לא סובל חורף - קר, וגשם, ורטוב, וחשוך, ומנוזלים, וחולים, ונהיגה מסוכנת, ובגדים ארוכים, ונעלים. כשאומרים "מזג אויר יפה" - מתכוונים לדבר ברור מאוד, לא? אז אני אוהב יופי. ספלינטור, סופר את הימים עד האביב.
לא אוהבת להיטיב את מעילי לפני היציאה לדרך, ולהתחבא תחת מעטה של שכבות. בחורף יש תחושה של התכרבלות של אדם בתוך עצמו בניסיון לשמור על החום הפנימי, ונראה כאילו אין לנו עודפים לתת מהם לאחרים. במחקר לא מייצג שערכתי מצאתי שיש בדרך כלל מתאם בין תאריך הלידה של אדם למידת אהבתו את עונת השנה שבה הוא חל? מסכימים? ספלינטור, אתה אביבי?
כזכור, אני נולדתי ביום כיפור, ועד היום אני זוכר רק את ימי ההולדת של בני משפחתי שנולדו בחורף. זה לא קשור בכלל לזה שאני לא סובל את החורף, אבל אולי זה בגלל שאצלנו במשפחה לא עושים עניין גדול מיום ההולדת (שלא לומר לא חוגגים בכלל).
הריני להסב את תשומת לבכם לכך שאחד המנהלים, ג. רשף, דוחף לנו בכוח פרסומת סמויה לחברת הלוויין ששולחת אנשים לשיר בגשם כדי שיצטרפו ל YES. ככתב החדשות המקומיות בכבלים (HOT) אני מביע את מחאתי ואשקול להתייעץ עם יועצי המשפטיים אילו היו לי כאלה. אני מוחה בתוקף.
לצאת במחולות בבגדים לבנים בכרמים, להיחטף לצורך נישואין ולהיאנס מרצון. אין לראות בהודעה זו התקפה אישית נגד הכותב, זאת הערה צינית-משועשעת ללא כוונות זדון.
אין תיאורית קוספירציה. יש תיאורית תמימות דעים בין הטריו+שחקן החיזוק. תיאוריה נכונה, על פי רוב, ואין בכך פסול. ופעם אחת היתה גם סמיכות זמנים ותכנים מופלאה.