קפוא

תרשו לי הודעת כפירה

לא סובל חורף - קר, וגשם, ורטוב, וחשוך, ומנוזלים, וחולים, ונהיגה מסוכנת, ובגדים ארוכים, ונעלים. כשאומרים "מזג אויר יפה" - מתכוונים לדבר ברור מאוד, לא? אז אני אוהב יופי. ספלינטור, סופר את הימים עד האביב.

ואני

מצטרפת לכל מילה של ספלינטור. לא אוהבת אפור ו
ו
לא אוהבת להיטיב את מעילי לפני היציאה לדרך, ולהתחבא תחת מעטה של שכבות. בחורף יש תחושה של התכרבלות של אדם בתוך עצמו בניסיון לשמור על החום הפנימי, ונראה כאילו אין לנו עודפים לתת מהם לאחרים. במחקר לא מייצג שערכתי מצאתי שיש בדרך כלל מתאם בין תאריך הלידה של אדם למידת אהבתו את עונת השנה שבה הוא חל? מסכימים? ספלינטור, אתה אביבי?

לא מייצג בכלל

כזכור, אני נולדתי ביום כיפור, ועד היום אני זוכר רק את ימי ההולדת של בני משפחתי שנולדו בחורף. זה לא קשור בכלל לזה שאני לא סובל את החורף, אבל אולי זה בגלל שאצלנו במשפחה לא עושים עניין גדול מיום ההולדת (שלא לומר לא חוגגים בכלל).

גרי רשף

New member
ואני אוהב..

..לצאת במחולות סטפס בתוך השלוליות עם מטריה בידי הימנית, ולפצוח בזמר: "אַים סינגינג אנד דנסינג אין דה ריין!!"

פרסומת סמויה בפורום

הריני להסב את תשומת לבכם לכך שאחד המנהלים, ג. רשף, דוחף לנו בכוח פרסומת סמויה לחברת הלוויין ששולחת אנשים לשיר בגשם כדי שיצטרפו ל YES. ככתב החדשות המקומיות בכבלים (HOT) אני מביע את מחאתי ואשקול להתייעץ עם יועצי המשפטיים אילו היו לי כאלה. אני מוחה בתוקף.

Idan91

New member
ואני אוהבת..

לצאת במחולות בבגדים לבנים בכרמים, להיחטף לצורך נישואין ולהיאנס מרצון. אין לראות בהודעה זו התקפה אישית נגד הכותב, זאת הערה צינית-משועשעת ללא כוונות זדון.

גנגי

New member
מי שמשחק באש, שלא יתפלא

שהוא עושה פיפי במיטה. ~ ההודעה מיודעת לגברים ולנשים אינפנטיליותים כאחד ~

אטיוד5

Active member
תוציאי לך מהראש

אין תיאורית קוספירציה. יש תיאורית תמימות דעים בין הטריו+שחקן החיזוק. תיאוריה נכונה, על פי רוב, ואין בכך פסול. ופעם אחת היתה גם סמיכות זמנים ותכנים מופלאה.

אוֹחַ

New member
עם ביצים כמו שלך (זה מה שצריך כדי

לכתוב הודעה כזאת במחוזותינו) זה יהיה בעייתי-משהו, למצוא לך 'חוטף' ראוי. ואם את כבר בכרמים - הזהרי מאנשים עם אקדוח.

גרי רשף

New member
אטיוד, יא שוביניסט מגעיל.. ../images/Emo4.gif

..אה..זו עידן כאילו?
איך הפמיניסטיות האלה יודעות לקבל כל דבר בחיוך
בניגוד לשוביניסטים שעושים צחוק מכל דבר..
זאת הערה סינית-מצועצעת ללא כוונות מדון.

הוצאת לי את המילים מהפה

אני מה-זה מזדהה איתך. על איזה כרם את ממליצה? אני אוהבת את זה של נבות. עיזבי אותך מהניק שלי בעצם קוראים לי אי-זבל.

למעלה