרסון
) נקנה: נובמבר 2004 נקנה ב: גינסבורג כלי נגינה
חברה: טרבור&ג'יימס/ג'ונס. אני לא ממש בטוחה :|.

AeroTom

New member
אוקי, הנה המפוחיות שלי -

ראשונה זאת המיני-מפוחית ששמה בישראל- דורי. של Hohner ויש עליה את הלוגו של אירוסמית' (קיבלו אותה במהדורה המיוחדת של אלבום הסטודיו האחרון) והיא מוציאה קולות נהדר! (אומנם לא הרבה אקורדים, אבל נשמעת טוב וגם ממש חמודה!).

AeroTom

New member
וזאת המפוחית השניה -

בלוז קלאסית של Hohner. שמה בישראל- פני ופה צפרדע מ-Toys R Us מנגנת עליה... יש גם מפוחית שלישית בדרך. גם של Hohner וגם מיוחדת של Aerosmith וגם גדולה וטובה. אמורה להגיע ממש בקרוב...

למעלה